Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Yok benim öyle degil.İrtabıl bagırsak sendromu var bende Düzenli yemek yemedigimde sitresden hemen bagırsaklarıma sancı vurur şişerim kıvranırım yada lavaboya cıkamam hiç belli olmuyor komalık bie alıyorum acile götürüyoılar.Şu an hem şişim var hem lavaboya cıkamadım
Ama yinede akrep hanım versin tarifi kabız olunca içeriz

kıs benniye yokum listede helleeeee ondan zayıflayamıyom

bu hesaplarda hiç bana göredegil amma denicem inşallah teşekkürler

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeee valla benim herif bana böyle dese parçalarım onu ki eşim 64 ün ne üstüne iner nede cıkar ama asla kabul etmem böyle bir şeyi beni kilo vermem için şevklendirmek için söyllese bile

kız beni sinir ediyo ben 60 kiloykende böyleydi hayır abartılı kilomda yok inanki saadece kalınım biraz kilom orantılı göbegim hiç yok becere bilsem resmimi koyucam görmeniz için ama beceremiyorum

ÖĞLEN
[1] Nescafe 2 si 1 arada 1 ADET 60 KALORİ
[2] ülker altınbaşak yulaflı kepekli 1 adet 20 KALORİ
[3] Ekmek 1 DİLİM 65 KALORİ
[4] Kırmızı Mercimek Çorbası 1 PORSİYON 183 KALORİ
Toplamda:328 kalori

benşimdi yürüyüşe çıkıyorum 80 dadika yürümeyi düşünüyorum inşallah gelince görüşürüz

:26::26::26::26: Valla ben bilmiyoruym kpi pens yaptım hhuuuuuuuuuuuuu Akreppppp zulaley niye yok bu listede bak senin yüzünden zayıflayamıyormuş
zulaley dur kız bak sana günh keçisi bulduk sebeb akrep listeye almadıgı için zayıflamıyorsun yoksa ohoooo sen neler yapmazdın demi
Abertılı kilon olmasın zaten seninle kilolarımız aynı

AKŞAM
Saat 8 de anca yiyebilrim
[1] ülker altınbaşak yulaflı kepekli 1 adet 20 KALORİ
[2] Kırmızı Mercimek Çorbası 1 PORSİYON 183 KALORİ
[3] Karnıyarık yarım PORSİYON 135 KALORİ
[4] Çavdarlı Ekmek 1 DİLİM 55 KALORİ
Toplamda akşam yemegim :393 kalori
BUGÜN TOPLAMI

[1] Çavdarlı Ekmek 3 DİLİM 165 Kalori
[2] Nescafe 2 si 1 arada 3 ADET 180 Kalori
[3] Karnıyarık yarım PORSİYON 135 Kalori
[4] Kırmızı Mercimek Çorbası 2 PORSİYON 366 Kalori
[5] Ekmek 1 DİLİM 65 Kalori
[6] ülker altınbaşak yulaflı kepekli 3 Adet 60 Kalori
[7] siyah zeytin 1 adet (3gr) 8 Kalori
[8] yarım yağlı süt 250ml 1 bardak 120 Kalori
[9] Çökelek 15 GRAM 32.7 Kalori
TOPLAMDA ALINAN :1131,7
Allahım Allahım lütfen bugün kimse beni kızdırmasın akşam yemeyeyim en azından 200 gr cık gitsin yarına kadar

söylemicem işte sabah belli olur artı gelirse sebebim sensin
bunun biri akrep biride neslide ama en kilolusu nesli diger ikisini çıkaramadım

ahahahahaha bir kere nesli sen ve aybikin resimleri onlar

Senin adına sevindim bende tık yok 2 kere kaçamak yaptım suc bendemi hayır akreple neslinin gözü degdi ondan

73 olur sanırsam
ellerine sağlık hayatım yarınki listemiz hazır sabah gelen listeye eklesin
siyahcım aceba birdiyetemi başlasam netten araştırıpta yoksa böyle olmuyor ne bulduysam yiyorum
bence sen buraya yakın ol sağlıksız diyetlere değil
ohh olsun sana gördünmü bak o kadar diyorum yakın gel buraya sen hep uzaksın..
beni bile ikna edemedin beynini hiç edemezsin o da sana sürekli ye sinyalleri gönderiyor ve başta eşin laf sokuşturuyor..kuzumm kendine gel ve kendine saygı duyki yanındkiler de sana saygı duysun
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeee valla benim herif bana böyle dese parçalarım onu ki eşim 64 ün ne üstüne iner nede cıkar ama asla kabul etmem böyle bir şeyi beni kilo vermem için şevklendirmek için söyllese bile

aynen ve benimkisi de söyledi maalesef ve ben 80 den indim bu kilolara bir daha asla diyemez şimdi de yemem için şevklendiriyor kendince

hadi bana kııııııız

söylemicem işte sabah belli olur artı gelirse sebebim sensin

ahahahahaha bir kere nesli sen ve aybikin resimleri onlar
Niye be ben sebeb oluyorum ben yaptım kilo verdim 72 altına düştüm ben 2 kere kaçamak yaptım hele dünkü kaçamagım bana nelere mal oldu senarada kaçıyorsundur ondan sagdık kalsan verirsin bir keremmmm

O resimlere gelincede ne aybik ne ben senle nesli bir kerem hemide o tontiş olanları

hiçde arada kaçırmadımm sadece lışkın olmayan akşam menüsünü ekledim cnımmmmmmmmmmmm
yarın sabahı iple çekiyorum 80 nin altına düştümmü acaba

ben d snin gelmeni iple çekiyoru canım

kızlar hatırlarsanız bazılarınıza görevler vermştim..hanginiz uygulamada söylermisiniz??
yarın cuma ve lütfen sonuçlarınızı yazın

hiçde arada kaçırmadımm sadece lışkın olmayan akşam menüsünü ekledim cnımmmmmmmmmmmm

ben d snin gelmeni iple çekiyoru canım

kızlar hatırlarsanız bazılarınıza görevler vermştim..hanginiz uygulamada söylermisiniz??
yarın cuma ve lütfen sonuçlarınızı yazın

merhaba 2. takim. ben gecen yil ramazandan sonra 2. takimdan mezun olmustum. simdi bebegim 5 aylik oldu zayiflama meselesini tekrar gundemime alsam mi diyorum

bu arada akrep sen hala burda misin? azar azar ve emin adimlarla veriyorsun kilolari

ben tekrar zayiflama takimlarina girmek istesem burdan alinabbilirmiyim direk yoksa zayiflama takimlarina girmek istiyorum diy ebir baslik vardi oraya mi yazmam gerekiyor?

malum 2 bebek olunca sartlariniz da onemli benim icin

grup listesine yeni baktim siz zaten 13 kisiniz fazla bile var sanirim 2. takima girmek istesem yer acilmasini beklicem ?

günaydın kızlarrrr kilom sabit 74.8

akrebim tekrarlıyorum takımdan mezun oldugum kilo 68 canım buhafta beri ekleneyimde belki kıpırdanmalar olur

evet yaaa neden neden neden yokummm 3 hafta oldu takıma gireliii

Anam 80 dakkamı sen bu kadrda yürüyon halamı kilo veremiyon beeeeeeeeeeee
off ulen off birde ben yüürüyemedim
İyi yürüyüşler

bu hafta 3 gün yürüdüm 240 dakika şekerim haftaya görücem inşallah bu yürüyüşlerin faydasını

kız yakın olcam çok istiyorumde 3 velet kocayıda biliyorsun iş saatleri çok düzensiz hiç işim bitmiyoo
aslında kıskançlıgından yapıyo gıcık herkez 3 çocuk dogurdun maaşallahın var dedikçe benimki çıldırıyo

hadi bakalım inşallah

merhaba 2. takim. ben gecen yil ramazandan sonra 2. takimdan mezun olmustum. simdi bebegim 5 aylik oldu zayiflama meselesini tekrar gundemime alsam mi diyorum
hoş geldi posi kızbizde geri döndük secde banu ben hayırlı olsun bebişin allah analı babalı büyütsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…