akrebim günaydın nasılsın bakiyim. evde durumlar nasıldı akşam ?
Oyy kuşum benim aklın bende kaldı dimiiDün buraya yazdım ama sonra dedim ne diye kızları da üzdün diye kızdım kendime..
Dün akşam eve gitmeden önce iyice resetledim kendimi, sanki hiç bişii olmamış gibi gittim eve..Geçtim yemek yaptım..Yemek pişerken çamaşırları balkon içine serdim evin eksik kalan işlerini yaptım kızımla ilgilendim..Yemeğim pişti mis gibi yanına turp yeşil soğan hazırladım..1 hafta önce turşu kurmuştum bayağı olmuş hemde harika olmuş onu çıkardım.Kırmızı şalgamda koymuştum bildiğiniz şalgam suyu gibi kıpkırmızı olmuş..Neyse babamızı uyandırdık, yemekler yenildi..Baktım benim kız bitirmiş çorbasını kızım içermisin dedim evet dedi aldım tabağını eşimde uzattı baktım babası da bitirmiş ama elim dolu dedim bunları katıp ona da sorayım..Tabakları doldurup getirdim, kayınbabam kalktı masadan zaten hiç ikinci porsiyon almaz ama ben her zaman sorarım illaki..Masadan kalkınca sormadım..Oturdum masaya tekrardan çünkü tabağımı bitirmedim, benimkiyle gözgöze geldik, bana dik dik bakıyor ayy dedim naptım acaba..Düşündüm kısacık bir anda ne olabilir tabi tüm iştah yine gitti tabak kaldı..Kalktım artık tabağımı ve masayı kaldırmak için..
Benimki mutfak balkonunda sigara için geldi..Ben babasına sormamışım yermisin tekrar diye..Dedim elim doluydu tabakları doldurup dönüşte ona sorarım diye düşündüm(normalde bunlar hiç sorun olmaz yani) döndüğümde kalkmıştı zaten gerek görmedim dedim..Yok efendim ben sormayınca kendini kötü hissetmiş kalkmışba ba ba bak kötü gelin yine iş başında
Arkadaşım noluyor dedim..Gün içinde asıldım kesildim yine oralı olmadım hiç bişey olmamış gibi davranıyorum neden ve ne için hala devam ediliyor dedim..Üstüme fazlasıyla gelip zorla kötüye çeviricen beni dedim..Bu sefer noolur beni azıcık seviyosan iyi davran azıcık hatırım varsa iyi davran bizim yanımıza sığınmış deyince bendeki ampül yandı
Onlar içerde çaylarını içerken, bulaşıkları hallettim bir yandan da düşünüyorum, ben hiç bişey olmamış gibi davranıcam ama burda ben olmadan arkamdan atılmış tutulmuş..Olmamış şeyler olmuş gibi gösterilmiş ve benim eşim ne kadar beni savunsa da demek aklında çizikler kalmışki bana hatırım için diyor:26: Ama tepem de yine attı yüzüm al al ateş çıkıyor resmen..
Sakin sakin telkinleri ile içeri geçtim..
Baktım bardağı bitmiş çay içermisin baba dedim, yok kızım içmicem dedi ve durumu bu şekle getirip hala o kızım kelimesi söyleniyor olması ateşledi bendeki söylenecek sözler fitilini.. Benim yap dediğim halde yapmıyor ben kendimi kenara itilmiş gibi hissediyorum diye ağlayıp duygu sömürüsü yapmış ya..tüm o söylediği şeyleri açtım ortaya..Oğlu da şaırdı tabii durum tam tersi çıktı çünkü.. Uff her bişeyi kıvırdı değiştirdi yok ben öyle demedim şunu dedim felan filan bu sefer oğlu girdi devreye bana böyle demiştin diye..
Dedim en kötüsü madem aklına takılan ve benle alakalı problemler var neden bana söylemiyosunda sanki çocuğu ailesine şikayet eder gibi beni şikayet ediyosun.. Bu duruma hem çok kızdım hem çok zoruma gitti dedim.. Bu sefer şöyle memnunum böyle memnunum diye ayrı telden çalmaya başladı.. Ben fazla uzatmadım ve çıktım odadan, kızımı banyo yaptırıp yatırmak için..
Ehh ben bu işlemleri yaptım kızım yatırdım abdest alıp seccadenin başına dururken baktım eşim geldi yanımıza..Tabii bana tavrı babasına eziyet edilen oğul tavrı değildi..
Vay arkadaş yaa sabır gösterip sessiz kalıyosun enayi yerine koyuluyosun ve iyi niyetli yaklaştığın halde kötü oluyosun..
Ve akşam ağrıyan boynum sabah kalktığımda hala vardı şu an hala var
günaydın kızlar..
kilom 65.
az sonra yine yeni yeniden hastaneye gideceğim.çok sevdim,her hafta ziyaret ediyorum.
haydi bakalım,akrep hariç herkes kilo vermiş olsun..
görüşürüz öğlen...
Oyy kuşum benim aklın bende kaldı dimiiDün buraya yazdım ama sonra dedim ne diye kızları da üzdün diye kızdım kendime..
Dün akşam eve gitmeden önce iyice resetledim kendimi, sanki hiç bişii olmamış gibi gittim eve..Geçtim yemek yaptım..Yemek pişerken çamaşırları balkon içine serdim evin eksik kalan işlerini yaptım kızımla ilgilendim..Yemeğim pişti mis gibi yanına turp yeşil soğan hazırladım..1 hafta önce turşu kurmuştum bayağı olmuş hemde harika olmuş onu çıkardım.Kırmızı şalgamda koymuştum bildiğiniz şalgam suyu gibi kıpkırmızı olmuş..Neyse babamızı uyandırdık, yemekler yenildi..Baktım benim kız bitirmiş çorbasını kızım içermisin dedim evet dedi aldım tabağını eşimde uzattı baktım babası da bitirmiş ama elim dolu dedim bunları katıp ona da sorayım..Tabakları doldurup getirdim, kayınbabam kalktı masadan zaten hiç ikinci porsiyon almaz ama ben her zaman sorarım illaki..Masadan kalkınca sormadım..Oturdum masaya tekrardan çünkü tabağımı bitirmedim, benimkiyle gözgöze geldik, bana dik dik bakıyor ayy dedim naptım acaba..Düşündüm kısacık bir anda ne olabilir tabi tüm iştah yine gitti tabak kaldı..Kalktım artık tabağımı ve masayı kaldırmak için..
Benimki mutfak balkonunda sigara için geldi..Ben babasına sormamışım yermisin tekrar diye..Dedim elim doluydu tabakları doldurup dönüşte ona sorarım diye düşündüm(normalde bunlar hiç sorun olmaz yani) döndüğümde kalkmıştı zaten gerek görmedim dedim..Yok efendim ben sormayınca kendini kötü hissetmiş kalkmışba ba ba bak kötü gelin yine iş başında
Arkadaşım noluyor dedim..Gün içinde asıldım kesildim yine oralı olmadım hiç bişey olmamış gibi davranıyorum neden ve ne için hala devam ediliyor dedim..Üstüme fazlasıyla gelip zorla kötüye çeviricen beni dedim..Bu sefer noolur beni azıcık seviyosan iyi davran azıcık hatırım varsa iyi davran bizim yanımıza sığınmış deyince bendeki ampül yandı
Onlar içerde çaylarını içerken, bulaşıkları hallettim bir yandan da düşünüyorum, ben hiç bişey olmamış gibi davranıcam ama burda ben olmadan arkamdan atılmış tutulmuş..Olmamış şeyler olmuş gibi gösterilmiş ve benim eşim ne kadar beni savunsa da demek aklında çizikler kalmışki bana hatırım için diyor:26: Ama tepem de yine attı yüzüm al al ateş çıkıyor resmen..
Baktım bardağı bitmiş çay içermisin baba dedim, yok kızım içmicem dedi ve durumu bu şekle getirip hala o kızım kelimesi söyleniyor olması ateşledi bendeki söylenecek sözler fitilini.. Benim yap dediğim halde yapmıyor ben kendimi kenara itilmiş gibi hissediyorum diye ağlayıp duygu sömürüsü yapmış ya..tüm o söylediği şeyleri açtım ortaya..Oğlu da şaırdı tabii durum tam tersi çıktı çünkü.. Uff her bişeyi kıvırdı değiştirdi yok ben öyle demedim şunu dedim felan filan bu sefer oğlu girdi devreye bana böyle demiştin diye..
Dedim en kötüsü madem aklına takılan ve benle alakalı problemler var neden bana söylemiyosunda sanki çocuğu ailesine şikayet eder gibi beni şikayet ediyosun.. Bu duruma hem çok kızdım hem çok zoruma gitti dedim.. Bu sefer şöyle memnunum böyle memnunum diye ayrı telden çalmaya başladı.. Ben fazla uzatmadım ve çıktım odadan, kızımı banyo yaptırıp yatırmak için..
Ehh ben bu işlemleri yaptım kızım yatırdım abdest alıp seccadenin başına dururken baktım eşim geldi yanımıza..Tabii bana tavrı babasına eziyet edilen oğul tavrı değildi..
Vay arkadaş yaa sabır gösterip sessiz kalıyosun enayi yerine koyuluyosun ve iyi niyetli yaklaştığın halde kötü oluyosun..
bahire biliyormusun senin 69 olacağını tahmin ettim sabah öyle herkese rakamlar yazdım sana da 69 yazmıştım. gözün aydın gitti 1 kg daha.
akrep33 ( 64,1 /63,8 /0,3 / 0,47% )
genic ( 57,9 / 57,8/0,1 /0,17 % )
bahiresemanur ( 70 /69 /1 /1,43 % )
karabiber01 (78,6 /77,5 / 1,1 /1,40 % )
cceylin ( 69 /68 / 1 / 1,45% )
banusultan ( 65,5 / 65 / 0,5 / 0,76 % )
2. TAKIM ORTALAMASI : % 0,95
Vay bee bahocan 1 kilo vermişin senle banuydu demii..Ya ben de dedim bu hafta annesigiller yok kilo alır gelir o yüzden kıymamıştım sana pöff
akrep33: 0,47%
karabiber: 1,40%
Toplam: 1,87%
bahiresemanur: 1,43%
banusultan: 0,76%
Toplam: 2,19%
Pöffffff
canım, başın eline çarpsa gelip burada anlatacaksın,ben anlamam üzmeyeyim falan.Oyy kuşum benim aklın bende kaldı dimiiDün buraya yazdım ama sonra dedim ne diye kızları da üzdün diye kızdım kendime..
akrep33 ( 64,1 /63,8 /0,3 / 0,47% ) genic ( 57,9 / 57,8/0,1 /0,17 % )
bahiresemanur ( 70 /69 /1 /1,43 % )
karabiber01 (78,6 /77,5 / 1,1 /1,40 % )
cceylin ( 69 /68 / 1 / 1,45% )
banusultan ( 65,5 / 65 / 0,5 / 0,76 % )
2. TAKIM ORTALAMASI : % 0,95
Vay bee bahocan 1 kilo vermişin senle banuydu demii..Ya ben de dedim bu hafta annesigiller yok kilo alır gelir o yüzden kıymamıştım sana pöff
akrep33: 0,47%
karabiber: 1,40%
Toplam: 1,87%
bahiresemanur: 1,43%
banusultan: 0,76%
Toplam: 2,19%
Pöffffff
Ben o huzur güneşi umudunu diğer tarafa bıraktım be güzelim.. Anladım ben Rabbimin imtihanı bunlar diğer taraftaki hayatım daha güzel olsun diyeaçık açık konuşmuşsun kırmadan ne güzel rahatsızlıklarını dile getirmişsin aynı çatı altında yaşıyacaksanız her iki tarafta kendinden elinden dilinden fedakarlıkta bulunmalı yoksa o hayat çekilmez... umarım hanende huzur güneşi açar be gülüm .....
Bende süper yedim bu hafta buraya yazma fırsatım çok olamadı ama her menü sonrası zıpladım 100 kez..Kilo almamam hatta üzerine vermemin nedeni bu diye düşünüyorum..Bakalım bu hafta ne olucak..kızlar formülü açıklıyorum dün menülerimi delikanlı gibi yazdım valla son 3 haftadır agobun kör kazı oldum annemde öyle oldu biz ayrı ayarı yerlerde zayıflayabiliyoruz bir araya gelince kız olmadık yemeklerden canımız çekiyorşu yüzleri sallamasyon yapıyorum ne çıkarsa bahtıma
şimdi öğlenleyin okulda yiyordum ya son 3 haftadır eve gidiyorum anne yemeği için kızlar benim evime gidişi ayrı gelişi ayrı hikaye.:89: annem günde 1 saat yürüyüş yapan birisi annem çıkarken zorlandı senin neden kilo verdiğini çok iyi anladım dedi yokuş yukarı burnunuzun dikine çıkıyorsunuz yaklaşık 20 dk(iniş çıkış süre toplamı ) şimdi karlı havalarda inmesi yokuş aşağı inmesi ayrı hikaye gizli buz varsa ahhhaaa buldun belayı gayet açık gayet net
işte o yokuşu sadece akşamdan akşama tıranıyordum sabah gelirkende iniyordum öğle arası eve gidip gelmemin faydasını kilomun sabit kalmasına borçlu olduğumu düşünüyorum
canım, başın eline çarpsa gelip burada anlatacaksın,ben anlamam üzmeyeyim falan.
içine atmanı hiç tasvip etmiyorum.
sıcağı sıcağına konuşmak iyidir,herkes dediğini bilsin,bir laf ediyorsan arkasında duracaksın.
ben de olayın akabinde yaparım konuşmamı,eğer konuşmuyorsam o insanı artık yok sayıyorum demektir,yüzümü bile görme ihtimali yoktur.ki böyle bir olay oldu yakınlarda,canımı yakıyor yapma dediğim halde bilinçli halde yaktı canımı.artık hayatımda olma ihtimali sıfır.verdiğim kaçıncı şanstı allah bilir.küs kalmak günah ama bile bile yüreğinden vuruyorsa seni buna rabbimin de bir şey diyeceğini sanmıyorum.yine dağıldı konu.velhasıl arkadaşım şu eşlerimizin gönlü olsun diye dünya kadar sorumluğun altına giriyoruz,ama bizi ezin de demiyoruz değil mi..
Hadi yaa haftaya rüyanızda görürsünüz dimi karabibeer :13:bahoşum,haydi haftaya yine yenelim arkadaşları,ne dersin.alışkanlık yapsın.
bu arada karabiberi tebrik ederim,eh haydi akrebimi de edeyim.
akrepcim merhaba canim 8.takimdayim senden lıstemizi kontrol etmeni ve paylasim alanina eklemeni isteyebilirmiyim tekrar telden baglaniyorum ve kopyalama yapamiyorum Cok saol canim
Ben o huzur güneşi umudunu diğer tarafa bıraktım be güzelim.. Anladım ben Rabbimin imtihanı bunlar diğer taraftaki hayatım daha güzel olsun diye
Bende süper yedim bu hafta buraya yazma fırsatım çok olamadı ama her menü sonrası zıpladım 100 kez..Kilo almamam hatta üzerine vermemin nedeni bu diye düşünüyorum..Bakalım bu hafta ne olucak..
O zaman sen bu hafta da eve gidip geliceksin öğlen aaa ya da dur gitme canım ne işin var soğukta sen otur iş yerinde ye
Ya ben seni çok seviyorum yaa
Zaten akşam eşimin duygusal ağırlıklı girişiminde direk sen geldin aklıma..Dedim kız doğru söylüyor direk gir konuş yoksa sürülen kara üzerine yapışıp kalacak..
Hadi yaa haftaya rüyanızda görürsünüz dimi karabibeer :13:
Tamam teşekkürler sizide tebrik ediyorum kazandınız bu hafta
Ayyy burası neresi harikaa enfess yoksa sizin orasımıı
süper yaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?