Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ben annenler geldiğinde direk bu duruma odaklanmıştım o yüzden sormuştum gitme zamanlarını ve kalsalar ne iyi olurdu demiştim..

Nedense çok üzüleceğini hissettim..İçinde oluşan o kocaman boşluğu gördüm..
Canım benim sen buraya gel..Bizler varız burda..Evde ağla boşalt içini..Allah a sığın canım..

bak ya kaptan menü istiyor eee haklı da zaten. kimsecikler gelmiyor takıma bari sayfalar biraz ilerlesin.

Tatlım sayfaların ilerlemesi için değil hedeflerimize kolay ilerlemek için istedim...

Kendimiz için doğru şeyler yapalım, bunlardan biri de menü bildirimi olsun en azından yazıcaz diye dikkat ederiz..

Tatlım sayfaların ilerlemesi için değil hedeflerimize kolay ilerlemek için istedim...

Kendimiz için doğru şeyler yapalım, bunlardan biri de menü bildirimi olsun en azından yazıcaz diye dikkat ederiz..

tatlım biliyorum ben kıyamam sana anlıyorum seni ben.

kız yapma böyle üzülüyorum bak gel bakiyim sen bizim yanımıza şöyle yakınlarımızda olsaydın da yoldaş olsaydık.

Aynen canım.
Yakınımızda olsa ne iyi olurdu..Yalnız bırakmazdık ama o yine yalnız değil..Biz her zaman yanındayız bahocanım

madem kaptan menü demişşşşş,ikiletmeden yazalım.
sabah 1 bardak su
kahvaltı,ara,öğle
1 simit,çay,peynir,zeytin,domates,salatalık
azıcık bal..
ara 1 elma
akşam
barbunya pilaki
pilav
1 dilim ekmek..
çok az domatesli biber.
3 litre civarında su..
görüşürüz şekerlerim..

günaydııınnn

Bak yaa aklım iyice sende kalıcak bu akşam..İki gündür aklım sendeydi elim tele gitti geldi, iş yerindesin rahatsız olma diye aramadım..
suuusstttt bakiyimmm kız ben sizden neden rahatsız olayım. burdaki sorunlulardan rahatsızım .37:
Aynen canım.
Yakınımızda olsa ne iyi olurdu..Yalnız bırakmazdık ama o yine yalnız değil..Biz her zaman yanındayız bahocanım
teşekkürler genicc immm akrebiiimmm dün akşam nasıl geçti anlamadım alışırım yine ya üzülmeyin siz

dünkü menüm (yine diyetisyen eşliğinde):

sabah 1 çokoprens+1 kutu süt
ara:1 fincan yeşil çay
öğlen: çorba+salata
ara:10 fındık
ara:1 meyve
akşam:çorba+salata+2 kaşık karnıbahar
ara:1 elma

bana doktor deme banucumm en son doktor olayından sonra artık bi mesefeliyim doktorlara.. ayrıca çok geçmiş olsun banucum

Veee banu ve bahire harici sporları da alalım..Onlar yapmasa daha iyi olur çünkü

Karabiber naptın zuzuuuuuuuu gel bakem yamacımaa

ben de yapamıyorum kaptanım malum belim kötü yaklaşık 3 haftadır spor namına hiçbişey yapamıyorum.

Allah kavultursun bahirecim.. zor gerçekten. ben yapamazdım herhalde ailemden ayrı. bu yüzden de başka bi şehri kazandıgım halde gidememiştim. hayat kısa, ne biliym...

Allah kavultursun bahirecim.. zor gerçekten. ben yapamazdım herhalde ailemden ayrı. bu yüzden de başka bi şehri kazandıgım halde gidememiştim. hayat kısa, ne biliym...

teşekkür ederim ceylinim allah razı olsun hepinizden iyiki burdayım sizler varsınız... Dert ortaklarım benim
hayat şartları böyle gerektiriyor ben çalışmak zorundayım babamında tedavi olması şart çok şükür bugünlerimize daha kötülerini de hatırlıyorum bitti geçti gitti çok şükür bugünlerde geçer sabrın sonu selamet olur inşallah

çokoprense çok güldüm ama ben..
günaydınnnn :)

herkes iyi mi? işler yogunlaşmadan yazayım dedim şu yıl sonu geçse de rahata ersem.
sana da günaydın canım.

büyük konuşma ceylincim,ekmek nerede,insanlar orada.önemli olan,sağlık,mutluluk.
bir memur ailesi olarak,emekliliğe kadar yerleşik düzene geçmemiz zor.8 senecik kaldı ama,o zaman da kızların üni. çağı geliyor.babası da bırakmam kızlarımı yalnız diyor,bakalım ne olacak halimiz.gerçi benim ruhumda var göçebelik,çok kötü yerlere tayinimiz çıkmadığı için seviyorum ben şehir değiştirmeyi.gençler sırt çantalarını alıp avrupa seyahatine çıkar ya,ne özenirim hala onlara..çocukları bir düze çıkaralım,eşimle gezeriz artık,inşallah..

sağ salim olun da yine görüşürsünüz be güzelim.
iyi bilirim hasretliği,annemi kapıdan uğurladığımda,evden çıktığımda tüterdi annecim burnumda.ne kadar görüşsek doyamazdım.harika bir anneydi benim bir tanem.yedi kat el bir görüşte hissederdi şevkatini,insanlığını.ne yollar girdi şimdi aramıza,aşamıyorum.
dün babamla konuşurken dayanamadık ağlaştık karşılıklı.ziyarete gelecek bizi.yanında annem olmadan.çok zor kızlar çok.allah ebedi özlemle yakmasın insanı bahire.çok dua et hep başınızda olsunlar.ben hepinizin anne babası için de ediyorum.

Dün akşamın iyi geçtiğine sevindim canım
günaydınnnn :)
herkes iyi mi? işler yogunlaşmadan yazayım dedim şu yıl sonu geçse de rahata ersem.
Geçer canım geçer, o geçer başka bişii başlar...Önemli olan senin iç huzurun
Bu hafta çorba haftası galiba
herkese günaydın.
burada kar yağıyor...
kızımla camdan seyrediyoruz.

Aaaaa ne güzel..Ana kız keyfini çıkarın o harika manzaranın..

dün akşam çıkarken yağmurluydu hava evin yolunu tuttum gök ağladı ben ağladım gök ağladı ben ağladım dua ede ede gittim eve dualar iyi geldi
“El- Azîm, el-Halîm Allah’dan başka bir ilâh yok! Arş-ı Azîm’in sahibi Allah’dan başka ilâh yok! Bütün semâların ve arzın ve çok şerefli Arş’ın sahibi Allah’dan başka ilâh yok!” (19)

Yâ Rabb! Bütün âlemlerin ve Arş’ın sahibi ve yegâne hükümrânı Sensin! Başımıza gelen şu sıkıntı ve belâyı izâleye ancak sen kadirsin. Bu sebeble senden istiyoruz. Kâffe-i mahlûkat; yani bütün yaradılmışlar senin kudret elindedir. Bilcümle mahlûkâtın şerrinden bizi muhafaza ile himaye eyle demektir.

2-“Allah! Rabbim Allah’dır! O’na hiç bir şeyi şerîk koşmam ben!”

“Kul: “Ey yedi göklerin ve büyük Arş’ın Rabbi olan Rabbim! Beni her üzüntü verici şeyden, dilediğin şekilde ve dilediğin yerden kurtar” derse Allah Teâlâ onun üzüntüsünü giderir. ” (21)

3-“Rahmetini umuyorum ey Rabbim! Beni göz açıp yu-muncaya kadar da olsa kendime bırakma (nefsime bırakma). Benim her hâlimi düzelt. Senden başka ilâh yoktur. ” (23)

bu duaları söyleye söyleye gittim eve iyi geldi sobayı yak üzerini değiştir derken annem aradı aybik aradı çok sevdiğim canım arkadaşım aradı onlarla konuşayım derken aklıma geldi yemek yiyeyim dedim çorba vardı ısıttım afiyetle yedim
derken aklıma geldi hava soğuk ama koydum aklıma girdim banyoya bir güzelll sıcak bir banyo ettim banyodan çıkar çıkmaz saçlar kurutuldu yatsı okunalı baya olmuştu yatsı namazını kıldım bu duaları namaz sonrası okudum
ona sığınmak insanı rahatlatıyor ona hamd olsun şükr ediyorum halime çok şükr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…