Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

canım bahireye yazacaktım ama hep vazgeçiyorum. şimdi o orada tek başına bir düzen oturtmaya çalışıyor yemekle ve hayatı için aldığı kararlarla ilgili inşallah onun içinde hayırlısı olacak ve güzel haberler verecek bizlere. onun için birşey diyemiyorum kıyamam ona ben. mutlaka kendi için iyi olanı bulacaktır.

kızlar neredesiniz ama yaa.ben gidiyorum kaynatıyorsunuz,ben geliyorum,kendimden başka muhattap bulamıyorum.küstüm ama..
neyse tribimi attım,kaçayım..

hişttttttt trip falan yok bak zaten hepi topu 3-4 kişi yazıyor kalanlar genelde ceeee diyor kaçıyor.

günaydın arkadaşlarr,sabah kalkınca hemen tartıldımm ve 78.9 geldim nasıl sevindim anlatamam,resminide çekip koymak isterdim ama sabah kızım cep telefonumu okula götürdü arkadaşlarıyla resim çekilecekmiş,gelsin koyarım çekip,bu haftaki lahmacun olmasaymış demekki daha az gelebilirmişim

hayırlı cumalarr

bu haftaki likom 75.1

800 gr vermişim

tebrikler......

günaydın canım .............

ooooooooo harikasın

kızlar çok az bir işim kaldı saat 11'e kadar bitirmeye çalışıyorum ki bööönnn son gün aksi gibi rektör yard geliyor
kilomu buraya yazayımmm gennniic saat 11 'e kadar gelmezsem kilo bildiirimi cetveline yazabilirmisin kilomu işim biterse soluğu burada alacam zaten
allaha emanet olun şimdilik hadi bana kolay gelsiiiinnn
kilom 69.6
ya gelecek hafta söz veriyorum 68 leri görecem sıkıldım yafff
bi 70 bi 69 haftaya 68 olacam işteeee

**2. TAKIM 285. ETAP**

akrep33 ( 62,8 / / / % )
genic ( 58,2 / / / % )
bahiresemanur ( 70,4 / 69,6 / 0,8 / 1,14 % )
rukgus ( 73 / / / % )
krakker ( 75,9 / 75,1 / 0,8 / 1,05 % )
karabiber01 ( 80 / 78,9 / 1,1 / 1,38 % )
neslihan ( 81,2 / / / % )
cceylin ( 69,5 / / / % )
banusultan ( 65 / / / % )

2. TAKIM ORTALAMA YÜZDESİ: %

Son düzenleme:

tamam canım bak sen işine ben hallettim bile bu arada tebrik ederim bacım

kızlar dünden beri sersen gibiyim bugünde devam ediyor sersemlik ne yapsam nerelere gitsem kaptanım sen bugün listelere daha dikkatli bak ben arada yanlış yapabilirim.

rabbim bana sabır versin veremeyeceğim geçemeyeceğim sınavlara imtihanlara sokmasın amin..........

Hayırdır kuzuş nolduki..

Cidden bugün liste zamanı ve ben işlere daldım sersem oldum

günaydın ceylincimm
bu hafta güzel verdim 1 kilo da olsa bana yetti mutlu olmama

canım benm tebrik ederimm darısı başımaa

malesef 1 kilo almışım reglime 1-2 gün var....

hayırdır geniccim ne oldu canın sıkkın sankii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…