Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

amin cümlemizin inşallah

akrebin sesi soluğu niye çıkmadı anlaşıldııı

ne diyeyim akrebi tanımışsın ama yerli yersiz zamanda apopun kör kazı gibi yemedim bacı menülerde tükettim..
Yoksa şu an aynı kalmaz almış olurdum

Demek 64 dedin...Duyun millet 1 Ocakta rezil kepaze olucak iyi okuyun burda tarih yazıyor ve 1 Ocakta da akrep yazıcak o tarihii demi bahocaannn

selam kızlar.
geciktim kusura bakmayın..
tüm hafta full spora rağmen aynı kilodayım maalesef.
şu an 6 ilaç kullanıyorum,kilo vermemiş görünüyorum ama kıyafetlerim bollaştı,ödem mi diyorum.ben anlamadım,anlayan varsa anlatsın yav..
sabah tüm neşem kaçtı tartıya çıkınca,bir yarım kilo iner değil mi..
o hırsla tüm evi sildim,süpürdüm,işlerimin %90 nı bitti.su molası verdim,sabahtan 1 litre içmiştim zaten,akşama kadar 3 litreyi tamamlamalı ki doktora rapor vereceğim pazartesi günü..
yorulmuşum,şimdi oturunca anladım...

Sen bildirimde bulunmamışmıydın ben geldin sanıyorum seni Neyse verememene sevindim şeyy dilim sürçtü üzüldüm haftaya veremezsin artık ayy yine dilim şettirdi haftaya aynı kalırsın uff yaa dilim bi türlü söyleyemedimi nee

**2. TAKIM 285. ETAP**

akrep33 ( 62,8 / 62,8 / 0 / 0,00% )
genic ( 58,2 / 58,1 /0,1 / 0,17 % )
bahiresemanur ( 70,4 / 69,6 / 0,8 / 1,14 % )
rukgus ( 73 / / / % ) Diskalifiye (3. kez bildirimde bulunmadı)
krakker ( 75,9 / 75,1 / 0,8 / 1,05 % )
karabiber01 ( 80 / 78,9 / 1,1 / 1,38 % )
neslihan ( 81,2 / 81 / 0,2 / 0,25% )
cceylin ( 69,5 / 70,5 /-1 / -1,44 % )
banusultan ( 65 / 65 / 0 / 0,00% )

2. TAKIM ORTALAMA YÜZDESİ: 0,28%

Son düzenleme:
devam et akrepp bak haftaya da sabit kalırsın ye öyllleee doğum günü pastası kek fırında bööreeekk sonracıma aşuree sütlaç ye boolll bolll
1 ocakta 4. lüğe iyi hazırlan bak rezil olma takıma kız sondan birinci olup bu arada hedefin kaçtı korkakkk onu bile bildirmemişsin hedefffinnn kaççç kuzzzuuuuuu

banucum üzülme ilaç kullanınca olur birde malum böbrek olunca gece bile kalkıp kalıp su içmen lazım su mutlaka tutmuştur bence sen kendini fazla sıkma canını da sıkma canım bol bol su içiyorsun yürüyüş iyi geliyor kum döken birisi olark söylüyorum birde bu böbrekler için göleviz denilen bir sebze var bizim mersin antalya çevresinde bilinir burada bilen yok ayy canım da çekti o sebzeden buluyorsun yapıp yiyorsun bilmeyen sevmez ilk seferde ama benim babannemin yemeği toprağı bol olsun kereviz bil hassa keerevizin sapı ile maydonoz sapını kaynatıp akşamları 1 bardak gündüz 1 bardak içiyorsun dışarıya çıkmana sebebp oluyor ödem atmayı kolaylaştırıyor
şimdi maddelesek daha kolay olur
- göleviz kereviz yemeği yenecek
-su miktarı bilakis arttırılacak 4 litre iyidir daha da arttırma sen
-kereviz sapı maydonoz kaynatılacak içilecek
-tuz mikterı azaltılacak yemekler sadece salça tuzu ile pişirilecek

aaaa akreep gerçekten rukgus diskalifiye mi oldu

Bir kere o korkak kelimesini sen akşam menünde dilimleyerekten ye olurmu canım..
Ben hedefime ulaşamadığımı yazdığım mesajda belirtmiştim zaten 60 olduğunu..
Yani anlıyacağın kuzu demirden korksam trene binmezdim

aaaa akreep gerçekten rukgus diskalifiye mi oldu

Evet canım..
Ben üstüme düşeni fazlasıyla yaptım ama o da bir yere kadar..İsteyene destek olabilirim ancak..
Kalmasını istediğim bir arkadaştı ama hayırlısı olsun yapacak bişii yok..

kuzu gayyy boğazımda durmasın diye düşünür de beni Allahtan bütün bütün yutturmuyor Kuzzzuuuu Şişkooo akreeeppp kilo veremeyennn akreeeeppp yenilen pehlivan güreşe doymazmışşş eziiiikkk gel elll
Üzdün zati beni haklısın ama senin de yardımın bir yere kadar

Sen bu sözleri kendini motive etmek için sarfediyosun biliyoum, hani son zamanlarda kilondaki 1 ileri iki geri durumlarından dolayı

İyi aksamlarr kızlar
Nasiliz bakalim görüşmeyeli
Gerçi hep girdim okudumda yazmaya fırsat olmadı gerçi kimse beni ne merak etti ne sordu nede mesajlarıma cevap yazdı ne diyim saglık olsun
Bugün kendime ayırdın azıcık çocuklarla vakit geçirdim temizlik yaptım iste diyet iyi gidiyor kaçamak yapmıyorum kendim bile hayretteyim valla ya bakalim trye gitmeye cok az kAldi heyecan dorukta anlayacağınız

Son düzenleme:
bakın ne buldum sizin için faydalı olur inş.

diyet yaparken idrarınızın koyu olmasının 2 sonucu olabilir.Asitlenmeniz sebebiyle ya yağdan kilo veremediğiniz yada kiloyu kaslarınızdan verdiğiniz anlamına gelir.

canım evet kurbandan bu yana ben kendi adıma toparlayamadım kendimi haklısın. Ama haftasonu benm için çok çok iyi geçti, egrek iş hayatım gerek motivasyonum süper etkilendi. he bir de regli oldum ikinci günüm bunun da etkisi var tabi ki. diyetime sarılmış bulunmaktayım. vatana millete hayırlı olsunn :)

benm hep açık renk, demek ki ben daha yagdan veremiyorum

günaydın herkese..
yorucu bir hafta sonuydu,gözüm hep uykudaydı ama dinlenemedim bile.misafir,alışveriş,temizlik,çocuklar derken hafta başında yorgun hissediyorum kendimi..
sizden enerji alayım azıcık..

selam nesli..kendi adıma bazen kafamda cevaplıyorum mesajları,bir de yazabilsem iyi olacak ta..alınganlık yapma kız..
selam kızlar, nasılsnız bakalım, özleidm sizi
selamlar şeker,özletme uğra arada..

tam tersi,koyu olunca veremediğin anlamına geliyor canım..idrarımız rengi ne kadar açıksa o kadar iyi,hatta şeffaf olmalı ki,bol su tükettiğimiz anlamına gelsin..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…