Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

cumartesi bütün evi kırkladım hazır evde koca da olmayınca kuzucuğumda bana yardım etti kıyamam ona ben. pazar günü içinse sabah kahvaltıya kvalide çağırdı ona gittik. ooo neler hazırlamış neler ama ben birazdan menümü yazarım orada okursunuz. orda eve geçtim oğluşu yedirdim yatırdım, ütücüklerimi yaptım, puding yaptım, akşam yemeğini hazırladım, yedik içtik toparlandık avm ye gezmeye gittik. kociş kendine 2 tane kazak aldı o kadar. ama o avm gezisi beni bitirdi. çocuk gibi eve gidelim diye tutturdum resmen. zor attım kendimi eve gözlerim açılmıyor kafam kazan gibi oldu.

cumartesiyi es geçiyorum çünkü doğru düzgün bir şey yemedim diyebilirim. yalnızda olunca biliyorum bu hiç iyi hal değil.

pazar menü:

sabah: otlu omlet, domates, salatalık, bir dilim reçelli ekmek (mısır ekmeğine dayanamadım). üstelik masada su böreği ve çiğ börek vardı elimi bile sürmedim.

öğle: 2 kepçe sebzeli mercimek çorbası

ara: bir fincan yeşil çay zencefilli

akşam: fırında tavuk ve salata

2 fincan yeşilçay, 2 lt su.

kızlar evde kuşbaşı tavuk vardı benim canımda sote falan yapmak istemedi. tavukları baharatladım biraz süt birazda galete ununa buladım ve fırın poşetine koydum öyle pişirdim. oooooo nugget gibi oldu. birde beyaz lahana ve kırmızı lahana vardı. eee ben oturup lahana sarması yapamam bende onları salata yaptım bol bol onlarıda salata niyetine ortaya koydum afiyetle yedim.

sabahtan beri dudağımın kenarı kaşınıyor meğer uçuk çıkarıyorum acil çözüm hadi kızlar yanımda krem vardı onu sürdüm pek fark etmedi elim sürekli oraya gidiyor şimdi.

genic hemen en yakın sağlık ocağına git bir fıs fıslı krem vaar uçuk ilacı tavsiye ederim
benim bir arkadaşımda oldu
kıza güldüm uçuk için dr mı gidilir GSMH ı mahvediyorsunuz diye
iyiki gitmiş ya kız beni dinlememiş
stres kaynaklıymış
fısfısı sürünce durduruyordu büyümeyi
boynuna falan sıçradıydı
ammmaan dikkat
2 günde de iyileştirdiydi ....

Zuzum börekten de yeseydin 1 er dilim haftasonu nasılsa şaşırtırdın hem vücudu..
Benim de hafta sonumda eşim yoktu ondan fırsat bilip temizliğe vurdum kendimi..Aynen resmen kırkladım evi..sabah kahvaltı yaptım öğle yemedim yorgunlukla acıkmadım sanırsam akşam yedim bir de.B vitamini eksikliğimi var acaba sende, uçuk çıkıyor deyince aklıma geldi..Vitamin takviye et bünyeye canım..

hz fatima annemizin hayatını okudum
hüzünlendirdi beni
nasıl bir tevazu sahibisin ey nebinin kızı
bize tencere takımları yetmezken bir varken birdaha alıp yedeklerken
sen içinde bulunduğun yoksulluğa bakmaksızın elinde iki varsa birini fazlalık görüp ihtiyaç sahiplerine ulaştıransın
rabbim şeffatine eriştirsin
amminnn.....

öncelikle herkese selamlar:)

farkındayım geçen haftadan beri ihmal ettim burayı ama ihmal demek dogru olmaz. malum yıl sonu işler acayip yogun. özledim sizleri. yazmıyorum diye diyeti boşladım sanmayın, aynen devam :)

32:9 - Sonra onu düzenli bir şekle sokup, içine kendi ruhundan üfürdü. Ve sizin için kulaklar, gözler ve gönüller var etti. Siz pek az şükrediyorsunuz!
secde suresinde de geçiyor kızlar insani kamil olma olgusu
tasavvufa sardırdım iyice :44::44:
daha yolun başındayım merak ediyorum kavramaya çalışıyorum
tasavvufta diyor ki
karşılaştığınız kötü insanlara isyan etmeyin ya da karşılıklı kötünlük düşünmeyin
kısa özet olarak onlara veya hadiseyi şöyle algıla
bu kötüler de rabbimin bir özelliğini taşıyor ya da bu kötü günler herşey ondan bir parça taşır şimdi sen neye kızıyorsun ona mı yoksa kişiye mi rabbim ruh
üflerken bu kişiye de bu özelliği geçmiş de onu da öyle sev .....
yer yüzünde herşeyde bir parçası vardır kişilere olaylara böyle bak
burada çektiklerim malum
kızlar rahatlatıyor bu ilim beni belkide bu yüzden hoşuma gitmeye başladı

yazılarınızı okudum canlar... sizi böyle bulabilmeyi çok özlemişim çok hoşuma gitti muhabbetler edilmiş diyete dikkat edilmeye başlanmış....

ben hafta sonum çok kötü geçti. çok ama çok kötü bir olay yaşadım.

anlatacagım ama iş yerimde oldugum için yazamıyorum.

ceylin sıkma canını cancazzıımmm diyene de bak diyeceksin kız bak söz veriyorum bundan sonra sinirlenmek yok su akıyor yolunu buluyor neden bu yaşta bu ka sinir sahibiyim ki ben rahat olmak lazım
ceyliiinnn klasik memurlardan oluyorum gelişiyorum her geçen gün
kimse demesin bu memurlar neden böyle
neden mi mesleğe ilk girdiğinizde aşırı hümanist oluyorsunuz haksızlığa tahammül edemiyorsunuz zamanla sizi törpülüyorlar
bundan ötürü duyarsızlaşıyorsunuz

bende haftasonu evdegeçirenlerdenim
bir yere gitmedik,diyetimede eskisinden daha çok uydum bu hafta resimli paylaşırım inşallah kilomu

kız kaç senedir iyiydi hiç uçuk falan bilmezdim bu fena geldi. evde ilaç var hemen acil müdahale için eczaneden ilaç aldım sürüyorum. bu körolasıca da dudak kenarlarında çıkmazmı sinir etti beni.

işte yorgunlukta bir de ha bitti bitecek derken fark edilmiyor açlık falan. ellerine sağlık hayatım. ufff bende öyle düşündüm de başladım takviyeye canım. kesin stres kaynaklı bağışılık sisteminin göçtüğüne işaret.

canım hayırlısı olsun. paylaşmak istersen buradayız biliyosun.

bende haftasonu evdegeçirenlerdenim
bir yere gitmedik,diyetimede eskisinden daha çok uydum bu hafta resimli paylaşırım inşallah kilomu

hadi bakalım inşallah bu hafta beklentimiz yüksek senden.

canım işle filan ilgili değil bi anlatsam bana çook hak verirsiniz eminim.

birilerine anlatmam lazım. iki gündür rüyalar, mide bulantıları vs...

eve gitmeme az kaldı en kötü telefondan yazacagım.

Kızlar bugünüde kazasız belasız atlattık çok şükür darısı yarının başına akşama kadar ehli beyti okudum yine
Gözümü kapatınca sanki sahabeler gözümün önünde çokkk etkilendim çok

KIZLAR DESTUR VERİYORUMMM KENDİME EEEE
BUGÜN AYIN 17 Sİİ OCAK 17 YE KADAR 300 KELİME ÖĞRENİLECEK
NE OLURSA OLSUN GÜNDE 10 KELİME EZBER
1 TANE BİLMEDİĞİM SURE ÖĞRENİLECEKKKKK
KELİMEDEN BAŞLIYORUUUUMMM
SENEYE İÇİN YATIRIM YAPMAM LAZIIIMMM KIZIYORUM KENDİMEEEEEE
AMA BİLİYORUMUSUNUZ KIZLAR ANNEM GELDİ GELELİ HUZURLUYUMMM
İYİCE SALDIMM KENDİMİ YAHU
SONUÇTA KAÇ YAŞINDA OLURSAM OLAYIM BEN ONUN BEBEĞİYİMMM

iyi akşamlar canlar..
azıcık oturayım,birazdan kaparlar pc yi benimkiler.
ceylin inşallah sorun ciddi boyutlu değildir,ama ben buradayım canım,elimden ne gelirse artık.
lütfen kendini de yıpratma,dağılacak bir konuysa çevrene anlatma,dallanıp,budaklanmasın.
allah çözümsüz dert vermesin be güzelim.

menümü de yazayım hemen.
sabah 2 bardak su
kahvaltı
1 kase nesfit.
ara 1 portakal
öğle
1 dilim ekmek,domates,salatalık,biber
peynir,zeytin,1 bardak çay..
ara 1 elma.
akşam
1 pors. sebzeli tavuk
1.5 dilim ekmek
domatesli turşu[çok çok az]
1 bardak kızılcık suyu[ev yapımı]

2 litre su
40 dakika pilates,100 mekik.
bu arada mekik çekerken göbek deliğimizin etrafını olabildiğince sıkıp,içimize çekiyoruz.karın dışarı çıkmayacak,etkisi olmaz.bu şekilde az da çekilse şekillenmeye yardımcı olur.
neyse benden bu kadar arkadaşlar,allahın izniyle yarın görüşürüz.iyi geceler.öpüldünüz kocaman.

canım geçmiş olsun.
bu arada o kadar börek yapmış kayınvaliden,yenmez mi kız.
iki elim kanda olsa hamurişlerini geri çevirmem.hatır için canıııımmm.

canım geçmiş olsun.
bu arada o kadar börek yapmış kayınvaliden,yenmez mi kız.
iki elim kanda olsa hamurişlerini geri çevirmem.hatır için canıııımmm.

Aynen canım
Benim de aklım o böreklerde kaldı..Dün annem kahvaltıda sıkma börek yapıcam gel dedi ama ben temizlik yüzüne gidemedim yaa

iyi aksamlar canlarim
isten geldim dus aldim vs derken ancak yazabiliyorum...
anlatmaya basliyorum.
biliyorsunuz yaklasik bir hafta on gundur belim agriyordu. gecen hafta doktora gitmistim bir hafta ilac kullandm ve gectgmz hafta sonu kontrol vardi.
doktor 40- 42 yaslarinda bi adam. muayne etti durumun iyi olduguni ama bi sure daha agriyabilecegini soyledi. neyse... sonra doktor hasta iliskisinden fazlasini hissettigini soyledi. gecen hafta gorur gormez hissetmişmiş de aklina takilip kalmsm bak sen ya!!! evli miymisim. bi suru sacmalik. dinlemeden ciktim...
hepsini yazamiyorum siz tahmin edin.
kime guvenicez biz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…