Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kelebekcenin karnesi kızlar.

Tebrik ediyorum kelebekcem seni başarıların ömür boyu sürsün hep mutlu ol mutlu kal

günayyydddııınnnn ,tünayyydııınnnn

günaydın kızlar nasılsınız ?
yoğun bir şekilde çalışıyorum canımmmm tky kaydı ..

Tebrik ediyorum kelebekcem seni başarıların ömür boyu sürsün hep mutlu ol mutlu kal

bende tebrik ediyorummm cumartesi pazar pazartesi denedim arzu menülerini pazartesi günü sarsıldım resmen yapamadımm enerji deposu arzu o yoğunlukta nasıl becerdin sen bu işi motive meselesi bu hafta başlayalım

Püsküüt kullanıcısından alıntı

kelebekcearzum'un Cuma zayıflama Yarışması Karnesi:

2 Haziran 2012 diyete başladım... 95.40Kg ile....
9 Haziran 2012 ve ben 91.40Kg'yum.....
Artık son nokta dediğim an... yıllardır biriktirdiğim tüm diyet listelerini çöpe atıp sağlıklı beslenmek adına ilk adımlarımı atmaya başladım. Bunun sonucunuda verdiğim kilolarla ve daha dinç bir bedenle ödüllendirildiğimi farkettim. daha öncede yaptığım ağır diyetler sonucu tansiyon hastası oldum.. Bununla birlikte son dönemde aldığım kilolar ve dikkatsiz beslenme bana beraberinde kalbimi çok zorladığım gerçeğini gösterdi...
Tabi bu azmin ardında erkek arkadaşımın büyük desteği var. Destek derken yanlış anlamayın hanımlar konuya şöyle açıklık getireyim... bir hafta önce kadar 100 kilodan fazla olan 1.70 boyundaki sevgilimin tuhaf bakışlarını yakaladım uzun zamandır farkında olduğum bir gerçeği yüzüme vurur gibiydi... hani hissedersiniz ya hissettim ben işte eskisi gibi beğenerek değil candan değil sanki tiksinir bir bakıştı. öyle kırıldım ki ona söylemedim ama zaten görüntümden memnun olmayan ve bunu zaman zaman dile getiren adam artık benden uzaklaşıp daha narin daha ince hatunlara göz süzüp beğenilerini benimle paylaşmaya başlayınca ne oluyoruz yahu dedim. gerçi adam bir konuda haklı adam beni tanıdığında daha ince bir bayan ken şimdi aldım başımı gittim. tabi ona kızgınlığım asla bitmeyecek... artık sağlıklı ve düzgün bir bedene sahip olmak için azimle savaş veriyorum... Yürüyorum... Bol su tüketiyorum (ben bir bardağı zor içerdim).....işlenmemiş taze sebze ve meyveleri tüketiyorum.... Şİmdilik macera yeni başlıyor benim için bu sitedeki arkadaşlar; sizin yazılarınızı hikayelerinizi günlerdir okuyorum başarma azmimi kamçılayan sizsiniz..
Hepinize çok teşekkür ederim... Bakalım bundan sonra neler olacak....

Sevgili arkadaşlar,

Aylar önce yazdıklarımı okuyun istedim benim için 95,4 ile başladığım macera bu hikayeye dayanıyor. Canım kaptanım Akrep beni kanatlarının altına alıverdiği günden bu güne kadar desteğini hiç üzerimden çekmedi zor zamanlarımda pes etmeyi düşündüğümde üzüntümde kederimde sevincimde hep yanımdaydı buradan, telefondan ya da başka bir şekilde hep yanımdaydı öncelikle ona teşekkür ederim. biz 2. takım kaptanımız akrep33 ve arkadaşlarım genic / bahiresemanur /rukgus / krakker / karabiber01 / neslihan / cceylin /banusultan ve tabi Aybikim birbirimizi hep destekledik. iyi günde kötü günde herşeyimizi paylaştık bizim dostluktan ileri bir durumumuz var biz bir aileyiz.
Ben doğru beslenmeyi hepsinin sayesinde öğrendim. Bu mezuniyet bizim için ayrılık değil aksine bir gurur kaynağı olacak çünkü bunu biz başardık. tek başıma becerebilseydim zaten burada olmazdım. Bu site hayatımı değiştirdi Püsküüt beni ben yapan nedenleri hatırlattınız. bu konuda hepinize ayrı ayrı deşekkür ederim.

Ben hasta bir insanım kalp krizi geçirdim risk hala devam ediyor, böbrek yetmezliği çekiyorum, tansiyon, kolestrol, ritim bozukluklarım var, ak ciğerim sorunlu, kan değerlerim düşük ve anemi hastasıyım, bunun dışında kandaki pığtılaşma oranım, postasyum ürem ve ak yuvar sayılarım diğer insanlara göre oldukça yüksek, sol göğsümde 3 kitle mevcut, proteğin kaçağı nedeniyle çocuk yapmam imkansızın eşiğinde, miyom var, yılda üç kez regli olabiliyorum... hasta anne ve babaya sahibim 17 yaşımdan beri bir eve hem anne hem baba olmaya çalışıyorum 2 kardeş yetiştirdim okuttum bir avukat ve bir mühendis 2 gurur kaynağım var... birini evlendirdim diğerini nişanladım ve artık sıra bende deyip açıktan üniversitemi bitirdim mastır için hazırlanıyor ve mali müşavir olmak için uğraş veriyorum...
bunları neden anlattım arkadaşlar ben başarabildiysem herkes başarabilir ben bu tempoda düzenli beslenip sağlıklı olanı seçebildiysem herkes seçebilir. bahaneler değil kararlar doğru, uzun ve sağlıklı yaşama adımlar atmamızı sağlar. Ben takım arkadaşlarımla öğrendiğim herşeyi hayatıma kanalize ettim. yemek kilo aldırmıyor ne yediğiniz ne vakit yediğiniz ve ne kadar yediğiniz sizin hem yaşam kalitenizi hem sağlık kalitenizi belirliyor.

canımsın sen bunu çoktan hakettin ve bir ömür boyu sağlık ve mutluluk dilerim senin için. inşallah rabbim sana daa senin gibi birini nasip eyler ve bu dünyada yaptıklarının karşılığını fazlası ile görürsün arzucum. tebrikler

bahirecim kolay gelsin tatlım.

arzuuuuuu okurken yoruldummm sanaaaaa diyorummmmm seviyorum kız seni gel bak arada bir özletme kendini olar ay balam

neden olmuyor çünkü hep erteliyoruzz aman yarın aman pazartesi demekten olmuyor
aynen ,yoksa ipin ucu kaçıyo :18:
ben sadece dün ve bayramda ipin ucunu kaçırdımm istiyorumki listenin dışına hiç çıkmıyayım,az fazla yesem ogün diyeti bozmuş ilan ediyorummkendime

akrepim nasılda güzel anlatmışsınn evet garantimiz yok yarına çıkacağımızdan,bismillah deyip öğlen namazımı kılacağımm

aminnnn
günaydın kızlar nasılsınız ?
iyiyiz canım sen nasılsınnn

tebrik ediyorum arzu ,karneni inceledimde çok güzel kilo vermişsinnn darısıı tüm kilo vermek isteyenlere

arzucum 5 ayda çok güzel kilo vermişsinn seni tebrik ediyorum,inşallah bende senin gibii karnemi elime alırımm ,

yatak odasını bitirdim,şimdi yemek zamanı kendime ıspanak yapacağım ondan yiyeceğim domatesle ,diğer odalarıda düzleyip süpüreceğim ve hemen yürüyüşe

yatak odasını bitirdim,şimdi yemek zamanı kendime ıspanak yapacağım ondan yiyeceğim domatesle ,diğer odalarıda düzleyip süpüreceğim ve hemen yürüyüşe

kolay gelsin sana karabiber
ben yalnızca haftasonu temizlik yapar oldum neden mi akşamları çok soğuk oluyor gündüz yine idare eder

akreeeeppp nerdesiiiinnnnn bir durum mu var ya neden gelmiyorsunnnn özledik seniiii
kız aşureyi çok kaçırdın da kapışmaya yüzün mü yokkkk akreeepp yapamaz ki yapamaz ki

kızlar hadi bakalım menüler
dün sabahhh
1 tane tost şekersiz çay
ara
bir tane elma
öğle
balık salata
ara
şekersiz çayyy
akşam
eve gittim yattım uyudum saat 11 de kalktım makarna haşladım yedim 1 porsiyon
biraz ingizce çalıştım sandım
baya bir emek vermişim
saat 3 te geri yattım
kızmayın akşam yemeği kaldırıp meyve mi koysaaam yardııımmm
eve gidince yiyip yatsam biliyorum yağa çevirecek yemeden yatıp uyanınca yesem olmuyor
ne yapsammm :26::26::26::26:
spor olarak yumruk çalıştım 20 dk yürüyüş +biraz dance +yumruk çalışma

canlarım merhaba,

o kadar yogunum ki sabah beri girmeye fırsatım olmadı.

yazdıklarınızı okuyamadım henüz umarım herkesin keyfi yerindedir.

kolay gelsin sana karabiber
ben yalnızca haftasonu temizlik yapar oldum neden mi akşamları çok soğuk oluyor gündüz yine idare eder

Ben elimden geldiğince rutin işleri yapmaya çalışıyorum.. Hafta sonu yığılmasın diye ama iş bitmiyor maalesef..

Gece 11 de kalkıp yemek de ne oluyor acabaa yeni adetmi oldu bu şimdi O saatte sadece süt yada yoğurt canım..Başka bişii yok..

Yada normal insanlar gibi akşam yiyosun..İşlerini yapıyosun dersini çalışıyosun sonra yatıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…