Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Benim sevgili sazanım nesliye yedirip kazanma derdindeyim de o yüzden kocamanından pasta ye diyorum anladınmı şekerim..

Hem sanane neslinin yiceği pastadan belki nesliye göbüş yakışıyor demi amaa

Senin ordakileri de amma şaşırtmışsın haa İnsanlar hala alışamadı desene yeni görüntüne boşver desin dursunlar canım hiiiç oralı olma sen

Harikasın ya yazını okuyunca yüzümde birtebüssüm oluştu,el arabasına koyup cadde gitmek güzel bir cesaret birde mini etek ve topukluu
bu arada birgün miskin miskin takılıyorum canım hiç iş yapmak istemiyor sizi okuyunca nasıl motive olmuşumm ki hemen başladım heryeri temizlemeye

bahire sakin canım sakin. bırak kim ne derse desin kimseye birşey ispatlamak zorunda değilsin boşver milletin ağzı torba değil konuşur konuşur susar. hadi bakalım biz işimize napıyoruz sağlıklı besleniyoruz ohhh kilo veriyoruz...

himm bahiredemi mersinli kiz

bak benim hemserim gelsim o yudum kelimesini bilirr

gelecem az kaldi ne yapacan bana

Geldimm canımm yetiştimmm,yudum kahveden bir yudumm aldım demek oluyorr
yada çaydan
bu arada nekadar yakın memleketeli olan kişiler var bu topiğimizde

sen hangi ülkedeydin neslihan ben kaçırmışım orayı yazdıysanda

yok yok akrepcim adanada gerçekten yudum denirr ,bak bende yudum aldım derimm genelliklee yemek yerken,

bak tumdum demek ne biliyormusunn hemşerime sorayım bak o bilir

iyiyim kızlar bu kurtuluş düşündüğüm kadar zor değil galiba kolay olacak
şimdilik iyi gidiyor
aklıma geldimi başka şeylere konsantre oluyorum o ka

Biraz kalkayımm şu evi toparlayayım artık,
sabah kahavaltısını 1 dilim ekmek 2 kaşık lor ve domatesle yaptımm,bilgisayar başındaykende 1 turk kahvesi içildi

gunaydinn....
gununuz guzel olsun kizlarr ...
canim ya valla sana sunu diyorum sadece bu aksam ruyaya yat anca iste ozaman gorursun benim pasta yedigimi
zaten kazandim kazanmasinada rekor kirmaya calisiyorumm

kiz yedigim yudumlar(lokmalar) bogazimda kaldi enerji sarfediyorsun demek himm ozamn sen zahmet etme aman ben senin yerine derim
sen gul daha gul ben seni cok guldurecem daha hatta okadarki yemege vereceksin kendini yarinki sinirden bugunde gul sen

ya sen ne bakiyon ona iste bana turkce ogretme cabasindayken kendi unuttu
birde laf aramizda ben kilo veriyom anladi ya o yuzden ne diyecegini sasirdi garibim seslenme birak

pasta ne ki hic canim istemiyor hic benki kunefeyi masada birakmis bir kadinim

cok beklersinnnnnnnnnnnnnnnnn
kiz genic birak sinirini stresi atsin kizcagiz elleme o simdi sinirli bak sanada catar haberin olsun
sen hangi ülkedeydin neslihan ben kaçırmışım orayı yazdıysanda
fransadayim hemserimm
yok yok akrepcim adanada gerçekten yudum denirr ,bak bende yudum aldım derimm genelliklee yemek yerken,

bak tumdum demek ne biliyormusunn hemşerime sorayım bak o bilir
one kele
tumbum valla aklima geldi ama onumu kastettin pek bilemedim anamm simdi aklimdakini derim bu imla kilavuzlari bana yine birsey yapistirirlar .
dilllerinie dusmeye gor

dunku menum

sabah :iki bardak su
iki dilim ekmek bir adet peynir ve yarim yumurta

oglen:bir kase corba

aksam:bir elma

3lt su

akrepcim buda sana kapak olsun ...:13:

yeşilçay elimde
cemalnur sargut nevval sevinde sohbet kitabı
kaloriferin yanında sandelye koydum masanın arka çaprazına
bacak bacak üstüne atıp hem çay içip hem kitap okuyacam iş yok bugün
haftaya patlayacak iş

neslihan canım akşam yemek ve öğünlerini daha yeni öğrenmeye başladım uzun bir süre hiç birşey yemedim
bak yanlış yapıyorsun miğdesi hassas biri olduğum için çok kazınırsa senin gibi akşamlrı elma ile geçiştiriyordum
ama
tatlım ufak tefek yemek gerekiyor menülerini şöyle yap bence akşamları 1 kase çorba
hergün değişik çorba yap artanı buz dolabı poşetine koy kaldır bir kaç günsonra iç elinin altında hazır olmuş olur
ben öyle yapacam
miğden müsaitse bool ekşili salatta yap ben ekşiiiyi düşününce ağrıyor miğdem
şimdi
en önemlisi aralar
ara da yap
benim fikrim bunlar ama
şimdi de benim menülerimi alalım
sabah 2 tane haşlanmış yumurta
okula gelince 1 tane simit
çay
ara
bir avuç çekirdek
öğle
balık
salata
1 kase şehriye çorbası
birazcık helva
ara
hazır kekk
çizzyyyy
çay çay çayy
akşam
1 kase şehriye çorbası
ara 5 tane hurma
ama taze hurma tatlandırılmış hurma deeelll dalından kopma
organik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…