Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

heh iyi o zaman bari demek ki dogru yoldayım :)

günaydın kızlar nasılsınız bakalım. çok yoğun bir haftasonu geçirdim çünkü çalıştım ama Allah'a şükürler olsun ki işim var çalışıyorum. yoruldum ama evdeki işlerde birikti. bakalım hayırlısı ile geçecek...

amanda aman alınganlık da yaparmış yapma hadi gel beraber muhabbet edelim.

hoşgeldin geniccim, evet çok şükür işimiz var çalışıyoruz Allah iş arayanlara da nasib etsin.

evvettt hatunlar nasılsınız bakalım
şu malum tky işi bitti şükür
ara ara uğrarım

kızlar miğdem karnım gaz dolu ne oluyor bana bilmiyorum
miğdem kudurdu desem
diyemiyorum
yine 1/2 avuç leblebi yedim yanmayı aldı
ama gaz problemim var ada çayı içsem iyi gelir mi ki

miğdem kudurdu desem
diyemiyorum

Kimyon da iyi gelir canım.. Sıcak bitki çayları iyi olur tabii..Sen üşütmüşsün sanırım sıcak tut kendini..

yine pazartesi sendromu var bugün takımda.
ne zaman canlanacağız biz ya.
kendim de dahil yeterince çabalamıyormuşuz gibi geliyor.
bu ara bu rahatsızlıkların da etkisi çok,ama yine de vakit ayırmam gerek biliyorum.
kendi menfaatimize üstelik..

miğdem kudurdu desem
diyemiyorum

ah kuzum ya,bu mide işi kötü,sürekli kullandığın bir ilaç yok muydu senin.onun yanına spazm ve gaz giderici veriyor genelde doktorlar,ben kullanıyorum mesela.bilirim yani ne menem bir şeydir o mide şikayetleri.
sabahtan taş yine oynadı yerinden herhalde,hem ağrı,hem bulantı,öğürme,mide ağrısı derken 2 saat anamdan emdiğim süt burnumdan geldi..birazdan yine doktora gideceğim,bezdim diyorum ama allah büyüğünü verip bunu aratmasın da deyip,tövbe ediyorum..gerçekten çok zor,allah yardımcımız olsun.sabah küçüğüm kalktı,çocuk aç,annesi kalkıp doyuramıyor ki,ağladım üzüntüme,dua ettim rabbime,azıcık gözüm açıldı,kalktım doyurdum kuzumu.bir de sana muhtaç olan olunca elinin altında hastalık eziyet oluyor.
neler çekenler var,rabbim hepsini gözetsin,ecrini,şifasını esirgemesin inşallah..

Son düzenleme:
kızlar hep böyle herşeyimizi paylaşıp,dua ediyoruz,hakkımız geçiyor,hepiniz haklarınızı helal edin,benden yana da helal olsun,dünyanın binbir türlü hali var..

Son düzenleme:
slmm hayirli haftalar dilerim kizlarr nasiliz bakalim
suan su iciyorum bol su tuketimi lazim lazim da ah birde kis olmasa iyi olacak su icmekten tuvaletten cikamiyorum
evde sorun olmuyorda disarda cok sorun oluyor hele yolculukta kenara cekiyorum arabayii o derece yani bakalim bu hafta artik su 7 li rakamlara inmem lazim nasil yapacam bilmiyorum

bu arada herkezin niye karni agriyor
bende cok feci bas agrisi var
ya takimdan cok ayrilan oldu kac kisi kaldik

Ah canım benim yaa.Rabbim şifalar versin hafifletsin acını..İnan çok üzüldüm kolay değil canım taş düşürmek..Yakın olsan en azında kızı alırdım yanıma
kızlar hep böyle herşeyimizi paylaşıp,dua ediyoruz,hakkımız geçiyor,hepiniz haklarınızı helal edin,benden yana da helal olsun,dünyanın binbir türlü hali var..
Canım benim helal olsun tabikii duygusal arkadaşım benim
zuzuuuuuuuuuuu zaman ayırıpda bak paylaşıma olurmu..Hem gelme hem de alınganlık göster olmayan mesajlarına cevap yazılmadı diyeee sen gel bi şööle bakiim senin yüzüne sabittim bu hafta banu hasta diye sataşamadım sen de yoksun kaldım aynı kiloda işteee

evvettt hatunlar nasılsınız bakalım
şu malum tky işi bitti şükür
ara ara uğrarım

ohh gözüm aydın canım.

miğdem kudurdu desem
diyemiyorum

uff şu mide ne olacak böyle hayırdır inşallah bayağıdır yoktu yine hortladı desene.

valla banucum bu hafta 2. haftam öğlenleri doğru düzgün birşey bile yiyemiyorum hep bir geçiştirme hali var kendi adıma evet bayağı bir zor dönemdeyim. haftasonu olan eğitimlerde c.tesi sabah duştan çıktım böyle saçlarım bir avuç kadar çektim elime gelince korktum bugün soluğu doktorda aldım. malum egzamalarım azmış sonunda o da oldu. el ve ayaklarımdan kurtuldum derken stresle bu sefer saçlarımda çıktı. ilaçlar, losyonlar yine başa döndüm. zor geçiyor benim için.

canım kıyamam ben ona zor çok zor seni çok iyi anlıyorum. rabbim acil şifalar versin. dermansız dert vermesin.

uff benden yana da helal olsun.

valla bebeğim bence biraz böyle gitsin 9-10 kişi kaldık.

kızlar elektirikler kesildi daha yeni geldi mesai bitimi kendinize iyi bakın bitti işim gücüm kalmadı doğrusu
yarın bolbol bir mani çıkmazsa görüşürüz size anlatacak çok şeyim var kendinize kendiniz için iyi davranın
allaha emanet olun by

Canım ya gecmis olsun acil şifa versin Allah.
Gercekten zor bende hasta olmamak icin büyük caba gosteririmki cocuklar sıkıntı çekmesin
Allah kimseye dermansiz dert vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…