• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

2. takım kızlarına son çağrı,geldiniz geldiniz yoksa genic le beraber baskına geleceğiz..:))))

Son düzenleme:
canım bende öyle yapıyorum ama o istiyo ki hepsi ortada olsun. kasmıyorum artık.

akrebim seni hiç iyi görmüyorum hatta bu hafta sadece günaydın diyorsun. hayırdır inşallah ters giden bir şeyler mi var ? :44::44::44:
ben de merak ediyorum,özelden bari yazsa da yardımcı olsak bir sıkıntı varsa.kambersiz düğün olmuyor böyle..:5::5:
tatlım bu senin diyetisyen listen mi eğer öyle ise menün çok çok az yani senin kilona göre az ya da şöyle söyliyeyim acaba diyetisyenin vücudu şaşırtmaca için şoka mı aldı bu hafta seni.
bazen senin menüler de bana bunun gibi geliyor canım ya.benim 5 te 1 im kadar yiyorsunuz neredeyse..:37:
yaaaaaaaaa herkes nerede hadi kızlar nerdesiniz aslında bakın banunun söylediği haklı mesajları saymaya başlayalım bence de.

bahire, akrep, neslihan, arzu, rukgus, karabiber, kkraker, cceylin birkaç gün izin verelim söz telaşında kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

aklın yolu bir,önemli bir sıkıntı olmadığı sürece en azından bir merhaba denmeli..yoksa hepimiz birbirimize anlayış gösterip,idare ediyoruz dönem dönem..

Son düzenleme:
tekrar merhaba..
azıcık dışarıda dolaştık küçük meleğimle..parka gittik, yeni kitaplar aldık,markete uğradık geldik.
ama sayfayı bıraktığımız yerde bulduk,hayırdır inşallah..:44::44::44:

işte evde olmanın en güzel tarafı.................

2. takım kızlarına son çağrı,geldiniz geldiniz yoksa genic le beraber baskına geleceğiz..:))))

valla ben varımmmm......... ama aanacım bunların hepsi de türkiyenin başka bir yerinde olsun varsın gezmiş oluruz.

ben de merak ediyorum,özelden bari yazsa da yardımcı olsak bir sıkıntı varsa.kambersiz düğün olmuyor böyle..:5::5:

bazen senin menüler de bana bunun gibi geliyor canım ya.benim 5 te 1 im kadar yiyorsunuz neredeyse..:37:

aklın yolu bir,önemli bir sıkıntı olmadığı sürece en azından bir merhaba denmeli..yoksa hepimiz birbirimize anlayış gösterip,idare ediyoruz dönem dönem..

:)) aslında tam ben yazacaktım ama anlamadan dinlemeden yazmiyim dedim.

evet bende bazen buna benzer besleniyorum ama o dönemlerim şok amaçlı oluyor sonra normal beslenmeme dönüyorum.

işte evde olmanın en güzel tarafı.................

valla ben varımmmm......... ama aanacım bunların hepsi de türkiyenin başka bir yerinde olsun varsın gezmiş oluruz.

:)) aslında tam ben yazacaktım ama anlamadan dinlemeden yazmiyim dedim.

evet bende bazen buna benzer besleniyorum ama o dönemlerim şok amaçlı oluyor sonra normal beslenmeme dönüyorum.

akrep geldi galiba,haydi yaz kuzum işim gücüm var bak,seni bekliyorum..
evet genic,çocuklarımla dilediğim gibi zaman geçirmek evde olmamın en büyük artısı. ben eş olmadan bile anne olmanın hayalini kuran bir genç kızdım.çocuk sevgim çok fazla.çok kalabalık bir aileden geliyorum,sadece biz 5 kardeşiz,torun
tombalak dersen bir köy kadar oluyoruz..:1::1:bir de uzun tedaviler,yıllar sonra kavuştum kuzucuklarıma,geçirebileceğim tüm zamanı ayırıyorum,önemsiz tüm işleri öteleyiveriyorum onlar için.çok hızlı büyüyorlar,büyük kızım tüm boş vakitlerini şimdiden arkadaşlarına ayırmaya başladı bile,küçükken ne yaparsak kar yani..

Son düzenleme:
tatlım bu senin diyetisyen listen mi eğer öyle ise menün çok çok az yani senin kilona göre az ya da şöyle söyliyeyim acaba diyetisyenin vücudu şaşırtmaca için şoka mı aldı bu hafta seni.

canım bilio musun aslında öğlen yemeğinde yediğim patlıcan yoktu mesela menüde ben o kadar acıktım ki patlıcan yedim. 15 günlük bayuram tatilinde 3 kg aldım diye tüm bunlar:(

bugün de dayanamadım ızgara köfte yedim 3 adet. Ama açıkcası bu hafta veremezsem hiç üzülmicem çünkü bu liste beni çok aştı bu hafta:(

tekrar merhaba..
azıcık dışarıda dolaştık küçük meleğimle..parka gittik, yeni kitaplar aldık,markete uğradık geldik.
ama sayfayı bıraktığımız yerde bulduk,hayırdır inşallah..:44::44::44:

katılım gerçekten çok az bu hafta ben de anlamadım nerde bu millett nerde bu devlet

selam millet:13:

ben gelebildim nihayet

dün temizlikle uğraştım oğluş okuldan geldi rahatsızlığı vardı zaten ama birden yüzü şişti kıpkırmızı oldu ,çok kaşıntısıda vardı

doktora gittik alerjiymiş doktordan gelirken dönüşte belediye otobüsüne bindik oradadada kolunu kapıya sıkıştırdı ,indik hastaneye gene gittik ,kırık falan yokmuş Allahtan ödüm koptu akşam 20.30 da evdeydik size uğrayamadım

az öncede okula bıraktım sabah göndermedim

dün temizlik yaptım güya akşam hastalık teleşından eski haline döndü gene ortalık

bi bakayım sizler neler yapmışsınız :10:

akrep geldi galiba,haydi yaz kuzum işim gücüm var bak,seni bekliyorum..
evet genic,çocuklarımla dilediğim gibi zaman geçirmek evde olmamın en büyük artısı. ben eş olmadan bile anne olmanın hayalini kuran bir genç kızdım.çocuk sevgim çok fazla.çok kalabalık bir aileden geliyorum,sadece biz 5 kardeşiz,torun
tombalak dersen bir köy kadar oluyoruz..:1::1:bir de uzun tedaviler,yıllar sonra kavuştum kuzucuklarıma,geçirebileceğim tüm zamanı ayırıyorum,önemsiz tüm işleri öteleyiveriyorum onlar için.çok hızlı büyüyorlar,büyük kızım tüm boş vakitlerini şimdiden arkadaşlarına ayırmaya başladı bile,küçükken ne yaparsak kar yani..

bazen bende özenmiyorum değil itiraf edeyim. akşam misafirim vardı onlarla gayet mutluydu. fakat sabah anneme bıraktığımda uzun bir süredir olmayan oldu ve beni bırakmadı ağlaması bütün apartmandan duyuluyordu içim parçalandı ve bugün çok zor geldim aklım hala onda akşam bir sürü işim var evde ama yapmayacağım bu akşam onunla ilgileneceğim planım o inşallah. seni bu konuda da tebrik ederim.

hadi bahire planları yaz bekliyorum seni.

diyecek laf bulamadım menü yine süper.

neymniş bu hedefler bahirecim ben de merak ettim ne zaman açıklayacaksın?

kızlar günaydıııınnnn tünayyydıııınnnn selaaaammm :16::16: dün öğleden sonradan şu saate kadar hiç giremediiimmm benim amire birşeyler oldu kızlar sormayın harıl harıl resmi muhasebe öğretiyor bana :44::44::44: tayin mayin dediydi birşeyler oluyor ama ne oluyor anlamadım işi öğretip gidecek olabilir :44::44::44: niyetini anlamadım analamaya da çalışmıyorumm neyse kızlar hoşuma da gidiyor şimdiye kadar resmi yolluk yapmadım ilk oldu yaptımmm sonra ek ders yaptımmm :33::33::33:
bende durum bu
dün sabahtan aldığım kararı açıklarım demiştim giremeyince tabi sizde merak ettiniz
yazıyorum
rötar için özür yeniden
1 sabah namazına kalkılacak
2 sabah sporu yapılacak 6,30a kadar
3 6,30 dan saat 7,30 a kadar hazırlanılacak iş için
4 saat 5 ten akşam 7,30 a kadar 1 saat temizlik namaz farzları
5 7,30 dan 8,30 a kadar haber
6 her gün 5 kelime ve 5 cümle ingilizce öğrenilecek önümüzde düzenlenecek kpds ye girilecek
7 hergün 4 saat 8,30 dan 12,00 ye kadar ders çalışılacak kpss a grubuna hazırlanılacak
8 uzmanlık kadroları için sınavlarına hazırlanılıp b gurubundan a grubuna geçileceeekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
9 Alese girilip yüksek lisans eğitimine başlanacak

çok düşündüm işimi seviyorum ama kariyer yapmak istiyorum sorumluluk istiyorum sahaya girmek istiyorum masa başında oturup ayak altı işleri hayatım boyunca yapmak istemiyorum sallayıp başı maaşı alan bir tip de olmak istemiyorum gencim daha en azından denemek istiyorum desteklerinizi motivelerinizi bekliyorum kızlar

Son düzenleme:
evvveettt kızlar birde fatura yaptım arada derede
amir a grubu niyetimi anladım mı acaba :44::44:
ne oluyor bu herifeee yaaafffff :27::27:
neyse kızlar bakın şöööyle bir baktım spor yok menü yok kitap yok kendinize geliiinnnnnnn :24::24:

aylar sonra kitap okumaya başladımmmm
şu çılgın türkler kitabına başladım
hergün uyumadan 1 saat kitap okumaya başlıyoorum
ayrıca aldığım kararlar arasında bu da var
hergün güzel bir müzik dinle
hergün güzel bir makale oku
hetgün kitap oku
hergün bilmediğin bir sure ezberle
hergün 5 kelime ingilizce öğern
hergün 5 cümle ingilizce öğren
hergün 1 saat evini temizle
hayatımı düzene sokma zamanı gellldiiiiiiiii

Arkadaşalr gurptan çok fazla çıkan olmuşş üzüldümm ,
Bende kısaca ne yaptığımıı özetleyecek olursamm kış temizliğimm daha bitmedii
bayramdan önce iyiki kışlık yazlık olayını yapmışımm en azından kıyaftelerle uğraşmıyorumm
bayramdan önce sildiğimm camları yine sildimm bayramda yağmur yağmıştıı
dün sabah kahvaltıdan sonra içlii köfte yaptımmm sonra çocukların odasına giripp baza altlarına kadar temizledimm ,duvarlar silindii dolap içleri düzeltildi,tozlar alınıpp süpürdüm sildimm sonra halısınıı serdimmm
vayy hemserim eline saglik
kiz gecen su mangal olayini okudum bizde hep mangal yanar diyince ahanda benim hemserim bu dedim ve sonundada zaten adanali oldugunu yazmissin
ahh hic sorma o mangal olayini bende 9 sene oldu kavurma yiyeli isin kotusu bu gurbet ellerinde kafana gore mangalda yanmiyor ayrica hep dana eti burda ogrendim dana etinin tadini hic koyun etinin yerini tutmuyor
memleketim herseyi ayri guzel bir ay 12 gun kaldi allah nasip edese ordayimm simdi diyecem bol bol adana yiyecem diye ama caktirmayin

banucum çok teşekkür ederim:)

elbise(leri)mi buldum canım.

Erkek tarafı 1 adet söz bohçası için 1 adet de o gece giyilmek üzere 2 elbise aldı bana. Ama benm sevdicegim başka bir elbiseyi de görünce dayanamadı bunu da alalım mutlaka die tutturdu totalde 3 elbise alınmış oldu.

Sizin de aklınızda olsun 40-42-44-46 beden elbiseler hatta daha üstleri de vardı Atalar mağzasında çok şık elbiseler var. 1 elbisemi ordan aldık. kırmızı sıfır kollu bir elbise. Aslında en çok onu beğendim ama "dede" faktöründen dolayı sıfır kollu oldugu için onu giyemeyeceğim. Bohçaya koycaklar.

Diğer iki elbiseyi de başka bir mağzadan aldık. 2 ürün alana indirim vardı. Biri siyah, biri de nar çiçeği bi elbise. Nar çiçeği olanı giyerim die düşünürken kasada tam ödemeyi yaptık bir ip çekmesi fark ettim. defo vardı yani. hemen gösterdim. tamam hemen yenisini getiririz dediler. dün yenisi geldi. O öncekinden beter! sinirlendim ama bağırıp çağırmadan durumu tekrar anlattım sözümde giyecegim böyle böyle dedim. Para iadesi de yapmıyorlamış. Yarın elinizde olur diyolar ama benim hiç umudum yok.

kısacası en son giymeyi düşündüğüm siyah elbiseyi giyeceğim gibi görünüyor:(
gule gule giy elbiselerini canim ya mutlu gunler hep seninle olsunn
amanin ne baskini gelmeden haber verindee cikolatalari kurabiyeleri ortadan kaldirayimm beni basinda gorursunuz felann :9:
selam millet:13:

ben gelebildim nihayet

dün temizlikle uğraştım oğluş okuldan geldi rahatsızlığı vardı zaten ama birden yüzü şişti kıpkırmızı oldu ,çok kaşıntısıda vardı

doktora gittik alerjiymiş doktordan gelirken dönüşte belediye otobüsüne bindik oradadada kolunu kapıya sıkıştırdı ,indik hastaneye gene gittik ,kırık falan yokmuş Allahtan ödüm koptu akşam 20.30 da evdeydik size uğrayamadım

az öncede okula bıraktım sabah göndermedim

dün temizlik yaptım güya akşam hastalık teleşından eski haline döndü gene ortalık

bi bakayım sizler neler yapmışsınız :10:
hosgeldin canim gecmis olsun valla bende hergun temizlikle ugrasiyorum birde su gunler kisaldi ya nasil cabuk geciyor anlamiyorum hic sevmiyorumm oyuzden kisi
kızlar günaydıııınnnn tünayyydıııınnnn selaaaammm :16::16: dün öğleden sonradan şu saate kadar hiç giremediiimmm benim amire birşeyler oldu kızlar sormayın harıl harıl resmi muhasebe öğretiyor bana :44::44::44: tayin mayin dediydi birşeyler oluyor ama ne oluyor anlamadım işi öğretip gidecek olabilir :44::44::44: niyetini anlamadım analamaya da çalışmıyorumm neyse kızlar hoşuma da gidiyor şimdiye kadar resmi yolluk yapmadım ilk oldu yaptımmm sonra ek ders yaptımmm :33::33::33:
bende durum bu
dün sabahtan aldığım kararı açıklarım demiştim giremeyince tabi sizde merak ettiniz
yazıyorum
rötar için özür yeniden
6 her gün 5 kelime ve 5 cümle ingilizce öğrenilecek önümüzde düzenlenecek kpds ye girilecek
7 hergün 4 saat 8,30 dan 12,00 ye kadar ders çalışılacak kpss a grubuna hazırlanılacak
8 uzmanlık kadroları için sınavlarına hazırlanılıp b gurubundan a grubuna geçileceeekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

çok düşündüm işimi seviyorum ama kariyer yapmak istiyorum sorumluluk istiyorum sahaya girmek istiyorum masa başında oturup ayak altı işleri hayatım boyunca yapmak istemiyorum sallayıp başı maaşı alan bir tip de olmak istemiyorum gencim daha en azından denemek istiyorum desteklerinizi motivelerinizi bekliyorum kızlar
vallaha helal olsunn allahin izniyle butunn hedeflerini ulasirsin insallah canim ya
evvveettt kızlar birde fatura yaptım arada derede
amir a grubu niyetimi anladım mı acaba :44::44:
ne oluyor bu herifeee yaaafffff :27::27:
neyse kızlar bakın şöööyle bir baktım spor yok menü yok kitap yok kendinize geliiinnnnnnn :24::24:
vallaha haklisin hic birsey yok yapmiyoruz iyice gevsettik sikiya girmek sart

bende durum bu
yazıyorum
rötar için özür yeniden

merak ettik seni bahirecim tabi, kararlarının hepsini okudum hepsi birbirinden faydalı yararlı. A grubu için birbirimizi gazlayabiliriz;)
ama benm işten çıkış saatim daha geç oldugundan - dolayısıyla eve de geç varıyorum- sen daha avantajlısın benden. Ama neden olmasın di mi? biz istedikten sonra:)

aylar sonra kitap okumaya başladımmmm
şu çılgın türkler kitabına başladım
hergün uyumadan 1 saat kitap okumaya başlıyoorum
ayrıca aldığım kararlar arasında bu da var
hergün güzel bir müzik dinle
hergün güzel bir makale oku
hetgün kitap oku
hergün bilmediğin bir sure ezberle
hergün 5 kelime ingilizce öğern
hergün 5 cümle ingilizce öğren
hergün 1 saat evini temizle
hayatımı düzene sokma zamanı gellldiiiiiiiii

vallaha yapabiliyorsan super
ben mumkun degil ki yapamiyorum kitap okumyi cok severim ama vaktim yok aslinda okunacak cok kitabim ogrenecek sey seyim var ama kitapi elime aldigim zaman uykum geliyor uyuya kaliyorum yorgunlukatan
3 cocugum var 7,5 5.5 1 yasinda ve hepside birbirinden fena butun gun canim cikiyor
bir taraftan isim geregi yapilan telefon gorusmeleri birtaraftan evin isi inan kendime vakit ayiramiyorum ve bu durum artik beni epey yoruyor kafayi siyirmak uzereyimm desem yeridir

dün eve gittim
azıcık işim var sanıyordummm
kız ne azıııı :53::53:
yarım bıraksam olmaz bitirmem gerkiyordu
1 saat dilimini aştım akşaamm dinlen çay iç ütü yap dinlen çay iç ütü yap derken saat 10 oldu
akşamda soğuk oluyor
içeride sıcacık soba yanarken ben salonda ütü yaptımmm
neyse sobalı odaya geçtimmm
ayyy içim cözüldüüü
şöööyle resmen buzum eridi
biraz oturdum tv izledim
günün yorgunluğu da vardı uyudum
plana uyamadım ilk gün yani
bugün uyacam inşallah
plana göre ders çalışmam icap ediyordu kelime ezberlemem kitap okumam
neyse ortalık toparlanmış oldu
triko kazaklar dahil herşey ütülenmiş oldu bir yük klaktı omuzumdan

sporumuda ütü ile yapmış oldummm
size bahsetmiştim akşam yoğurt yerim diye
yok yemedim
çapkınlık yaptım
bu sebeple bugün ve yarın yediklerimi % 50 azalttım
canım nasıl kızartma çekti anlatamam resmen patates ve biberi bir porsiyon kızartıp yeddddiiimmm yoğurtla
bugünkü menüm
sabah
bir iki dilim patates haşlama
ara yarım simit
öğle
3 yk bulgur çorbası
3 yk mantı
1 tane şekerpare
6 yk yeşil fasülye
ara
mandalina
akşam
haşlanmış patates olur kuvvet ve ihtimalll :52:
hazırda o var
yarın akşama bamya yapacam
bugün eve gidince 1 saatlik temizlik saatimden önce ocağa yemeği koyacam ben temizlik yaparken yemek pişer
ertesi gün eve gidince yemeğim hazır olur
ayyy ne kadar tembelleşmişim ben ya
hareket hadi bakalım kızlar harekette bereket vardıııırrrr

neslicim çok teşekkür ederim :) alnımızın akıyla bir atlatalım da şu geceyi, dularınızı eksik etmeyin :)

Atlatirsin canim ya sen simdi bu kadar telas yapiyorsun ya bittikten sonra niye bu kadar telas yapmisim ya diyeeksin zaten o an sen tamamen robota baglaniyorsun ve hic birsey hissetmiyorsun yapilacak seyleri yapip gunu tamamliyorsun insallah cok guzel gecer senin gonlun cok guzel bunu anlamak icin illa seni yuzyuze tanimak gerekmiyor gercekten bak allah gonlune gore versinn

Back
X