kolay gelsin sana karabiber
ben yalnızca haftasonu temizlik yapar oldum neden mi akşamları çok soğuk oluyor gündüz yine idare eder
Ben elimden geldiğince rutin işleri yapmaya çalışıyorum.. Hafta sonu yığılmasın diye ama iş bitmiyor maalesef..
Gece 11 de kalkıp yemek de ne oluyor acabaayeni adetmi oldu bu şimdi O saatte sadece süt yada yoğurt canım..Başka bişii yok..
Yada normal insanlar gibi akşam yiyosun..İşlerini yapıyosun dersini çalışıyosun sonra yatıyosun
ya haklısın akrepp bugün pazar günü marul almayı düşündüm akşamları 2 yaprak marul ne bileyim alternatif olarak 2 yaprak lahana haşlayıp sumaklayıp yemek gibi şeylermi yapsam
uyku konusunda gelince mutfağımda soba kurmalık baca olsaydı valla mutfağa taşınacam aşşağı katta 3 üstümde 2 çocuk valla bendeki de kafa saat 22,00 civarlarında uyuyor galiba bunlar bunlar uyuyunca ohhh rahat ediyor kafam ki seslerini patırtılarını çığlıklarını duymamak emin ol çok güzel bir duygu
kanun çıkarmalı çocuklu aileler( gamsız küstah annelerkonu komşu hakkı bilmeyen dinsizler apartman kültürü bilmeyenler )birden fazlı katta oturmamalı kanunu vallaha
günayyydııınnn
bulutlu bir günden merhaba
kızlar bugün içim cıvıl cıvılll nedeni yok
düşünün bi
güzel güzel uykumu almışım sağlığım yerinde çok şükür yani dünyanın en zengin insanıyım yoklu yoksun değilim hamd olsun aç değilim açıkta değilim çok şükür
eee daha ne aramalı mutluluk için
ya haklısın akrepp bugün pazar günü marul almayı düşündüm akşamları 2 yaprak marul ne bileyim alternatif olarak 2 yaprak lahana haşlayıp sumaklayıp yemek gibi şeylermi yapsam
uyku konusunda gelince mutfağımda soba kurmalık baca olsaydı valla mutfağa taşınacam aşşağı katta 3 üstümde 2 çocuk valla bendeki de kafa saat 22,00 civarlarında uyuyor galiba bunlar bunlar uyuyunca ohhh rahat ediyor kafam ki seslerini patırtılarını çığlıklarını duymamak emin ol çok güzel bir duygu
kanun çıkarmalı çocuklu aileler( gamsız küstah annelerkonu komşu hakkı bilmeyen dinsizler apartman kültürü bilmeyenler )birden fazlı katta oturmamalı kanunu vallaha
Harikasıngünayyydııınnn
bulutlu bir günden merhaba
kızlar bugün içim cıvıl cıvılll nedeni yok
düşünün bi
güzel güzel uykumu almışım sağlığım yerinde çok şükür yani dünyanın en zengin insanıyım yoklu yoksun değilim hamd olsun aç değilim açıkta değilim çok şükür
eee daha ne aramalı mutluluk için
Bu ne çok ekmekli menü böyle..ohh.. ne mutlu sana ,uykunu almışsın belli
dünkü menüm
sabah
az peynir ,1 kaşık bal,1 dilim ekmek
öğle
2 çiğköfte,biraz ekmek
akşam
1 tavada yağsız pişmiş yufka böreği,1küçük dilim pasta ,çay
şimdi kızlaaaarrrr
durumu kısaca izah edeyim
tky
taşınır kayıt kontrol yetkilisi
kurum içindeki taşınır mallardan sorumlu
bunun için maliye bakanlığı yeni bir sistem geliştirmiş olup eski sistemden yeni sisteme aktarmak gerekiyor
şimdi 2 yıldır taşınırım ben ama benim amirim göreve başladığı günden beri ki kendisinin 30 yıllık memuriyeti var tky olmuş o işlemleri yaptı ben sadece imza attım
bu sistem öyle ki geçen gün okula malz alırken yetkiniz yok mesajı vermiş bu benim amire amirde bozuluyor ve bu bozulmasını bana yansıtıyor ki
benim de sistem üzerinde şifrem falan yok amir istemedi sistemi göstermedi öğretmedi sana gerek yok imza at yeter dedi ok dedim karşımdaki amir sonuçta falan
neyse 2 hafta önce o mal alımını yapmak üzere bana şifre istendi mail le geldi şifre
görev verdi bana şu şu evrağı yap getir diye
tabi ben duymazdan geldim neden duyayım ki bana sistemi öğretmedi
sonra sırf gıcıklığına burdaki malum kişiyi eğitime merk gönderdi üzerime sıçratmaya kalktı ama ağır atın çitmesi pis olur ya öyle bir manevra yaptım ki davr larla ikiside sırtımdan attım da gitti bulaşamadılar
neyse
30 kasıma kadar bu malların hepsi yeni sisteme aktarılması gerekiyor
yeni sistemi biliyorum eskisini bilmiyorum
düne kadar beni oyaladı amir
eski sistemden şu şu evrak çıkacak şunu yapman lazım falan filan ya sistemi bilmiyorum tamam dedi gösterecem 1 aydır oyaladı resmen
bende merk aradım merkezdeki tky lere sordum
sora sora öğrendim tl tarifle
vel hasıl işim zor yardımcı olan da yok
olsun tek başıma belki zor oluyor ama yapa yapa öğreniyorum
işin %50 si bitti kaldı %50 si
bu arada amir bana boşu boşuna bozuk attı
şifreyi istese verecem yapsın yine ben atarım imzayı
resmen çocuk gibi davrandı egosuna yenik düştü ve düşmeye devam ediyor aklınca yap da görelim diye meydan okuyor yapacam inşallah bir sıkıntı olmadan
hiç görmediğim bir sistemden tarifle veri alıp yazın hani karamana gitmiştim ya o gidişlerin biri eğitimdi
o eğitimde bana öğrettikleri yeni siteme aktarma kısmı kaldı
bööönn de yoğunum yarına iş kalmayacak şekilde çalışmalıyım
dua edin kızlar yüzümün akı ile çıkayım şu işin içinden
Şu an sadece müdür bey destek veriyor ama o da işten anlamıyor ama yap diyor yapa yapa öğrenilir ben güveniyorum sana diyor
birde rektörlük o kadar sözlü destek ortada birşey yok yani
ben yine tek başıma çalışıyorum yine tek başıma çalışıyorum
yaşlanıyoruz galiba,bir günde halıları ,camları,kapıları silip evi ayağa kaldırırdım,şimdi ben de senin gibi mümkünse oda oda gidiyorum.çalışınca öyle oluyorr ,bende öyle hergün ince ayrıntılı yapamıyorum ,yapamayıncada heryer yine battı
birde ev parkeliyse ev temizsede pis gözüküyor yer ıslanınca,bir odaya giriyorum oranın camına kadar siliyorum çekilecek herşeyi, siliyorum halısını kaldırıp altlşarıda temizliyorumm ama diğer odalar sadece süpürülüyor,sonra yarın diğer oda öyle yapılıyor ama bu ayda birdefa böyle camlara kadar oluyorr
iyi 10 da uyuyorlarsa,saat 1 e 2 ye kadar çocuklarıyla tepişen komşularım oldu,hatta kimileri sayesinde çok sabahladık.edepsizlik başka bir şey değil.o yüzden hedefim müstakil evimi alıp yerleşmek,az kaldı inşallah..ya haklısın akrepp bugün pazar günü marul almayı düşündüm akşamları 2 yaprak marul ne bileyim alternatif olarak 2 yaprak lahana haşlayıp sumaklayıp yemek gibi şeylermi yapsam
şimdi kızlaaaarrrr
durumu kısaca izah edeyim
tky
taşınır kayıt kontrol yetkilisi
kurum içindeki taşınır mallardan sorumlu
bunun için maliye bakanlığı yeni bir sistem geliştirmiş olup eski sistemden yeni sisteme aktarmak gerekiyor
şimdi 2 yıldır taşınırım ben ama benim amirim göreve başladığı günden beri ki kendisinin 30 yıllık memuriyeti var tky olmuş o işlemleri yaptı ben sadece imza attım
bu sistem öyle ki geçen gün okula malz alırken yetkiniz yok mesajı vermiş bu benim amire amirde bozuluyor ve bu bozulmasını bana yansıtıyor ki
benim de sistem üzerinde şifrem falan yok amir istemedi sistemi göstermedi öğretmedi sana gerek yok imza at yeter dedi ok dedim karşımdaki amir sonuçta falan
neyse 2 hafta önce o mal alımını yapmak üzere bana şifre istendi mail le geldi şifre
görev verdi bana şu şu evrağı yap getir diye
tabi ben duymazdan geldim neden duyayım ki bana sistemi öğretmedi
sonra sırf gıcıklığına burdaki malum kişiyi eğitime merk gönderdi üzerime sıçratmaya kalktı ama ağır atın çitmesi pis olur ya öyle bir manevra yaptım ki davr larla ikiside sırtımdan attım da gitti bulaşamadılar
neyse
30 kasıma kadar bu malların hepsi yeni sisteme aktarılması gerekiyor
yeni sistemi biliyorum eskisini bilmiyorum
düne kadar beni oyaladı amir
eski sistemden şu şu evrak çıkacak şunu yapman lazım falan filan ya sistemi bilmiyorum tamam dedi gösterecem 1 aydır oyaladı resmen
bende merk aradım merkezdeki tky lere sordum
sora sora öğrendim tl tarifle
vel hasıl işim zor yardımcı olan da yok
olsun tek başıma belki zor oluyor ama yapa yapa öğreniyorum
işin %50 si bitti kaldı %50 si
bu arada amir bana boşu boşuna bozuk attı
şifreyi istese verecem yapsın yine ben atarım imzayı
resmen çocuk gibi davrandı egosuna yenik düştü ve düşmeye devam ediyor aklınca yap da görelim diye meydan okuyor yapacam inşallah bir sıkıntı olmadan
hiç görmediğim bir sistemden tarifle veri alıp yazın hani karamana gitmiştim ya o gidişlerin biri eğitimdi
o eğitimde bana öğrettikleri yeni siteme aktarma kısmı kaldı
bööönn de yoğunum yarına iş kalmayacak şekilde çalışmalıyım
dua edin kızlar yüzümün akı ile çıkayım şu işin içinden
Şu an sadece müdür bey destek veriyor ama o da işten anlamıyor ama yap diyor yapa yapa öğrenilir ben güveniyorum sana diyor
birde rektörlük o kadar sözlü destek ortada birşey yok yani
ben yine tek başıma çalışıyorum yine tek başıma çalışıyorum
hepinize günaydın..
sabahtan hastanedeydim,ben bu taşı sistemden atamayacağım galiba..
yine tahlil,yine öğleden sonra gel sözü.git gel bitmedi maalesef..işlerim de yarım kalıyor,günüm bölünüyor ama sağlık işte,el mahkum.
bakayım siz neler yaptınız..
inşallah canım benim.ilaç aldığım için extra bir şey almadım,bakalım ne çıkacak sonuçta,büyük olan böbreğin etine gömülmüş dedi,kanaldakileri çıkaramadım ben.daha önce de düşürmüştüm,gerçekten denildiği kadar var ağrısı,doğum ağrısını da bildiğimden başabaş diyorum.koca koca adamlar çığlık çığlığa bağırıyor ya.ben onlardan dayanıklıyım anne olmanın etkisiylr herhalde.Düşürürsün tatlım..Netten araştır düşmesine faydası dokunan içecekleri bol bol iç onlardan..
Hayırlı haberlerini bekliyoruz hepimiz
valla kış yüzü dahil tüm gövdesiyle burada canım.sevmiyorum ben bu mevsimi..günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün hava berbat burada kapalı düne kadar güneşli ve güzel bir gün vardı sanırım kış yüzünü göstermeye başladı. hayırlısı bakalım.
banucum umarım biran önce o taşlar suyu gibi akıp giderde seni daha fazla zorlamaz.
bahire rabbime havale et. biliyorumki sen o işinde üstesinden alnının akıyla çıkacaksın ve senin için güzel sonuçlar doğuracak.
bu akşam yeme işin kötü ama sende tek başınasın bacım birşeyde diyemiyorum seni anlıyorum. kaç gündür birşey yazacağım yazamıyorum da.
Çok değer verdiğim, çok sevdiğim, güzel olan ne varsa içinde barındıran iyi insanın evine gidicem..Kuran toplantısı olucakmış..
Kendime izin vericem..
Bana iyi gelecek bu yüzden günlük iş telaşesine ara vericem, sonrası koşturmalarım çok sıkışacak ama buna değer..
Tavan yapan motivasyonla, yüksek enerji ile mutlu mutlu koştururum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?