az kaldı bitti sayılır son kontrol ve onay verme işi kaldı buralardayımmmmm
amin ümmeti mülümanı arasında senide canım benim için o kadar önemlisiniz ki rabbim yar ve yardımcınız olsun
zara sevdim seni mabuduma
hayko demedimmi
sabahat akkiraz tevhid
sabahata ağlarım hatta
zara uyan ey gözlerim
hhhhooooohoooo hoooo ne oldu kuzzzuuuuuu ezildinizmiiii eziiikkleeeerrrrr1 ocak itibari ile bahocan kazanır birinci belli yarışmayın boşuna ikinci için yarışabilirsiniz akreeeppp rahat ol sen 3 . lük için yarışabilirsin 2. rukgus ya da ceylin olur istersen deneyeliiimmm
söylüyorummm hedeffff 64
2 kg yakın deelllim %50 lik kısmına bile girmiyorum ama en çok kilo veren beeennniiimmmmm neddeennn aşureye yüklenmediiim aşureyi yaptığım gün kahvaltı dahil hiç birşey yemedim 2 porsiyon aşure götürdüm ama kızlar agop un kör kazlığı yapmayın kurban da da kendinize dur diyemediniz
hepinize birden - veriyorum haberiniz olsun
akrebin sesi soluğu niye çıkmadı anlaşıldııı
hemen yaptım akrepcimm
selam kızlar.
geciktim kusura bakmayın..
tüm hafta full spora rağmen aynı kilodayım maalesef.
şu an 6 ilaç kullanıyorum,kilo vermemiş görünüyorum ama kıyafetlerim bollaştı,ödem mi diyorum.ben anlamadım,anlayan varsa anlatsın yav..
sabah tüm neşem kaçtı tartıya çıkınca,bir yarım kilo iner değil mi..
o hırsla tüm evi sildim,süpürdüm,işlerimin %90 nı bitti.su molası verdim,sabahtan 1 litre içmiştim zaten,akşama kadar 3 litreyi tamamlamalı ki doktora rapor vereceğim pazartesi günü..
yorulmuşum,şimdi oturunca anladım...
devam et akrepp bak haftaya da sabit kalırsın ye öyllleee doğum günü pastası kek fırında bööreeekk sonracıma aşuree sütlaç ye boolll bolllne diyeyim akrebi tanımışsın ama yerli yersiz zamanda apopun kör kazı gibi yemedim bacı menülerde tükettim..
Yoksa şu an aynı kalmaz almış akreeeppp menü de bildirmedin bu hafta sen 3 günüm yoğundu menü de menü diye tutturmadım tuttursam da duymazdınDemek 64 dedin...Duyun millet 1 Ocakta rezil kepaze olucak iyi okuyun burda tarih yazıyor ve 1 Ocakta da akrep yazıcak o tarihii demi bahocaannn
selam kızlar.
geciktim kusura bakmayın..
tüm hafta full spora rağmen aynı kilodayım maalesef.
şu an 6 ilaç kullanıyorum,kilo vermemiş görünüyorum ama kıyafetlerim bollaştı,ödem mi diyorum.ben anlamadım,anlayan varsa anlatsın yav..
sabah tüm neşem kaçtı tartıya çıkınca,bir yarım kilo iner değil mi..
o hırsla tüm evi sildim,süpürdüm,işlerimin %90 nı bitti.su molası verdim,sabahtan 1 litre içmiştim zaten,akşama kadar 3 litreyi tamamlamalı ki doktora rapor vereceğim pazartesi günü..
yorulmuşum,şimdi oturunca anladım...
**2. TAKIM 285. ETAP**
akrep33 ( 62,8 / 62,8 / 0 / 0,00% )
genic ( 58,2 / 58,1 /0,1 / 0,17 % )
bahiresemanur ( 70,4 / 69,6 / 0,8 / 1,14 % )
rukgus ( 73 / / / % ) Diskalifiye (3. kez bildirimde bulunmadı)
krakker ( 75,9 / 75,1 / 0,8 / 1,05 % )
karabiber01 ( 80 / 78,9 / 1,1 / 1,38 % )
neslihan ( 81,2 / 81 / 0,2 / 0,25% )
cceylin ( 69,5 / 70,5 /-1 / -1,44 % )
banusultan ( 65 / 65 / 0 / 0,00% )
2. TAKIM ORTALAMA YÜZDESİ: 0,28%
Bir kere o korkak kelimesini sen akşam menünde dilimleyerekten ye olurmu canım..devam et akrepp bak haftaya da sabit kalırsın ye öyllleee doğum günü pastası kek fırında bööreeekk sonracıma aşuree sütlaç ye boolll bolll
1 ocakta 4. lüğe iyi hazırlan bak rezil olma takıma kız sondan birinci olupbu arada hedefin kaçtı korkakkk onu bile bildirmemişsin hedefffinnn kaççç kuzzzuuuuuu
aaaa akreep gerçekten rukgus diskalifiye mi oldu
Bir kere o korkak kelimesini sen akşam menünde dilimleyerekten ye olurmu canım..
Ben hedefime ulaşamadığımı yazdığım mesajda belirtmiştim zaten 60 olduğunu..
Yani anlıyacağın kuzu demirden korksam trene binmezdim
Evet canım..
Ben üstüme düşeni fazlasıyla yaptım ama o da bir yere kadar..İsteyene destek olabilirim ancak..
Kalmasını istediğim bir arkadaştı ama hayırlısı olsun yapacak bişii yok..
kuzu gayyy boğazımda durmasın diye düşünür de beniAllahtan bütün bütün yutturmuyor Kuzzzuuuu Şişkooo akreeeppp kilo veremeyennn akreeeeppp yenilen pehlivan güreşe doymazmışşş eziiiikkk gel elll
Üzdün zati beni haklısın ama senin de yardımın bir yere kadar
2 kg yakın deelllim %50 lik kısmına bile girmiyorum ama en çok kilo veren beeennniiimmmmm neddeennn aşureye yüklenmediiim aşureyi yaptığım gün kahvaltı dahil hiç birşey yemedim 2 porsiyon aşure götürdüm ama kızlar agop un kör kazlığı yapmayın kurban da da kendinize dur diyemediniz
hepinize birden - veriyorum haberiniz olsun
bakın ne buldum sizin için faydalı olur inş.
diyet yaparken idrarınızın koyu olmasının 2 sonucu olabilir.Asitlenmeniz sebebiyle ya yağdan kilo veremediğiniz yada kiloyu kaslarınızdan verdiğiniz anlamına gelir.
selam nesli..kendi adıma bazen kafamda cevaplıyorum mesajları,bir de yazabilsem iyi olacak ta..İyi aksamlarr kızlar
Nasiliz bakalim görüşmeyeli
Gerçi hep girdim okudumda yazmaya fırsat olmadı gerçi kimse beni ne merak etti ne sordu nede mesajlarıma cevap yazdı ne diyim saglık olsun
Bugün kendime ayırdın azıcık çocuklarla vakit geçirdim temizlik yaptım iste diyet iyi gidiyor kaçamak yapmıyorum kendim bile hayretteyim valla ya bakalim trye gitmeye cok az kAldi heyecan dorukta anlayacağınız
selamlar şeker,özletme uğra arada..selam kızlar, nasılsnız bakalım, özleidm sizi
canım evet kurbandan bu yana ben kendi adıma toparlayamadım kendimi haklısın. Ama haftasonu benm için çok çok iyi geçti, egrek iş hayatım gerek motivasyonum süper etkilendi. he bir de regli oldum ikinci günüm bunun da etkisi var tabi ki. diyetime sarılmış bulunmaktayım. vatana millete hayırlı olsunn :)
benm hep açık renk, demek ki ben daha yagdan veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?