canım,kalbin kadar güzel günler gör inşallah.allah doğruyu yalnız bırakmaz.
arka balkon manzaram benim güzelim.az ilerisi de deniz,hava açıkken masmavi oluyor.
Tamam canım bakıyorum hemen
balıkesir bandırma canım.beklerim..manzara nefisssssss banucum sen şehir olarak neredesin ?
Ayy altta yazıyomuş zaten sizin orasıymış resim büyük olunca görmemişim
Öyle bir anlttınki beni de evlatlık al diyesim geldi çünkü o manzara senin sevginle sıcaklığınla güzel ve benim bu ikiliye çok ihtiyacım var
banu biz ikiliymişiz bu hafta anacımmcanım, başın eline çarpsa gelip burada anlatacaksın,ben anlamam üzmeyeyim falan.
içine atmanı hiç tasvip etmiyorum.
sıcağı sıcağına konuşmak iyidir,herkes dediğini bilsin,bir laf ediyorsan arkasında duracaksın.
ben de olayın akabinde yaparım konuşmamı,eğer konuşmuyorsam o insanı artık yok sayıyorum demektir,yüzümü bile görme ihtimali yoktur.ki böyle bir olay oldu yakınlarda,canımı yakıyor yapma dediğim halde bilinçli halde yaktı canımı.artık hayatımda olma ihtimali sıfır.verdiğim kaçıncı şanstı allah bilir.küs kalmak günah ama bile bile yüreğinden vuruyorsa seni buna rabbimin de bir şey diyeceğini sanmıyorum.yine dağıldı konu.velhasıl arkadaşım şu eşlerimizin gönlü olsun diye dünya kadar sorumluğun altına giriyoruz,ama bizi ezin de demiyoruz değil mi..
bahoşum,haydi haftaya yine yenelim arkadaşları,ne dersin.alışkanlık yapsın.
bu arada karabiberi tebrik ederim,eh haydi akrebimi de edeyim.
canım ben kara doydum ama izlemesi güzel oluyor gerçekten sana önerim lorena mc kennet cervansarayi müziği eşliğinde elinde bir kupa şerkersiz çayınla izlemen beynini temizliyor emin ol dene de gör
ya akreep böyle düşünme beyninde güzel kur güzel olsun canım benim hayr dile hayr olsun ben de öyle yapıyorum zaman zaman böyle düşünüyorum allahın ne hikmetidir bilmiyorum böyle düşündüğüm anda ya senin bir sözün beni caydırıyor ya genicin diyorum ki hayır yarınlar güzel olacak gayret benden medet allahtan belki diyorum bugünleri rabbimin bana reva görmesinde vardır bir hayır ilerisi için belki ben çok güzel makamlara gelicem ve kimsenin umurunda olmayan taşra memurlarını benden iyi kim anlayacak sorarım bunu haşa böbürlenme olarak algılama sakın ne haddime vardır bir nedeni huzuru yarına bırak ama öteki dünya çok uzak be gülüm ...Ben o huzur güneşi umudunu diğer tarafa bıraktım be güzelim.. Anladım ben Rabbimin imtihanı bunlar diğer taraftaki hayatım daha güzel olsun diye
Bende süper yedim bu hafta buraya yazma fırsatım çok olamadı ama her menü sonrası zıpladım 100 kez..Kilo almamam hatta üzerine vermemin nedeni bu diye düşünüyorum..Bakalım bu hafta ne olucak..
O zaman sen bu hafta da eve gidip geliceksin öğlen aaa ya da dur gitme canım ne işin var soğukta sen otur iş yerinde ye
Ya ben seni çok seviyorum yaa
Zaten akşam eşimin duygusal ağırlıklı girişiminde direk sen geldin aklıma..Dedim kız doğru söylüyor direk gir konuş yoksa sürülen kara üzerine yapışıp kalacak..
Hadi yaa haftaya rüyanızda görürsünüz dimi karabibeer :13:
Tamam teşekkürler sizide tebrik ediyorum kazandınız bu hafta
Ayyy burası neresi harikaa enfess yoksa sizin orasımıı
süper yaaaaaaaa
istanbul du yanlış hatırlamıyorsam yaşadığın yer değil mi banucanım,kalbin kadar güzel günler gör inşallah.allah doğruyu yalnız bırakmaz.
arka balkon manzaram benim güzelim.az ilerisi de deniz,hava açıkken masmavi oluyor.
manzara nefisssssss banucum sen şehir olarak neredesin ?
Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 8 ziyaretçi)
genic, kadis, bahiresemanur+
biri bizi gözetliyor
balıkesir bandırma canım.beklerim..
sana kapım her daim açık canım..
hayatta şunu anladım yaş ilerledikçe;ne kadar yaşarsan yaşa,sefkate,sığınacak bir limana,sıcaklığa olan ihtiyaç bitmiyor.insanın hep aradığı şeyler bunlar zaten,gerisi detay.maddi hiç bir şey maneviyatın yerini dolduramıyor.rabbim huzur ve sağlığımızı daim eylesin.
balıkesir bandırma canım.beklerim..
sana kapım her daim açık canım..
hayatta şunu anladım yaş ilerledikçe;ne kadar yaşarsan yaşa,sefkate,sığınacak bir limana,sıcaklığa olan ihtiyaç bitmiyor.insanın hep aradığı şeyler bunlar zaten,gerisi detay.maddi hiç bir şey maneviyatın yerini dolduramıyor.rabbim huzur ve sağlığımızı daim eylesin.
kız ne diyosun benim ev arkadaşım bandırmalıydı kaç defa geldim hatta bu haziranda düğüne geldim.2 gün kaldım. bilirim az çok
bir an öyle üzüldüm görüşme imkanımız olacaktı,seni evimde ağırlayabilecekmişim diye,sonra tüm haziran boyunca annemin başında durduğumu hatırladım güzelim.ama gelirsen muhakkak beklerim.
bahire istanbul sayılır,karşı yaka istanbul zaten.bir deniz var arada.
Canım takıma da yazdım liste doğru sorun yok.
kızlar güzel bir çizmemi alsam diyorum ihtiyacım olduğu için değil çizme giyemek istediğim için acaba israfa mı kaçar ya
peygamberimizin kızı hz ali efendimizin hanım hz fatima annemiz 2 ayyakkabısı varsa birini evde tutmaz ihtiyaç sahiplerine verirmiş malum
çok beğendim bir marka da 300 tl netten baktım da çizme fiyatları hakkında bilgisi olan varmı kızlar sizce nasıl bu fiyat
malum geçen sene benim bottan dilim yandı yoğurdu üfleyerek yiyeyim diyecem de vicdan yapacam şimdi de
gerçekten ihtiyacım yok seneye belki ama bu yıl 2 tane botum var zaten .....
fikirlerinizi alayım
Oyy kuşum benim aklın bende kaldı dimiiDün buraya yazdım ama sonra dedim ne diye kızları da üzdün diye kızdım kendime..
Dün akşam eve gitmeden önce iyice resetledim kendimi, sanki hiç bişii olmamış gibi gittim eve..Geçtim yemek yaptım..Yemek pişerken çamaşırları balkon içine serdim evin eksik kalan işlerini yaptım kızımla ilgilendim..Yemeğim pişti mis gibi yanına turp yeşil soğan hazırladım..1 hafta önce turşu kurmuştum bayağı olmuş hemde harika olmuş onu çıkardım.Kırmızı şalgamda koymuştum bildiğiniz şalgam suyu gibi kıpkırmızı olmuş..Neyse babamızı uyandırdık, yemekler yenildi..Baktım benim kız bitirmiş çorbasını kızım içermisin dedim evet dedi aldım tabağını eşimde uzattı baktım babası da bitirmiş ama elim dolu dedim bunları katıp ona da sorayım..Tabakları doldurup getirdim, kayınbabam kalktı masadan zaten hiç ikinci porsiyon almaz ama ben her zaman sorarım illaki..Masadan kalkınca sormadım..Oturdum masaya tekrardan çünkü tabağımı bitirmedim, benimkiyle gözgöze geldik, bana dik dik bakıyor ayy dedim naptım acaba..Düşündüm kısacık bir anda ne olabilir tabi tüm iştah yine gitti tabak kaldı..Kalktım artık tabağımı ve masayı kaldırmak için..
Benimki mutfak balkonunda sigara için geldi..Ben babasına sormamışım yermisin tekrar diye..Dedim elim doluydu tabakları doldurup dönüşte ona sorarım diye düşündüm(normalde bunlar hiç sorun olmaz yani) döndüğümde kalkmıştı zaten gerek görmedim dedim..Yok efendim ben sormayınca kendini kötü hissetmiş kalkmışba ba ba bak kötü gelin yine iş başında
Arkadaşım noluyor dedim..Gün içinde asıldım kesildim yine oralı olmadım hiç bişey olmamış gibi davranıyorum neden ve ne için hala devam ediliyor dedim..Üstüme fazlasıyla gelip zorla kötüye çeviricen beni dedim..Bu sefer noolur beni azıcık seviyosan iyi davran azıcık hatırım varsa iyi davran bizim yanımıza sığınmış deyince bendeki ampül yandı
Onlar içerde çaylarını içerken, bulaşıkları hallettim bir yandan da düşünüyorum, ben hiç bişey olmamış gibi davranıcam ama burda ben olmadan arkamdan atılmış tutulmuş..Olmamış şeyler olmuş gibi gösterilmiş ve benim eşim ne kadar beni savunsa da demek aklında çizikler kalmışki bana hatırım için diyor:26: Ama tepem de yine attı yüzüm al al ateş çıkıyor resmen..
Sakin sakin telkinleri ile içeri geçtim..
Baktım bardağı bitmiş çay içermisin baba dedim, yok kızım içmicem dedi ve durumu bu şekle getirip hala o kızım kelimesi söyleniyor olması ateşledi bendeki söylenecek sözler fitilini.. Benim yap dediğim halde yapmıyor ben kendimi kenara itilmiş gibi hissediyorum diye ağlayıp duygu sömürüsü yapmış ya..tüm o söylediği şeyleri açtım ortaya..Oğlu da şaırdı tabii durum tam tersi çıktı çünkü.. Uff her bişeyi kıvırdı değiştirdi yok ben öyle demedim şunu dedim felan filan bu sefer oğlu girdi devreye bana böyle demiştin diye..
Dedim en kötüsü madem aklına takılan ve benle alakalı problemler var neden bana söylemiyosunda sanki çocuğu ailesine şikayet eder gibi beni şikayet ediyosun.. Bu duruma hem çok kızdım hem çok zoruma gitti dedim.. Bu sefer şöyle memnunum böyle memnunum diye ayrı telden çalmaya başladı.. Ben fazla uzatmadım ve çıktım odadan, kızımı banyo yaptırıp yatırmak için..
Ehh ben bu işlemleri yaptım kızım yatırdım abdest alıp seccadenin başına dururken baktım eşim geldi yanımıza..Tabii bana tavrı babasına eziyet edilen oğul tavrı değildi..
Vay arkadaş yaa sabır gösterip sessiz kalıyosun enayi yerine koyuluyosun ve iyi niyetli yaklaştığın halde kötü oluyosun..
Ve akşam ağrıyan boynum sabah kalktığımda hala vardı şu an hala var
şey için sormuştum ceylincim,öğlen namazından sonra okuyun yada akşam namazından sonra okuyun derler ya bazenbu kadar iyi niyete hala böyle davranıyorsa pesss diyorum gerçekten
offf yandık desene benm annem de babam da diyabetliii:44:
canım aslında bu aylar toplam 4 adetmiş akrepcim bir yazı paylamıştı bununla ilgili, orda daha detaylı yazıyordu ordan bakabilrsin. duanın zamanı olmaz diye düşünüyorum. ben fotokopi çekmeye bile giderken dua ediyorum :) artık aklımda kaldıgı, içimden geldigi kadarıyla:)
bahireye bak sen bende fazla vrmiş bu hafta geçmemm lazım ALLAHIN izniyle onuuakrep33 ( 64,1 /63,8 /0,3 / 0,47% )
genic ( 57,9 / 57,8/0,1 /0,17 % )
bahiresemanur ( 70 /69 /1 /1,43 % )
karabiber01 (78,6 /77,5 / 1,1 /1,40 % )
cceylin ( 69 /68 / 1 / 1,45% )
banusultan ( 65,5 / 65 / 0,5 / 0,76 % )
2. TAKIM ORTALAMASI : % 0,95
Vay bee bahocan 1 kilo vermişin senle banuydu demii..Ya ben de dedim bu hafta annesigiller yok kilo alır gelir o yüzden kıymamıştım sana pöff
akrep33: 0,47%
karabiber: 1,40%
Toplam: 1,87%
bahiresemanur: 1,43%
banusultan: 0,76%
Toplam: 2,19%
Pöffffff
kızlar haftasonu tatiline giriyorummmm
ders çalışırım
bu hafta özürlüydüm namaz borcum var borç öderim
spor yaparım
kömür taşırım
.....
uyurum
tv izlerim
geçer gider
zaman dediğin nedir ki
çabuk geçiyor allahtan ..
hepinize iyi haftasonları
kendinize kendiniz için iyi davranın iyi bakın kızlar allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?