merhaba 2. takim. ben gecen yil ramazandan sonra 2. takimdan mezun olmustum. simdi bebegim 5 aylik oldu zayiflama meselesini tekrar gundemime alsam mi diyorum
bu arada akrep sen hala burda misin? azar azar ve emin adimlarla veriyorsun kilolari
ben tekrar zayiflama takimlarina girmek istesem burdan alinabbilirmiyim direk yoksa zayiflama takimlarina girmek istiyorum diy ebir baslik vardi oraya mi yazmam gerekiyor?
malum 2 bebek olunca sartlariniz da onemli benim icin
merhaba.geçen gün seni düşündüm,ne yaptı acaba,bebeği nasıl diye.bizim takımdan gebelikle ayrılıp arada uğrayan bir tuğba var ,sağolsun.merak ettiriyorsunuz kendinizi.grup listesine yeni baktim siz zaten 13 kisiniz fazla bile varsanirim 2. takima girmek istesem yer acilmasini beklicem ?
günaydın kızlarrrr kilom sabit 74.8
akrebim tekrarlıyorum takımdan mezun oldugum kilo 68 canım buhafta beri ekleneyimde belki kıpırdanmalar olur
merhaba 2. takim. ben gecen yil ramazandan sonra 2. takimdan mezun olmustum. simdi bebegim 5 aylik oldu zayiflama meselesini tekrar gundemime alsam mi diyorum
bu arada akrep sen hala burda misin? azar azar ve emin adimlarla veriyorsun kilolari
ben tekrar zayiflama takimlarina girmek istesem burdan alinabbilirmiyim direk yoksa zayiflama takimlarina girmek istiyorum diy ebir baslik vardi oraya mi yazmam gerekiyor?
malum 2 bebek olunca sartlariniz da onemli benim icin
hoş geldin canımgrup listesine yeni baktim siz zaten 13 kisiniz fazla bile varsanirim 2. takima girmek istesem yer acilmasini beklicem ?
canikom sen mezun olarak olarak ayrılmamışmıydın burdan..o yüzden geçen haftaki kilonu alayım bir zahmet tüy bitti dilimde ama sana anlatamıyorum durumuuugünaydın kızlarrrr kilom sabit 74.8
akrebim tekrarlıyorum takımdan mezun oldugum kilo 68 canım buhafta beri ekleneyimde belki kıpırdanmalar olur
akrepcim bayrama kadar kilo verme için olan listemi yoksa diğerimi
oooo çok güzel tebrik ederimgünaydın arkadaşlar.
kilom 64.5.
500 gr eksideyim.
anlaşılan 1 kilo zayıflamalar geçmişte kaldı..
Tebrik ederimgünaydın özledim sizi kaç gündür giremiyorum
bu mesajıda kızıma yazdırıyorum onun telinden ,ben beceremiyorum da
bu hafta 200 gr vermişim
hoş geldin canım
sen gelmeye karar ver yeterki ek kontenjan isteriz
canikom sen mezun olarak olarak ayrılmamışmıydın burdan..o yüzden geçen haftaki kilonu alayım bir zahmet tüy bitti dilimde ama sana anlatamıyorum durumuuu
diğeri canım diğerii
bayram listesini hiç aklıma getirme çok sinir durumlarındayım
yok canımm yokk**2. TAKIM 278. ETAP**
akrep33 ( / 64,6/ / / %)
aybüke07( / 68,5 / / / %)
genic( /57,9 / / / %)
bahiresemanur( /71,2 / / / %)
rukgus( /80,3 / / / %)
kelebekcearzum( / 74 / / / %)
krakker( / 76 / / / %)
karabiber01( / 80,1 / / / %)
Neslihan( 85 / / / %)
cceylin( /71,8 / / / %)
banusultan( / 65 / / / %)
secdenur( / 72,3 / / / %)
siyah24( / 72,2 /71,2 /1 / 1,38%)
Yanlışlık varmı akrep hanım
Kaptanımmmmmmmmmmmmm seni sinirli görüyorumkesin kilo aldı bu
sananee sanane yahuuuuuubugün gözüme görünme çok sinir oldum sana
çaayyyy ben de istiyorum sıcak sıcak
ayy şunlara bak kışlıkları çıkarmışlar biz yazlıklarla geziyoruz daha..dün geceden bu yana devam eden yağmur var bugün..o yüzden yazlık penyenin üzerine spor miflon yelek geçirdim ama kollarım üşüdü sanırsam uzun kollulara geçiş yapıcam ama evde hala şortla askılı ile gezebiliyoruz..
yapmiicamm işte kalori tutuyorumm kendimiiii
ayy şunada da bakkız çalsana ziliiiiiiiii
aaa evet dimiii evet evet sen 75 ol sonra gel siyaahh
sen nasıl oldun kuşum akşam yapabildinmi söylediklerimi
ayy nesli bahireden sonra bana da gel olurmu o zamana bizim burası da serinler hem bana da yardım eetttt
baka sana yardım ediyorum ve diyorum zile baass parmağını uzatcan dokuncan zilee işte o kaa basiitt
iyileştim akrepcim çok teşekkür ederim yaptım bi tek omegayı alamadım onu da bugün yarın alacağım.
canlar 1 kg vermişim.
geçen hafta 71.80
bu hafta: 70.80
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?