Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

canım ya sen ne kadar kaliteli alırsan al satarken şişirip birşey olduğunda yüzüne bakmıyorlar. dur özelden yazayım sana.

selamlar canlarrrrrr nasılsınız bakalım ne durumlardasınız.

siyah senin durumuna üzüldüm canım hayırlısı olsun diyelim senin için.

arzu bende de var o dediklerinden kurtulmam lazım bir an önce diye yine eve sardım kendimi toparlayabilmek için.

günayyydııınnnn ssz ssz ssz hadi bakalımm kızlarr çaylar içilsin uykular açılllsıııınnnnn
çaayyyy ben de istiyorum sıcak sıcak
ayy şunlara bak kışlıkları çıkarmışlar biz yazlıklarla geziyoruz daha..dün geceden bu yana devam eden yağmur var bugün..o yüzden yazlık penyenin üzerine spor miflon yelek geçirdim ama kollarım üşüdü sanırsam uzun kollulara geçiş yapıcam ama evde hala şortla askılı ile gezebiliyoruz..
yapmiicamm işte kalori tutuyorumm kendimiiii
ayy şunada da bak kız çalsana ziliiiiiiiii
Siyah kiz Puskuuut saba 75 e gel oyle başla demek istemiş bence sen onun dediğini yap bence
aaa evet dimiii evet evet sen 75 ol sonra gel siyaahh
günaydın herkeseee:)

herkes iyidir inşallah... ben bu hafta ne diyet listeme uyabildim ne de çok yedim. iki arada bi derede kaldım. hasta oldum olacagım gibi, ne olduysa bu yüzden oldu zaten :44:
sen nasıl oldun kuşum akşam yapabildinmi söylediklerimi
Bahiresemanur kiz Ne yardımı ben oldum yorgunluktan diyorum sen gel yardim et diyon amanın hepten öldürecek beni
Siz gelip bir el atın banada su kapıyı nasıl acacağım onu söyleyin

ayy nesli bahireden sonra bana da gel olurmu o zamana bizim burası da serinler hem bana da yardım eetttt
baka sana yardım ediyorum ve diyorum zile baass parmağını uzatcan dokuncan zilee işte o kaa basiitt

bahar sendromu mu oluyor iş yoğunluğu yeni başladı bizde işe adepte mi oluyor ne oluyor ne olmuyor bilmiyorum müthiş bir yorgunluk üzerimde anlatamam kendime benimde gelmem lazım toparlanmam lazımmmmmmm
aynen canım 3 gündür sabahları kalkmakta zorlanıyorum..artı kilolardan olabilir canım ya da kaçırdığımız namazlardan..(ben 2 gün yatsı kılamamanın ağırlığı ve ezikliği vardı mesela dün kıldım hamdolsun bugün yok o ağırlık)baharın suçu değildir kanımca

ayy ölüyorum gülmekteennnnnnnn

ayy anlamış sonunda

ayyy şiştim vallahi. ne bu böyleeeeee size değil ha başka şeylerden böyle yazdım. Allahım yardım et bana.

çobuk nedenini söyle yoksa alınıcaz canımmm

ÇİKOLATAYA HEMEN SARILMAYIN; ÇÜNKÜ

Uzun uykular ve dinlenmelere rağmen hissedilen yorgunluk sebebi bir türlü anlaşılmaz.

Geçmek bilmeyen bu yorgunluk hissinin nedeni genelde yeterince dinlenememek, fazla çalışmak, yeterli ve kaliteli uyku uyuyamamaktan kaynaklandığı düşünülür.
Uzmanlar ise bunun sebebinin sık tüketilen çikolta, çay, kahve ve kola olabileceği gibi önemli bir hastalığın da habercisi olabileceğini söylüyor.
Avusturya Sen Jorj Hastanesi iç hastalıkları uzmanı Dr. Meral Kayahan, uzun süre devam eden ve nedeni açıklanmayan yorgunluğun ciddi bir rahatsızlığın habercisi olabileceğini ifade ediyor.
Bu sorunla baş edemeyenlerin mutlaka hekime gitmesi gerektiğini belirten Kayahan, yorgunluğun diğer sebeplerini ise şöyle sıralıyor: “Troid bezi hastalıkları, idrar yolu enfeksiyonu, mide rahatsızlıkları, soğuk algınlığı, grip, sigara tiryakiliği, kronik sinüzit, alerji ve kronik bronşit gibi hastalıklar; vücutta bağımlılık yaratan kafein kahve, çay, kola ve çikolata gibi yiyeceklerin içinde bulunan maddelerin fazla tüketilmesi de yorgunluğun sebeplerinden olabilir.

SİZCE DE ÖYLE Mİ )

ben de ne bağımlılık var ne de rahatsızlık dediğim gibi benimkisi iki akşam kılamadığım yatsının ezikliği suçluluğu oldu birdaha daha dikkatli olucam inş..sizlerle de paylaşmak istedim ..bilginin fazlası zarar vermez

Ayss öldüm sinirden toplu sms almıyor bu meret bugün sinir etti beni.
bahiresemanur kız öldüm gülmekden o nasıl yorumdu öyle altı üstü kapıda kalmış hatun o nasıl bir akılsa o nasıl bir analıksa zilede basmıyor
Akreppp valla ben kilo almışım almadıomda aynı kilodayım ama kacamaklardan allah aşkına kaç kilo almışsın diyiver azcık neşem yerine gelsinnnn
Nesli valla verir 1 kilo bu hafta eger yediklerini saklamıyorsa

merhaba kızlar nasılsınız bakalım yarına hazırmısınız

dün misafirim vardı yemekli çok güzel geçti amma çok yoruldum

bu sabahta arkadaşlarla kahvaltımız vardı anca gelebildim

merhaba kızlar nasılsınız bakalım yarına hazırmısınız

dün misafirim vardı yemekli çok güzel geçti amma çok yoruldum

bu sabahta arkadaşlarla kahvaltımız vardı anca gelebildim

Senin adına sevindim bende tık yok 2 kere kaçamak yaptım suc bendemi hayır akreple neslinin gözü degdi ondan

**2. TAKIM 277. ETAP** ETAP YEDİNCİSİ

akrep33 ( / 64,6/ / / %)
aybüke07( / 68,5 / / / %)
genic( /57,9 / / / %)
bahiresemanur( /71,2 / / / %)
rukgus( /80,3 / / / %)
kelebekcearzum( / 74 / / / %)
krakker( / 76 / / / %)
karabiber01( / 80,1 / / / %)
Neslihan( 85 / / / %)
cceylin( /71,8 / / / %)
banusultan( / 65 / / / %)
secdenur( / 72,3 / / / %)
siyah24( / 72,2 / / / %) buranın 71 olmasını ne kadar isterdim

hadiyaaaa kötü olmuş şimdi işi bıraktınmı

Senin adına sevindim bende tık yok 2 kere kaçamak yaptım suc bendemi hayır akreple neslinin gözü degdi ondan

niye sevindinki anlamadım
kız içimde açbir canavar var sanki doymak bilmiyorrr sinir oluyorumm

**2. TAKIM 278. ETAP**

akrep33 ( / 64,6/ / / %)
aybüke07( / 68,5 / / / %)
genic( /57,9 / / / %)
bahiresemanur( /71,2 / / / %)
rukgus( /80,3 / / / %)
kelebekcearzum( / 74 / / / %)
krakker( / 76 / / / %)
karabiber01( / 80,1 / / / %)
Neslihan( 85 / / / %)
cceylin( /71,8 / / / %)
banusultan( / 65 / / / %)
secdenur( / 72,3 / / / %)
siyah24( / 72,2 / / / %)
Şimdi oldu galiba demi kaptanım

iyi geçti dedin bende senin adına sevindim dedim yanlışmı anladım acep :26::26::26::26:
O canavarı yolla valla benim içime bu hafta 2 kere girdi kilo veremdim benki en az 71 olmam lazımdı ama akşam deve doyurur gibi yedim sinirden sabah tartıldım 72,2 bir umudum bagırsaklarımda sorun oldugu için lavaboya cıkamadım belki akşam ilacımı alırsam 500 gr gider diye düşünüyorum offf ulen offffff içeçem şimdi benki dedim 70 görürüm nerede şu gırtlaga bir dur diyemedim

kız yakalasam öldürecemde çok sinir oluyorum kendime ben nasıl vermişim 15 kiloyu ne kadanda azimliymişim

hıııı birde eşim çok sinir etti beni şişko dedi bana çok üzülüyorum bile bile yapıyor bunu gıcık adam 116 kiloydu 99 düştü düşmüş bugün tartıldı benide yanına çagırıyor bak hala kilo veriyorum diyor

Son düzenleme:
siyahcım aceba birdiyetemi başlasam netten araştırıpta yoksa böyle olmuyor ne bulduysam yiyorum

Vala bilemiyorum ben hayatta diyet listesine uyamam buna sen karar ver.Sende kalori diyeti gibi bişey yapsana yediklerinin kalorisini hesaplıyon en az 1 yada 500 gr gidiyor .Ben genelde yediklerimin kaoorisini toplar ona göre yerim.örnek vereyim hemen
[1) Nescafe 2si 1 arada 4 paket 240 KALORİ
[2] Çavdarlı Ekmek 5 DİLİM 275 KALORİ
[3] Çökelek 15 GRAM 32.7 KALORİ
[4] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68 KALORİ
[5] Ispanakyemeği 1 PORSİYON 206 KALORİ
[6] Kırmızı Mercimek Çorbası 2 PORSİYON 366 KALORİ
[7] siyah zeytin 3 adet (3gr) 24 KALORİ
[8] Altınbaşak kepekli bisküvi 4 adet 72KALORİ
Toplamda 1283 kalori
SABAH
3 dilim cavdar ekmek 100 gr çökelek 3 zeytin aralarda kepekli büskivi 2 adet nescafe
ÖĞLEN
1 Dilim çavdar ekmeği 1 porsiyon mercimek çorbası arada cahve ve bir adet kepekli bisküvi
AKŞAM
1 Dilim çavdar ekmegi 1 porsiyon mercimek çorbası yogurt arada cahve ve bir adet kepekli bisküvi

Bunun bir topigi bile varmış gecen farkettim
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...imi-yontemiyle-kilo-verme-deneyimlerimiz.html
sana özelden kalori hesaplamanın çok kolay oldugu bir site adıda yazarım bir bak istersen

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeee valla benim herif bana böyle dese parçalarım onu ki eşim 64 ün ne üstüne iner nede cıkar ama asla kabul etmem böyle bir şeyi beni kilo vermem için şevklendirmek için söyllese bile

akreb bize vermişti eskiden belki sizede söylemiştir akrep çorbasıydı herhalde çok rahatlatıyor bagırsakları kuru kayısı kabuk tarçın 1 lt su düdüklüde kaynatıyorduk ama akrebe soralımbi yalış olmasın tarif mutlaka dene ilaç kullanmana gerek kalmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…