- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
iyi akşamlar arkadaşlar
bugün mevlüt vardı oraya gittik ama ne yaptım mevlüt yemekliydi lahmacun yapmışlar ve yedimm ,yedikten sonrada moralim çok bozuldu ama yapacak birşey yokk,
diyete ogün güzel uymazsam psikolojim alt üst oluyor,yarın daha dikkatli olmak istiyorum
günaydınlarrrrrr
dünkü menüm
1 dilim ekemk ,biraz peynir ,çay
ara
sıcak çikolata
öğle
1 kase tavuk çorba,5 kaşık kurufasulye,5 kaşık mpilav,1 dilim ekmek
akşam
1 yufka ekmeği,4 tane çiğ köfte,ayran
iyi akşamlar arkadaşlar
bugün mevlüt vardı oraya gittik ama ne yaptım mevlüt yemekliydi lahmacun yapmışlar ve yedimm ,yedikten sonrada moralim çok bozuldu ama yapacak birşey yokk,
diyete ogün güzel uymazsam psikolojim alt üst oluyor,yarın daha dikkatli olmak istiyorum
haydi hayırlı olsun güzelim,kaç yaşındaydı kuzun..
bir de kızlar ben sizi face de eklemek istiyorum,talep edenlere özelden adımı yazacağım,akrebin listesinde varım zaten,oradan da kolaylıkla bulabilirsiniz,ekliyseniz..
O dikkatini pylaşımlarına da verirmisin canım..Paylaşımın çok az
Herkese günaydın
Nerde dikkat etsem kardır diyerek bugün güne güzel uyunmak istedimm ve sabah 1 dilim ekmek le kahvaltımı yaptım,sonrada bayramdan sonra yapmıştım ama yine hergün 1 oda temizlemeye başladım,yatak odasının dolap çekmecelerini düzenleyip sildim birazdan camlar fazla kirlenmeden hemen camlarıda sileceğim,
Namaz kılmayada başlamak istiyorumm çünkü yaptığım hiç birşey mutlu etmiyor beni birşeyler eksik hiç huzurum yok gibi
GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDIIIIIIINNN
akrepcim bazen sopanı ensemde hissetmek gerçekten istiyorum ,uyarı yaptığında daha bir hırs oluşuyor bende
akrepcim bazen sopanı ensemde hissetmek gerçekten istiyorum ,uyarı yaptığında daha bir hırs oluşuyor bende
ne desen haklısın
benim sıkıntımı az çok biliyosun canım
dün yine sorunlar başladı kızın okuluyla ilgili,gece gözüme uyku girmedi
bıktım artık ,bunaldım
sorun kızımda değil ,kızımın doğru olmasında ve okulda olanları bizimle paylaşmasında ,bizde sessiz kalamıyoruz
daha öbür mahkememeiz başlamadan yenisi açılacak off.. offff
eşime kızlara bir şans ver diyorum ama bunları arkası var dedi bunlar dursa ,elebeşı olanlar durmaz dedi,,geçen hafta olayın üstüne kızmdan özür dilediler,tamam tatlıya bağlandı dedik ama dün yine hortladılar
Herkese günaydın
Nerde dikkat etsem kardır diyerek bugün güne güzel uyunmak istedimm ve sabah 1 dilim ekmek le kahvaltımı yaptım,sonrada bayramdan sonra yapmıştım ama yine hergün 1 oda temizlemeye başladım,yatak odasının dolap çekmecelerini düzenleyip sildim birazdan camlar fazla kirlenmeden hemen camlarıda sileceğim,
Namaz kılmayada başlamak istiyorumm çünkü yaptığım hiç birşey mutlu etmiyor beni birşeyler eksik hiç huzurum yok gibi
ne güzel temizliğe başlamışsın ,ben bayramdada yapmadım temizlik
sıkıntılar bırakmıyo ki
inşallah başlarsın namazada canım
evet hiç bir şey tam olmuyo ,namaz eksik olunca bende çok isituorummbaşlamayı ama neden olmuyo
Hele bir hırs yapma yakınsın bana unutma yanında biter o sopanın sahisini görüverirsin ensendezaten azaldık, paylaşımda da bulunmazsak bomboş takım olucak.. Paylaşım yapan kızlara ayıp inanın..
Ben o sözü kime söyledim kim üstüne alınmış
Kişi hatasını bilince bööle oluyor demekki
hatamı biliyom şeker
Tatlım bence sorun kimsede değil sadece sende..Senin beynindeki o süzgeçte..İşlem yapmıyor..
Hayatda sorunlar hiç bitmez biri biter diğeri başlar önemli olan o sorunları dik bir şekilde karşılamak of lamadan sabır göstererek elimizden geleni yapmak..
İnan bana ben şimdi anlatsam şu an uğraştığım dertleri ağzın uçuklar üzerine birde atlattıklarımı eklesem şoktan çıkamazsın..
Burdaki diğer kızlar için de aynı durum geçerli..Herkesin apayrı sorunları dertleri var..Çabalıyorlar sabır gösteriyorlar ama hiç biri bu kadar şikayet edip of lamıyor..
Bu yaptığın isyana girer şekercik..Tamam paylaş bizimle ama öldüm, bittim, tıkandım, off, kelimelerini okumak istemiyorum..Sen de iyi bilirsinki bu isyandır Allah a ve bu da çok günah..
Senin göz göre göre günaha girmeni istemem çünkü arkadaşımsın aile gibi olduk burda...
Allah yardımcınız olsun..Çocuk büyütmek yetiştirmek hele hele böylesi zamanda çok zor..Rabbim yardımcılarını göndersin korusun tüm çocukları..amin.
Eee bugün ikinizin namaza başlama günü olsun o zamanYarına erteleme lüksümüz yok çünkü yarına çıkacağımızın garantisi yok..
O yüzden bugün çok önemli..Bugün çıkabilme ihtimalimize göre yarının temelini atma günü...
Hadi bismillah deyin..Huzur dolu zamanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?