Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Valla bana uyar sabit kiloda kalman Sekerim ben az az veriyorum allahıma bin şükür
Kiz zuuzuu sen beni tanimiyormusun ben eğer burdaysam sorumluluklarım olduğunu buraya sik sık gelmenin gerektiği ve bu sekilde hepimizin motive olduğu biliyorum ama zaten ben buraya ugrayanilsem uğrarım hatta keske daha fazla gelisemde daha cok kilo versem ama bazen kafamı kasimaya fırsatım olmuyor hele su donemde trye gidecem isleri oturtup oyle gitme derdindeyim yeminle kocamın yüzünü göremez oldum sabah öğle aksam çalışıyorum ki uç cocuk ta yanında hediyede:))
Var sen duşun
Ben kolay kolay alinganlik yapmam su sıralar takım arkadaslarımın hepsi meşgul ve zaten paylaşım az ben buraya gelip okuyorum ama cevaplamaya fırsat bulamıyorum bu hafta toplamda uç mesaj yazdım sanırım oda aceleye ama cevap yazmak icin girdim kimse orali olmadıgından bendede zaten zaman darlığından geri donmedim zaten girdiğimde telefondan bakıyorum cocukları okuldan çıkmasını beklerken
Neyse yani sonuçta sen sabit kalmışın ben gr da olsa vermisim konunun özetinden çıkardığım bu
Bu arada mesaj saatine bakıp şaşırmayın yani farkederseniz saat 2:30 gece bende uyku denen birsey yok bir oyana bir buyana donüyorum

günayyydııınnn yağmurlu ve bereketli bir günden merhabaaaa hava nasıl bakalım sizin oralarda
annemler geliyorlar bugün
tüm akşam yemekler hazırladım
ne zamandır evde yemek pişmiyordu
inş güzel olmuşlardır
öğlene burdalar inşallah
mutluyummmm

oyy oyyy oyyy gözün aydın. çok sevindim senin adına. senin dün anlatacakaların yoksa bu muydu?

günaydın canım,gözünaydın

ne mutlu sana

bende dün temizlikle uğraştım

bu gün kahve günü var bende

canımda sltkın uğrayamıyorum ,komşularımı bile görmüyorum kaçgündür ,canım sıkılınca içime kapanıyorum ben ya hiç sevmiyorum bu huyumu,dertler paylaşınca azalır ama bir tek eşime anlatıyorum biraz ,sıkıntı onunda sıkıntısı ama, adamada yazık şişirdim iyice onuda

menülerim iyi kaçamak yok fazla

kitap haftasonu küçükarı okudum bitti

şimdilik bu kadar:26:

haklısın banucum geçen hafta bana da öyle geliyordu, bu hafta biraz daha iyiyim sanki...

off çok üzüldüm banu.. öyle bir yazmışsın ki. Rabbim acil şifalar versin.inşallah kısa zamanda iyileşirsin.

kızlar hep böyle herşeyimizi paylaşıp,dua ediyoruz,hakkımız geçiyor,hepiniz haklarınızı helal edin,benden yana da helal olsun,dünyanın binbir türlü hali var..

benden yana da varsa helal olsun.

Tamam tamammmmm anladık şekerim anladık bizi çook seviyosunn

Zuzu uyusana bu saatte neden uykusuzsun bak hasta olursun tr ye gelince banada uğricaktın unutma bak bekliyorum seni şişkoo zuzuuuuuu
Oooo gözün aydın olsuuunnnn

Burda da şakır şakır yağmur yağıyor şu aaan

Günaydın canımm ben de diyorum nerde bu kız..

Tesadüfe bak benim şu an okuduğum kitap küçük arı

herkese günaydın..
güzel dilekleriniz ve sözleriniz içimi ısıttı sabah sabah.iyi ki varsınız canlarım benim.
gözün aydın bahire,bol bol öp anneciğini,selamlar söyle bizlerden.
burası da yağmurlu bugün.hava kapalı,depresif,kış iyice yüzünü gösterdi..

bak burada neler neler paylaşıyoruz,çok özel değilse bizimle de paylaşıp,fikir alabilirsin.bazen çözümü olmasa da anlatınca bile rahatlıyor insan..

Gözün Aydin Canım ne yemek yaptın anacigina bakalim
günaydınnnn herkeseee
sanada günaydın nasıl gidiyor nisanlilik
Tamam tamammmmm anladık şekerim anladık bizi çook seviyosunn

Zuzu uyusana bu saatte neden uykusuzsun bak hasta olursun tr ye gelince banada uğricaktın unutma bak bekliyorum seni

Kiz seviyorum elbet merak etme gorusecez seninle trde inşallah diyelim
Kiz uyku yok hele bundan sonra hiç olmaz malum izin heyecanı bastırdı

kaçtır soracağım unutuyorum,kreş işi ne oldu kuzunun..

canımsın teşekkür ederim sorduğun için. bugün 2. günümüz çok şükür bir sıkıntı yok şu ana kadar hatta oğluş peynir, zeytin, yumurta yemez. dünkü menüde simit, peynir, zeytin ve bitki çayı varmış,. simitini yemiş, 4 tane zeytin ve 2 lokma peynir yemiş. çok sevindim valla duyunca. rabbim yüzümüzü kara çıkarmasın inşallah böyle devam eder. öğretmenimiz de uyumlu ve sakin bir çocuk olduğunu ve etkinliklere katılmaya çalıştığını söyledi çok sevindim.

teşekkürler kızlar alıntı yapamadım
keyfim yerinde elhamdülüllah

allah bozmasın

çok güzel heyecanlar çok güzel mutluluklar bunlar sevdiklerine kavuşmak da ayrı bir heyecan. ne kadar zamandır görmüyosun aileni nesli ?

canımm nişanlılık (daha dogrusu sözlülük) çok güzel gidiyor maşallah
zaten yıllardır tanıyordum damadımızı ama böyle daha bi iyi oldu daha bi yakın olduk sanki.
Allahm olmayanlara da versin.

Ne zaman izin kısmetse??

Diğer çocuklara bakarak yer canım..Hadi bakalım hayırlı uğurlu olur inş..

bana sevdiceğim için şükrettiren çok sevdiğim duamı sizinle de paylaşayım:

Ey Sabahın ve Gecenin, Ey Aşkın ve Kahrın, Ey Yerin ve Göğün, Ey Acının ve Merhametin Rabbi.

Rabbim.

Yedi iklim, dört bucak, altı cihet ve on sekiz bin alem içinde nasibimizi, gönlümüze göre verdiğin için, sevdiğimizi sevdirdiğin için şükürler olsun.​

Pazar akşamından bu yana hapşırıyorum haşpşırıyorum hapşırmaya devaaam ediyorumm:2::2::2::2: gözlerim sulanıyor ve şişler..Burnum da tıkalı :2:
Günlük 1 tane aldığım sarımsakla hafif atlatırım inş..Şiş olmayı anlayamıyorum ödem tutarmıydı bu rahatsızlık ya

Çok güzelmiş

Ey Sabahın ve Gecenin, Ey Aşkın ve Kahrın, Ey Yerin ve Göğün, Ey Acının ve Merhametin Rabbi.

Rabbim.

Yedi iklim, dört bucak, altı cihet ve on sekiz bin alem içinde nasibimizi, gönlümüze göre verdiğin için, sevdiğimizi sevdirdiğin için şükürler olsun

Amiiinnnnnn

çocuk bu genic rekabete girer onlar birbirlerinden çok çabuk etkilenirler yemesi içmesi de düzelmiş olur anneye annanneye naz yapıyordur kuzzuuumm benim yerime öp oğluşu
evvveet kızlar dün tam bir maceraydı
akşamları yemek yapmıyorum malum hafif şeylerle atlatıyorum evde sadece meyve ve kahvaltılık şeyler var annemlerin geleceğini duyunca mesai sonrası 5,30 arabası ile çarşıya gidişim çarşıya varışımki karanlıkta marketten alışverişim saat 7 arabası ile geri dönüşüm tam bir maceraydı eve gelir gelmez hemen üstümü değiştirip elektirikli ocağı mutfağa alıp mutfağı ısıtarak işe başladım daha sonra yemek hazırlıklarına başladım dün üşütmüşüm malum
analı kızlı çorbasından yaptım lahana sarması yaptım
baya vakit aldı
mutfağı derle toparla aldığım eşyaları uygun birşekilde yerleştir saat 10,30 olmuştu günün yorgunluğu alışveriş yorgunluğu eve gelip hiç durmadan yemek hazırlıkları baya bir yorgundum hemen sobayı yaktım saat 11.30 a kadar bekledim ki kömür yansın iyice diye kömürün yandığından emin olunca yattım uyudum saat 7 de uyandım sabah namazını kaçırdım ama kazasını kılarım artık saat 1 gibi 1,30 gibi buradalar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…