Hmm ılık içiliyor demekhosbulduk canim. Boza guzel bir icecektir ilik olarak tarcinla icilebilir, buz dolabinda saklanir. aklima dusurdunuz dolaptaki boza eskimeden icelim esimle hemen.
bizim mahalleden hic gecmezdi o bozaci. bende suan kasikliyorum nefis vefa bozasini. insaallah fazla kalorili degildir bu saattede iciyorum.
ağzından bal damlıyor vallaa:)
inşallah öyle olur canım.
dün akşam bilgisayarımdaki dosyalarımı düzenlerken 3 sene önce üniverstede tatildeyken çekilmiş bir fotomu buldum, facebook'a koydum.
sonra bir arkadaşım mesaj atmış:ceylin sen naptın böyle nasıl kilo verdin nolur bana da söyle die....
halbu ki o benim 3 sene önceki halimdi.
hem moralim bozuldu, hem de hırsıma hırs kattı. o fotograftaki bensem yine öyle olabilirm diye düşündüm.
şu an fotografla aramda yaklaşık 10 kg var.
hedefim de 10 kg.
hadi hayırlısı.
amin canımcım şimdi de diktirmeyi düşündügüm elbiseyi paylaşacagım :) tabi kaydettigim yeri bulabilirsem :)
Hmm ılık içiliyor demek
Ben de dün akşam salep içtim hastane dönüşü..Gün içinde o kadar canım istediki..Akşam içtim bol tarçınlı sıcak sıcak..Ohh boğazıma çok iyi geldi, ısıttı, nefesimi açtı..Bugün yanımda getirdim malzemelerimi iş yerinde yapıp içicem..Sabah daha iyi kalktım.. Faydası oldu demekki..
Ama seninkisi çok geç bir saat olmuş..Sen de gün içinde tüket şekerim..
Zaten günü de hedefine ulaşmak için kurtarmıyomusun canım.
haydi bakalım hayırlı olsun kararın.
ben de desem 26 mayısa kadar sonuç almalıyım diye,ne güzel olur.büyük kızım 10 yaşını dolduracak o gün.
ama bu ara günü kurtarmanın peşindeyim,uzun vadeli plan yapamıyorum.gittiğim doktor da 1 yıl ver kendine,kendinle iyi geçin,strese sebep olacak herşeyi uzaklaştırmaya bak dedi.ama ben tümden koyverdim sanki.şimdi bu baharı bekliyorum,sanki ben de baharla canlanıp,uyanacağım.acıları geçmişte bırakacağım gibi geliyor.
Geçmiş olsun canımgünaydın herkesee
canlar hapşuruyorum üşüyorum ama günümüze şükür Allah dışarda olanlara yardım etsin.
Kaseye koyup kaşıklamı içiyoruz canım..Ben sanki kupayla içilir diye düşünmüştüm..oda ısısında akrepçim.salep gibi düşünme,yoğun kıvamlı,kaşıkla içilebilecek kadar yoğun,tatlı bir içecek.
ben soğuk ta severim mesela.
ben bayılırım boza içmeye kaptanım, çok severim tadını. Vefa bozası meşhurdur, aldıgın gibi ısıtmadan üstüne tarçın ve leblebi ekleyerek içersin.
Şu topiği ben de merak ettim.güzelim dediğin doğru ,çoğu sohbet azı finans.
şimdi %90 ı eski üye olduğundan ve neredeyse hepsi bankadan gram altınla birikim yaptığından ancak altının hareketlerine göre muhabbet oluyor.eski sayfalarda tasarruf,birikim tüyoları,alışveriş detayları gibi konular daha fazla.bu ara bizim kızlar coştuğundan ben bile yetişemiyorum hızlarına.
yakında evleneceksin,bence o bölümdeki konuları bir incele,çok şey öğreneceğine ve işine yarayacağına eminim.
Manzarasıyla harika bir yermiş canım..Rabbim huzurlu bir aile kurmanı nasip etsin inş.kızlar size nişanımın yapılacagı yerin fotolarını göstereyim.
Eki Görüntüle 600654 Eki Görüntüle 600655 Eki Görüntüle 600656
Banu he pelmalı turta yesin o zaman
Hoşbulduk iyikide Geldim ya sizden çok şey öğreniyorum.
afiyet olsun Banusultan menün güzel bence 1 dilim elmalı turtanın kalorisinide onu yaparken harcadıklarına sayarsan, ondan birşeycik olmaz. çayın yanına en güzel giden tatlı Elmalı turta çok severim
tamam bırakıyorum artık. bende yedikten sonra baktım kaloriliymiş gerçekten. bugün apartmandakiler bana gelecekler. çok güzel Lokum kekler yaptım. dün yedim ama bugün yeni bir başlangıç
şu köpeklere bayılıyorum işteeeinşallah ilerde hayatımın bir döneminde bahçeli bir evim olur, evde beslenilmesini pek sevmiyorum...
ağzından bal damlıyor vallaa:)
inşallah öyle olur canım.
dün akşam bilgisayarımdaki dosyalarımı düzenlerken 3 sene önce üniverstede tatildeyken çekilmiş bir fotomu buldum, facebook'a koydum.
sonra bir arkadaşım mesaj atmış:ceylin sen naptın böyle nasıl kilo verdin nolur bana da söyle die....
halbu ki o benim 3 sene önceki halimdi.
hem moralim bozuldu, hem de hırsıma hırs kattı. o fotograftaki bensem yine öyle olabilirm diye düşündüm.
şu an fotografla aramda yaklaşık 10 kg var.
hedefim de 10 kg.
hadi hayırlısı.
Buna benzer bir yazıyı face te okudum..Cidden doğru yaaaşimdi bana kaybolan yıllarımı değilde Nisan, Mayıs, Haziran aylarını geri verselerbu ne soğuk yaaaa
Hemen tanıdın aynı memleketin insanı olaraktanmerhaba
bende İstanbulda Anadolu yakasında oturuyorum. Rumeli hisarı mı o mekanın arkasında surları görünen yer.
selamlar herkese.
her yol pilatese çıkıyor akrebim ama sen hala direniyorsun
iyi olmay çalışıyorum akrebim .. görüşemeyiz tabiki geliyormusunki cefeye?
merhaba
bende İstanbulda Anadolu yakasında oturuyorum. Rumeli hisarı mı o mekanın arkasında surları görünen yer.
cceylin gerçekten öyle. hem moral bozmak yok. bal işte olmuşsun olabilirsin. sen mayısa kadar 10 kg veremezsen bile 5 bile versen o telaş içinde kalanlar kendiliğinden gidecek sen buna inan.
benim sana nacizane fikrim var bu konu hakkında. eğer diktireceğin terzi çok çok çok iyi bir yer değilse ki hangisi olursa olsun bence sen önce hazır kıyafetlere bak derim. dikim bilemiyorum belki o model sende öyle durmayacak belki terzi senin tam istediğini yapamayacak. yani sen yine diktireceksen diktir ama kesin yedek bir kıyafet ayarla kendine o zaman son anda birşey olursa hüsrana uğrama. dikim bence çok riskli
Ebru Şallı sonra seni programına davet eder platesin bir yararı daha keşfedildi diye. Aman Akrebim akşam evimizde yapalım istersen ters hareketler var
boza sanırım bizim akdeniz bölgesinde bilinmiyor üzülmeyin karabiber akreeepp onlarda kerebiçi bilmezler batırığı bizde onlara bu lezzetlerden bahsedelimsen hiç boza içmedin miiii?????
hemen al,bulursan iyi de bir marka al ki ilk içimin keyfi olsun.
üzerine bol tarçın,hele yeni kavrulmuş leblebi de[tuzsuz]atarsan bir kaç adet öff ki ne öff.
vitamin deposu,biz çocukluğumuzda, akşam olduğunda,karlı sokaklarda dolaşarak satılan bozanın tadına doyamazdık.boooozaa diye bağırdı mı elimde sürahi koşardım kapıya.sıcacık sobanın başında kardeşlerimle boza keyfi yapmak ne güzeldi.bir de annem masal gibi sülale hikayelerini anlatırsa yanında,bitmesin de uyumaya gitmeyelim diye azar azar içerdik.ah nerede o günler şimdi.
kararlılığının arkası gelzin şeker kızBende günümü toparlayayımm
sabah 9 gibi uyandım hemen 1 dilim ekmek ,peynir yarım domatesle kahvaltı yaptım,
sonra hemen evi düzleyip süpürdüm,toz aldım ,küçük kızı hazırlayıp doyurdum okula gitti
arkasından ablamız geldi oda birşeyler yedi ve bende kendime 2 köfte 1 dilim ekmek domatesle yemek hazırladım. çarşıya çıktık dersane sınavına girmişti final dersanesine sonuç almaya gittik
80 soruda 7 yanlış yapmış,
biraz dolaşıp koştur koştur eve geldik çok soğuktu
akşam için evdekilere yüksük çorbası pişirdim
kendimede buzluktan közlenmiş patlican çıkardım ,1 soğanla kavurdum 1 dilim ekmekle ve turpla yedim
sonra ilk defa farkettiğim birşeye çok sevindim
bizim televizyondan bilgisayara giriliyor ve youtubede giriliyor neden düşünemedim diyorum
internetten bulduğum spor hareketlerini açtım büyük ekranda kızlarla 46 dakka leslie yaptık
bundan sonra hergün leslie yapacağım
leptoptan yapmak zor oluyordu üşeniyordum açmaya bazen
ara olarakta 1 mandalina yedim,gün boyunca 2 tanede türk kahveside içmiştim
25 mayıs 2013te, 59 kiloyla bu işi kapanacaktır
artık kesinlikle kaçamağın bir lokması dahi ağzıma girmeyecek
kız sıcak her halllPeki bu boza soğukmu içiliyor sıcakmı???
tamam şimdi ocaktayız kızlar 15 şubata kadar hedef koyalım bir ay gibi bir süre var bir ayda kim kaç kilo vermek istiyor ben 4 kilooooo
haydi bakalım hayırlı olsun kararın.
ben de desem 26 mayısa kadar sonuç almalıyım diye,ne güzel olur.büyük kızım 10 yaşını dolduracak o gün.
ama bu ara günü kurtarmanın peşindeyim,uzun vadeli plan yapamıyorum.gittiğim doktor da 1 yıl ver kendine,kendinle iyi geçin,strese sebep olacak herşeyi uzaklaştırmaya bak dedi.ama ben tümden koyverdim sanki.şimdi bu baharı bekliyorum,sanki ben de baharla canlanıp,uyanacağım.acıları geçmişte bırakacağım gibi geliyor.
Ayy şekerim demeyelim diyorum ama soğuk işte yaaaBiz 30/40 derecelerin insanıyız.. Eksi olan yerlerde nefes alamayız kesin uff düşünemiyorum bile..
Sabahları lahana robot gibi geliyorum işe ve bu çok gıcıkk bir durummmm
evvveeet sevmiyrum soğu alışık değil bünye kız üniv dahil çalışma hayatım da aksi gibi soğuk memleketler ç ıktı
Aaaaaa al benden bi tane dahaaa
Bakalım canım kızlardan öğrenelim iyice..
Oldukça vitaminli .. Kış soğuklarında dirençli tutar.. Öğreneyimde olmazsa sabahları işyerinde kızımla içeriz..Güne doping olur.
elbiseyi profilime ekledim canlarım ordan bakabilirsinizz
boza sanırım bizim akdeniz bölgesinde bilinmiyor üzülmeyin karabiber akreeepp onlarda kerebiçi bilmezler batırığı bizde onlara bu lezzetlerden bahsedelim
kararlılığının arkası gelzin şeker kız
kız sıcak her halll:26:
tamam şimdi ocaktayız kızlar 15 şubata kadar hedef koyalım bir ay gibi bir süre var bir ayda kim kaç kilo vermek istiyor ben 4 kilooooo
ceylin akreep burada resmi nasıl yayınlıyorsun uz tarif lütfen bu arada elbiseye bayıldım kuzu bayıldım
nişan yerin de süppeerrrrr
elbiseyi profilime ekledim canlarım ordan bakabilirsinizz
hımmm elbise çok güzel peki sen renk olarakta aynısını mı yaptıracaksın ?
mutlaka yapalım amaBen de bu kız nerde kaldı diyordum..Gelmişsin bile
Uff batırık deme güzelim yaa çok severim çook
Mersine geldiğinde yapalım birgün
ekru gibi düşünüyorum ama hiç üstüne eğilmedim geniccim, senin bi fikrin var mı? esmer oldugumu da düşünerek :)
mutlaka yapalım ama
yok canım kırmızı nişan elbisesi esmere kırmızı olmalı ama tercih senin ekruyu gelinlikle düşünebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?