Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Üşüyodum, titriyordum hatta donuyodum dedim bugün çokmu ince giyindim eve gidip mont palto ne bulursam alayım üzerime, çocuğu okula bıraktım ordan kütüphaneye ve geldim işyerime şu an diyorum ki bu ne sıcak yahuu iyiki çok kalın giyinmemişim..Yuttuğum sarımsak işleme geçti sanırsam..Hem ısındım hem daha iyiyim hamdolsun..

Tatlım güneşin doğuşundan 45 dk sonra kılabilirsin sabahın kazasını..07:15 gibi oluyor bu da..

şimdi annen ne beğenicek o yemeklerini ..Kaç gün sende kalıcaklar canım...Bayağı uzun kalırlar dimi aklıma biran senlen yarışımız geldide tam zamanında geldi annenler

Tatlım güneşin doğuşundan 45 dk sonra kılabilirsin sabahın kazasını..07:15 gibi oluyor bu da..

şimdi annen ne beğenicek o yemeklerini ..Kaç gün sende kalıcaklar canım...Bayağı uzun kalırlar dimi aklıma biran senlen yarışımız geldide tam zamanında geldi annenler

Ne zaman izin kısmetse??

Diğer çocuklara bakarak yer canım..Hadi bakalım hayırlı uğurlu olur inş..

inşallah canım.

amin. ne güzel bir dua bizimle de paylaştığın için teşekkür ederim.

bu pek iyiye alemet değil aman dikkat et hastalanma.

öptüm tatlım. ne kadar çok sevinecekler sen böyle kendi ellerinle onlar için neler hazırlamışsın Allah ağız tadıyla yemeği nasip etsin.

bak varya burda bugün nasıl bir rüzgar var seside pek bir acayip dikkat et kendine bazı yerlere kar bile yağmaya başlamış bizim halimiz çok iyi.

dün akşam geç çıkmıştım işten anneme geçtim yemekti çaydı yedik içtik sonra babam süpriz yapmış pasta almış ama benim yerime oğlum üfledi mumları bende incecik bir dilim kestim yedim kendi pastamdan. ordan annem k.valideye de zeytinyağı almış onu bıraktık ordan eve geçtik saat 10 olmuştu. çocukla oyun oynadım ortalığı toparladım yatışım yine çok geç oldu.

en önemlisi saçlarımı kestirdim belime gelen saçlarım omzumdan 2 parmak aşağıda neyski kökü bende inşallah en kısa zamanda uzayacaklar yine. 11 seneden sonra ilk defa bu kadar kısa kestirdim. şimdide doktorun verdiği ilaçları kullanmaya başladım inşallah saç derim bir an önce düzelir.

akreeepp kız burda hava güneş açtı
mersin daha da sıcaktır
konunun senle ilgisi yok havalar ne yapacağını şaşırdı
ama gerçekten diyorum kızlar bu havalar çok tehlikeli çoook dikkat etmek gerekiyor
canımcım durmak yok yola devam annem de bizden babam da rahatsız malum yaparsak kaçamağı dün ıspanak aldımdıydı saç böreği yaparız onu da haftasonuna denk gelecek şekilde 1 taneyi geçmeyecek şekilde ayarlarız
kaç gün kalacaklar bilmiyorum da inşallah şööyle 2 hafta 3 hafta kalırlar
babam tıp fak dadandı dr randevusu ne zaman bilemiyorum

ammminnnn
babam benim sadece salatamı birde cacığımı sever
akşama da sarmsaklı bir cacık yaparım ona sevdiği şekildeee oooohhh babamın keyfine bak sen o zaman
kızlar annemler az önce geldi
izin alacaktım alma dediler anahtarım var ya onlarda
neyse herşeyi ince ince düşündüm düydü
sobanın kovasını değiştirdim yakmaya hazır hale getirdim gelince yaksınlar mutfak desen ona keza
yalnız ufacık birşey unutmuşum
ekmek

az önce babam aradı da
yemeğin yanında simit yedik deyince kalakaldım
ayyy dedim baba benim evime ekmek girmiyor ya babam da güldü bizde dedi unutmuşuz akşama gelirken sen unutma iyimi kızım dedi

geçmiş olsun canım bende bir saç problemi yüzünden belime kadar gelen saçlarımı kestirmek zorunda kalmıştım uzun zamandır uzayamadı bir türlü sürekli dökülüyordu dökülmeler çağalınca kestiriyordum kestirince saç sanki rahatlıyor baya bir dökülmüyordu bir sürkülasyona dönüştü adeta taa ki bu seneye kadar bu sene kısmetse bende uzatacam uzun saçlarımı özledim ya
allah başka dert vermesin genic uzar tabi kökü sende ya
sakın stres yapma stres daha çok yoruyor saçları emin ol
sakin ol rahat davran

Ayy senin dün doğumgününmüydü benmi yanlış anladım acabaa
Giden saç olsun güzelim uzar daha güzel olur sıkma sen o güzel canını
Allah seniiii ekmek almıyosun simitmi depo ediyosun eve
Hadi bakalım ekmekli günlere başlarsın artıkım

Ben de uzatıcam bu yıl kararlıyım, kuaförümün kısa saç modeli baskılarına rağmen kararlıyımmm uzatıcamm

kız bak ben evdeki ekmekleri özellikle çavdar, tam buğday falan onları alınca buzluğa atıyorum çabuk bozuluyor malum yiyeceğim zaman çıkarıyorum buzluktan tosta veya tavada hemen ısıtıyorum öyle yiyorum tavsiye ederim.

kız ben sakin olamam karakterimde yok bir kere. ama bak onada çözüm buldum akrebe de söyledim sanada söyleyeyim. şimdi 750 ml (büyük boy ) olan herhangi bir şampuanın içine 7-8 diş sarımsağı rendele şekercim ve içine koy. sonra ya başka bir şampuan ya da saç kremi kullanıyorsan onun içine evdeki yağlardan 5-10 damla kadar (ben evdekileri bebek yağı, badem yağı, zeytin yağı, elma yağı, kayısı yağı ne varsa işte) koydum ve önce eski saçlarım döküldü. dökülenlerin yerine hem daha sağlıklı hemde çok çabuk uzayan saçlarım oldu 2 ayda etkisini fark edeceksin. şiddetle tavsiye ediyorum. ben öyle evde maskeyöiş bakımmış yapabilecek vaktim yok böyle benim için daha kolay dene bak görürsün ha koku konusunda da ıslakken kokuyor ama saç kuruduğunda koku falan hiçbirşeycik yok.

evettttt uzat canım uzat tabii seviyorum ben uzun saçı.

İŞTE ANGELINA JOLIE’Yİ ZAYIFLATAN KARIŞIM
Sarımsak çayı tarifi:

Malzemeler:
• 3 adet taze kök zencefil

• 4 diş sarımsak
• Limon suyu

Hazırlanması: 3 adet iri taze zencefil parçasını ince ince doğradıktan veya rendeledikten sonra bir litre suya koyarak hafif kaynatın. yaklaşık 6 dakika falan kaynasın.İyice kaynamaya başladığı zaman ezdiğiniz 4 diş sarımsağı kaynayan suyuniçine ekleyin. 5-6 dakika demlenmesi için bekleyin.

Uygulama: Sarımsak çayından sabah ve öğlen birer büyük fincan için. dilerseniz akşamları da içebilirsiniz. Sarımsak çayını içmeden önce içine yarım tatlı kaşığı limon suyu koyun. Sarımsak çayına kesinlikle şeker koymayın. Ilınınca 2 küçük kahve kaşığı bal ekleyin.
Bu çaydan hersabah ve akşam 1 fincan için. bu çayı, çok açken veya çok tokken içmeyin. Hedeflediğiniz kiloya inene kadar birkaç hafta süreyle belirtilen oranda tüketmeye devam edin.
İstediğiniz kiloya düşene kadar içmeye devam edin.
Sarımsak çayı sindirime, fazla ödemi sökmeye ve biraz da yağların erimesine yardımcı olur.

yok kız annemgil gelirken yolda almışlar simiti bizim evde simit çok sevilir sırf simit için patiseriye gidilir değişik simit türlerinden alınır dört parça şekilde kesilir kayık tabak içinde çay eşliğinde servis edilir düşün bak öyle severiz simiti ben sadece kahvaltılık yiyorum canım simiti

canımcım ekmek yerken bende öyle yapıyordum ekmeği unuttum diyorum ya dün herşey 4 dörtlük bana göre babam beni arayana kadar yemeğin yanında ekmek yerine otogardan öyle atıştırmalık aldıkları simiti yemişler kızım herşeyi düşünmüşsün ekmek hariç deyince gülesim geldi güldüm de
dün akşam eve gittim kapıyı herzaman ki gibi açtım annemde kolidordaymış ben kapıyı açınca yüz yüze geldik ayyy nasıl özlemişim biraz hal hatır sonra masayı hazırladık gerekçesi ile durumu izah ettim ya dedim ben bunları yaptım ama hiç yemedim nasıl olmuş bir fikrim yok neyse korktum ya çirkin olduysa diye neyse kızlar yemekler süper olmuştu annem babam da çok beğendi yemekleri kızım neden bu kadar zahmet ettin dediler olurmu dedim zevkle sevgiyle hazırladım ben bunları size
günüm güzel geçecek demekki mutluyum kızlar

valla aybik o çayı içersem miğdem kudurur almayım alacak olana engel olmayım
genic bu arada sen sarımsak rendeleyip şampuana koyduğunu yazmışsın birde anladığım kadarı ile saç kremi kullanıyorsun onada değişik bir maske yapıyorsun badem yağı yada zeytin yağı ilave edip
canım ben saç prob yaşadığımda devl hast doğru düzgün cevap almadım alamadım sırf saç için özel dr gitmiştim
adam yavaş yavaş aheste aheste bana yanlışlarımı ve olması gerekenleri anlattı o gün bugündür dr dediklerini kulağıma küpe yaptım
bende saç kremi falan kullanıyordum şampuan + saç kremi +banyo sonrası saç kremi set olarak dr hayır dedi
saç maskesi saç kremi hayatından çıkar
mecbur değilsen şampuanda kullanma saçını şu zeytinyağlı yeşil sabunlar varya onlardan kullanmamı şiddetle tavsiye etti hatta bulabilirsen köylerden köylülerin yaptığı hakiki sabunlardan al bulamazsan aktarlarda görüyorum ben kükürtlü sabun diye satıyorlar onlardan al diye anlattıydı
tabi ben sabun kullanmadım
şampuan dışında hepsini çöpe attım gitti
sonra halk arasında sarmsak sürüyorlar dedi yanlış dedi
sarmsak saç diplerini öldürüyor dedi
asla sarmsak yenir kardeşim diyor oraya buraya sürülmez salça yenilir diyor oraya buraya sürülmez sirke içebilirsin salataya koyabilirsin ama doğanın dengesini bozmayın falan diye anlattıydı
bilgin olsun canım dr sonuçta vardır bir bildiği

günaydın kızlar..
genic iyi ki doğdun canım.çok güzel bir sene geçirirsin inşallah..
kuzuna çok sevindim,yemesi düzelmesi gereken bir tane de bende var.çok dert ediyorum,evde başka yemek seçen yok,herşey giriyor,pişiriliyor ama yemiyor çocuk,neler deniyorum neler.artık zamana bıraktım,balık yağı,şurup takviyeleriyle idare ediyoruz..

özendim.allah ayırmasın canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…