inşallah canım benim.ilaç aldığım için extra bir şey almadım,bakalım ne çıkacak sonuçta,büyük olan böbreğin etine gömülmüş dedi,kanaldakileri çıkaramadım ben.daha önce de düşürmüştüm,gerçekten denildiği kadar var ağrısı,doğum ağrısını da bildiğimden başabaş diyorum.koca koca adamlar çığlık çığlığa bağırıyor ya.ben onlardan dayanıklıyım anne olmanın etkisiylr herhalde.
valla kış yüzü dahil tüm gövdesiyle burada canım.sevmiyorum ben bu mevsimi..
sağol bebişim.ne yazacaktın,özel bir şey mi.yaz haydi hemen..
kızlar neredesiniz ama yaa.ben gidiyorum kaynatıyorsunuz,ben geliyorum,kendimden başka muhattap bulamıyorum.küstüm ama..
neyse tribimi attım,kaçayım..
ekmekler çok değil aslında
sabah 1 dilim öğle 1 lokma sadece
onuda ilaç içtiğim için ekmek yiyorum
akşam menüsünde çok haklısın
arkadaşa gitmiştim o kadarla kurtardım kendimi yemediklerimi yazsammm oooo....
su içiyorumda bitki çayı yok
kitap eugene drandet okuyorum
spor yok dün salonun,odaların marleylerini cifledim bayağı kas yaptım
Biri Var Haram Bana - YouTube
Bu şarkıya abone oldum bu ara..Çok güzel ahengi var özellikle nakaratı çok güzel yahuu
günaydınnnnnn
hayırlı cumalarr
bu haftaki likom 75.1
800 gr vermişim
günaydınnnnnn
günaydın arkadaşlarr,sabah kalkınca hemen tartıldımm ve 78.9 geldim nasıl sevindim anlatamam,resminide çekip koymak isterdim ama sabah kızım cep telefonumu okula götürdü arkadaşlarıyla resim çekilecekmiş,gelsin koyarım çekip,bu haftaki lahmacun olmasaymış demekki daha az gelebilirmişim
kızlar çok az bir işim kaldı saat 11'e kadar bitirmeye çalışıyorum ki bööönnn son gün aksi gibi rektör yard geliyor
kilomu buraya yazayımmm gennniic saat 11 'e kadar gelmezsem kilo bildiirimi cetveline yazabilirmisin kilomu işim biterse soluğu burada alacam zaten
allaha emanet olun şimdilik hadi bana kolay gelsiiiinnn
kilom 69.6
ya gelecek hafta söz veriyorum 68 leri görecem sıkıldım yafff
bi 70 bi 69 haftaya 68 olacam işteeee
yanlış değilsem geçen hafta 70,02
bu hafta 69.6
verilen kilo toplam :800 gr
kızlar dünden beri sersen gibiyim bugünde devam ediyor sersemlik ne yapsam nerelere gitsem kaptanım sen bugün listelere daha dikkatli bak ben arada yanlış yapabilirim.
rabbim bana sabır versin veremeyeceğim geçemeyeceğim sınavlara imtihanlara sokmasın amin..........
günaydın ceylincimm
bu hafta güzel verdim 1 kilo da olsa bana yetti mutlu olmama
**2. TAKIM 285. ETAP**
akrep33 ( 62,8 / / / % )
genic ( 58,2 / / / % )
bahiresemanur ( 70,4 / 69,6 / 0,8 / 1,14 % )
rukgus ( 73 / / / % )
krakker ( 75,9 / 75,1 / 0,8 / 1,05 % )
karabiber01 ( 80 / 78,9 / 1,1 / 1,38 % )
neslihan ( 81,2 / / / % )
cceylin ( 69,5 / 70,5 /-1 / -1,44 % )
banusultan ( 65 / / / % )
2. TAKIM ORTALAMA YÜZDESİ: %
kızlar dünden beri sersen gibiyim bugünde devam ediyor sersemlik ne yapsam nerelere gitsem kaptanım sen bugün listelere daha dikkatli bak ben arada yanlış yapabilirim.
rabbim bana sabır versin veremeyeceğim geçemeyeceğim sınavlara imtihanlara sokmasın amin..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?