- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
Bahire -21 miiii
Burası sabah 6 dereceydi donuyorduk ayy -21 de düşünemiyorum kendimiAllah yardımcınız olsun güzelim..Biz soğuk demeyelim o zaman ayy bahar bahar
Kızlar şu bozayı alıcam denicem..Benim kız da öksürüyor bende yeni rahatsızlandım öksürük yok ama başlamadan önlem olsun..Vitaminli bişiye benziyor tadı nasıl acaba..İlaçtan iyidir ama.
çok haklısın banucum ama kiloluyken hiç içimden kıyafet almak gelmiyor ,belki onların içine girerim hırsıyla diyetime sadık kalırım diye düşünüyorumgünaydın canlarım.
iyice bizbize kaldık kızlar yahu..
hey maşallah,atom karınca mübarek..
biberciğim,şimdiiiiik hedefi çok uzak tutarsak tam tersi etki yapabilir,ulaşılabilir hedefler bizi daha çok motive eder diye düşünüyorum.önce xl e gir,hemen arkasından l yi hedefle.kendini bunalıma sokarsın bence bakıp bakıp.yine de sen bilirsin..
bende hırslanmak için öyle düşünmüşütm,karabiberi çok iyi anlıyorum..
Beni de yakın hedefler hırslandırmaz..Ben uzak hedefi asarım beynimin duvarına, onu hatırlayıp görmek içinde sizlere ihtiyacım var işte
soğukkkkk aynn donuyorummherkese selam soğuklarla aranız nasıl bakalım. benim hiç iyi değil. bu ne soğuk allah'ım. donuyoruz resmen hani yağmur yağsa biraz kırılacak hava ama yok.
işte artık bende senin gibi düşünüyorummherkese selamlarrr resmen do-nu-yo-rummmmmmmmmm!
donmanın dışında nişan heycanı başladı tam gaz. mayıs ayına gün alındı, şimdiden kıyafet araştırılmaya başlandı. çok açık olmayan ama çok kapalı da olmayan sadece şık bir kıyafet arıyorum. ama tüm bunlardan önce zayıflamam gerektigini biliyorum. hele bi 10 kg vermem lazım. şubat sonuna 10 kilo verebilir miyim sizce??
niye kafamızda bu kadar büyütüyoruz bu işi,niye boğazıma hakim olamıyorum, niye hemencecik kilo alıyorum niye niye niye... işte yaklaşık 1 haftadır kendimle cebelleşip durdum. en büyük hatamın: aman şu kadarcık şeyden ne olur bunu yiyim de sonra yemem düşüncesi oldugnu farkettim. ilk hedefim bundan sonra elim ne zaman kalorili bir yiyecege giderse aman bundan bana bişy olmaz degil de onu yersen şişman bir insan olarak kalmaya devam edeceksin onu yersen o begendigin kıyafetlerin içinde hiçbir zaman güzel görünmeyeceksin düşüncesini yerleştirmek oldu.
şuda bir gerçek ki: sadece yiyeceklerimden kısarak bunu yapamayacagımı bal gibi biliyorum. hareketimi arttırmam lazım. hava soguk spor salonuna gidemem. o zaman müzikler indirdim. evde 1 saat dans edicem her akşam bi odada. hem de eglenceli olur.
son olarak dişleri beyazlatmak için araştırmalar yapmaya başladım. Nişanda güzel olmak istiyorum. çok şey mi istiyorum :26:
Sıcak çaylar da ekleyebilirsin canım..Soğuklarda hem içini ısıtan hem metoyu hızlandıran hem yağ yakan vs. vs.
Günde 1 saat spor da süper..
Kızlar hadi takım kampanyası başlatalım günde en az 1 saat spor..
Bakalım bu hafta kim en fazla spor yapıcak
Bahire -21 miiii
Burası sabah 6 dereceydi donuyorduk ayy -21 de düşünemiyorum kendimiAllah yardımcınız olsun güzelim..Biz soğuk demeyelim o zaman ayy bahar bahar
Kızlar şu bozayı alıcam denicem..Benim kız da öksürüyor bende yeni rahatsızlandım öksürük yok ama başlamadan önlem olsun..Vitaminli bişiye benziyor tadı nasıl acaba..İlaçtan iyidir ama.
Gecmisler olsun. Allah acil sifalar versin beterinden korusun.Amin canım..Ayy ben son bir haftadır unuttum safer ayına ait tesbihiibugün çekeyim unutmadan..
Ben de rahatsızlandım yaa..Hapşuruk boğaz ağrısı hepsi bir arada..
Kayınbabamda hasta..Astım iyice ilerledi sanırım zaten koah teşhisi konulmuştu..Sabah eşim işinden izin alıp hastaneye götürdü..Hastanedeler şimdi bakalım ne olucak yatırırlar belki hastaneye..
Rabbim sen koru bizleri, adam nefes alabilmek için nasıl çabalıyor..
sana isinmanin en ucuz yolunu soyluyorum fuuuu fuuu platesbu soğukta buralarda mümkün deeel plates milates durun aklıma sokmayın evim sobalı ya insanın afedersiniz tuvalete gidesi gelmiyor o kadar pis soğuk var
ben kendimi kastediyorum yahu ne sen ne de Akrep plateste elime su dokemez(di)selam canım,bak ben de buradayım,eğer zulaleyim ve secde de gelse bizim ekip tamam.pis boğazlar bizi.
o bendim bi kerem,hem pilates yapan,hem pilatese giden.akrep kim pilates kim.
3 aydir topum sismis bir vaziyette evin icinde lastikler ve kucuk topumda hazir bir vaziyette beni bekliyor. her an start alabilirim. estiririz yikariz ortaligi fuuuu fuuuuHmm tamam o zaman.. Cık canım ben hemde haftanın 7 günü plates
O zamanlar evet bir plates fırtınası yaşanıyordu takımda bende heveslenip top almıştım ama alış o alış duruyo hala yerinde..Banu olabilir ama
Listede değilsin ya ondandır
bozayı bende hiç içmedim
oğlanı doğurduğumda neler süt yapar diye aratırdığımda hep boza çıktı karşıma
ama nasıl içilir ,sıcakmı soğukmu,tadı nasıl bilemediğim hiç almaya cesaret edemedim
turb sende hoşgeldin aramıza
sen hiç boza içmedin miiii?????
hemen al,bulursan iyi de bir marka al ki ilk içimin keyfi olsun.
üzerine bol tarçın,hele yeni kavrulmuş leblebi de[tuzsuz]atarsan bir kaç adet öff ki ne öff.
vitamin deposu,biz çocukluğumuzda, akşam olduğunda,karlı sokaklarda dolaşarak satılan bozanın tadına doyamazdık.boooozaa diye bağırdı mı elimde sürahi koşardım kapıya.sıcacık sobanın başında kardeşlerimle boza keyfi yapmak ne güzeldi.bir de annem masal gibi sülale hikayelerini anlatırsa yanında,bitmesin de uyumaya gitmeyelim diye azar azar içerdik.ah nerede o günler şimdi.
bizim mahalleden hic gecmezdi o bozaci. bende suan kasikliyorum nefis vefa bozasini. insaallah fazla kalorili degildir bu saattede iciyorum.
bim de satılıyor canım al dene limonlu eksimsi koyu çorbamsı gibi bir tadı var
evet kuzzuuulaaarrrr ayaz var nasıl insanın karnı şişiyor soğuktan dışarı çıkmıyorum hayırlı tarafı bugün sigara için dışarı çıkmadım
sen hiç boza içmedin miiii?????
hemen al,bulursan iyi de bir marka al ki ilk içimin keyfi olsun.
üzerine bol tarçın,hele yeni kavrulmuş leblebi de[tuzsuz]atarsan bir kaç adet öff ki ne öff.
vitamin deposu,biz çocukluğumuzda, akşam olduğunda,karlı sokaklarda dolaşarak satılan bozanın tadına doyamazdık.boooozaa diye bağırdı mı elimde sürahi koşardım kapıya.sıcacık sobanın başında kardeşlerimle boza keyfi yapmak ne güzeldi.bir de annem masal gibi sülale hikayelerini anlatırsa yanında,bitmesin de uyumaya gitmeyelim diye azar azar içerdik.ah nerede o günler şimdi.
Bende günümü toparlayayımm
sabah 9 gibi uyandım hemen 1 dilim ekmek ,peynir yarım domatesle kahvaltı yaptım,
sonra hemen evi düzleyip süpürdüm,toz aldım ,küçük kızı hazırlayıp doyurdum okula gitti
arkasından ablamız geldi oda birşeyler yedi ve bende kendime 2 köfte 1 dilim ekmek domatesle yemek hazırladım. çarşıya çıktık dersane sınavına girmişti final dersanesine sonuç almaya gittik
80 soruda 7 yanlış yapmış,
biraz dolaşıp koştur koştur eve geldik çok soğuktu
akşam için evdekilere yüksük çorbası pişirdim
kendimede buzluktan közlenmiş patlican çıkardım ,1 soğanla kavurdum 1 dilim ekmekle ve turpla yedim
sonra ilk defa farkettiğim birşeye çok sevindim
bizim televizyondan bilgisayara giriliyor ve youtubede giriliyor neden düşünemedim diyorum
internetten bulduğum spor hareketlerini açtım büyük ekranda kızlarla 46 dakka leslie yaptık
bundan sonra hergün leslie yapacağım
leptoptan yapmak zor oluyordu üşeniyordum açmaya bazen
ara olarakta 1 mandalina yedim,gün boyunca 2 tanede türk kahveside içmiştim
25 mayıs 2013te, 59 kiloyla bu işi kapanacaktır
artık kesinlikle kaçamağın bir lokması dahi ağzıma girmeyecek
Bende günümü toparlayayımm
sabah 9 gibi uyandım hemen 1 dilim ekmek ,peynir yarım domatesle kahvaltı yaptım,
sonra hemen evi düzleyip süpürdüm,toz aldım ,küçük kızı hazırlayıp doyurdum okula gitti
arkasından ablamız geldi oda birşeyler yedi ve bende kendime 2 köfte 1 dilim ekmek domatesle yemek hazırladım. çarşıya çıktık dersane sınavına girmişti final dersanesine sonuç almaya gittik
80 soruda 7 yanlış yapmış,
biraz dolaşıp koştur koştur eve geldik çok soğuktu
akşam için evdekilere yüksük çorbası pişirdim
kendimede buzluktan közlenmiş patlican çıkardım ,1 soğanla kavurdum 1 dilim ekmekle ve turpla yedim
sonra ilk defa farkettiğim birşeye çok sevindim
bizim televizyondan bilgisayara giriliyor ve youtubede giriliyor neden düşünemedim diyorum
internetten bulduğum spor hareketlerini açtım büyük ekranda kızlarla 46 dakka leslie yaptık
bundan sonra hergün leslie yapacağım
leptoptan yapmak zor oluyordu üşeniyordum açmaya bazen
ara olarakta 1 mandalina yedim,gün boyunca 2 tanede türk kahveside içmiştim
25 mayıs 2013te, 59 kiloyla bu işi kapanacaktır
artık kesinlikle kaçamağın bir lokması dahi ağzıma girmeyecek
Ne güzel bir anııı
Yok canım hiç içmedim, bilmiyorum tadını.. Ben de o resimdeki leblebi ne alaka diyordumdemekki üzerine atılıyormuş..
Peki sıcakmı içiliyor soğukmu?
Ne güzel bir anııı
Yok canım hiç içmedim, bilmiyorum tadını.. Ben de o resimdeki leblebi ne alaka diyordumdemekki üzerine atılıyormuş..
Peki sıcakmı içiliyor soğukmu?
günaydın herkesee
canlar hapşuruyorum üşüyorum ama günümüze şükür Allah dışarda olanlara yardım etsin.
Bahirecim o sogukta iyice sarıp sarmalan bol bol kremler sür seni etkilemesin sert hava.
Banucum ben bu kirli çıkı topiğini anlayamadım bi türlü. Hanımlar birikim yöntemlerini anlatıyor sanıyordum ama hep bir sohbet havası, şu da var son zamanlarda tüm sayfaları okuyamıyorum, nedir bu işin aslı astarı bi anlatıversen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?