Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

canım,kalbin kadar güzel günler gör inşallah.allah doğruyu yalnız bırakmaz.
arka balkon manzaram benim güzelim.az ilerisi de deniz,hava açıkken masmavi oluyor.

Ayy altta yazıyomuş zaten sizin orasıymış resim büyük olunca görmemişim

Öyle bir anlttınki beni de evlatlık al diyesim geldi çünkü o manzara senin sevginle sıcaklığınla güzel ve benim bu ikiliye çok ihtiyacım var

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 8 ziyaretçi)
genic, kadis, bahiresemanur+

biri bizi gözetliyor

Toplam 22 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 19 ziyaretçi)

manzara nefisssssss banucum sen şehir olarak neredesin ?
balıkesir bandırma canım.beklerim..

sana kapım her daim açık canım..
hayatta şunu anladım yaş ilerledikçe;ne kadar yaşarsan yaşa,sefkate,sığınacak bir limana,sıcaklığa olan ihtiyaç bitmiyor.insanın hep aradığı şeyler bunlar zaten,gerisi detay.maddi hiç bir şey maneviyatın yerini dolduramıyor.rabbim huzur ve sağlığımızı daim eylesin.

banu biz ikiliymişiz bu hafta anacımm kazannndııııkjkk ben bireysel yarıştığımızı düşünüyordum da :44::44: olsun birlikten kuvvet doğar şu akrebbbiii sen bir ayrı ben bir ayrı yerine birleşerekkk ezdiiikkkkk acıdııımmmııı akreeeeeppppp

dün kızımla camdan izlediğimiz kar manzaramız.
canım ben kara doydum ama izlemesi güzel oluyor gerçekten sana önerim lorena mc kennet cervansarayi müziği eşliğinde elinde bir kupa şerkersiz çayınla izlemen beynini temizliyor emin ol dene de gör
ya akreep böyle düşünme beyninde güzel kur güzel olsun canım benim hayr dile hayr olsun ben de öyle yapıyorum zaman zaman böyle düşünüyorum allahın ne hikmetidir bilmiyorum böyle düşündüğüm anda ya senin bir sözün beni caydırıyor ya genicin diyorum ki hayır yarınlar güzel olacak gayret benden medet allahtan belki diyorum bugünleri rabbimin bana reva görmesinde vardır bir hayır ilerisi için belki ben çok güzel makamlara gelicem ve kimsenin umurunda olmayan taşra memurlarını benden iyi kim anlayacak sorarım bunu haşa böbürlenme olarak algılama sakın ne haddime vardır bir nedeni huzuru yarına bırak ama öteki dünya çok uzak be gülüm ...

gelelim şu kilo meselesine haftaya da itina ile adam ezilir bebekkkk
canım,kalbin kadar güzel günler gör inşallah.allah doğruyu yalnız bırakmaz.
arka balkon manzaram benim güzelim.az ilerisi de deniz,hava açıkken masmavi oluyor.
istanbul du yanlış hatırlamıyorsam yaşadığın yer değil mi banu
deniz kar ikilisi ne kadar romantikkkkk benim burada dağ artı kar
manzara nefisssssss banucum sen şehir olarak neredesin ?

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 8 ziyaretçi)

biri bizi gözetliyor

merak ediyorlar kız bizi gacılar :13:

yazmışsın zaten banucuğum
fikirlerine katılıyorum ammmiiinnnn diyorum

kız ne diyosun benim ev arkadaşım bandırmalıydı kaç defa geldim hatta bu haziranda düğüne geldim.2 gün kaldım. bilirim az çok

kız ne diyosun benim ev arkadaşım bandırmalıydı kaç defa geldim hatta bu haziranda düğüne geldim.2 gün kaldım. bilirim az çok

bir an öyle üzüldüm görüşme imkanımız olacaktı,seni evimde ağırlayabilecekmişim diye,sonra tüm haziran boyunca annemin başında durduğumu hatırladım güzelim.ama gelirsen muhakkak beklerim.
bahire istanbul sayılır,karşı yaka istanbul zaten.bir deniz var arada.

canım amacım seni üzmek değildi inan. sana tekrar o günleri hatırlattığım için özür dilerim. inşallah bir daha gelme fırsatım olursa neden olmasın.

ben bandırmayı çok sevmiştim hiç de yabancılık çekmemiştim. üniv. okurken çok geldik gittik arkadaşımla çok yakın diye. bir de ailelerimizde tanışınca rahat rahat gidip geliyorduk.onların evleri paşabayırındaydı. havacılar sitesinde oturuyorlardı.

***1.TAKIM 288.ETAP***

T_N (79,8/79,7/0,1 /0,13%)
sinem866 (88,8/88 /0,8 /0,90%)
spirochet (85/86/-0,5/-0,59%) kilosu 2 ye bölündü
fitsema (78,2/77,9/0,3/0,38%)
garden (87,1/86,2/0,9 /1,03%)
mlkfth (84 /83,9/0,1 /0,12%)
fefilifa (76,2/75,8/0,4 /0,52%)
tasan (76,5/74 /2,5 /3,27%) yeni üye hedefi 60 kg

1.TAKIM ORTALAMASI 0,72%

hayırlı cumalar hepinizerica etsem listemizi kntrol edermisiniz

kızlar güzel bir çizmemi alsam diyorum ihtiyacım olduğu için değil çizme giyemek istediğim için acaba israfa mı kaçar ya
peygamberimizin kızı hz ali efendimizin hanım hz fatima annemiz 2 ayyakkabısı varsa birini evde tutmaz ihtiyaç sahiplerine verirmiş malum
çok beğendim bir marka da 300 tl netten baktım da çizme fiyatları hakkında bilgisi olan varmı kızlar sizce nasıl bu fiyat
malum geçen sene benim bottan dilim yandı yoğurdu üfleyerek yiyeyim diyecem de vicdan yapacam şimdi de
gerçekten ihtiyacım yok seneye belki ama bu yıl 2 tane botum var zaten .....
fikirlerinizi alayım

http://cdn01.trendyol.com/Assets/ProductImages/10943/3000000462768_2_org_zoom.jpg

Son düzenleme:

hımmm ne cevap versem bilemedim ama 300 lira cidden pahalı değer dersen o ayrı konu.
şuan ihtiyacın yoksa seneye için sezon sonu indiriminden alabilirsin.
markası ne bu çizmenin söyle bakiyim. şuan her yerde indirim var.

off off.. söylediklerini inkar etti yani?? peki eşin bişey dedi mi bu duruma? kaptancım Allah sana sabır selamet versin

kızlar haftasonu tatiline giriyorummmm
ders çalışırım
bu hafta özürlüydüm namaz borcum var borç öderim
spor yaparım
kömür taşırım
.....
uyurum
tv izlerim
geçer gider
zaman dediğin nedir ki
çabuk geçiyor allahtan ..
hepinize iyi haftasonları
kendinize kendiniz için iyi davranın iyi bakın kızlar allaha emanet olun

Son düzenleme:
şey için sormuştum ceylincim,öğlen namazından sonra okuyun yada akşam namazından sonra okuyun derler ya bazen

bahireye bak sen bende fazla vrmiş bu hafta geçmemm lazım ALLAHIN izniyle onuu
akrep bu hafta sende dikkat et kaptanım
yazdıklarını okudum ,üzüldüm ,SEN ALLAHA havale et canım

sende kendine dikkat et bahirecim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…