Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kadın ilk söylediginde ben de çok şaşırmıştım ama hiç doyurmuyor malesef
büyük konuşmak deil de banucum, yapamayacagımı düşündügüm şeyler bunlar. ben babasına aşık biriyim resmen. hepimiz de öyleyizdir de kimimiz güçlüyüz kimimiz zayıf... iş hayatında ne kadar güçlüysem başarılıysam, ailem konusunda da bi o kadar zaafım var.

evet kaptancım çorba haftası. bi de doysam keşke :)

bugün burası karlı kızlar
baya baya yağıyor gürül gürül

burası da bembeyaz ve holdingimiz tatil ilan etti bir saat erken çıkıcaz:)

yılsonu yılbaşı normal yoğunluk. olsun çok şükür işimiz var. kolay gele........

ufff sanki şok vermiş gibi sana diyetisyen.

evet geniccim galiba şok verdi ama malesef bugün dayanamadım öğlen yemeginde 1 kuru patlıcan dolmadı yedim. minicikti ama yememem gerekiyordu yine de.

bebeğim,yanlış anlama,hayat bu ,isteklerimizin dışına savuruverir,insanlar sevdiklerini istemli bırakmaz zaten.o yüzden dedim büyük konuşma diye.hani derler ya büyük lokma ye büyük söz söyleme diye..benim hep başıma gelmiştir,olmaz dediklerim..

akrebim şimdi okuyabildim.
kendi annem de yaşıyor demiştim ya benzer sıkıntıları, işte tam da böyle şeylerdi. Anlamıyorum anlamıyorum. el kızı ne demek? benim annem kendi babasına ona baktıgı gibi hizmet etmemiştir. kendi babasından çok onu görüyo onun işlerini yapıyo. keza sen de öyle. Rabbime havale ediyorum!

ben kaçıyorum şekerler.ufaklık uyanmadan yemeğimi koyayım ocağa.
haydi buyurun beraber yiyelim..

inşallah başıma gelmez canım... ben babamı ölüm döşeginden aldım. ameliyat olcak dedi 10 tane doktor olmıycak dedim sebebi de yoktu he, içim rahat degildi rüyalar görüyordum. sonradan ortaya çıktı, olsaymış asıl o zaman ölürmüş. bunları yaşadıktan sonra çok baglandım özellikle babama. annem desen fedakarın önde gideni. abim, baba yarımız bizim aramızda 4 yaş var sadece ama babam hastayken o baktı bize, derdim oldu abime söyledim hala da ilk onu ararım, kardeşim bıdıgımız kıymetlimiz:) Allah ayırmasın hiçbir aileyi.

bence bu düzen böyle devam edecekse,al karşına,güzelce konuş.bir derdi varsa seninle, önce sana gelmesini söyle,kalbinin çok kırıldığını iyice vurgula.geçim için iki kişi de çabalayacak.

Tatlım normal şartlarda senin dediğin gibi yapmak lazım tabi ama bu insan oğluna da aynısını yapar..Yüzüne güler dışarı çıktığında ise hemen bana döner onu kötüler az önce onayladığı tavırlarını yanlış bulur..

Benim hiç tahammül edemediğim ve ömrüm boyunca hiç yapmadığım yapamadığım iki yüzlülük durumları var..Şartlar hiç normal değil yani..

Ben bana eşimi kınadığında dönüp eşime hiç ses etmem..Bilirim çünkü şahsı..Suları bulandırmaya gerek görmem..Ama işte gel görki erkekler bu durumu beceremiyor sanırım..
İnan bana Allah rızası için olmasa yaptığı yanlışlara tahammül edilmez.. Adam hayatı boyunca yaşamadığı rahatı yaşıyor fakat nedense tüm aile kurallarını kendi belirlesin istiyor.. Herkes onla oturucak onla kalkıcak.. Böyle bişii söz konusu olabilirmi?? Bir kere ben yemek ve çayı fırsat bilerek oturabiliyorum çalışan bir kadın/anne/eş/gelin olarak.. Ki böyle olduğu halde alışkanlıklarımdan tavizler verdim hayatımızı ona uyarladım..Bir kez bile saygısızca konuşmadım sesimi yükseltmedim, kızıma bile kızıcamda yanıma çağırıp farklı odada uyarırım ki üzerine alınmasın rahatsız olmasın diye.. El insaf diyorum sadece ve Rabbime havale ediyorum..

Son düzenleme:
ben göremedimm yanlışlık mı oldu acabaa:44:

şu an yemek yemeye o kadar ihtiyacım var ki koşa koşa gelebilrim banucum

Yeme canım boşver yedik böyle olduk zaten..Çok açlık olursa yoğurt kaşıkla..

Bende bugün sabah ne yedim: Peynir, ekmek,bal, tereyağı,yoğurt ve şekersiz çay,1 omega3 kapsül, soda..

Hala az önce yemiş gibiyim

amanın altta 28 ziyaretçi yazıyordu,o ne ki yav..
kk nın takip ettiği bir ekibiz
bende böyle düşünüyorum eşin dengeyi kuramıyor diye canım babası ile birşeyler paylaştıysa sana aksettirmemesi gerekiyordu
kimi yalnızlıktan dertli kimi kalabalıktan
bu arada akreepp senin kayınpederin şekerli olabilirmi diyabet hastalığı yani
diyabetliler iki yüzlü demiyelim de eserekli olur bir hali bir haline uymaz kullandığı ilaçlar yüzünden zaten sinirleri yok gibidir
diyabet hastalarının ailelerine dr sadece sabr etmelerini önerir ... Diyabetli biriyle aynı evi paylaşmak çook sabr gerektirir ve onun karşısında dikkatli davranmanız konuşmanız gerekir her şeyden alınır kırılır karşısındakinin kırıldığını akıl etmez ....

sen de sinirlenince üzülünce ben gibi miğden tıkanıyor mu

akreeepp senin kayınpederini evlendirelim dinçse adama meşgale bulalım .. ayyyy hadi evlendiği kadını da getirirse bak sen akrebe
bu arada şu yüzleri sallıyorum
ne çıkarsa bahtına akreeeppp

Son düzenleme:

canım sabır sabır sakin ol bak sen böyle yazdıkça sana birşey olacak diye korkmaya başladım lütfen dikkat et kendine.

sinirden normal böyle hissetmen.

akreeepp senin kayınpederini evlendirelim dinçse adama meşgale bulalım .. ayyyy hadi evlendiği kadını da getirirse bak sen akrebe

kız dur kalbine indireceksin.

Şekeri yok da tansiyonu var, astım hastası..Raporlu ilaçları var kullanır..

Evet tıkandımki hem de nasıl hala açlık hissetmiyorum sadece kuruyan boğazıma su giriyor..

Ayy ilahii Senin tabirinle eserekli birken iki olurmuş evde.. Ben bavulu alır çıkarım o zaman ayol..Tamam sabırlıyım ama hepsine tek başıma karşı duramaz bu beyin
canım sabır sabır sakin ol bak sen böyle yazdıkça sana birşey olacak diye korkmaya başladım lütfen dikkat et kendine.

sinirden normal böyle hissetmen.

kız dur kalbine indireceksin.

İlahi sorma sabahtan bu yana ilk defa güldürdü beni..
Kız adam iki adım gitse nefes nefese kalır..İlerlemiş astım var adamda..

paylaştığın dua yı bu bir ay boyuncamı okuyacağız
ve mesela gün içinde nezaman okumak daha iyi
günaydın kızlar nasılsınız bakalım. burası çok yağmurlu yine dünden beri...
aynen burasıda öyle
Bizim burda kaç gündür aralıksız devam eden yağmur sadece bugün sabahtan bu yana kesilmiş durumda ama yoğun bir gri hakim..Her an tekrar başlayabilir gibi..

Ben seviyorum böyle havayı ama soğuk olmadan tabii
4 civarı kesilidi bende fırsatı değerlendirip hemen çık tım yürüyüşee
sağol arkadaşım,sakar bizim kuzular azıcık galiba..

allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin..

akrep,akreeeeeeeppp,gel artık yav,sıkıldım ben ama..
hiç sorma hemde ne sakar benimkiii
Hadi bakalım kızlar Pazartesi itibari ile menü istiyorum tüm takım üyelerinden
ben paylaşıyordumm gibii sankii yavvv
Veee banu ve bahire harici sporları da alalım..Onlar yapmasa daha iyi olur çünkü

Karabiber naptın zuzuuuuuuuu gel bakem yamacımaa

resimle paylaşacam kilomu kaptanımm ben mutluyum kilodan

bu kadar iyi niyete hala böyle davranıyorsa pesss diyorum gerçekten

offf yandık desene benm annem de babam da diyabetliii:44:

canım aslında bu aylar toplam 4 adetmiş akrepcim bir yazı paylamıştı bununla ilgili, orda daha detaylı yazıyordu ordan bakabilrsin. duanın zamanı olmaz diye düşünüyorum. ben fotokopi çekmeye bile giderken dua ediyorum :) artık aklımda kaldıgı, içimden geldigi kadarıyla:)

akrep33 ( 64,1 / / / % )
genic ( 57,9 / / / % )
bahiresemanur ( 70 / / / % )
karabiber01 (78,6 /77,5 / 1,1 /1,40 % )
neslihan (79,8 / / / % )
cceylin ( 69 /68 / 1 / 1,45% )
banusultan ( 65,5 / / / % )Sabit

Son düzenleme:
günaydın kızlar..
kilom 65.
az sonra yine yeni yeniden hastaneye gideceğim.çok sevdim,her hafta ziyaret ediyorum.
haydi bakalım,akrep hariç herkes kilo vermiş olsun..
görüşürüz öğlen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…