Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

gelmişken bu hafta okuduğum kitaplarımı yazayım..

sırma nın günlüğü
naşide gökbulak.
397 sayfa.
kimsesiz bir kız çocuğunun yaşadıkları anlatılmış.

selanik te sonbahar
tuna kiremitçi
286 sayfa.
ne yazsam bilemedim,ağzımda zevksiz bir tat bırakan bir kitaptı..

şu hortumlu dünyada fil yalnız bir hayvandır
ahmet şerif izgören
222 sayfa.
kişisel gelişim kitabı,yabancı benzerlerinden bir farkı yok..

iyi akşamlar arkadaşlar
bugün mevlüt vardı oraya gittik ama ne yaptım mevlüt yemekliydi lahmacun yapmışlar ve yedimm ,yedikten sonrada moralim çok bozuldu ama yapacak birşey yokk,
diyete ogün güzel uymazsam psikolojim alt üst oluyor,yarın daha dikkatli olmak istiyorum

O dikkatini pylaşımlarına da verirmisin canım..Paylaşımın çok az

günaydınlarrrrrr

dünkü menüm

1 dilim ekemk ,biraz peynir ,çay

ara

sıcak çikolata

öğle

1 kase tavuk çorba,5 kaşık kurufasulye,5 kaşık mpilav,1 dilim ekmek

akşam

1 yufka ekmeği,4 tane çiğ köfte,ayran

herkese günaydın.
hayırlı bir gün olsun hepimiz için inşallah..
takımımız için de bol paylaşımlı bir gün,keza kaptan sinirleniyor,şeytan figürünü kullanmaya başlamış mesajlarda.ona göre...

sana da günaydın canım.akşam menüsüyle öğle menüsü yer değiştirmiş gibi geldi bana bir an.:44::44:

ölene rahmet,kalanlara sabır versin mevlam..
hayat devir daim,küçücük şeylerle uğraşıp duruyoruz ama kaçınılmaza yaklaşıyoruz adım adım..
sonumuz hayır olsun inşallah,ne diyelim..

bende akrebin listesinde varım canım

aslında ben pek faceye takılmıyorum benim kız bakıyo benim faceye

aklıma gelmişken bi girip bakayım

Herkese günaydın
Nerde dikkat etsem kardır diyerek bugün güne güzel uyunmak istedimm ve sabah 1 dilim ekmek le kahvaltımı yaptım,sonrada bayramdan sonra yapmıştım ama yine hergün 1 oda temizlemeye başladım,yatak odasının dolap çekmecelerini düzenleyip sildim birazdan camlar fazla kirlenmeden hemen camlarıda sileceğim,
Namaz kılmayada başlamak istiyorumm çünkü yaptığım hiç birşey mutlu etmiyor beni birşeyler eksik hiç huzurum yok gibi

akrepcim bazen sopanı ensemde hissetmek gerçekten istiyorum ,uyarı yaptığında daha bir hırs oluşuyor bende

O dikkatini pylaşımlarına da verirmisin canım..Paylaşımın çok az
ne desen haklısın

benim sıkıntımı az çok biliyosun canım

dün yine sorunlar başladı kızın okuluyla ilgili,gece gözüme uyku girmedi

bıktım artık ,bunaldım

sorun kızımda değil ,kızımın doğru olmasında ve okulda olanları bizimle paylaşmasında ,bizde sessiz kalamıyoruz

daha öbür mahkememeiz başlamadan yenisi açılacak off.. offff

eşime kızlara bir şans ver diyorum ama bunları arkası var dedi bunlar dursa ,elebeşı olanlar durmaz dedi,,geçen hafta olayın üstüne kızmdan özür dilediler,tamam tatlıya bağlandı dedik ama dün yine hortladılar

GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDIIIIIIINNN

Son düzenleme:

ne güzel temizliğe başlamışsın ,ben bayramdada yapmadım temizlik
sıkıntılar bırakmıyo ki

inşallah başlarsın namazada canım

evet hiç bir şey tam olmuyo ,namaz eksik olunca bende çok isituorummbaşlamayı ama neden olmuyo

akrepcim bazen sopanı ensemde hissetmek gerçekten istiyorum ,uyarı yaptığında daha bir hırs oluşuyor bende

Hele bir hırs yapma yakınsın bana unutma yanında biter o sopanın sahisini görüverirsin ensende zaten azaldık, paylaşımda da bulunmazsak bomboş takım olucak.. Paylaşım yapan kızlara ayıp inanın..

Ben o sözü kime söyledim kim üstüne alınmış

Kişi hatasını bilince bööle oluyor demekki

Tatlım bence sorun kimsede değil sadece sende..Senin beynindeki o süzgeçte..İşlem yapmıyor..

Hayatda sorunlar hiç bitmez biri biter diğeri başlar önemli olan o sorunları dik bir şekilde karşılamak of lamadan sabır göstererek elimizden geleni yapmak..
İnan bana ben şimdi anlatsam şu an uğraştığım dertleri ağzın uçuklar üzerine birde atlattıklarımı eklesem şoktan çıkamazsın..

Burdaki diğer kızlar için de aynı durum geçerli..Herkesin apayrı sorunları dertleri var..Çabalıyorlar sabır gösteriyorlar ama hiç biri bu kadar şikayet edip of lamıyor..

Bu yaptığın isyana girer şekercik..Tamam paylaş bizimle ama öldüm, bittim, tıkandım, off, kelimelerini okumak istemiyorum..Sen de iyi bilirsinki bu isyandır Allah a ve bu da çok günah..

Senin göz göre göre günaha girmeni istemem çünkü arkadaşımsın aile gibi olduk burda...

Allah yardımcınız olsun..Çocuk büyütmek yetiştirmek hele hele böylesi zamanda çok zor..Rabbim yardımcılarını göndersin korusun tüm çocukları..amin.

Eee bugün ikinizin namaza başlama günü olsun o zaman Yarına erteleme lüksümüz yok çünkü yarına çıkacağımızın garantisi yok..

O yüzden bugün çok önemli..Bugün çıkabilme ihtimalimize göre yarının temelini atma günü...

Hadi bismillah deyin..Huzur dolu zamanlara

canım tabi herkezin sıkıntısı var ,Allh korusun isyana düşmek istemiyorum uyardığın için sağ ol şeker

ben diğer sıkıntıları hiç takmıyorum inan
ama çocuklarım söz konusu olunca çok yıpranıyorum

Allah kimseyi çocuklarıyla imtihan etmesin

çocuk büyütmek çok zor bu döenmde

ben çıkıyyorum
okullda toplantı var

ah canım Allah razı olsun senden

inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…