- 7 Mart 2011
- 2.302
- 16
- 158
canım tamam ama bak akşam aranı meyve yerine bir kase yoğurt ya da bir bardak süt ile yapabilirsin bence. birde akşam yediğin makarna biraz fazla olmuş çünkü çorba içmişsin![]()
tşk dikkate alınacak genic im
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım tamam ama bak akşam aranı meyve yerine bir kase yoğurt ya da bir bardak süt ile yapabilirsin bence. birde akşam yediğin makarna biraz fazla olmuş çünkü çorba içmişsin![]()
Rabbim bırakmanı istemiş sana vesile olarak yardımcılar göndermişgünayyydııınnnnnnn kız facede problem var giremiyorum
krakkeeerrrrkoca kurban geçti ben alayına da çektim resti soyuma sopuma teyzemin biri kustü yemedim diye sadece köyde yufkalı saç kavurmaya yenildim kendine gellllll bayram değil seyran değil koyuverme kendini iradene dur diyemiyorsan sosyal etkinliklere bir süre ara ver miğden küçülsün beynine hükmettiğini fark ettiğin anda katıl bak genice mangal partisine gidiyor fakat yemiyorrrrrrrr yemeyinnnn gitsin şu kilolarrrr
teşekkür ederim canım deneyimini paylaştın
kızlar birşey oldu anlatayımmm
içine doğdu sanki bizim güvenlikle teknikerin
aşağıya sigara içmeye indim kapıdaydılar kantinci arkadaşın paketini almışlar sigara bırakma konusunda ikna etmişler yaktım bir tane sonra dün bütüngün okuduğum sazı çalmaya başladılar motive ediyorlar yok cildi yaşlandırır söyle böyle falan avrupada sigara içenler 3.sınıf insan muamelesi görüyor bilmem ne
en önemli özellikleri her ikiside uzun yıllar sigara kullanıp bir günde bırakan insanlar
yöntemmi dün bütüngün okuyup anlamaya çalıştığım yöntem iş beyinde bitiyor yöntemi
kriz nöbet kabul etmiyorlar
bir iki hafta alışkanlıktan kaynaklı elin ayağın ister dediler o anda ben sigara içmiyorum hem canıma hem parama yazık değilmi içmiyorum de beynini buna alıştır dediler vucut istemiyor beynin emr ediyor dediler
çok daralırsan aşşağıya bizim yanımıza in bak kantincinin paketini aldık hadi dediler şunu yenemiyecekmisin aciz misin dediler bir gaz bir gaz ver paketi dedi tekniker ağbi ver ama dedim 7 tl verdim daha yeni açtım
sen kaç 7 tl kazanacan o paketi verirsen dedi hadi dedi kendine bir iyilik yap
hergün kebap ye bu zıkkıma vereceğin parayla
verdimmm
dünden beri kitap okuyorum dedim bunu mu öğrendiniz hayır dediler bilmiyorduk kitaptan falan haberimiz yok biz kitap okumadan bırakık kitap gibi adamız bize neden sormadın ki
böyle kızlar
"ben sigara içmiyorum "
bıraktım değil
"ben hiç sigara içmedim "
"benim vucudummun organlarımın ona ihtiyacı yok "
"3 hafta sonra nikotein düzeyi 0 'a inecek bende "
"fiziksel olarak acı çekmiyecem kimyasal olarak çok az istek duyacam nikotein düzeyi azaldıkça 3 hafta boyunca beyin oyun oynayacak bana o oynadıkça ben beynime hükmedecem ben sigara içmiyorum vucudumun organlarımın o zehre ihtiyacı yokkkk!!!"
kızlar menüleri alalım
benden başlayalım
sabah
2 haşlanım kayısı kıvamı yumurta
ara
bir avuç badem
öğle
6/7 yk pirinçli ayran çorbası
4/5 yk pirinç pilavı
6/7 yk dana kavurma
ayran
ara
1 avuç badem
akşam
5 yk makarna
4 yk ıspanaklı etli bir yemek uydurdum akşam akşam
1 kepçe mercimek çorbası
ara
mandalina
2 tane kuru kayısı
4 litre su
kızlar akrep bena akşam arasını yasakladı biliyorum ama akreeeepppp hantal hantal oturup bütün gece tv izlemiyorummm kiii artıkk derse başladımmmm insan enerji harcayıncaaaa miğdesi kazınıyor gece uyanıp bir cahillik etmektense uyanıkken uyandırmayalım o canavarı diye düşündüüüümmmm
Rabbim bırakmanı istemiş sana vesile olarak yardımcılar göndermiş
canım arada yediğin bademi yumurta ile kahvaltında ye..yanında yeşillik de güzel olur
öğlen pilavın çok gereksiz ve fazla olmuş zaten çorbada var pirinç..
Aralarında tüketeceğin bademi kahvaltında tüketmeye özen göster
Gelelim en çok kızdığım menü akşam menüsüne
Ya makarna ya etli ıspanak ya da çorba tek başına akşam menüsüymüş zaten..yanlarına sadece ya turşu ya yeşillik ya da salata yapıp yoğurt da ekleyebilirdin
Sen üçünü bir arada yemişsin bu da yetmemiş tekrar ara yapmışsın..
Güzelim çok acıkıyosan ayran iç maden suyu iç bitki çayı iç yada sadece su iç
Lütfen![]()
evet ya haftasonu sabah 11 de çıkyoruz akşam 8 de evdeyiz oğlanın dersleri sıkışıyo on unla ilgileniyorum ev işi yapmaya fırsat olmuyo ,yemek ve yetişirse bulaşık
ben haftasonu hiç bir iş yapamıyorum
canım Allah bağışlarsa 2005 li oğlum 1997 li kızım var
senin küçük oğlan kaçıncı sınıfa gidiyor ,2. sınıfa gidiyo de ne oluur
birde hangi ilde oyuruyosun
öğle yemeği için eve gidecem hem yürümüş olurum hemde evde şöööyle sigarasız bir kahve içeyim
yarın saat on gibi benim tat alma duyum gelişecek
ondan 2 gün sonra burnum koku alacak
organlarım allahın yarattığı gibi işlevlerini sürdürebilecekler
benim yüzümden iradesizliğim yüzünden rabbimin verdiği nimetlerden faydalanamıyorum
ben sigara içmiyoruuuummmm
akşam yemeğğine yeni başladım hatırlatırım kızlar ne zamandır yemiyorum
bu hatta ilk akşm yemeği idi
dikkate alınacaaak
Rabbim bırakmanı istemiş sana vesile olarak yardımcılar göndermiş
canım arada yediğin bademi yumurta ile kahvaltında ye..yanında yeşillik de güzel olur
öğlen pilavın çok gereksiz ve fazla olmuş zaten çorbada var pirinç..
Aralarında tüketeceğin bademi kahvaltında tüketmeye özen göster
Gelelim en çok kızdığım menü akşam menüsüne
Ya makarna ya etli ıspanak ya da çorba tek başına akşam menüsüymüş zaten..yanlarına sadece ya turşu ya yeşillik ya da salata yapıp yoğurt da ekleyebilirdin
Sen üçünü bir arada yemişsin bu da yetmemiş tekrar ara yapmışsın..
Güzelim çok acıkıyosan ayran iç maden suyu iç bitki çayı iç yada sadece su iç
Lütfen![]()
kızlar menüleri alalım
benden başlayalım
sabah
2 haşlanım kayısı kıvamı yumurta
ara
bir avuç badem
öğle
6/7 yk pirinçli ayran çorbası
4/5 yk pirinç pilavı
6/7 yk dana kavurma
ayran
ara
1 avuç badem
akşam
5 yk makarna
4 yk ıspanaklı etli bir yemek uydurdum akşam akşam
1 kepçe mercimek çorbası
ara
mandalina
2 tane kuru kayısı
4 litre su
kızlar akrep bena akşam arasını yasakladı biliyorum ama akreeeepppp hantal hantal oturup bütün gece tv izlemiyorummm kiii artıkk derse başladımmmm insan enerji harcayıncaaaa miğdesi kazınıyor gece uyanıp bir cahillik etmektense uyanıkken uyandırmayalım o canavarı diye düşündüüüümmmm
selamlar kızlar kaptanımın biraz canı sıkılmış ama olsun bunu da atlatırız.
banucum hala hasta acil şifalar diliyorum
kelebekcecim arzucum hala müsait değil onda da durumlar biraz karışık...
bahirecim gözünaydın diyorum darısı başıma diyorum............
evet canım küçük oglum 2. sınıf büyük oglum 5. sınıf(bu sene ortaokul oldu malum)uşak ilçesi eşme de oturuyorum hastanede 15 yıl dogum salonu geçmişim var şimdi hemşire olarak çalışıyorum
hımm anladım bende nerde akşam menüsü diyordum :44ff bide ben unutabilsem yemek yemeyi
![]()
kahvaltıya yeşillik eklemelisin bence
ögle pilav olmamalıydı.
akşam makarna olmamalıydı
madem ögle pilav yiyecektin çorba yemeyip akşamada makarna yememeliydin.
makarna pilav aynı günde hep hatalı olmuş kayısıyı ikinci badem yedigin arada yemeliydin akşama 1 mandalina yeterdi
başkasına söylemek çok güzelmiş yaşunu yeme bunu yeme bunu yapma şunu etme demek
en güzeli su ama spor göremedim:44:
O yüzden dikkat et diyorum ya canım..akşam yemeğğine yeni başladım hatırlatırım kızlar ne zamandır yemiyorum
bu hatta ilk akşam yemeği idi
dikkate alınacaaak
krakker bana bir iyilik yap ona karşı nefretini aşağlamalrını devam ettir bu 3 hafta süreyle olsun canım yardımına ihtiyacım var bu şekilde net duruşa kızllaaarrrr sigara içenler hakkındaki düşüncelerinizi yazınnnnn sigaranın kötülüklerine hiç girmeyin farkındayıııımmm aciziyetten bahsedin ....sigara kon usuna ben hiç girmek istemiyorum
Allaha şükür hiç içmedim ,içendende kusura bakmayın ama nefret ediyorum biri yanımda sigara yaktımı gözüme çok itici geliyo
eşimde içiyo malesef bana gözükmeden içiyo ama ,hissedince bile deliye dönüyorum çok aşırı tepkiliyim nedense ,eşimin sigara paketini ble görmedim hiç bende öyle saklı içeradamcağız ama acımıyrom nedense sigara içene
![]()
teşekkür ederim 1,73 kızzz sende paylaşıma devam et allahın izni ile nikotein 3 haftada kimyasal olarak vucuttan atılıyor ve kimyasal olarak istemiyorsun fiziksel olarak da acı yok sık sık sigara konuşuna girecemmm sizde giiriin yardımınızla atayım bitsin gitsin şu ilettle aram bozulsuun kimlerle bozulmadı ki bir zamanlar en sevdiklerim el oldu gittii bu da gitsiiin bitsin artıkkhadi allah kolaylık versin inşallah halledersin canım inan ben bile bırakmışım düşünsene ..hamileliklerimde sezeryan öncesi ve ertesi gün bile içtim.günde 3 paketti diyorum 15 yıl diyorum hadi canım eminim başaracaksın:13:
yemek yememek iyi çok rahat uyuyorsun ama benim gibi kpss hazırlanıyorsan aç ... oynamaz malum kafa çalışmıyor kız okuduğunu anlamıyorsun vallahımm anladım bende nerde akşam menüsü diyordum :44ff bide ben unutabilsem yemek yemeyi
![]()
spora aybik bakıyordu mezun oldu galiba akreeep şu sporu birine görev ver yazalımmmmmm günlük takip edelim kim kimden fazla yapsın günlük görelim birbirimizi rakip seçip kapışalım gerekirseeeekahvaltıya yeşillik eklemelisin bence
ögle pilav olmamalıydı.
akşam makarna olmamalıydı
madem ögle pilav yiyecektin çorba yemeyip akşamada makarna yememeliydin.
makarna pilav aynı günde hep hatalı olmuş kayısıyı ikinci badem yedigin arada yemeliydin akşama 1 mandalina yeterdi
başkasına söylemek çok güzelmiş yaşunu yeme bunu yeme bunu yapma şunu etme demek
en güzeli su ama spor göremedim:44:
O yüzden dikkat et diyorum ya canım..
Hem aç kalma hem kilo ver..Bu da sağlıklı beslenme ile olur..
Sana ufak bir tüyo..Şu küçük naneli sakızlardan al eve..Akşamları yemek sonrası açlık hissettiğinde acil çözüm olur sana..