günaydın kızlar nasılsınız bakalım. burası çok yağmurlu yine dünden beri...
Bizim burda kaç gündür aralıksız devam eden yağmur sadece bugün sabahtan bu yana kesilmiş durumda ama yoğun bir gri hakim..Her an tekrar başlayabilir gibi..
Ben seviyorum böyle havayı ama soğuk olmadan tabii
bacılar günaydın.
günüm sabahın 5 inde aydı banuş sayesinde.sabahtan da hastane işlerim,tahlil derken,yeni girdim eve.
kahvaltı edip,geleceğim,o zaman bakarım neler yapmışsınız.
kaçtım ben,öpüldünüz şekerler..
günaydın kızlar nasılsınız bakalım. burası çok yağmurlu yine dünden beri...
Bizim burda kaç gündür aralıksız devam eden yağmur sadece bugün sabahtan bu yana kesilmiş durumda ama yoğun bir gri hakim..Her an tekrar başlayabilir gibi..
bebeğim burası öyle hava nasıl boğucu ama bak dün yağmur yağınca yumuşadı. pazartesi müthiş soğuktu.
sağol arkadaşım,sakar bizim kuzular azıcık galiba..Banucum yazdıkları nı okuyunca biran ben mi yazdım sandım daha önce bende yazmıştım biryerde böyle yazı
benimde küçük kız geçen sene okulda kırmıştı,arkadaşıyla elele tutuşup dönerlerken sınıfta yere düşmüş ve ön dişi kırılmış,hani şu okulda ayağını kıran kızım yanii
hersene biryerini kırıyorrr
yaptırdık dişini neyse, kalemlik almıştım tut dişiyle koparmaya çalış yaptırdığımız diş tekrar kırıldı geçen hafta yaptırdık bizde
geçmiş olsuz sizede
allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin..eşim 25 kilo yeşil zeytin almış dün
yiyeceğimiz kadar 1 bir bidonu kırdım diğerlerinide tuzlu suyla bidonlara ayarladım yoruldumm
nihayet oturabildim.
geçmiş te pek ilerlememiş,yine katılım düşük takımda,cuma günü eksilerini görürüz gibime geliyor.
şimdi sataşacak insan da yok ortalarda,ne yapacağım ben.
kahvaltı sonrası bulaşık,çamaşır,derken efendim anneyle lego oynama isteğinin karşılanması,aile bireyleriyle rutin tel. görüşmeleri derken gün bitiyor bile.
uyumadığımdan mı nedir,hiç enerjim kalmadı,değil spor,parmağımı kıpırdatasım gelmiyor,o yüzden az yemeliyim bugün.
cuma yine tahlillerim tekrarlanacak,memnun olmadığım doktorumu değiştirdim,iyi ki de öyle yapmışım,insan gibi biri çıktı karşıma bugün.
yoksa diğeriyle tüm iyi niyetime rağmen ciddi şekilde ters köşe olacaktık.
yaş ilerledikçe tepkisiz kalamıyor insan,eskiden tolere edebildiğim şeyler şimdi tahammül sınırlarımı zorlayıveriyor.
siz de öyle misiniz kızlar.
akrep,akreeeeeeeppp,gel artık yav,sıkıldım ben ama..
Veee banu ve bahire harici sporları da alalım..Onlar yapmasa daha iyi olur çünkü
Karabiber naptın zuzuuuuuuuu gel bakem yamacımaa
bahire bugün eve gitmek istemiyor misafirleri gönderdi öğle arası eve gitti yemek bile yiyemedi üzüldü çok üzüldüüüü
eve nasıl kokuları sinmiş kapıyı açınca annneeee ben geldiiimmm diyesim geldiiiii
oturdum ağladım
yalnızlık ne ka zor rabbimmmm
neyse burdada başlamayayım
gereğini akşam eve gidince yerine getiririz
hüzünlüyüm kızlar acayip enerjim düşükk
mecburlardı gitmeye babamın kontrolleri yarındı
sağlık olsun
ne yapalım diyecem
ama ben eve gitmek istemiyorummmmm
daha öncede gelip gittiler
ama hiç bu kadar etkilenmemiştim
oldum bir çocuk yüzümden anladı babam üzüldüğümü
anneme derken içeri giriverdim girmiş oldum yani
güldüm
babam da gülümsedi
annem bizi görmezden geldi
akşama kadar suratım asık öööyyle oturdum hiç bir iş yapasım gelmedi
elime bir bez aldım masamı sildim
sıkıntıdan
böyle durumlarda beni temizlik paklar
eve gidince de temizlik yaparım belki
belki de yapmam
belki direk uyurum birkaç gün içinde toparlanırım inşallah kızlar
Hadi bakalım kızlar Pazartesi itibari ile menü istiyorum tüm takım üyelerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?