kız akrep bu nesli ile yeni bir türkçe mi buluyorsunuz neden arayış içindesiniz büyük pastadan günde bir pasta derken acacbaaaa:44::44::44:
1-bir dilime mi indiriyor haftada 10 batonluk pasta eder cıııııısssss
2- büyük örneğin 30 batonluk pastadan 10 batonluk pastaya mı düşür diyro
ikiside tehlikeli
yenmez değil rahat rahat yenebilir fakat ben o kadar kiloyu o arkadaş yüzünden sahiptimmm
kızlarrrr benim hala geçen sene hamilo olduğumu sanan dedikoducu öğrenci kısmı birinci sınıflara demişler ki o kız deeelllboşandı herkesten saklıyor daha geçen sene hamileydi belki doğurmuştur bebeğini saklıyordur yada bebeği ölmüştür dedi aktaran ülllleeeeennnn dedimmm sussss!!! densiiizzzz!!! sizene benim çorumdan çocuğumdan eşimden evimden işiniz gücünüz de mi yok serserimiziniz siz dedim ya
getiren kişi pişman oldu getirdiğine getireceğine
aaa diyo abla diyo burdaki ablalar diyo böyle diyo diyo
kim onlar dedim
ya kızlar kızıyorum eskiden gülüy0ordum gülemiyorum artık ya millete dert oldu ki diyelim ki hamileydim kime neeeeeee kime neeee bebeğimden neden utanayımda saklayayım senin gibi salak yüzünden değermisin sen benim yaşam şeklimi eleştirme yön verme hakkını kim verdi sana dedim bırak bu işleri dedim baya bir azarı yedi gitti
neyse kısaca nesli o pasta varya göbek yapıyor ya
benim dolabımda hiççç eksik olmazdı pasta
günaydın güzeller
kız akrep bu nesli ile yeni bir türkçe mi buluyorsunuz neden arayış içindesiniz büyük pastadan günde bir pasta derken acacbaaaa:44::44::44:
ikiside tehlikeli
yenmez değil rahat rahat yenebilir fakat ben o kadar kiloyu o arkadaş yüzünden sahiptimmm
kızlarrrr benim hala geçen sene hamilo olduğumu sanan dedikoducu öğrenci kısmı birinci sınıflara demişler ki o kız deeelllboşandı herkesten saklıyor daha geçen sene hamileydi belki doğurmuştur bebeğini saklıyordur yada bebeği ölmüştür dedi aktaran ülllleeeeennnn dedimmm sussss!!! densiiizzzz!!! sizene benim çorumdan çocuğumdan eşimden evimden işiniz gücünüz de mi yok serserimiziniz siz dedim ya
kim onlar dedim
ya kızlar kızıyorum eskiden gülüy0ordum gülemiyorum artık ya millete dert oldu ki diyelim ki hamileydim kime neeeeeee kime neeee bebeğimden neden utanayımda saklayayım senin gibi salak yüzünden değermisin sen benim yaşam şeklimi eleştirme yön verme hakkını kim verdi sana dedim bırak bu işleri dedim baya bir azarı yedi gitti
kuzu kuzu zu zu geldiii...
dünkü menüm...
sabah... bir salkım üzüm... bitki çayı
ara....... yeşil çay
öğlen..... bol domatesli kıymalı biberli yağsız menemen-2 dilim t.buğday ekmek-çay
ara....... 1 avuç fındık
akşam... fırınlanmış sade mantar ve salata
2 lt den fazla su
1 saat yürüyüş
DÜn benim asisto babacığını ikna edemedi dayısında bir büfe varmış onu almak için ah kıyamadım dur yavru dedim ben sana onu taşırm.. neyse gittik dayısının evine 15dk yürüme mesafesi var eve... zaten bizim şirketin yanında oturuyorlar asistolarda ... neyse dayısı depoya indirmiş hemen indim baktım taşırım dedim üzülme sen kimseye yalvarma... bağladım alttan üsten sırtladım çıkardım depodan sonra el arabasına bağladım aldım getirdim kızın dayısı şok yengesi şok cep herkülünüz gene iş başındaydı babası biz şaka yapıyoruz onu çağıracağız diye beklerken dolabı kapıda görünce zavallı ne diyeceğini şaşırdı ayol... nefti mini bir elbise topuklu ayakkabı vardı ama her zamanki gibi ay gülmekten kırıldık atatürk caddesi erenköy trafiği sayemde altüst geldi ha ha herkes durum bakıyor alkışlayanmı istersiniz tezahurat yapanmı ha ha ha kırıldım yahu yok böyle bir akşam neyse işimiz bitti üstümü temizledim durakta beklerken arkadaşım kız arkadaşıyla geçerken beni görmüş sağolsun eve kadar bıraktı vallahi kalbime göre verdi Allah yorulmuştum.. eee ne demişler iyilik yap denize at...
eve geldim bulaşıklar yıkandı tarhana koydum ocağa annem artık ellerinde çelik bileklikle dolaşıyor 1 tabak bile kaldırması yasak... babam dün hastalanmış söylemediler adam oturduğu yerden çayını sehpadan alıp içemiyor boşlukları ağrıyor hep yatırdım sıcak su torbalarıyla taş düşürüyor sanırım tansiyonu hep tavan... kardeşim ve nişanlısına kahve yaptım puzzle başındaydılar sehpalerde çay bardakları tabklar vardı topadım onlarıda yıkadım... çorbam pişti bu arada hemen kıyma çektim karnıyarık yaptım... kırmızı biber haşladım sarımsaklı soydum yağladım attım dolaba... pilavımıda yaptım salatalıkları yıkadım akşam cacık yapıcam yanına oooh mis ... odamı sildim tozunu aldım çamaşır attım makinaya kışlıklardan.... ütüm vardı bir sepet bitti.. annemin bileğini ovdum. babama bitki kaynattım ayaklarını yatırdım sıcak sulara...
işte öyle kuşlar koşturmaca evde iki hastam var birde gelingiller ve kardeşgiller bakalım bu atom karınca nasıl yetişecek bu hızla...
Günaydın canım
Şimdii gelelim senin duruma..Tatlım 14. takımdan geçiş yapıcaksın bize..Geçen hafta kilon neydi..Geçen cumaydı dimii 14. takım kapanmıştı..
ikiside tehlikeli
kim onlar dedim
himm bahiredemi mersinli kiz
bak benim hemserim gelsim o yudum kelimesini bilirr
gelecem az kaldi ne yapacan bana
valla annemin yedireccegi kesinde ben bu sefer ccok kararliyim yemiyecegim
sana birsey diyimmi sen bu hafta takimlara ne mesaji yazacagina karar ver bende pasta borek isini birakta
gecen hafta sonu seminerim vardi almanyaya gittim ama ne aciktim ne aciktim anlatamam olecem acimdan arkadaslarlaydik donuste lokantaya oturduk aam super di kendimi trye gelmisi gibi hissettim (nerdeee)
onumuze bir tabak geldi ama girsem adana kebabi ,tavuk ,doner ,pirzola salataa sos aman allahim tavuktan bir parca adanadan bir parca aldim ve hepsini esime verdim yaaaaa
sende catlaaaa
sonunda hele kunefe sicak sicak hala gozumdede neysee tabaklara servis yapildi ve ben bir yudum aldim ve biraktim kunefe oylece kaldi onumde hatta ve hatta koca bardak kola icti eslerimiz ama ben agzimi gene surmedim sadece suuu
azmime bakk yavru kusum ben cigir astim senin haberin yok
Kız sen bana böcükmü dedin şimdiiiiiiiiiiiii
Vay anasınııı
Bende yiyecek türü gibi felandır diye düşünüyodum
Böcük haa ölee olsun bahire valla sen bir bırakma şu sigarayı şu sölediklerine hemen geri dönerim şimdi sigara bırakıyosun diye ses etmiyorum ses etmeyin kızlar idare ediyoruz anam bu kadar zormuymuş bu mereti bırakmak efendi kızı ne durumlara soktu
Azimliymişşşşşşşş kız yesene verilirmi eşe onca canım kebaplar
yada künefeni yeseydin
Ayy yine yudum demişkız nesli öldürme bizi lokma de şuna lokmaaa
Sen gel buraya yeniden türkçe öğreticem sanaYudum sıvı içecekler için kullanılır bebem çiğnenen besinleri de lokma ile açıklarız anladınmı beniiiii
Sen şimdi sırf bana gıcık olsun diye vercem onca kiloyu diyosun yanii
ee şimdi ben ne yapmalıyım oyy :18: hafiften tırsdımmı ne ben kaçtım 66 mı 64 mü olmakıyım oyy kem küm nesliiiii bitirme beni iş iyice ciddiye bindi yahuu
canim ya valla sana sunu diyorum sadece bu aksam ruyaya yat anca iste ozaman gorursun benim pasta yedigimiyaaa senle araya da şööle görünmeyen cam duvar döşicem ama sadece ben seni görücem arada masa altından götürdğün pastaları kekleri nasıl yediğini arşivlicem yaaa
Bak neslicimm sen kesin kazandım sayy rahat ol yanii oldukça rahat sıkmana gerenk yok yanii hafiften yeme alıştırmalarına başla nasılsa yenicen ya o bakımdan hem pasta yiyerek kilo veren ilk şişko olaraktan tarihe geçersin hıı ne dersinn
kiz yedigim yudumlar(lokmalar) bogazimda kaldi enerji sarfediyorsun demek himm ozamn sen zahmet etme aman ben senin yerine derimYa sorma canım ya o yudum yazdıkça ben de içimden lokma diye doğruluyorum o yüzden sinir geldi bak enerji sarfiyatı oluyor resmen
Anammmneslii sen bana yağ yaktırıyosun farkındamısınn
Ohohohohoho görcez canımm görcez sen gel bu taraflara o zaman tüm yolları şaşır vayy akrebim ben ettim sen etme de
Şimdi bu mesajı alıntılayıp aleyhime delil olarak sunulacağını bilsemde yazdım gitti
Bana göre şaka
Ziyaretçilere göre cıss kaka
İşte empati budur:13:
Valla doğru diyosun dünü atlattım bugün de bahire ile nesli sardı hadi bahire sigara bırakıyor nesliye noldu anlamadım
Bu kesin beyin dağıtma politikası uyguluyor eskimez arkadaşım benim
Ayy ne güldüm sizin yüzünüze iş yerinde etrafıma bakıyorum kendi kendine gülüyor deli diyebilecek kişiler varmı diye
Çok komik yaadoğru tabikii kızcağız çok yemeyi bırakıyor
Kuşum sen azar azar bırak..Pastanı kocamanından günde bire düşürerekten bırak
ya sen ne bakiyon ona iste bana turkce ogretme cabasindayken kendi unuttukız akrep bu nesli ile yeni bir türkçe mi buluyorsunuz neden arayış içindesiniz büyük pastadan günde bir pasta derken acacbaaaa:44::44::44:
ikiside tehlikeli
kim onlar dedim
cok beklersinnnnnnnnnnnnnnnnnBenim sevgili sazanım nesliye yedirip kazanma derdindeyim de o yüzden kocamanından pasta ye diyorum anladınmı şekerim..
Hem sanane neslinin yiceği pastadan belki nesliye göbüş yakışıyor demi amaa
Senin ordakileri de amma şaşırtmışsın haaİnsanlar hala alışamadı desene yeni görüntüne boşver desin dursunlar canım hiiiç oralı olma sen
kiz genic birak sinirini stresi atsin kizcagiz elleme o simdi sinirli bak sanada catar haberin olsunbahire sakin canım sakin. bırak kim ne derse desin kimseye birşey ispatlamak zorunda değilsin boşver milletin ağzı torba değil konuşur konuşur susar. hadi bakalım biz işimize napıyoruz sağlıklı besleniyoruz ohhh kilo veriyoruz...
fransadayim hemserimmsen hangi ülkedeydin neslihan ben kaçırmışım orayı yazdıysanda
one keleyok yok akrepcim adanada gerçekten yudum denirr ,bak bende yudum aldım derimm genelliklee yemek yerken,
bak tumdum demek ne biliyormusunn hemşerime sorayım bak o bilir
iyiyim kızlar bu kurtuluş düşündüğüm kadar zor değil galiba kolay olacak
şimdilik iyi gidiyor
aklıma geldimi başka şeylere konsantre oluyorum o ka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?