Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

sen hiç boza içmedin miiii?????
hemen al,bulursan iyi de bir marka al ki ilk içimin keyfi olsun.
üzerine bol tarçın,hele yeni kavrulmuş leblebi de[tuzsuz]atarsan bir kaç adet öff ki ne öff.
vitamin deposu,biz çocukluğumuzda, akşam olduğunda,karlı sokaklarda dolaşarak satılan bozanın tadına doyamazdık.boooozaa diye bağırdı mı elimde sürahi koşardım kapıya.sıcacık sobanın başında kardeşlerimle boza keyfi yapmak ne güzeldi.bir de annem masal gibi sülale hikayelerini anlatırsa yanında,bitmesin de uyumaya gitmeyelim diye azar azar içerdik.ah nerede o günler şimdi.

Bende günümü toparlayayımm
sabah 9 gibi uyandım hemen 1 dilim ekmek ,peynir yarım domatesle kahvaltı yaptım,
sonra hemen evi düzleyip süpürdüm,toz aldım ,küçük kızı hazırlayıp doyurdum okula gitti
arkasından ablamız geldi oda birşeyler yedi ve bende kendime 2 köfte 1 dilim ekmek domatesle yemek hazırladım. çarşıya çıktık dersane sınavına girmişti final dersanesine sonuç almaya gittik
80 soruda 7 yanlış yapmış,
biraz dolaşıp koştur koştur eve geldik çok soğuktu
akşam için evdekilere yüksük çorbası pişirdim
kendimede buzluktan közlenmiş patlican çıkardım ,1 soğanla kavurdum 1 dilim ekmekle ve turpla yedim
sonra ilk defa farkettiğim birşeye çok sevindim
bizim televizyondan bilgisayara giriliyor ve youtubede giriliyor neden düşünemedim diyorum
internetten bulduğum spor hareketlerini açtım büyük ekranda kızlarla 46 dakka leslie yaptık
bundan sonra hergün leslie yapacağım
leptoptan yapmak zor oluyordu üşeniyordum açmaya bazen
ara olarakta 1 mandalina yedim,gün boyunca 2 tanede türk kahveside içmiştim
25 mayıs 2013te, 59 kiloyla bu işi kapanacaktır
artık kesinlikle kaçamağın bir lokması dahi ağzıma girmeyecek

çok haklısın banucum ama kiloluyken hiç içimden kıyafet almak gelmiyor ,belki onların içine girerim hırsıyla diyetime sadık kalırım diye düşünüyorum

karabiberi çok iyi anlıyorum..

Beni de yakın hedefler hırslandırmaz..Ben uzak hedefi asarım beynimin duvarına, onu hatırlayıp görmek içinde sizlere ihtiyacım var işte
bende hırslanmak için öyle düşünmüşütm,
bir mağaza var burda akrepcim haftalık güzel kıyafetler geliyor takip etmek lazım,oraya uğrarsam birşey almadan çıkmak üzüyor beni bende almak istiyorum üzerime güzel olacak kıyafetler
herkese selam soğuklarla aranız nasıl bakalım. benim hiç iyi değil. bu ne soğuk allah'ım. donuyoruz resmen hani yağmur yağsa biraz kırılacak hava ama yok.
soğukkkkk aynn donuyorumm
işte artık bende senin gibi düşünüyorumm
26 mayıs kızkardeşimin düğünü var ve ben daha kilo veremedim,bu sefer kaçar yolu tok çünkü düğün alışverişi geldiğinde kıyafet bulamayıp ağlamak istemiyorum ben
gel bu sefer sıfır kaçamaklı günlere başlıyalımm

bugün çarşıda gezdim gelince yemekten sonra youtubeden 46 dakkalık leslie yaptık kızlarla hergün mutlaka yapacağım ,yapabilirsemde akşam üzeri yürüyüşe çıkarsam bu iş tamam olacak akrepcim

akrepcim gerçekten biz 6 dereceye soğuk demeyelim

bozayı bende hiç içmedim
oğlanı doğurduğumda neler süt yapar diye aratırdığımda hep boza çıktı karşıma
ama nasıl içilir ,sıcakmı soğukmu,tadı nasıl bilemediğim hiç almaya cesaret edemedim

turb sende hoşgeldin aramıza

Gecmisler olsun. Allah acil sifalar versin beterinden korusun.

bu soğukta buralarda mümkün deeel plates milates durun aklıma sokmayın evim sobalı ya insanın afedersiniz tuvalete gidesi gelmiyor o kadar pis soğuk var
sana isinmanin en ucuz yolunu soyluyorum fuuuu fuuu plates soba yakma plates yap
selam canım,bak ben de buradayım,eğer zulaleyim ve secde de gelse bizim ekip tamam.pis boğazlar bizi.
o bendim bi kerem,hem pilates yapan,hem pilatese giden.akrep kim pilates kim.
ben kendimi kastediyorum yahu ne sen ne de Akrep plateste elime su dokemez(di) hey gidi gunler.
3 aydir topum sismis bir vaziyette evin icinde lastikler ve kucuk topumda hazir bir vaziyette beni bekliyor. her an start alabilirim. estiririz yikariz ortaligi fuuuu fuuuu listeye aldin herhalde bak gulucukleri kullaniyorum

hosbulduk canim. Boza guzel bir icecektir ilik olarak tarcinla icilebilir, buz dolabinda saklanir. aklima dusurdunuz dolaptaki boza eskimeden icelim esimle hemen.

bizim mahalleden hic gecmezdi o bozaci. bende suan kasikliyorum nefis vefa bozasini. insaallah fazla kalorili degildir bu saattede iciyorum.

günaydın kızlar.
turab hoş geldin,iyi ki de geldin canım.
menümü yazayım.
sabah 2 bardak su
kahvaltı
tost,çay.
ara 1 minik kuş lokumu
öğle
1küçük elma,mandalin ve portakaldan oluşan
meyve salatası.
ara 1 dilim elmalı turta[taze yaptım,kokusuna dayanamadım]
akşam
nohutlu tarhana çorbası
z.yağlı pırasa
1 dilim ekmek.
1.5 litre su.

Ne güzel bir anııı

Yok canım hiç içmedim, bilmiyorum tadını.. Ben de o resimdeki leblebi ne alaka diyordum demekki üzerine atılıyormuş..
Peki sıcakmı içiliyor soğukmu?

Tv den nete girilmesi çok güzelmiş..Evet halısın canım laptopla çok zor hiç keyif vermiyor..Güzel hareketli dolu dolu bir gün geçirmişsin..
Kendimize hedef verilmiş..Süpersin canım

haydi bakalım hayırlı olsun kararın.
ben de desem 26 mayısa kadar sonuç almalıyım diye,ne güzel olur.büyük kızım 10 yaşını dolduracak o gün.
ama bu ara günü kurtarmanın peşindeyim,uzun vadeli plan yapamıyorum.gittiğim doktor da 1 yıl ver kendine,kendinle iyi geçin,strese sebep olacak herşeyi uzaklaştırmaya bak dedi.ama ben tümden koyverdim sanki.şimdi bu baharı bekliyorum,sanki ben de baharla canlanıp,uyanacağım.acıları geçmişte bırakacağım gibi geliyor.

günaydın herkesee

canlar hapşuruyorum üşüyorum ama günümüze şükür Allah dışarda olanlara yardım etsin.

Bahirecim o sogukta iyice sarıp sarmalan bol bol kremler sür seni etkilemesin sert hava.

Banucum ben bu kirli çıkı topiğini anlayamadım bi türlü. Hanımlar birikim yöntemlerini anlatıyor sanıyordum ama hep bir sohbet havası, şu da var son zamanlarda tüm sayfaları okuyamıyorum, nedir bu işin aslı astarı bi anlatıversen?

Ne güzel bir anııı

Yok canım hiç içmedim, bilmiyorum tadını.. Ben de o resimdeki leblebi ne alaka diyordum demekki üzerine atılıyormuş..

oda ısısında akrepçim.salep gibi düşünme,yoğun kıvamlı,kaşıkla içilebilecek kadar yoğun,tatlı bir içecek.
ben soğuk ta severim mesela.

Ne güzel bir anııı

ben bayılırım boza içmeye kaptanım, çok severim tadını. Vefa bozası meşhurdur, aldıgın gibi ısıtmadan üstüne tarçın ve leblebi ekleyerek içersin.

güzelim dediğin doğru ,çoğu sohbet azı finans.
şimdi %90 ı eski üye olduğundan ve neredeyse hepsi bankadan gram altınla birikim yaptığından ancak altının hareketlerine göre muhabbet oluyor.eski sayfalarda tasarruf,birikim tüyoları,alışveriş detayları gibi konular daha fazla.bu ara bizim kızlar coştuğundan ben bile yetişemiyorum hızlarına.
yakında evleneceksin,bence o bölümdeki konuları bir incele,çok şey öğreneceğine ve işine yarayacağına eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…