sana iki kere geçmiş olsun canımiyi aksamlar canlarim
isten geldim dus aldim vs derken ancak yazabiliyorum...
anlatmaya basliyorum.
biliyorsunuz yaklasik bir hafta on gundur belim agriyordu. gecen hafta doktora gitmistim bir hafta ilac kullandm ve gectgmz hafta sonu kontrol vardi.
doktor 40- 42 yaslarinda bi adam. muayne etti durumun iyi olduguni ama bi sure daha agriyabilecegini soyledi. neyse... sonra doktor hasta iliskisinden fazlasini hissettigini soyledi. gecen hafta gorur gormez hissetmişmiş de aklina takilip kalmsm bak sen ya!!! evli miymisim. bi suru sacmalik. dinlemeden ciktim...
hepsini yazamiyorum siz tahmin edin.
kime guvenicez biz??
günaydıııınnnn günaydııınnn
Bugün çaylar benden
iyi aksamlar canlarim
anlatmaya basliyorum.
biliyorsunuz yaklasik bir hafta on gundur belim agriyordu. gecen hafta doktora gitmistim bir hafta ilac kullandm ve gectgmz hafta sonu kontrol vardi.
doktor 40- 42 yaslarinda bi adam. muayne etti durumun iyi olduguni ama bi sure daha agriyabilecegini soyledi. neyse... sonra doktor hasta iliskisinden fazlasini hissettigini soyledi. gecen hafta gorur gormez hissetmişmiş de aklina takilip kalmsm bak sen ya!!! evli miymisim. bi suru sacmalik. dinlemeden ciktim...
kime guvenicez biz??
Bismillahirrahmanirrahimm
Canım tabiki sadece ama sadece Allaha güvenicez yok çünkü O ndan başka yakınımız
öyle kaptancım da doktoru bu yahu. adam beni muayne etti, dokundu belime vs. bu zihniyette oldugunu düşündükçe midem bulanıyor!
canım geçmiş olsun.
bu arada o kadar börek yapmış kayınvaliden,yenmez mi kız.
iki elim kanda olsa hamurişlerini geri çevirmem.hatır için canıııımmm.
Aynen canım
Benim de aklım o böreklerde kaldı..Dün annem kahvaltıda sıkma börek yapıcam gel dedi ama ben temizlik yüzüne gidemedim yaa
iyi aksamlar canlarim
anlatmaya basliyorum.
kime guvenicez biz??
iki gündür bir halsizlik bir iştahsızlık yaşama keyfimmmmm nerdeeesiiinnnnn :84::84:
Allah' ım üst dudağımın sol kenarı komple kapladı uçuğum sağolsun ve felaket bir yanma hissi ile baş başa bıraktı beni. hayır öyle çok makyaj falan da yapmam ama aynada direk gözüme o görünüyor sonra şükürler olsun diyorum geçecek sabret geçecek.
geçmiş olsun canım dün keşke hemen bir sağlık ocağına gidiverseydin büyümezdi en azındanAllah' ım üst dudağımın sol kenarı komple kapladı uçuğum sağolsun ve felaket bir yanma hissi ile baş başa bıraktı beni. hayır öyle çok makyaj falan da yapmam ama aynada direk gözüme o görünüyor sonra şükürler olsun diyorum geçecek sabret geçecek.
selam kızlar.
benim büyük kızın ön dişi kırılmıştı okulda merdivenden düşünce,akşam da o dolguyu kırdı.
sabahtan beri dişçi arıyorum,bu saatte ancak boş bir randevu bulabildim,ona götüreceğim şimdi.
çocuk okula gitmedi,alay ederler diye.yarın da yazılısı var yavrumun.
biz de böyle acımasız mıydık ki çocukken diye düşünüyorum.sanmıyorum ya.
anlaşılan biz yeni nesile düzgün terbiye veremiyoruz,verenlerin çocuklarına da aptal,saf gözüyle bakılıyor.
terbiye eziklik olarak algılanıyor maalesef..
bu arada ceylin yaşadığın tatsız bir durum,nişanlın ya da baban duysa ne yapar bilemem,söylemedin büyük ihtimal.
şiddete ne kadar karşı olsam da kızımı taciz edecek şerefsizi rahat bırakmazdım,o bir gerçek.
kart zampara ne olacak.
doktora güvenmeyeceğiz de kime güveneceğiz yahu..
Kız çocuklarımızı okutup doktor yapıcaz anlaşıldı:13:
Allah' ım üst dudağımın sol kenarı komple kapladı uçuğum sağolsun ve felaket bir yanma hissi ile baş başa bıraktı beni. hayır öyle çok makyaj falan da yapmam ama aynada direk gözüme o görünüyor sonra şükürler olsun diyorum geçecek sabret geçecek.
selam kızlar.
benim büyük kızın ön dişi kırılmıştı okulda merdivenden düşünce,akşam da o dolguyu kırdı.
sabahtan beri dişçi arıyorum,bu saatte ancak boş bir randevu bulabildim,ona götüreceğim şimdi.
çocuk okula gitmedi,alay ederler diye.yarın da yazılısı var yavrumun.
biz de böyle acımasız mıydık ki çocukken diye düşünüyorum.sanmıyorum ya.
anlaşılan biz yeni nesile düzgün terbiye veremiyoruz,verenlerin çocuklarına da aptal,saf gözüyle bakılıyor.
terbiye eziklik olarak algılanıyor maalesef..
bu arada ceylin yaşadığın tatsız bir durum,nişanlın ya da baban duysa ne yapar bilemem,söylemedin büyük ihtimal.
şiddete ne kadar karşı olsam da kızımı taciz edecek şerefsizi rahat bırakmazdım,o bir gerçek.
kart zampara ne olacak.
doktora güvenmeyeceğiz de kime güveneceğiz yahu..
eşim 25 kilo yeşil zeytin almış dün
yiyeceğimiz kadar 1 bir bidonu kırdım diğerlerinide tuzlu suyla bidonlara ayarladım yoruldumm
geçmiş olsun canım dün keşke hemen bir sağlık ocağına gidiverseydin büyümezdi en azından
geçmiş olsun canım
keşke kadın beyin cerrahı yada nöroşirurji doktoru çok olsaydı gerçekten yok yok yokkkk
kızlar genellikle kadın doguma yöneliyor ama beyin cerrahı yapıcam kendi kızımı :)
nazar mı değdi sana geniccimmruj sür derler hep, kuruturmuş ama dogru gerçek mi bilmiyorum
banucum kimseye söyleyemedim haliyle. babama yada sevdicegime söylesem büyük ihtimalle kan çıkardı. zaten gelip de size derdimi o yüzden döktüm içime ata ata şiştim.
hamarat hatun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?