Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kına gecesinde bindalıı filan kırmızı olacak ya, gelinligi de kar beyaz düşünüyorum o yüzden nişan da ekru gibi aklımdan geçti canım ama du bakalım....

Nişan renkli olur zuzum..
Ben sıklamen diyorummm

Bunları biliyor musunuz?

-Bir insanda ortalama 120.000 saç teli vardır.
-Saçlar her ay ortalama 1,25cm uzar.
-Günde yaklaşık 100 adet saç teli kaybedilir.
-Stres, az protein tüketimi ve beslenme yetersizliği yaygın saç dökülmesine neden olur.
-Biotin saçların daha güçlü olmasını ve hızlı büyümesini sağlar.

dün ne yedim

Sabah
kivi

simit ile zeytin peynir tereyağı bal şekersiz çay

öğle
canım bişii istemedi sadece minik fındıklı çukulata

akşam
hastane önünde arabada beklerken 1 muz
hastane dönüşü tantuniciye uğradık.. 1 tantuni bol yeşillik salata turp,süsbiberi turşusu, koca bir kupa açık ayran

eve gelince
1 kupa salep

Spor
her menü sonrası 100 kez hoplama

1 kupa kuş burnu çayı

ekru gibi düşünüyorum ama hiç üstüne eğilmedim geniccim, senin bi fikrin var mı? esmer oldugumu da düşünerek :)

canım valla bak akrepte söylemiş saks mavi veya zümrüt yeşili diyorum bende senin için

‎1-Ucuz araba kullan ama, alabileceğin en güzel evi al.

2-Her zaman ve her ortamda anlatabileceğin üç fıkra öğren.

3-Sevinçlerini sakın erteleme.

4-Eşini çok iyi seç. Çünkü bu seçim mutluluğunun veya bedbahtlığını %90’ını oluşturur.

5-Hergün 30 dakika yürüyüş yap.

6-Her yemekten sonra şükret.

7-Bir arkadaşına sırrını açıklamadan önce iki kere düşün.

8-Maaş çekini imzalayan kişileri asla eleştirme.

9-Kaybedecek şeyi olmayan insanlardan kork.

10-Gözünün önünde hep güzel şeyler bulundur.

11-Çocukların, gelenek sözcüğünü duyduklarında seni hatırlayacak şekilde yaşa.

12-Dinine ait kitabı tam anlamıyla okumak için kendine bir yıl süre tanı.

13-Biri seni kucakladığında ilk bırakan sen olma.

14-Hergün 6 bardak su içmeyi unutma..

15-seni seven insanları koru..

16-Zor da olsa ailenle tatil yapmak için her şeyi dene. Bu tatildeki anılar, hayatındaki en değerli anılardan biri olacak.

17-Kendine yapılmasını istemediğin hiçbirşeyi başkalarına yapma.

18-Başarıya, iç huzura kavuştuğun, sağlıklı olduğun ve sevildiğin zamanı değerlendir.

19-İyi ve başarılı bir evliliğin iki şeye bağlı olduğunu unutma:
a) Doğru insanı bulmak
b) Doğru insan olmak.

20-Ebeveynlerini, eşini ve çocuklarını eleştirmek istediğin zaman dilini ısır.

21-Evliliğini güzelleştirmek için hergün bir şeyler yap.

22-iyilik dolu bir sözü ve iyiliğin etkisini asla küçümseme.

SON SÖZ..
Hayatınızdaki kötü olayları düşünerek vakit kaybetmeyin; Yoksa güzellikleri görmekte gecikebilirsiniz . .

Nişan renkli olur zuzum..
Ben sıklamen diyorummm

canım valla bak akrepte söylemiş saks mavi veya zümrüt yeşili diyorum bende senin için

valla aklımdaki 3 rengi de şıp diye bilmişsiniz. saks maviyi söyleyen çok oldu, çok abartı olmayan sade bir model bulursam deneyip fotosunu gösterecegim size

baho dışarıdaki boruları ve saatleri eski yünlü giysilerle sararlardı ben çocukken.
valla aklımdaki 3 rengi de şıp diye bilmişsiniz. saks maviyi söyleyen çok oldu, çok abartı olmayan sade bir model bulursam deneyip fotosunu gösterecegim size

ceylin hazır binlerce seçenek varken diktirmeye uğraşma tatlım.seç beğen al.bir giysi üstünde düzeltme yaptırmak bile risk.
bir de nişanın yapılacağı mekanın masa örtüsü,peçete vs. renklerine de bak,tam takım olmayın mekanla.

bak yoksun takımın neşesi de yok
çok fena kızacağım,neredeysen,duy sesimi gel..
akşama da menü yazın,ben anlamam.
dünya kadar yiyip hepsini yazıyorsam herkes yazacak banane.

turab haz.annelerine yazmışsın,yeme bozukluğu diye,bir düzelme var mı yavruda.doktor ne tavsiye etti,bir yaz hele.
bir de bahocan aybükeye söyle arada gelsin,özletti bak kendini.fena olur..
bir dostumla dertleştim,canını sıkanlara celallendim,sizden çıkarmayayım.laf dinleyin bakiiim.

çoook beğendim bu nasihatları daaa sorun var akreeeppp kız kocayı nasıl buluruz onu yazmamışşş Yoksam kolay demesi kocanın doğrusunu bul eşin doğru insan olsun yıllardır bunun için uğraşıyom evlenemedim

ceylin face benim fotolara bak 1 kere giydiğim saks mavisi kardeşimin düğününde bir gece kıyafetim var sana olursa gönderirim sana nişan hediyem olsun arkadaşım

Kesinlikle katılıyorumm

bak yoksun takımın neşesi de yok
çok fena kızacağım,neredeysen,duy sesimi gel..
akşama da menü yazın,ben anlamam.
dünya kadar yiyip hepsini yazıyorsam herkes yazacak banane.

:)) çok tatlısın canım. şimdi oğluşu dr götürdüm geldim. doğru bu aralar fena keyifsizim. giriyorum bakıyorum okuyorum aktif olmasam bile ama inan cevap yazacak mecalim olmuyor bazen ama sana söz bugünden itibaren başlıyorum.

hadi bakalım dünkü menüden başlayalım

sabah: yarım simit, şekersiz çay

öğle: ton balıklı salata

ara: bir elma

akşam: 2 dilim ısırgan otlu börek ve bol salata börek yemesem iyiydi aslında biliyorum suçumu

ara: 2 fincan şekersiz çay

3 fincan zencefilli yeşilçay + 2 litre su.

işten çıkıp k.valideye gittim yemek yedik oradan eşimin iş yerine uğradık oğlanın ödevi vardı onun için çıktı alınması lazımdı eve de yakın olunca oraya uğradık çıktıları aldık eve 08.30 da gittik. önce ödevimizi yaptık beraber çantamızı hazırladık. çay içmiştik arada mutfağı toparladım bulaşık makinesini boşalttım brokoli haşladım kendim için orada bugün öğlene hazırlık sonra ortalığı toparladım yattım.

Salebi nasıl yapıyorsun Akrepçim. Hakiki saleple deniyorum bir türlü tutturamıyorum, bir bardağa bir çay kaşığı koyayım diyorum biraz fazla kaçırsam çok koyu oluyor yada korkup az eksiltsem çok sıvı oluyor. pişirirken kısık ateşte sürekli karıştırıyorum dibine tutmuyor ama sanki içinde irmik varmış gibi taneli.

mutlaka yapalım ama
batırık neki?

benim kızı eylül itibari ile 3 ay yarım gün anaokuluna gönderiyordum. bunun 2 ayı hasta geçti. geceleri öksürmekten uyumuyor uyutmuyordu.iyileşsede hemen tekrarlıyordu. doktora götürdük boyu bu ayda olması gerekenin minimumun bile 3 santim altındaymış, kilosu desen oda aynı. orada anlattığım gibi doktor ek besin gibi birşey verdi her ay kontrole götüreceğiz.
Eğitim hayatına son verip okuldan aldık. bronşiti tamamen iyileşti çok şükür kendine geldi. demir ve çinko için şurup kullanıyorum. granül veriyorum. yedirebildiğim kadar et balık tavuk fındık fıstık uğraşıyorum işte. sebzeleri ancak çorbanın içinde blendırdan geçmiş olarak yiyor. kahvaltılarımız problem. kahvaltılık hiçbirşeyi yemiyor. yumurta yerdi biz üzerine düşmeye başlayınca onuda bıraktı. senin tavsiyelerin var mı banucum ne yapabilirim. kendimi yemekten alamazken kızıma zor şer yediriyorum

listede olmadığım halde menü paylaşmayı deneyeyim
kahvaltı
1 bardak elma sirkeli su
bir bardak portakal suyu
1 yumurta (sucuklu )
1 dilim ekmek
1 tk fındık ezmesi
öğlen
1 dilim börek
1 dilim lokum kek
şekersiz çay
akşam 1 coppuccino
1 kare çikolata (napoliten)
2 dilim elma

çorum çocuğum olunca seni örnek alıyorum ne çocukları yalnız bırakacam ne de işi nede evi nede eşi sana nazar değmesin maşşallah benim canım arkadaşıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…