Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

wewe eeee goooollll sayın seyirciler kız nesli bak ben canavarala uğraşıyorum ondan böyleyim kız sana ne oldu anlat hadi bize
bu kaptana bu hafta yaramadı
gelen vurdu giden vurdu
ban ne mi oldu dedim ya sana ne olduysa banada o oldu
acimm acccc

kıyamam kaptanıma bu hafta çok yüklenmeyin...

canim bu hafta ne ki sen haftaya seyrettt

valla guzel olmus akrep tahsilatci

yaaa senle araya da şööle görünmeyen cam duvar döşicem ama sadece ben seni görücem arada masa altından götürdğün pastaları kekleri nasıl yediğini arşivlicem yaaa

Bak neslicimm sen kesin kazandım sayy rahat ol yanii oldukça rahat sıkmana gerenk yok yanii hafiften yeme alıştırmalarına başla nasılsa yenicen ya o bakımdan hem pasta yiyerek kilo veren ilk şişko olaraktan tarihe geçersin hıı ne dersinn

neysee ben gittimm kizlarr gorusuruzz ....

Nereye gittin kuzuuu senle atışıcam diye az kalsın bankaya yetişemiyodum

Bankama gittimm akşam yürüyüşümü yaptımmmm geldimmmm sen gittin ama oldumu şimdi nese sen şimdi yemek tatlı hazırlican dimii ehh yersinde onlardan şöölee lop lopp dimi canikommmmmm

Ya sorma canım ya o yudum yazdıkça ben de içimden lokma diye doğruluyorum o yüzden sinir geldi bak enerji sarfiyatı oluyor resmen

Anammm neslii sen bana yağ yaktırıyosun farkındamısınn
seninki kac suan kac olup olmamasi bana gore onemli degil onemli olan ileride benim zayif seninde sisman olman sekerim
Ohohohohoho görcez canımm görcez sen gel bu taraflara o zaman tüm yolları şaşır vayy akrebim ben ettim sen etme de

Şimdi bu mesajı alıntılayıp aleyhime delil olarak sunulacağını bilsemde yazdım gitti

Bana göre şaka
Ziyaretçilere göre cıss kaka

İşte empati budur :13:
siz kafa bulun bakeeeemmm
bak bööönnn iş vardı kitap okuyamadım iş yerinde
akşam okurum artıkın
3 hafta sonra sakin huzurlu bir hatun olacccaaammmmmm :84::84:

Sakinsin zaten tekrar et devamlı benn sakinim diyee
wewe eeee goooollll sayın seyirciler kız nesli bak ben canavarala uğraşıyorum ondan böyleyim kız sana ne oldu anlat hadi bize
bu kaptana bu hafta yaramadı
gelen vurdu giden vurdu
Valla doğru diyosun dünü atlattım bugün de bahire ile nesli sardı hadi bahire sigara bırakıyor nesliye noldu anlamadım
Bu kesin beyin dağıtma politikası uyguluyor eskimez arkadaşım benim
kıyamam kaptanıma bu hafta çok yüklenmeyin...

Ayy ne güldüm sizin yüzünüze iş yerinde etrafıma bakıyorum kendi kendine gülüyor deli diyebilecek kişiler varmı diye

Çok komik yaa doğru tabikii kızcağız çok yemeyi bırakıyor

Kuşum sen azar azar bırak..Pastanı kocamanından günde bire düşürerekten bırak

ban ne mi oldu dedim ya sana ne olduysa banada o oldu
acimm acccc

canim bu hafta ne ki sen haftaya seyrettt

Yok yok bu aç kaldıkça bana saracak anlaşıldı

Kuzuuuu yapma bak sarsma bünyeyiii yarın akşam özellikle uzak durma yemelerden olarmıı

ferman kaptanımızındır

harika bi menü

propolis satmıştık canım biz birara bir şirketin ürünü olarak alanlar çok memnundu.dogal antibiotik olarak

sakın haaaa bir daha yokkkkkkkkk öyle bırakamazsın direk keseceksin azaltmakla olmaz

maşşallah canım bu ne hız ne sürat. hastalarına acil şifalar sana kolaylıklar

geçmiş olsun canım allah işfanı versin inşallah

gene geldim kimse yok be aa

sabah
1/2 simit
1/2yumurta
1/2patates haşlama
4 siyah zeytin
ögle
2küçük şiş tavuk
3 y.k.patates salatası
1 kase şehriye çorbası
ara
nescafe
akşam
3 y.k. taze fasulye
4 y.k. bulgur pilavı
1/2 kase kayısı komposto(az şekerli)
2 y.k. yogurt
ara
1 avuç yagsız patlamış mısır

neyse ben biraz spor yapayım dengeli spor aleti almıştım üstüne çıkılıp öne arkaya kayılan ona bineyim 20 dakkabirazda debeleneyim aslında çok yorgunum ama

1 SENE BELALARDAN EMIN OLMAK ISTEYENLER BUYURSUN.

MUHARREM AYI DUASI

peygamber efendimiz s.a.s. buyurdular ki :

herkim muharremin ilk günü bu duayı 3 kere okursa ALLAH c.c. o kimseyi gelecek muharreme kadar bütün belalardan emin kılar.

şeyh sıhabüttin-i sührüverdi den menkuldür ki : herkim bu duayı asure günü 3 kere okursa ölümünden de emin kılınır. zira o sene ölümü mukadder olan kimse bu duayı bu veçhile okumak nasip olmaz.

Bismillâhirrahmanirrahim

Elhamdulillâhi Rabb-il 'âlemin Vesselâtu vesselâmu 'alâ Seyyidina Muhammedin ve 'alâ âlihi ve sahbihi ecma'in
Allahümme entel ebediyyul kadîm El hayyul kerîm El Hannân El Mennân ve hâzihi senetün cedîde, es'eluke fîhel 'ismete mineşşeytânirracîm
Vel 'avne 'alâ hâzihin nefs-il emmâreti bissûi vel iştigale bimâ yukarribûnî ileyke Yâ zel celâli vel ikrâm Birahmetike yâ erhamerrâhimin Ve sallallahu ve selleme 'alâ seyyidinâ ve nebiyyinâ Muhammedin ve 'alâ âlihi ve sahbihi ve ehlibeytihi ecma'in

MEÂLEN TERCÜMESİ
Kendinden evvel hiç bir varlık bulunmayan, varlığı - hayâtı - Kullarına keremi çok - merhameti, nîmetler bağışlaması SONSUZ DEVAMLI olan yalnız ve yalnız sensin ALLAH'ım
Bu yeni yıl boyunca; Senden, huzûrundan kovulmuş şeytandan beni korumanı ve kötülüğü emreden nefsimi yenmem için yardımını, beni sana yaklaştıran işlerle meşgul olmamı dilerim Ey Celâl ve İkram sahibi ALLAH'ım —

günaydın arkadaşlar.hayırlı sabahlar hepinize.
ne çok kaynatmışsınız öyle..oku oku bitmedi yahu..

propolis satmıştık canım biz birara bir şirketin ürünü olarak alanlar çok memnundu.dogal antibiotik olarak

bunun da sahtesi vardır muhakkak piyasada,marka yazabilir misin,ona bakayım ben.çocuklara da vereceğim çünkü.
şu an balık yağı veriyorum takviye olarak ama bunu da almak istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…