zuzuuuuuuuuuuuzaman ayırıpda bak paylaşıma olurmu..Hem gelme hem de alınganlık göster olmayan mesajlarına cevap yazılmadı diyeee sen gel bi şööle bakiim senin yüzüne sabittim bu hafta banu hasta diye sataşamadım sen de yoksun kaldım aynı kiloda işteee
günayyydııınnn yağmurlu ve bereketli bir günden merhabaaaa hava nasıl bakalım sizin oralarda
annemler geliyorlar bugün
tüm akşam yemekler hazırladım
ne zamandır evde yemek pişmiyordu
inş güzel olmuşlardır
öğlene burdalar inşallah
mutluyummmm
günayyydııınnn yağmurlu ve bereketli bir günden merhabaaaa hava nasıl bakalım sizin oralarda
inş güzel olmuşlardır
öğlene burdalar inşallah
mutluyummmm
yine pazartesi sendromu var bugün takımda.
ne zaman canlanacağız biz ya.
kendim de dahil yeterince çabalamıyormuşuz gibi geliyor.
bu ara bu rahatsızlıkların da etkisi çok,ama yine de vakit ayırmam gerek biliyorum.
kendi menfaatimize üstelik..
ah kuzum ya,bu mide işi kötü,sürekli kullandığın bir ilaç yok muydu senin.onun yanına spazm ve gaz giderici veriyor genelde doktorlar,ben kullanıyorum mesela.bilirim yani ne menem bir şeydir o mide şikayetleri.
sabahtan taş yine oynadı yerinden herhalde,hem ağrı,hem bulantı,öğürme,mide ağrısı derken 2 saat anamdan emdiğim süt burnumdan geldi..birazdan yine doktora gideceğim,bezdim diyorum ama allah büyüğünü verip bunu aratmasın da deyip,tövbe ediyorum..gerçekten çok zor,allah yardımcımız olsun.sabah küçüğüm kalktı,çocuk aç,annesi kalkıp doyuramıyor ki,ağladım üzüntüme,dua ettim rabbime,azıcık gözüm açıldı,kalktım doyurdum kuzumu.bir de sana muhtaç olan olunca elinin altında hastalık eziyet oluyor.
neler çekenler var,rabbim hepsini gözetsin,ecrini,şifasını esirgemesin inşallah..
kızlar hep böyle herşeyimizi paylaşıp,dua ediyoruz,hakkımız geçiyor,hepiniz haklarınızı helal edin,benden yana da helal olsun,dünyanın binbir türlü hali var..
Tamam tamammmmm anladık şekerim anladık bizi çook seviyosunnValla bana uyar sabit kiloda kalman Sekerim ben az az veriyorum allahıma bin şükür
Kiz zuuzuu sen beni tanimiyormusun ben eğer burdaysam sorumluluklarım olduğunu buraya sik sık gelmenin gerektiği ve bu sekilde hepimizin motive olduğu biliyorum ama zaten ben buraya ugrayanilsem uğrarım hatta keske daha fazla gelisemde daha cok kilo versem ama bazen kafamı kasimaya fırsatım olmuyor hele su donemde trye gidecem isleri oturtup oyle gitme derdindeyim yeminle kocamın yüzünü göremez oldum sabah öğle aksam çalışıyorum ki uç cocuk ta yanında hediyede:))
Var sen duşun
Ben kolay kolay alinganlik yapmam su sıralar takım arkadaslarımın hepsi meşgul ve zaten paylaşım az ben buraya gelip okuyorum ama cevaplamaya fırsat bulamıyorum bu hafta toplamda uç mesaj yazdım sanırım oda aceleye ama cevap yazmak icin girdim kimse orali olmadıgından bendede zaten zaman darlığından geri donmedim zaten girdiğimde telefondan bakıyorum cocukları okuldan çıkmasını beklerken
Neyse yani sonuçta sen sabit kalmışın ben gr da olsa vermisim konunun özetinden çıkardığım bu
Bu arada mesaj saatine bakıp şaşırmayın yani farkederseniz saat 2:30 gece bende uyku denen birsey yok bir oyana bir buyana donüyorum
Oooo gözün aydın olsuuunnnngünayyydııınnn yağmurlu ve bereketli bir günden merhabaaaa hava nasıl bakalım sizin oralarda
inş güzel olmuşlardır
öğlene burdalar inşallah
mutluyummmm
günaydın canım,gözünaydın
ne mutlu sana
bende dün temizlikle uğraştım
bu gün kahve günü var bende
canımda sltkın uğrayamıyorum ,komşularımı bile görmüyorum kaçgündür ,canım sıkılınca içime kapanıyorum ben ya hiç sevmiyorum bu huyumu,dertler paylaşınca azalır ama bir tek eşime anlatıyorum biraz ,sıkıntı onunda sıkıntısı ama, adamada yazık şişirdim iyice onuda
menülerim iyi kaçamak yok fazla
kitap haftasonu küçükarı okudum bitti
şimdilik bu kadar:26:
günaydın canım,gözünaydın
ne mutlu sana
bende dün temizlikle uğraştım
bu gün kahve günü var bende
canımda sltkın uğrayamıyorum ,komşularımı bile görmüyorum kaçgündür ,canım sıkılınca içime kapanıyorum ben ya hiç sevmiyorum bu huyumu,dertler paylaşınca azalır ama bir tek eşime anlatıyorum biraz ,sıkıntı onunda sıkıntısı ama, adamada yazık şişirdim iyice onuda
menülerim iyi kaçamak yok fazla
kitap haftasonu küçükarı okudum bitti
şimdilik bu kadar:26:
Gözün Aydin Canım ne yemek yaptın anacigina bakalimgünayyydııınnn yağmurlu ve bereketli bir günden merhabaaaa hava nasıl bakalım sizin oralarda
inş güzel olmuşlardır
öğlene burdalar inşallah
mutluyummmm
sanada günaydın nasıl gidiyor nisanlilikgünaydınnnn herkeseee
Tamam tamammmmm anladık şekerim anladık bizi çook seviyosunn
Zuzu uyusana bu saatte neden uykusuzsun bak hasta olursun tr ye gelince banada uğricaktın unutma bak bekliyorum seni
kaçtır soracağım unutuyorum,kreş işi ne oldu kuzunun..
teşekkürler kızlar alıntı yapamadım
keyfim yerinde elhamdülüllah
Gözün Aydin Canım ne yemek yaptın anacigina bakalim
sanada günaydın nasıl gidiyor nisanlilik
Kiz seviyorum elbet merak etme gorusecez seninle trde inşallah diyelim
Kiz uyku yok hele bundan sonra hiç olmaz malum izin heyecanı bastırdı
Gözün Aydin Canım ne yemek yaptın anacigina bakalim
Ne zaman izin kısmetse??Gözün Aydin Canım ne yemek yaptın anacigina bakalim
canımsın teşekkür ederim sorduğun için. bugün 2. günümüz çok şükür bir sıkıntı yok şu ana kadar hatta oğluş peynir, zeytin, yumurta yemez. dünkü menüde simit, peynir, zeytin ve bitki çayı varmış,. simitini yemiş, 4 tane zeytin ve 2 lokma peynir yemiş. çok sevindim valla duyunca. rabbim yüzümüzü kara çıkarmasın inşallah böyle devam eder. öğretmenimiz de uyumlu ve sakin bir çocuk olduğunu ve etkinliklere katılmaya çalıştığını söyledi çok sevindim.
bana sevdiceğim için şükrettiren çok sevdiğim duamı sizinle de paylaşayım:
Ey Sabahın ve Gecenin, Ey Aşkın ve Kahrın, Ey Yerin ve Göğün, Ey Acının ve Merhametin Rabbi.
Rabbim.
Yedi iklim, dört bucak, altı cihet ve on sekiz bin alem içinde nasibimizi, gönlümüze göre verdiğin için, sevdiğimizi sevdirdiğin için şükürler olsun.
canımsın teşekkür ederim sorduğun için. bugün 2. günümüz çok şükür bir sıkıntı yok şu ana kadar hatta oğluş peynir, zeytin, yumurta yemez. dünkü menüde simit, peynir, zeytin ve bitki çayı varmış,. simitini yemiş, 4 tane zeytin ve 2 lokma peynir yemiş. çok sevindim valla duyunca. rabbim yüzümüzü kara çıkarmasın inşallah böyle devam eder. öğretmenimiz de uyumlu ve sakin bir çocuk olduğunu ve etkinliklere katılmaya çalıştığını söyledi çok sevindim.
?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?