selam nesli..kendi adıma bazen kafamda cevaplıyorum mesajları,bir de yazabilsem iyi olacak ta..alınganlık yapma kız..
selamlar şeker,özletme uğra arada..
tam tersi,koyu olunca veremediğin anlamına geliyor canım..idrarımız rengi ne kadar açıksa o kadar iyi,hatta şeffaf olmalı ki,bol su tükettiğimiz anlamına gelsin..
benm hep açık renk, demek ki ben daha yagdan veremiyorum
İyi aksamlarr kızlar
Nasiliz bakalim görüşmeyeli
Gerçi hep girdim okudumda yazmaya fırsat olmadı gerçi kimse beni ne merak etti ne sordu nede mesajlarıma cevap yazdı ne diyim saglık olsun
Bugün kendime ayırdın azıcık çocuklarla vakit geçirdim temizlik yaptım iste diyet iyi gidiyor kaçamak yapmıyorum kendim bile hayretteyim valla ya bakalim trye gitmeye cok az kAldi heyecan dorukta anlayacağınız
günaydın kızlar nasılsınız bakalım. çok yoğun bir haftasonu geçirdim çünkü çalıştım ama Allah'a şükürler olsun ki işim var çalışıyorum. yoruldum ama evdeki işlerde birikti. bakalım hayırlısı ile geçecek...
günaydın kızla bahire yoğun
evvettt hatunlar nasılsınız bakalım
şu malum tky işi bitti şükür
ara ara uğrarım
kızlar miğdem karnım gaz dolu ne oluyor bana bilmiyorum
miğdem kudurdu desem
diyemiyorum
yine 1/2 avuç leblebi yedim yanmayı aldı
ama gaz problemim var ada çayı içsem iyi gelir mi ki
miğdem kudurdu desem
diyemiyorum
Ah canım benim yaa.Rabbim şifalar versin hafifletsin acını..İnan çok üzüldüm kolay değil canım taş düşürmek..Yakın olsan en azında kızı alırdım yanımaah kuzum ya,bu mide işi kötü,sürekli kullandığın bir ilaç yok muydu senin.onun yanına spazm ve gaz giderici veriyor genelde doktorlar,ben kullanıyorum mesela.bilirim yani ne menem bir şeydir o mide şikayetleri.
sabahtan taş yine oynadı yerinden herhalde,hem ağrı,hem bulantı,öğürme,mide ağrısı derken 2 saat anamdan emdiğim süt burnumdan geldi..birazdan yine doktora gideceğim,bezdim diyorum ama allah büyüğünü verip bunu aratmasın da deyip,tövbe ediyorum..gerçekten çok zor,allah yardımcımız olsun.sabah küçüğüm kalktı,çocuk aç,annesi kalkıp doyuramıyor ki,ağladım üzüntüme,dua ettim rabbime,azıcık gözüm açıldı,kalktım doyurdum kuzumu.bir de sana muhtaç olan olunca elinin altında hastalık eziyet oluyor.
neler çekenler var,rabbim hepsini gözetsin,ecrini,şifasını esirgemesin inşallah..
Canım benim helal olsun tabikii duygusal arkadaşım benimkızlar hep böyle herşeyimizi paylaşıp,dua ediyoruz,hakkımız geçiyor,hepiniz haklarınızı helal edin,benden yana da helal olsun,dünyanın binbir türlü hali var..
zuzuuuuuuuuuuuslmm hayirli haftalar dilerim kizlarr nasiliz bakalim
suan su iciyorum bol su tuketimi lazim lazim da ah birde kis olmasa iyi olacak su icmekten tuvaletten cikamiyorum
evde sorun olmuyorda disarda cok sorun oluyor hele yolculukta kenara cekiyorum arabayii o derece yani bakalim bu hafta artik su 7 li rakamlara inmem lazim nasil yapacam bilmiyorum
bu arada herkezin niye karni agriyor
bende cok feci bas agrisi var
ya takimdan cok ayrilan oldu kac kisi kaldik
evvettt hatunlar nasılsınız bakalım
şu malum tky işi bitti şükür
ara ara uğrarım
miğdem kudurdu desem
diyemiyorum
yine pazartesi sendromu var bugün takımda.
ne zaman canlanacağız biz ya.
kendim de dahil yeterince çabalamıyormuşuz gibi geliyor.
bu ara bu rahatsızlıkların da etkisi çok,ama yine de vakit ayırmam gerek biliyorum.
kendi menfaatimize üstelik..
ah kuzum ya,bu mide işi kötü,sürekli kullandığın bir ilaç yok muydu senin.onun yanına spazm ve gaz giderici veriyor genelde doktorlar,ben kullanıyorum mesela.bilirim yani ne menem bir şeydir o mide şikayetleri.
sabahtan taş yine oynadı yerinden herhalde,hem ağrı,hem bulantı,öğürme,mide ağrısı derken 2 saat anamdan emdiğim süt burnumdan geldi..birazdan yine doktora gideceğim,bezdim diyorum ama allah büyüğünü verip bunu aratmasın da deyip,tövbe ediyorum..gerçekten çok zor,allah yardımcımız olsun.sabah küçüğüm kalktı,çocuk aç,annesi kalkıp doyuramıyor ki,ağladım üzüntüme,dua ettim rabbime,azıcık gözüm açıldı,kalktım doyurdum kuzumu.bir de sana muhtaç olan olunca elinin altında hastalık eziyet oluyor.
neler çekenler var,rabbim hepsini gözetsin,ecrini,şifasını esirgemesin inşallah..
kızlar hep böyle herşeyimizi paylaşıp,dua ediyoruz,hakkımız geçiyor,hepiniz haklarınızı helal edin,benden yana da helal olsun,dünyanın binbir türlü hali var..
slmm hayirli haftalar dilerim kizlarr nasiliz bakalim
suan su iciyorum bol su tuketimi lazim lazim da ah birde kis olmasa iyi olacak su icmekten tuvaletten cikamiyorum
evde sorun olmuyorda disarda cok sorun oluyor hele yolculukta kenara cekiyorum arabayii o derece yani bakalim bu hafta artik su 7 li rakamlara inmem lazim nasil yapacam bilmiyorum
bu arada herkezin niye karni agriyor
bende cok feci bas agrisi var
ya takimdan cok ayrilan oldu kac kisi kaldik
ah kuzum ya,bu mide işi kötü,sürekli kullandığın bir ilaç yok muydu senin.onun yanına spazm ve gaz giderici veriyor genelde doktorlar,ben kullanıyorum mesela.bilirim yani ne menem bir şeydir o mide şikayetleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?