krakker bana bir iyilik yap ona karşı nefretini aşağlamalrını devam ettir bu 3 hafta süreyle olsun canım yardımına ihtiyacım var bu şekilde net duruşa kızllaaarrrr sigara içenler hakkındaki düşüncelerinizi yazınnnnn sigaranın kötülüklerine hiç girmeyin farkındayıııımmm aciziyetten bahsedin ....
teşekkür ederim 1,73 kızzz sende paylaşıma devam et allahın izni ile nikotein 3 haftada kimyasal olarak vucuttan atılıyor ve kimyasal olarak istemiyorsun fiziksel olarak da acı yok sık sık sigara konuşuna girecemmm sizde giiriin yardımınızla atayım bitsin gitsin şu ilettle aram bozulsuun kimlerle bozulmadı ki bir zamanlar en sevdiklerim el oldu gittii bu da gitsiiin bitsin artıkk
yemek yememek iyi çok rahat uyuyorsun ama benim gibi kpss hazırlanıyorsan aç ... oynamaz malum kafa çalışmıyor kız okuduğunu anlamıyorsun valla
spora aybik bakıyordu mezun oldu galiba akreeep şu sporu birine görev ver yazalımmmmmm günlük takip edelim kim kimden fazla yapsın günlük görelim birbirimizi rakip seçip kapışalım gerekirseeee
miğdemden korkuyorum birşey olurmu acaba azmasın yine :18::18::18: sigara içinde iyi olur sakız dur hemen atayım ağzıma bir tane biraz ağrır gibi olursa bırakırım biliyorsun boş yere ağız hareket etmesin boş ağızın hareketi miğde suyunu çoğaltıyor miğdesinde yarası olanlar kudurmuş bir miğde ile raks ediyor cicimmmmm uzun zaman oldu sakız nedir bilmem ben dur ama bir deniyeyim çiğnemeyi unutmuş olabilirim