iç anadolu bölgesinde yaşıyorum kızlar buraya mersinin kışı geldi dün yazlık penye üzerine ceket giydim üşütüp hastalanıyordum nerdeyse ki allahtan iş yerdinde elektirikli ocak var üsüttürmedim kendimi bugün kazak yün cekete geçtim altımda inciden 250 tl ye aldığım karda giymeme özelliği olduğunu bilmeden aldığım geçenseneden beri dolapta yer kaplayan botum var .geçensene karda giydim topukları 2 haftada derileri çıktı faturası ile beraber aldığım yere götürdüm neyse fabrikaya gidecek bu dediler nere giderse gitsin kardeşim dedim ben giyerim o kadar para vermişim önüme gelenede bak o kadaar para verdim bu hale geldi diye de reklamınızı yaparım dedim neyse aldılar fab geri göndermişler fab bu işin uzmanlrının raporu bu bot karda giyilmişadam bunu dediğinde kala kaldım evet dedim karda giydim kar suyu değdi yani dedi evet dolayısı ile değmiştir olmaz mış efendim kar suyu falan değmeyecekmiş beyefendi dedim ben bunu alırken söylemediniz yazın sıcağında da giyemem bunu ne zaman giymeliyim bu raporu tutan bilir kişiye bir soruversen herşeyi bilen karakter bunu da bilsin ben bilemedim dedim adam da güldü valla neyse bila ücret botlar tamir oldu geldi ööyyle dolap bekliyor şimdi bahar havası giydim yeniden bakalım topuklarındaki deriler çıkıvermezse yine artık marka bot çizme almaya korkar oldum o kadar para verdim fosss çıktı
neslihan yazlık kışlık ayırmadım haftasonu ayrılacak anacım benim eve kadar yardıma geliversen nesli bana yardım etttnesli bananaaaaa yarddıııımmmm etttttf
senin hakkını yiyen birisi iyi olamaz sen sigortam yapılmıyor dediğinde başka bir işe bak canım diye yazacaktım da aranıza girmek istemedim hayırlısı olsun ama sigorta önemli siyah sigortasız çalışma sigortalı çalışırsan maaşı alacağın gün de belli olur
kız sen çok nazlı çıktın haaa
bence buraya katıldığınız kilolarınızla devam ediyorsunuz
çaayyyy ben de istiyorum sıcak sıcakgünayyydııınnnnssz ssz ssz hadi bakalımm kızlarr çaylar içilsin uykular açılllsıııınnnnn
ayy şunlara bak kışlıkları çıkarmışlar biz yazlıklarla geziyoruz daha..dün geceden bu yana devam eden yağmur var bugün..o yüzden yazlık penyenin üzerine spor miflon yelek geçirdim ama kollarım üşüdü sanırsam uzun kollulara geçiş yapıcam ama evde hala şortla askılı ile gezebiliyoruz..Günaydın canım
Valla ben erzincandan yazıyorum size kışlıkları biz gecen hafta cıkardık malasef sabah haberlerde erzurum palandökenede kar yagdıgı söylüyordu.
İşe gelincede erzincanda türkiyenin en büyük çagrı merkezinde çalışıyordumilk kuruldugu gün irmiştim koca binada ilk 5 kişi çahrı almıştık 3 sene emek verdim sonra istifa ettim bazı sebeblerden dolayı 3 ay sonra uzmanlıgım vardı.Hayırlısı dedim .Evde durumlar kötüye gitmesin diye birde ögrenmek için sigorta işine başladım .İşim sigorta sigortam yokama malasef başladıgım yer sonra farkettim ifla eşiginde bir şirket.Hepsi bir tarafda bizde profesyonellik kurumsallık yöneticilik vs egitimleri alınan ve hep bu cizgiden giden ben birden kendimi burada bulunca cevremdeki ve iş yeri patronun sorgulamay başladım çünkü ortam paylaşımlar konuşma tarzları şaşırtıyor seni dün bardagın son damlasıydı ama genede zor durumda kalamamsı için idare etmeye çalışacagım eleman alınana kadar
Hayırlısı diyelim
yapmiicamm işte kalori tutuyorumm kendimiiii[1] ülker altınbaşak yulaflı kepekli 1 ADET 20 KALORİ
[2] Çavdarlı Ekmek 2 DİLİM 110 KALORİ
[3] siyah zeytin 1 adet (3gr) 8 KALORİ
[4] yarım yağlı süt 250ml 1 bardak 120 KALORİ
[5] Çökelek 15 GRAM 32.7 KALORİ
[6] Nescafe 2 si 1 arada 1 ADET 60
Toplam : 350,7 KALORİ (BU ÖGLENE KADAR OLAN MENÜM)
ayy şunada da bakKızlar siZe suan merdivenden yazıyorum dışarıda kaldım dayı içerde oğlan içerde bendisarda
Uyanmalarını bekliyorum zile basamıyorum neysemi bu durumda birşeyde yiyemiyorum heheheee
Ay ağlayacak Halim'e gülüyorum ya
aaa evet dimiii evet evet sen 75 ol sonra gel siyaahhSiyah kiz Puskuuut saba 75 e gel oyle başla demek istemiş bence sen onun dediğini yap bence
sen nasıl oldun kuşum akşam yapabildinmi söylediklerimigünaydın herkeseee:)
herkes iyidir inşallah... ben bu hafta ne diyet listeme uyabildim ne de çok yedim. iki arada bi derede kaldım. hasta oldum olacagım gibi, ne olduysa bu yüzden oldu zaten :44:
Bahiresemanur kiz Ne yardımı ben oldum yorgunluktan diyorum sen gel yardim et diyon amanın hepten öldürecek beni
Siz gelip bir el atın banada su kapıyı nasıl acacağım onu söyleyin
aynen canım 3 gündür sabahları kalkmakta zorlanıyorum..artı kilolardan olabilir canım ya da kaçırdığımız namazlardan..(ben 2 gün yatsı kılamamanın ağırlığı ve ezikliği vardı mesela dün kıldım hamdolsun bugün yok o ağırlık)baharın suçu değildir kanımcabahar sendromu mu oluyor iş yoğunluğu yeni başladı bizde işe adepte mi oluyor ne oluyor ne olmuyor bilmiyorum müthiş bir yorgunluk üzerimde anlatamam kendime benimde gelmem lazım toparlanmam lazımmmmmmm
açacağım derken acaba rengi mi kilitli mi kaldın anlamadım konuyu ama rengi içinse sunta ise üşenmezsen kapıyı sök marangoz çağır hemen makina ile boyasını alıyorlar zımpara ile sonra beyaz boya ile bir macun makinaları var vızt vızt sonra istediğin renk varsa o rengi attır ohhh mis gibi yok pimapense çamaşır suyundan kuvvetli şu koyu olanı var ya onla offfala ya sen en iyisi kapıyı söktür amerikan sayding yaptır kilitli kaldıysan çilingir çağrı
kız deli oldum ha
ayy anlamış sonunda
kız sabahın köründe millet uyurken ne işin vardı dışarda hadi dışarı çıktın anahtarı neden almazsın biraz bekle saat yarım oluyor zaten kalkar onlar olmazsa sen kapıyı hızlı çal artık sabah deeell
uyandır sen onları uyandır kapıyı yumrukla
biraz kızabilriler o kaaa
ayyy şiştim vallahi. ne bu böyleeeeee size değil ha başka şeylerden böyle yazdım. Allahım yardım et bana.
merhaba kızlar nasılsınız bakalım yarına hazırmısınız
dün misafirim vardı yemekli çok güzel geçti amma çok yoruldum
bu sabahta arkadaşlarla kahvaltımız vardı anca gelebildim
Günaydın kızlar
Bugün iyi bir başlayış degildi dün berbat bir gün geçirdim patronumla atıştık işden ayrılacagımı kendisine hemen bir eleman bulmasını söyledim
Bu sinirle yazmaya bile utandıgım bir sürü şey yedim( Yazsamoha dersiniz).Sabah belki 71,5 dur dedim ama ne göreyim 72,200 lavaboya cıkamadım belki bugün dikkat edersem yarına bir kaç gıram veririm .Akrep nesli valla çok sinirliyim sakın üzerime gelmeyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Senin adına sevindim bende tık yok 2 kere kaçamak yaptımsuc bendemi hayır akreple neslinin gözü degdi ondan
iyi geçti dedin bende senin adına sevindim dedim yanlışmı anladım acep :26::26::26::26:hadiyaaaa kötü olmuş şimdi işi bıraktınmı
Yok anacım eleman alana kadar iadere edecem artık öyle bırakamam ama söyledim
niye sevindinki anlamadım
kız içimde açbir canavar var sanki doymak bilmiyorrr sinir oluyorumm
iyi geçti dedin bende senin adına sevindim dedim yanlışmı anladım acep :26::26::26::26:
O canavarı yolla valla benim içime bu hafta 2 kere girdi kilo veremdim benki en az 71 olmam lazımdı ama akşam deve doyurur gibi yedim sinirdensabah tartıldım 72,2 bir umudum bagırsaklarımda sorun oldugu için lavaboya cıkamadım belki akşam ilacımı alırsam 500 gr gider diye düşünüyorum offf ulen offffff içeçem şimdi benki dedim 70 görürüm nerede şu gırtlaga bir dur diyemedim
siyahcım aceba birdiyetemi başlasam netten araştırıpta yoksa böyle olmuyor ne bulduysam yiyorum
kız yakalasam öldürecemde çok sinir oluyorum kendime ben nasıl vermişim 15 kiloyu ne kadanda azimliymişim
hıııı birde eşim çok sinir etti beni şişko dedi bana çok üzülüyorum bile bile yapıyor bunu gıcık adam 116 kiloydu 99 düştü düşmüş bugün tartıldı benide yanına çagırıyor bak hala kilo veriyorum diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?