Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

evet cnaım eski sayfalarda resmen kimin ne kadar tasarrufu var yazmışlar:))) hani o kadarına gerek yok ama tüyolar işe yarayabilir

Tatlım bence sabırla bekle kıyafet almak için..Şu an beğendiğin kilo verdikten sonra hoşuna gitmeyebilir..Sen evde sana olmayan kıyafeti, yatak odanda görebileceğin yere koy. Kapının arkasına as mesela..Onun içine girebilmek hedefin olsun..

Ah tatlım akşam dışarda yürümeyi ertele biraz..Sabah ve akşamları çok soğuk..Hasta olursun Allah korusun..

Hoşbulduk iyikide Geldim ya sizden çok şey öğreniyorum.
afiyet olsun Banusultan menün güzel bence 1 dilim elmalı turtanın kalorisinide onu yaparken harcadıklarına sayarsan, ondan birşeycik olmaz. çayın yanına en güzel giden tatlı Elmalı turta çok severim

maalesef bol kalorili canım.
haydi gece yemelerini bırak bugünden itibaren.
tamam bırakıyorum artık. bende yedikten sonra baktım kaloriliymiş gerçekten. bugün apartmandakiler bana gelecekler. çok güzel Lokum kekler yaptım. dün yedim ama bugün yeni bir başlangıç

inşallah güzel geçer genic'im :)
ve ben zayıflayabilirm o zmana kadar, sonra bir daha da kilo almam :)

ceylincim önce kendini bu kadar sıkma vereceksin tabiiki de hatta o zaman yaklaştıkça farkına bile varmayacaksın nasıl kilo verdiğinin.

akrepcim gerçekten biz 6 dereceye soğuk demeyelim

Ayy şekerim demeyelim diyorum ama soğuk işte yaaa Biz 30/40 derecelerin insanıyız.. Eksi olan yerlerde nefes alamayız kesin uff düşünemiyorum bile..
Sabahları lahana robot gibi geliyorum işe ve bu çok gıcıkk bir durummmm

Aaaaaa al benden bi tane dahaaa

Bakalım canım kızlardan öğrenelim iyice..
Oldukça vitaminli .. Kış soğuklarında dirençli tutar.. Öğreneyimde olmazsa sabahları işyerinde kızımla içeriz..Güne doping olur.

ceylincim önce kendini bu kadar sıkma vereceksin tabiiki de hatta o zaman yaklaştıkça farkına bile varmayacaksın nasıl kilo verdiğinin.

ağzından bal damlıyor vallaa:)
inşallah öyle olur canım.

dün akşam bilgisayarımdaki dosyalarımı düzenlerken 3 sene önce üniverstede tatildeyken çekilmiş bir fotomu buldum, facebook'a koydum.

sonra bir arkadaşım mesaj atmış:ceylin sen naptın böyle nasıl kilo verdin nolur bana da söyle die....

halbu ki o benim 3 sene önceki halimdi.

hem moralim bozuldu, hem de hırsıma hırs kattı. o fotograftaki bensem yine öyle olabilirm diye düşündüm.

şu an fotografla aramda yaklaşık 10 kg var.

hedefim de 10 kg.

hadi hayırlısı.

Sağol canım benim

Platesmii sen ciddimisin ısıttığına Bak gaza getirme beni eve gider topumu alırım hemen iş yerinde ısınmanın yollarını gösteririm herkeslere canlı yayından

Vuuuuuuuuuuuu banu da yedi ben de demek kendinden bahsediyoduunnnn

Pess yanii gıcık ettin beni şimdi tamam kız akşam ya da sabah neyse işte bi şekilde zaman bulup başlıyorum şu platese..

Beynimde listeye almam yetiyor sanırsam smilleri kullanman için

çok güzel bir yer ceylin .. hayırlarla geçer inşallah .

darısı dügününe .

aebenim hoşgeldin şekerim..Görüşemiyoruz kaç gündür..Nasıl gidiyor??

Bak şu an bizde de var bir plates canavarı:13:

selamlar herkese.

her yol pilatese çıkıyor akrebim ama sen hala direniyorsun

iyi olmay çalışıyorum akrebim .. görüşemeyiz tabiki geliyormusunki cefeye?

Son düzenleme:

Ebru Şallı sonra seni programına davet eder platesin bir yararı daha keşfedildi diye. Aman Akrebim akşam evimizde yapalım istersen ters hareketler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…