ay unutmadan canlarım yarın küçük kızımın doğum günü,pasta alacağım evde yapmak istemiyorumm ince bir dilimcikten birşey olmazz artıkın
fıstıklar neredesiniz yahu.
pazartesi sendromu hakim takımda yine.
akrep nasıl evde durumlar,gerçi bu tarz insanlar zehrini döker rahatlar,sen laf işittiğinle kalırsın ama..elden gelen bir şey olmaz,1. derece akraba olunca.
tatilsiz çalıştın ya kuzum,uzun dönem hem de,kafan da bedenin de yorulmuştur..günaydın evet bende fazlası ile mevcut bu sendrom sanırım.
ya bahocan,sen şimdi zayıfladın,küçüldün kütle olarakbizim takımın en komiği benim en gergini de benim benn bennn bennn fışkırıyor egolar
sabah sabah cadılık ettirdiler yine bana
mal alımı olmuş tky olarak giriş yapmam lazım anamm o da neee
kodu yazmış bizim safsak meemmmur önüme koymazmı
emrine sokar vari emrine sokarvari
aldırış etmedim
biraz zaman geçti gittim müdüre
emrine sokar vari tavırları olduğunu ve çok rahatsızlık verici olduğunu ifade ettim
müdür ikinizide 5 dk sonra bekliyorum dedi
gittim söyledim müdür ikimizi çağırıyor dedim bugüne kadar kendisini şikayeet etmediğim sabr ettiğim için o büyük hatalarına rağmen bunu da yutacağımı zannetti zaaarrrr
bardak su meselesi
bardqğı çeşmenin altına koy aç kapa yarısı dolar aç kapa diğer yarısı bir damla o bardağı taşırır bardak burada sabrı temsil ediyor
neyse
müdür açtı konuyu
ya dedi kodu yanlış yazarsan bunu düşündünmü
tabi düşünmedim efendim
şöyle efendim
böyle efendim
derken
tabi bahocan yine galipppp
tepeme çıkarmıyorum kimseyi leeennnnn
müdür kibarca yaptığının yanlış olduğunu ifade etti
müdür bey dedim bu görevi arkadaşa devr etmek istiyorum kendi irademle
hayır dedi
müdür benim dedi görevi ben veririm siz de memursunuz dedi
hocam dedim zorla güzellik nasıl olur sa bu işte öyle olur gönüllü değilim bilin dedim
ben bu şekilde çalışamam dedim illa çalışacaksamda bugün olmazsa yarın bir sorun yaşarız ben gönüllü değilim kimsenin emrine girmek ukalalıklarına tahammül etmek zorunda değilim diye sitemimi de ekledim müdür bütün bir öğleden sonra düşünür bu konuyu
la havle vela kuvveten illahi billahi sabirin ...aminnnnn
kız bütün bir haftasonu topladığım enerjimi düşürmeye çalışıyorlar fakat bu mümküüünmüüü
bizim takımın en komiği benim en gergini de benim benn bennn bennn fışkırıyor egolar
sabah sabah cadılık ettirdiler yine bana
mal alımı olmuş tky olarak giriş yapmam lazım anamm o da neee
kodu yazmış bizim safsak meemmmur önüme koymazmı
emrine sokar vari emrine sokarvari
aldırış etmedim
biraz zaman geçti gittim müdüre
emrine sokar vari tavırları olduğunu ve çok rahatsızlık verici olduğunu ifade ettim
müdür ikinizide 5 dk sonra bekliyorum dedi
gittim söyledim müdür ikimizi çağırıyor dedim bugüne kadar kendisini şikayeet etmediğim sabr ettiğim için o büyük hatalarına rağmen bunu da yutacağımı zannetti zaaarrrr
bardak su meselesi
bardqğı çeşmenin altına koy aç kapa yarısı dolar aç kapa diğer yarısı bir damla o bardağı taşırır bardak burada sabrı temsil ediyor
neyse
müdür açtı konuyu
ya dedi kodu yanlış yazarsan bunu düşündünmü
tabi düşünmedim efendim
şöyle efendim
böyle efendim
derken
tabi bahocan yine galipppp
tepeme çıkarmıyorum kimseyi leeennnnn
müdür kibarca yaptığının yanlış olduğunu ifade etti
müdür bey dedim bu görevi arkadaşa devr etmek istiyorum kendi irademle
hayır dedi
müdür benim dedi görevi ben veririm siz de memursunuz dedi
hocam dedim zorla güzellik nasıl olur sa bu işte öyle olur gönüllü değilim bilin dedim
ben bu şekilde çalışamam dedim illa çalışacaksamda bugün olmazsa yarın bir sorun yaşarız ben gönüllü değilim kimsenin emrine girmek ukalalıklarına tahammül etmek zorunda değilim diye sitemimi de ekledim müdür bütün bir öğleden sonra düşünür bu konuyu
la havle vela kuvveten illahi billahi sabirin ...aminnnnn
kız bütün bir haftasonu topladığım enerjimi düşürmeye çalışıyorlar fakat bu mümküüünmüüü
tatilsiz çalıştın ya kuzum,uzun dönem hem de,kafan da bedenin de yorulmuştur..
bu arada ufaklığın kreş maceralarını yazsana..
ya bahocan,sen şimdi zayıfladın,küçüldün kütle olarak,bunlar ondan mı ezmeye çalışıyor yoksa seni,ufak tefek bulup,ne dersin.
şaka bir yana,olayları sıcağı sıcağına aksettirmen çok akılıca,edep isteyene ,ihtiyacı olana,hakettiğini vermek caizdir.
budur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?