akreb bize vermişti eskiden belki sizede söylemiştir akrep çorbasıydı herhalde çok rahatlatıyor bagırsakları kuru kayısı kabuk tarçın 1 lt su düdüklüde kaynatıyorduk ama akrebe soralımbi yalış olmasın tarif mutlaka dene ilaç kullanmana gerek kalmaz inşallah
**2. TAKIM 278. ETAP**
akrep33 ( / 64,6/ / / %)
aybüke07( / 68,5 / / / %)
genic( /57,9 / / / %)
bahiresemanur( /71,2 / / / %)
rukgus( /80,3 / / / %)
kelebekcearzum( / 74 / / / %)
krakker( / 76 / / / %)
karabiber01( / 80,1 / / / %)
Neslihan( 85 / / / %)
cceylin( /71,8 / / / %)
banusultan( / 65 / / / %)
secdenur( / 72,3 / / / %)
siyah24( / 72,2 / / / %)
Şimdi oldu galiba demi kaptanım
Vala bilemiyorum ben hayatta diyet listesine uyamam buna sen karar ver.Sende kalori diyeti gibi bişey yapsana yediklerinin kalorisini hesaplıyon en az 1 yada 500 gr gidiyor .Ben genelde yediklerimin kaoorisini toplar ona göre yerim.örnek vereyim hemen
[1) Nescafe 2si 1 arada 4 paket 240 KALORİ
[2] Çavdarlı Ekmek 5 DİLİM 275 KALORİ
[3] Çökelek 15 GRAM 32.7 KALORİ
[4] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68 KALORİ
[5] Ispanakyemeği 1 PORSİYON 206 KALORİ
[6] Kırmızı Mercimek Çorbası 2 PORSİYON 366 KALORİ
[7] siyah zeytin 3 adet (3gr) 24 KALORİ
[8] Altınbaşak kepekli bisküvi 4 adet 72KALORİ
Toplamda 1283 kalori
SABAH
3 dilim cavdar ekmek 100 gr çökelek 3 zeytin aralarda kepekli büskivi 2 adet nescafe
ÖĞLEN
1 Dilim çavdar ekmeği 1 porsiyon mercimek çorbası arada cahve ve bir adet kepekli bisküvi
AKŞAM
1 Dilim çavdar ekmegi 1 porsiyon mercimek çorbası yogurt arada cahve ve bir adet kepekli bisküvi
Bunun bir topigi bile varmış gecen farkettim
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...imi-yontemiyle-kilo-verme-deneyimlerimiz.html
sana özelden kalori hesaplamanın çok kolay oldugu bir site adıda yazarım bir bak istersen
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeee valla benim herif bana böyle dese parçalarım onuki eşim 64 ün ne üstüne iner nede cıkar ama asla kabul etmem böyle bir şeyi beni kilo vermem için şevklendirmek için söyllese bile
kıs benniye yokum listede helleeeee ondan zayıflayamıyom
bu hesaplarda hiç bana göredegil amma denicem inşallah teşekkürler
kız beni sinir ediyo ben 60 kiloykende böyleydi hayır abartılı kilomda yok inanki saadece kalınım biraz kilom orantılı göbegim hiç yok becere bilsem resmimi koyucam görmeniz için ama beceremiyorum
Anam 80 dakkamıbenşimdi yürüyüşe çıkıyorum 80 dadika yürümeyi düşünüyorum inşallah gelince görüşürüz
söylemicem işte sabah belli olur artı gelirse sebebim sensinAyss öldüm sinirden toplu sms almıyor bu meret bugün sinir etti beni.
bahiresemanur kız öldüm gülmekden o nasıl yorumdu öyle altı üstü kapıda kalmış hatun o nasıl bir akılsa o nasıl bir analıksa zilede basmıyor
Akreppp valla ben kilo almışım almadıomda aynı kilodayım ama kacamaklardan allah aşkına kaç kilo almışsın diyiver azcık neşem yerine gelsinnnn
Nesli valla verir 1 kilo bu hafta eger yediklerini saklamıyorsa
bunun biri akrep biride neslide ama en kilolusu nesli diger ikisini çıkaramadım
Senin adına sevindim bende tık yok 2 kere kaçamak yaptımsuc bendemi hayır akreple neslinin gözü degdi ondan
73 olur sanırsam**2. TAKIM 277. ETAP** ETAP YEDİNCİSİ
akrep33 ( / 64,6/ / / %)
genic( /57,9 / / / %)
rukgus( /80,3 / / / %)
krakker( / 76 / / / %)
Neslihan( 85 / / / %)
cceylin( /71,8 / / / %)
siyah24( / 72,2 / / / %) buranın 71 olmasını ne kadar isterdim
ellerine sağlık hayatım yarınki listemiz hazır sabah gelen listeye eklesin**2. TAKIM 278. ETAP**
akrep33 ( / 64,6/ / / %)
genic( /57,9 / / / %)
rukgus( /80,3 / / / %)
krakker( / 76 / / / %)
Neslihan( 85 / / / %)
cceylin( /71,8 / / / %)
siyah24( / 72,2 / / / %)
Şimdi oldu galiba demi kaptanım
bence sen buraya yakın ol sağlıksız diyetlere değilsiyahcım aceba birdiyetemi başlasam netten araştırıpta yoksa böyle olmuyor ne bulduysam yiyorum
ohh olsun sana gördünmü bak o kadar diyorum yakın gel buraya sen hep uzaksın..kız yakalasam öldürecemde çok sinir oluyorum kendime ben nasıl vermişim 15 kiloyu ne kadanda azimliymişim
hıııı birde eşim çok sinir etti beni şişko dedi bana çok üzülüyorum bile bile yapıyor bunu gıcık adam 116 kiloydu 99 düştü düşmüş bugün tartıldı benide yanına çagırıyor bak hala kilo veriyorum diyor
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeee valla benim herif bana böyle dese parçalarım onuki eşim 64 ün ne üstüne iner nede cıkar ama asla kabul etmem böyle bir şeyi beni kilo vermem için şevklendirmek için söyllese bile
AKŞAM
Saat 8 de anca yiyebilrim
[1] ülker altınbaşak yulaflı kepekli 1 adet 20 KALORİ
[2] Kırmızı Mercimek Çorbası 1 PORSİYON 183 KALORİ
[3] Karnıyarık yarım PORSİYON 135 KALORİ
[4] Çavdarlı Ekmek 1 DİLİM 55 KALORİ
Toplamda akşam yemegim :393 kalori
BUGÜN TOPLAMI
[1] Çavdarlı Ekmek 3 DİLİM 165 Kalori
[2] Nescafe 2 si 1 arada 3 ADET 180 Kalori
[3] Karnıyarık yarım PORSİYON 135 Kalori
[4] Kırmızı Mercimek Çorbası 2 PORSİYON 366 Kalori
[5] Ekmek 1 DİLİM 65 Kalori
[6] ülker altınbaşak yulaflı kepekli 3 Adet 60 Kalori
[7] siyah zeytin 1 adet (3gr) 8 Kalori
[8] yarım yağlı süt 250ml 1 bardak 120 Kalori
[9] Çökelek 15 GRAM 32.7 Kalori
TOPLAMDA ALINAN :1131,7
Allahım Allahım lütfen bugün kimse beni kızdırmasın akşam yemeyeyim en azından 200 gr cık gitsin yarına kadar
Niye be ben sebeb oluyorum ben yaptım kilo verdim 72 altına düştüm ben 2 kere kaçamak yaptım hele dünkü kaçamagım bana nelere mal oldu senarada kaçıyorsundur ondan sagdık kalsan verirsin bir keremmmmsöylemicem işte sabah belli olur artı gelirse sebebim sensin
ahahahahaha bir kere nesli sen ve aybikin resimleri onlar
hiçde arada kaçırmadımm sadece lışkın olmayan akşam menüsünü ekledim cnımmmmmmmmmmmmNiye be ben sebeb oluyorum ben yaptım kilo verdim 72 altına düştüm ben 2 kere kaçamak yaptım hele dünkü kaçamagım bana nelere mal oldu senarada kaçıyorsundur ondan sagdık kalsan verirsin bir keremmmm
O resimlere gelincede ne aybik ne ben senle nesli bir kerem hemide o tontiş olanları
yarın sabahı iple çekiyorum 80 nin altına düştümmü acaba
hiçde arada kaçırmadımm sadece lışkın olmayan akşam menüsünü ekledim cnımmmmmmmmmmmmNiye be ben sebeb oluyorum ben yaptım kilo verdim 72 altına düştüm ben 2 kere kaçamak yaptım hele dünkü kaçamagım bana nelere mal oldu senarada kaçıyorsundur ondan sagdık kalsan verirsin bir keremmmm
O resimlere gelincede ne aybik ne ben senle nesli bir kerem hemide o tontiş olanları
yarın sabahı iple çekiyorum 80 nin altına düştümmü acaba
:26::26::26::26: Valla ben bilmiyoruym kpi pens yaptım hhuuuuuuuuuuuuu Akreppppp zulaley niye yok bu listede bak senin yüzünden zayıflayamıyormuş
zulaley dur kız bak sana günh keçisi bulduk sebeb akrep listeye almadıgı için zayıflamıyorsun yoksa ohoooo sen neler yapmazdın demi
Abertılı kilon olmasın zaten seninle kilolarımız aynı
Anam 80 dakkamısen bu kadrda yürüyon halamı kilo veremiyon beeeeeeeeeeee
off ulen off birde ben yüürüyemedim
İyi yürüyüşler
bence sen buraya yakın ol sağlıksız diyetlere değil
ohh olsun sana gördünmü bak o kadar diyorum yakın gel buraya sen hep uzaksın..
beni bile ikna edemedin beynini hiç edemezsin o da sana sürekli ye sinyalleri gönderiyor ve başta eşin laf sokuşturuyor..kuzumm kendine gel ve kendine saygı duyki yanındkiler de sana saygı duysun
aynen ve benimkisi de söyledi maalesef ve ben 80 den indim bu kilolara bir daha asla diyemez şimdi de yemem için şevklendiriyor kendince
hadi bakalım inşallahyarın sabahı iple çekiyorum 80 nin altına düştümmü acaba
hoş geldi posi kızbizde geri döndük secde banu ben hayırlı olsun bebişin allah analı babalı büyütsün inşallahmerhaba 2. takim. ben gecen yil ramazandan sonra 2. takimdan mezun olmustum. simdi bebegim 5 aylik oldu zayiflama meselesini tekrar gundemime alsam mi diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?