Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

hosbulduk canim. Boza guzel bir icecektir ilik olarak tarcinla icilebilir, buz dolabinda saklanir. aklima dusurdunuz dolaptaki boza eskimeden icelim esimle hemen.
Hmm ılık içiliyor demek
bizim mahalleden hic gecmezdi o bozaci. bende suan kasikliyorum nefis vefa bozasini. insaallah fazla kalorili degildir bu saattede iciyorum.

Ben de dün akşam salep içtim hastane dönüşü..Gün içinde o kadar canım istediki..Akşam içtim bol tarçınlı sıcak sıcak..Ohh boğazıma çok iyi geldi, ısıttı, nefesimi açtı..Bugün yanımda getirdim malzemelerimi iş yerinde yapıp içicem..Sabah daha iyi kalktım.. Faydası oldu demekki..

Ama seninkisi çok geç bir saat olmuş..Sen de gün içinde tüket şekerim..

cceylin gerçekten öyle. hem moral bozmak yok. bal işte olmuşsun olabilirsin. sen mayısa kadar 10 kg veremezsen bile 5 bile versen o telaş içinde kalanlar kendiliğinden gidecek sen buna inan.

amin canımcım şimdi de diktirmeyi düşündügüm elbiseyi paylaşacagım :) tabi kaydettigim yeri bulabilirsem :)

benim sana nacizane fikrim var bu konu hakkında. eğer diktireceğin terzi çok çok çok iyi bir yer değilse ki hangisi olursa olsun bence sen önce hazır kıyafetlere bak derim. dikim bilemiyorum belki o model sende öyle durmayacak belki terzi senin tam istediğini yapamayacak. yani sen yine diktireceksen diktir ama kesin yedek bir kıyafet ayarla kendine o zaman son anda birşey olursa hüsrana uğrama. dikim bence çok riskli

afiyet olsun canım. bende çok severdim salebi oğlana hamile iken o kadar çok tükettimki şimdi yüzüne bakmak gelmiyor içimden. çok sağlıklı orası kesin.

Zaten günü de hedefine ulaşmak için kurtarmıyomusun canım.
günaydın herkesee

canlar hapşuruyorum üşüyorum ama günümüze şükür Allah dışarda olanlara yardım etsin.
Geçmiş olsun canım
oda ısısında akrepçim.salep gibi düşünme,yoğun kıvamlı,kaşıkla içilebilecek kadar yoğun,tatlı bir içecek.
ben soğuk ta severim mesela.
Kaseye koyup kaşıklamı içiyoruz canım..Ben sanki kupayla içilir diye düşünmüştüm..
ben bayılırım boza içmeye kaptanım, çok severim tadını. Vefa bozası meşhurdur, aldıgın gibi ısıtmadan üstüne tarçın ve leblebi ekleyerek içersin.

Aldığım gibimi :44: ama buzdolabında bekletiyorlar o da soğuk olur ve zaten soğuk ben donarım iyice..

Kızlar aklım karıştır iyice boza nasıl içiliiiiiiiiiiiiiiirr

Şu topiği ben de merak ettim.
kızlar size nişanımın yapılacagı yerin fotolarını göstereyim.

Eki Görüntüle 600654 Eki Görüntüle 600655 Eki Görüntüle 600656
Manzarasıyla harika bir yermiş canım..Rabbim huzurlu bir aile kurmanı nasip etsin inş.
Banu he pelmalı turta yesin o zaman

Şu lokum kekin tarifini alabilirmiyiz hani senin şu ünlü fotolu gösterimlerinle birlikte..Malum kızıma beslenme yapıyorum..
şu köpeklere bayılıyorum işteee inşallah ilerde hayatımın bir döneminde bahçeli bir evim olur, evde beslenilmesini pek sevmiyorum...

Ah sorma canım benim de tek hayalim bahçeli ev ve köpek

Olursun tabikide canım..Hiç merak etme sadece sabır ve azmini bol tut..

şimdi bana kaybolan yıllarımı değilde Nisan, Mayıs, Haziran aylarını geri verseler bu ne soğuk yaaaa
Buna benzer bir yazıyı face te okudum..Cidden doğru yaaa
merhaba
bende İstanbulda Anadolu yakasında oturuyorum. Rumeli hisarı mı o mekanın arkasında surları görünen yer.
Hemen tanıdın aynı memleketin insanı olaraktan Bak şimdi komşu çıkarmışsınız
selamlar herkese.

her yol pilatese çıkıyor akrebim ama sen hala direniyorsun

iyi olmay çalışıyorum akrebim .. görüşemeyiz tabiki geliyormusunki cefeye?

Tatlım yoğunluktan uğrayamıyorum bir de hastalandım.. Dün kayınbabamı hastaneye yatırdık..İleri derecede astım hastası..

merhaba
bende İstanbulda Anadolu yakasında oturuyorum. Rumeli hisarı mı o mekanın arkasında surları görünen yer.

aa çok sevindim canım ben de avrupa yakasındayım bu görünenler de topkapı surları.

haklısın geniccim benm de şuan aklımda olan böyle ama elbisei görünce pek bi hoşuma gitti, çnce hazırlara bakacagım eger bunun maliyeti çok çıkmazsa bunu da diktirecegim, ilerde nikah elbisesi olarak kullanırım :)

boza sanırım bizim akdeniz bölgesinde bilinmiyor üzülmeyin karabiber akreeepp onlarda kerebiçi bilmezler batırığı bizde onlara bu lezzetlerden bahsedelim
kararlılığının arkası gelzin şeker kız
Peki bu boza soğukmu içiliyor sıcakmı???
kız sıcak her halll :26:
tamam şimdi ocaktayız kızlar 15 şubata kadar hedef koyalım bir ay gibi bir süre var bir ayda kim kaç kilo vermek istiyor ben 4 kilooooo

bu da elbise canlarım :) silicem birazdan hemen bakın :)

Eki Görüntüle 600677

Ben de bu kız nerde kaldı diyordum..Gelmişsin bile

Uff batırık deme güzelim yaa çok severim çook

Mersine geldiğinde yapalım birgün

ceylin akreep burada resmi nasıl yayınlıyorsun uz tarif lütfen bu arada elbiseye bayıldım kuzu bayıldım
nişan yerin de süppeerrrrr

canım ben sana hemen benm yaptıgım yöntemi anlatayım resimler üstünden, daha kolay yada başka bi yolu varsa anlatın ben de ögrenmiş olurumm canlar.

ikinci resimden sonra bilgisayarında kayıtlı olan fotoyu seçiyorsun ve yayınlanır canım ben böyle yapıyorum.

Son düzenleme:
Ben de bu kız nerde kaldı diyordum..Gelmişsin bile

Uff batırık deme güzelim yaa çok severim çook

Mersine geldiğinde yapalım birgün
mutlaka yapalım ama
ekru gibi düşünüyorum ama hiç üstüne eğilmedim geniccim, senin bi fikrin var mı? esmer oldugumu da düşünerek :)

yok canım kırmızı nişan elbisesi esmere kırmızı olmalı ama tercih senin ekruyu gelinlikle düşünebilirsin

Son düzenleme:
mutlaka yapalım ama

yok canım kırmızı nişan elbisesi esmere kırmızı olmalı ama tercih senin ekruyu gelinlikle düşünebilirsin

kına gecesinde bindalıı filan kırmızı olacak ya, gelinligi de kar beyaz düşünüyorum o yüzden nişan da ekru gibi aklımdan geçti canım ama du bakalım....

Kızlar abdest aldım dondum dondum su bu kadar soğuk olabilirmi olurmuşşşşşşşşş..
Buz üstünde namaz kılanları düşünerek namaza durdum, kıldıkça ısındım elhamdülillah.

allah kabul etsin akrebim
bugün burası düne göre ki dün -21 di ılık
-4 falan vardır ama güneşli en azından dışarı çıkınca deriniz acımıyor birtek gözlerim açıkta haliyle göz burun allahım nasıl acıyor derilerim soğuk ayaz vuruncaa
sabah evden çıkarken baktım enerjim çözülüyor galiba inşallah borular patlamadan açılır yoksa çooookkk masraf çıkar bana çoookkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…