hayırdır inşallah..
nefse çok eziyet etmemeli,tadına bakmak sevaptır kııızzz.
Hoşgeldin canım sabah face de görünce nesaj yazıcaktım takıma neden gelmiyosun diye fırsatım olmadı takıma gelmişsin bileselam cazibelerrr, ben geldimneler yapıyorsunuz bakalım, verildi mi kilolar , ben de durum aynı verdiğim kadarı da yeter zaten yaaaaaa, desem de az önce tv de bir kadın gördüm, emel acarın programında,kadın şimdi 34 beden giyiyormuş, 7 ayda 45 kilo vermiş yaaaaaaaa bir imrendim bir imrendim acaba daha da versem mi ki diye takıldı şimdi kafama
Eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttyaaa bidakkaaa bidakkaaa gözlerim beni yanıltmıyor mu yaaaaaaaaaaaakrep 63 mü olmuş pööööffff!!!
Kendin ve bir de ben çok kızıyoruz sana unutmaaagünaydınlarrr
ben cuma günü 500gr aldığımı görünce moralim bozuldu haftasonu biraz kaçırdım ama şimdi toparlandım
sabah az bi kahvaltı yaptım gün içinde yediklerimi yazarım akşama
sıkı tutmam lazım ,olmuyo böyle ,biraz boşlayınca kilo almışım hemen
anacım bu haftada 5 gün içinde 3 pasta yaptım ,yanında başka şeylerde vardı
ye ye...nereye kadar
çok kızdım kendime çooookkkkk
Kuşumm banuyu ne çekiyosun belki banu bu hatada kilo alıcakühü ühü
banucum hadi canım gösterelim bu hafta kendimizi
ceylincim bak mesela h.sonu kvalideyemi gideceksin git ama yediklerin diyetine göre şeyler olsun. bunu da onlara nazikçe anlat her seferinde anlat diyetisyene gittiğini belirt boşu boşuna emek harcamak istemediğini çaba gösterdiğini anlat ama spora gidebilecek durumdaysan git. yalnız şunu unutma spora devam edip ki vücudun alıştığını unutma sporu bıraktıktan sonra ne olacak bir de onu düşün derim ben sana.
bir de unutma moralim bozuk falan deek yok. kaldığın yerden devam edeceksin bırakmayacaksın diyetini bir öğünün kötü geçmiş olabilir ama an itibariyle sen ne yapacağını zaten biliyosun ona göre besleneceksin.
uff kızlar haftasonu oğluş eliptik bisikletin üstündeki gösterge ekranını kırdı ve ekranda şimdi çıkmıyor kaç dk. bindiğim kaç kalori yaktığım falan sinir oldum gerçi daha bir sene olmadı bakalım bugün bir arayacağım teknik servisi eğer olur birşeyse kesinlikle yaptıracağım çünkü öyle görünce motive oluyor insan.
uff kötü olmuş...
sorma ya canım sıkıldı ona ama halledilmeyecek birşey değil tabii.
nerde bu ikinci takımın hatunları bakiyim
nerde bu ikinci takımın hatunları bakiyim
günaydııınnn kızlar
haftasonu sigara içilmedi
düne kadar
dün yaramazlıkkk yaptıım
neyse bugün devammm
sinirlerim bozuk
kimseye anlatamıyorum
yine bir kalleşlik yaşadım
şaşırmıyacam diyorum
yine yaşıyor yine şaşırıyorum
bahane değil ama
neyse toparladım sigara problemi çözmüyor
devam ediyorum kaldığım yerden
size birazdan anlatırım problemi
hatta nasıl davranmam gerektiği hususunda öneride bulunrsanız
günaydın hatunlarrrrrr
sabah bi arkadaşımın yorumu üzerine 4. takıma bir bakayım dedim. birkaç arkadaşımız kendi fotoğraflarını öncesi ve sonrası yapmışlar çok güzel bir motivasyon kaynagı olmuş bence.
o zaman ben de size dopingimizi vereyim:
Eki Görüntüle 557066
İyide bunlar aynı kişimi şimdii
Biri beyaz biri esmer birinin göğsü büyük birinin küçük..Hani zayıflayınca küçülmes mantıklı ama büyümesi ne kadar mantıklı anlam kuramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?