Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

miğdemden korkuyorum birşey olurmu acaba azmasın yine :18::18::18: sigara içinde iyi olur sakız dur hemen atayım ağzıma bir tane biraz ağrır gibi olursa bırakırım biliyorsun boş yere ağız hareket etmesin boş ağızın hareketi miğde suyunu çoğaltıyor miğdesinde yarası olanlar kudurmuş bir miğde ile raks ediyor cicimmmmm uzun zaman oldu sakız nedir bilmem ben dur ama bir deniyeyim çiğnemeyi unutmuş olabilirim :1::1::1::1:

Gün içinde değil akşam gerektiğinde çiğne canım...Çok zor durumda kalırsan yani..

Ama ılık şekersiz tarçınlı süt de işini görür..Yada nane çayı..

eşim dereotu ben maydanoz ...kısırda ne güzel oluruz ama
Dere otunun girdiği hiç bişeyi yemem/yiyemem..Kısırı çok sevmeme rağmen onu da yiyemem:50:
eminmiiisiiinnnn birinciliiikkk bennniiimmm :51::51::51: dikkatini çekiyorum 1 aydır kilo vermem durdu ne kilo aldım ne verdimmm nedeeennn ????çünkü bu takımla hiççç diyet miyet yapmadım sadece sağlıklı beslendimmm diyet yapsayyydımm 7 aylıkkk emek hooop çöpe giderdiii

Ooooo çekişme büyümüşş:52:

148587_447450591958144_369773519_n.jpg

cceylin baktım resimlerinize Allah bir yastıkta kocatsın inşallah bir ömür boyu mutluluklar dilerim canım çok yakışmışsınız birbirinize.....:nazar::nazar::nazar:

amin canım çok teşekkür ederim

CEYLİNN şöyla arkadaş listene baktımda listendeki viva la vita,kütahya ve asi benim eskiden çok iyi arkadaşlarımdı aynı kişileri tanıyoruz
ozamanlar onların hepsi 6ncı gruptaydılarr sen nerden tanıyorsun

tatlım ben eskiden 6. takımdaydım ordan tanıyorum.

geçmiş olsun

stres,yrgunluk

nazarda değmiştir :nazar:

nazar değecek bi tarafım olsa deger de o da yok :)

bahirecim senin için dünkü menümü yazıyorum:

sabah: 3 dilim peynir, domates, salatalık, şekersiz çay,3 kayısı

ara öğün yok

öğlen: 2 kaşık haşlanmış et, salata, karnıbahar tava

ara: 1 paket çubuk kraker, çay

akşam: bulgur pilavı salata

1,5 litre su

akrepcim sabahtan beri okuyorum paylaşım alanını da burayı da sıkma canını, bu da geçecek inşallah.:nazar:

Çok üzüldüm çok canım sıkıldı..

Doğruyum ama eğri terazisine konulmuşum...

Hayırlısı canım..Artık sustum hayrı beklemedeyim...

bahirecim senin için dünkü menümü yazıyorum:

sabah: 3 dilim peynir, domates, salatalık, şekersiz çay,3 kayısı

ara öğün yok

öğlen: 2 kaşık haşlanmış et, salata, karnıbahar tava

ara: 1 paket çubuk kraker, çay

akşam: bulgur pilavı salata

1,5 litre su

menü güzel ama bitki çayı yok ve suyu biraz arttırsan daha iyi gibi. birde akşamki bulgur pilavı ne kadar ölçü olarak onuda söylermisin

Dere otunun girdiği hiç bişeyi yemem/yiyemem..Kısırı çok sevmeme rağmen onu da yiyemem:50:

Ooooo çekişme büyümüşş:52:

dere otunu çook severim hatta silifkede ırmak kenarında biter bir ot var dereotu ailesinden ismini unuttum annemden öğrenip yazarım sırf onun için ırmak kenarına yürüyüşe gideriz biz gitmişken toplarız çok sevilir bizim ailede
bu arada bu ırmak göksu ırmağı
silifkeyi 2 ye böler göksu

gunaydinn guzel takimimin guzel insanlari
nasiliz bakalim gecmsisi okudum diger paylasimida okudum vs. vs

cok uzucu olmus ama kaptanim morelini bozma

simdi ben cok girip vaktimi veremiyorum aman benim bu haftaki azmim bosa gitmesin ben en iyisi suraya su menulerimi yazayim korktum valla
bu hafta ben cok siki tutuyorum veririm bir 4 kilo sonra bu nerden vermis bu kadar demeyin demi ama :))

dunku menuu

sabah: 2 bardak ilik su
iki yudum simit

oglen:bir kuuk kase corba

ikindi :bir elma

aksam :kucuk bir dilim tavuk gogusu

toplamda 3 lt su

bugunku menumu yazayimmi yok yarin yazarim artik onuda :))

valla akrepcim ne yaparsin bilmem ama ben kesin 2 kilo verecem kayafa koydum ne kadar yavas versemde inadim inat

gunaydinn guzel takimimin guzel insanlari
nasiliz bakalim gecmsisi okudum diger paylasimida okudum vs. vs

cok uzucu olmus ama kaptanim morelini bozma

simdi ben cok girip vaktimi veremiyorum aman benim bu haftaki azmim bosa gitmesin ben en iyisi suraya su menulerimi yazayim korktum valla
bu hafta ben cok siki tutuyorum veririm bir 4 kilo sonra bu nerden vermis bu kadar demeyin demi ama :))

dunku menuu

sabah: 2 bardak ilik su
iki yudum simit

oglen:bir kuuk kase corba

ikindi :bir elma

aksam :kucuk bir dilim tavuk gogusu

toplamda 3 lt su

bugunku menumu yazayimmi yok yarin yazarim artik onuda :))

valla akrepcim ne yaparsin bilmem ama ben kesin 2 kilo verecem kayafa koydum ne kadar yavas versemde inadim inat

Canım menülerin çok sade yanlarında yeşillik yoğurt felan da yee

Bana kalsa tepsi tepsi kurabiye ye tatlı ye:27:

dere otunu çook severim hatta silifkede ırmak kenarında biter bir ot var dereotu ailesinden ismini unuttum annemden öğrenip yazarım sırf onun için ırmak kenarına yürüyüşe gideriz biz gitmişken toplarız çok sevilir bizim ailede
bu arada bu ırmak göksu ırmağı
silifkeyi 2 ye böler göksu

Özellikle Silifke kalesinden harika görünüyor ırmak ve ikiye bölünen ilçenin görüntüsü..

Dün ne yedim

sabah
1,elma,bol domatesli lor salatası, az yufka, yeşil zeytin,açık şekersz çay,1 kapsül omega3, 1 diş sarımsak(yutuldu:21:)

öğle
1 elma,çay

akşam
ala balık, bol salata,tadımlık etli patates ve pirinç pilavı(sadece 1 kaşık)

2 lt su

kitap:Taş devri diyeti

Spor:50 dk yürüyüş, aklıma geldikçe karnımı içine çekerek 20 kez nefes alıp vermece

Dün ne yedim

sabah
1,elma,bol domatesli lor salatası, az yufka, yeşil zeytin,açık şekersz çay,1 kapsül omega3, 1 diş sarımsak(yutuldu:21:)

öğle
1 elma,çay

akşam
ala balık, bol salata,tadımlık etli patates ve pirinç pilavı(sadece 1 kaşık)

2 lt su

kitap:Taş devri diyeti

Spor:50 dk yürüyüş, aklıma geldikçe karnımı içine çekerek 20 kez nefes alıp vermece

öğlen hiçbirşey yememişsin canım :20::20::20:

hadi kızlar yeşilçaylar benden içine birazda rezene ekleyin sakinleşmenize faydası olur. :34::34::7::7::7:

kızlar bir kriz atlattımmm
hooop gitti çizyyy affedin beni
şu anda sakız var ağzımda
sabah bahsettiğim kantinci uşak yeni paketini almış
başaramamışşş :2::2::2:
malesefff
ben sigara içmiyorummmmm ben sigara içmiyorum

nikotein düzeyi azalıyor ya kriz geliyor insana ve bu hal 3 hafta sürecek sarsıntı diyorum ben aşşadakiler gülüyor
gün gelir bende gülerim inşallah
aklıma başka birşey getirecekmişim
hemen getirecemmm
bana maddi ve manevi zararının büyüklüğünü düşünecekmişim
olur onu da düşünelin
rahatlamama faydası olurmuş kalkıp dolaşacakmışım birde

nikotein düzeyi azalıyor ya kriz geliyor insana ve bu hal 3 hafta sürecek sarsıntı diyorum ben aşşadakiler gülüyor
hemen getirecemmm
olur onu da düşünelin

bahirecim kriz anları için yanına 2-3 tane küçük pet şişelerde su koy ve kriz anları için hemen yudumla hem gün içindeki su miktarını da arttırmış olursun.

Son düzenleme:
öğlen hiçbirşey yememişsin canım :20::20::20:

hadi kızlar yeşilçaylar benden içine birazda rezene ekleyin sakinleşmenize faydası olur. :34::34::7::7::7:
Tatlım hiç sorma tam kurtlar vadisi delisiyim..Dün öğlen saati yemekten fire verdim iki ara bir derede seyrettim kaçırdığım bölümü..Ona bakarken doydum:1:
kızlar bir kriz atlattımmm
hooop gitti çizyyy affedin beni
şu anda sakız var ağzımda
sabah bahsettiğim kantinci uşak yeni paketini almış
başaramamışşş :2::2::2:
malesefff
ben sigara içmiyorummmmm ben sigara içmiyorum
Ufff tatlım getirme aklına bıraktın sen o zehri.. Onu kaka olarak en tiksindiğin şey olarak düşün..
hemen getirecemmm
olur onu da düşünelin

Su iç tatlım bol su iç atsın nikotini..
Aslında bende var o zıkkımın ilacı bir haftada hiç ihtiyaç duyurmadan bıraktırıyor..işkencesiz bırakıyosun.üst komşum vardı zabıta emeklisi ona bu şekilde bıraktırdım yazık bırakamıyordu hasta olmasına rağmen..Ramazan ayında bıraktı dua eder gördükçe beni..

krakker bana bir iyilik yap ona karşı nefretini aşağlamalrını devam ettir bu 3 hafta süreyle olsun canım yardımına ihtiyacım var bu şekilde net duruşa kızllaaarrrr sigara içenler hakkındaki düşüncelerinizi yazınnnnn sigaranın kötülüklerine hiç girmeyin farkındayıııımmm aciziyetten bahsedin ....

teşekkür ederim 1,73 kızzz sende paylaşıma devam et allahın izni ile nikotein 3 haftada kimyasal olarak vucuttan atılıyor ve kimyasal olarak istemiyorsun fiziksel olarak da acı yok sık sık sigara konuşuna girecemmm sizde giiriin yardımınızla atayım bitsin gitsin şu ilettle aram bozulsuun kimlerle bozulmadı ki bir zamanlar en sevdiklerim el oldu gittii bu da gitsiiin bitsin artıkk

yemek yememek iyi çok rahat uyuyorsun ama benim gibi kpss hazırlanıyorsan aç ... oynamaz malum kafa çalışmıyor kız okuduğunu anlamıyorsun valla

spora aybik bakıyordu mezun oldu galiba akreeep şu sporu birine görev ver yazalımmmmmm günlük takip edelim kim kimden fazla yapsın günlük görelim birbirimizi rakip seçip kapışalım gerekirseeee

miğdemden korkuyorum birşey olurmu acaba azmasın yine :18::18::18: sigara içinde iyi olur sakız dur hemen atayım ağzıma bir tane biraz ağrır gibi olursa bırakırım biliyorsun boş yere ağız hareket etmesin boş ağızın hareketi miğde suyunu çoğaltıyor miğdesinde yarası olanlar kudurmuş bir miğde ile raks ediyor cicimmmmm uzun zaman oldu sakız nedir bilmem ben dur ama bir deniyeyim çiğnemeyi unutmuş olabilirim :1::1::1::1:

canım kıyamam ki sana :39:

kıyabilmem için içerken görmem lazım:47:

bayanlarada hiç yakışmıyo şu .....

evet canım küçük oglum 2. sınıf büyük oglum 5. sınıf(bu sene ortaokul oldu malum)uşak ilçesi eşme de oturuyorum hastanede 15 yıl dogum salonu geçmişim var şimdi hemşire olarak çalışıyorum

oh ne güzel oğlanları çekiştiririz :4:

uşak mı bursa ya taşınmayı düşünüyoruz da ,belki bursadır diye ümitlendim bir an

Back
X