Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

geliyorum gidiyorum kimse yok.

herşey yolunda mı bayanlar?

bahocan, kaptanım, banu, karabiber nerdesiniz???? küsüp gidicem en sonunda haaa

geliyorum gidiyorum kimse yok.

herşey yolunda mı bayanlar?

bahocan, kaptanım, banu, karabiber nerdesiniz???? küsüp gidicem en sonunda haaa

küsme canım,ben geldiiimm..
nişan 26 mayısta da düğün ne zaman ceylinim.bu sene mi seneye mi.
yanlış mı hatırlıyorum askerlik işimi vardı sizin.
bugün boş durmadım,ufaklığı yatırıp,45 dk. leslie çalıştım.
sonra elimde kalan kitaplarımı bitirdim,derken akşam olmuş.
bahocum yeni pc in hayırlı olsun,hayırlı işlerde kullan canım.kimse ekranı gözetlemeden güzel güzel yaz bize.
karabiberin mi çocuğunun ayağı kırılmıştı,krakkerin mi.
nasıl oldu acaba kuzu,onu düşündüm bugün.
krakkerin izini 3 hafta değil miydi kızlar.neden dönmedi acaba hala.:44:
akrebim k.peder nasıl,senden de ses çıkmıyor bak merak ediyorum.kafanı toparlayabildin mi ,nasılsın.
haydi cevap yazın da halinizden haberdar olalım.

kaç saattir kimseler gelmemiş, nerdesiniz bakimmmm

artık baho akşamları gelecek canım dahşetül vahşetle okul da olmaz artık şüpeleniyorum yazışmalarım takip ediliyor olabilir bilgisayarımın IP kodunu kimse öğrenemediği sürece güvende hissedecem kendimi
yalnız yaşıyorum burada benim ailem siz oldunuz deertlerimi sizle paylaşıyorum paylaşmayayım içime atayım hasta mı olayım yani boşverrrrr salla gitsin

yaptığım yemekhane mutemetliği için merk gitmem gerkiyordu müdürle açık olmasada gitmek istemediğimi konuştum bana öyle geliyor ki bu müdür beni aslında anlıyor anlıyor mu anlamıyormu anlıyor gibi mi görünüyor bilemiyorum neyse düşünmeye değmez şeyler evrak teslim etmem gerektiğini söyledim o da yarın gidiyor muş tamam dedi sen hazırla bişey yok onda ben götürürüm tamam dedim evrağı hazırladım
kızlar oraya bir gitsem sinirim geçmiş gibi değil bildiğiniz gibi değil içinde bulunduğum stress kesin hadise çıkar kötü söz kaçar ağzımdan kırılırım kırılınca ki yeterince kırıldım kırarımm
dua ediyorum allaha
allahım sen kimsesizlerin sahibisin ben yalnız değilim kimsesiz değilim sen varsın ya sen görüyorsun ya
sen teksin sen bir sin sen yalınızsın ben sana şirk koşmam bu kulların beni sana şirk koşuyor ama ben sana inandım sana sığındım
babama bir dert verdin sen verdin hamd sana kesinlikle senden gelene eyvallah
babam çocuk ben büyük olmak zorunda kaldım kuranda da buyurmuşsun ben dogurturur büyütür sonra bebekleştiririm diye hamd sana
rabbim kimseyi yalnız bırakma beni de sabr ver huzur ver hamdu senaler sana olsun
kızlar ricaa etsem duama ortak olurmusunuz
amiiinnn

belki de bu kötü günleri geçirmemde vardır bir nimet hayr olsun hayr diyelim hayr olsun belki daha iyi makamlara gelince rabbim ezilen kısmı görmemi istedi belki bundan yaşıyorum dur bu dışlanmayı ona sığındım ondan hayr kapısı diliyorum inşallah a grubu mali hizm uzm sınavı olur da kadromu alır giderim
kırgınlığım da yanıma kalmaz bilirim alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste

bende durum böyle kızlar
çok moralim bozuk aslında
stresim çok büyük
üzüntüm desem
derdimi anlatamıyorum kimseye
gariban anacığım var o da babamla ilgileniyor ne gerdği var moralini bozmaya babam yetiyor ona zaten
aybik desen
kızı kendi hayatı çalışma hayatı ev hayatı bölünmüş durumda
.......
okulun ne kadar angaryası varsa üzerimde 3. gelen memuru torpilliyi böyle bir yere gönderseler torpilleri aracılığı ile birilerinin başında tuz dövdürecekler baktılar gördüler daha işe başlamadan arattırmaya başladı rahatsızlık verdirmeye başladı zaaar baho can gariban arayanı yok soranı yok haksızlığa uğradığı zaman aç soruşturmayı kim haklı kim haksız anlama dinleme her seferinde kendisini kendisi ve allahın inayetiyle yardımıları ile kurtarsın ama torpili olsa birileri arar ne oluyor lan der kimsesiz mi sandınız siz onu siz ona bunu yapamazsınız der tabi adamlar da ne yapacağını şaşırırı
allahım sen vekilsin ......
boynuzsuz keçinin hakkını boynuzlu keçiden alacağı güne inanıyorum......

halimi sordun söyledim işte banuummmmm
boşverin lütfen kızlar konuyu kapatın ok
şimdi bugünki menülerimi yazayımmm
sabahh
simit çay
ara yok
öğle
mercimek çorba
6 yk pilav
6/5 çatal patetes kızartması
tavuk but
ara
yok
akşam
tavuk köfte
1 domates
1biber tatlı
1 taze soğan
akşam yemeği üzerine kazan dibi
kızlar ayrıca bugün regl günüm
kazan dibinide bimden aldım dıydı
bugünlerde tahmin ettimdiydi tatlı isteyeceği
sütlü tatlı çeşitlerinden alayım dedim
bu ay böyle oldu
hayır yoksa o şeker ihtiyacını büsküvilerle çıkarıyorum elde değil ......

afiyet olsun canım.
sıkıntılarını seve seve dinleriz,bana anlat canım sen.sakın çekinme,arkadaşlar ne için var bu hayatta.
kardeşine de anlatmaktan çekinme,mesela senin bin derdin de olsa aybüke bir sıkıntısını paylaşsa off der misin.
zor gününde yanında olmayacak ta ne zaman olacak sevdiklerin.
o babanın çocuklaşması ne zordur bilirim.o güvendiğin koca dağı bakıma muhtaç görmek zordur ama herşey insanlar için.
allah elden ayaktan düşürmesin.anneciğim 3 gün yatak 4. gün toprak diye dua ederdi.ben ona ömrümce bakmaya gönüllüyken hem de.
ah bahire benim de duygularım coştu,kalbimden, gözümden taştı geçen gün.
annemin bana son sarılması,boynunun altını son kez koklamam,küçücük kalmış vücudunu sarmam,sonra gece gelen o acı haber,çığlıklarım....
cenazeyi baştan yaşadım,her dakika film şeridi gibi geçti gözümden istemsiz.öyle zor öyle zor ki,yüreğim yarılıyor sandım.
keşke derdim iş yerinde uğraştığım iki üç dengesiz olsaydı,haklarından gelirdim,ölümle kaderle başa çıkılmıyor gülüm.
şükür et,sabır et bir tanem.
su akar yolunu bulur allahın izniyle.

haklısın banucum
sözün bittiği yer aslında ama müsade edersen bir iki edebiyat patlatayım
aslında seni annemler gitti de burada bunalım geçirdim ya resmen işte o gün hem yağmur ağladı hem ben ağladım dıydı
akılcazıma düşüverdin diydi
senin haberin bile yok
senin için öyle dua ettim öyle dua ettim ki rabbim iyi bilir
seni öyle iyi anladım dıyıdı öyle iyi anladım dıydı ki
haklısın banum
ama dediğin gibi
bu hayat öyle bir şey ki herşey bizim için
anneciğinin duası kabul olmuş
allahım kimseyi köşelere yatırıp kapılara bakıtmasın
hem muhtaç olana zor hem de bakana
onun için banucum sen anneciğine gönüllü bakacaktın belki ama o kadıncağız ölümden beter çekeceği ızırabı o mahcubiyetin verdiği ızırabı düşün istersen
akrebin bir sözü geldi aklıma
rabbim dağına göre verir karı der
vardır bir bildiği
sabır banum hayr istiyecez hayr algılayıp hayr bekliyecez ayrıca sabr edecez unutmamalıyız bu dünyaya imtihan için geldik
ve kızlar vermeliyiz şu imtihanları inşallah
rabbimizin karşısına aklanıp çıkalım inş ..

Son düzenleme:
günaydın kızlar.
tükkanı ben açıyorum sanırım.
bahoşum,güzel kalpli arkadaşım benim,allah razı olsun senden de,dua için açılan ellerinden de.
tez zamanda oradan kurtulmanı,sevdiklerine yakın bir yere atanmanı diliyorum rabbimden.
gönlüne göre de bir insan çıksın karşına inşallah.
müminin kardeşine ettiği dua kabul olurmuş,okuyan herkes bir amin dese yeter.

düğünümüz Allah kısmet ederse 2014 yazında olacak banucum. evet bizim askerlik derdimiz var. mayısta nişan olacak agustosta da askere gidecek sevdiceğim.

canım bence de sen yazdıklarına dikkat et, bilgisayrdan anlayan var mı oralarda? anlayan yoksa yazdıklarını takip edemezler. forumdan yazılarınları takip etmeleri daha zor.

Allahım yardımcın olsun canım.
bize anlatmıcaksın da kime anlatcaksın, dua ediyorum hep sana.
içini ferah tut, dertlenme. rabbim bi yerden güldürecek yüzünü.

canlarım yakınlarında Karaca Mağzası olanlara bir haber vereyim.... kızınız varsa çeyizine, ihtiyacınız varsa kendinize... şuan indirim var bazı ürünlerde.dün akşam karacaya gittim, şık bir ekmek kesme tahtası aldım, istenirse sosluk olarak da kullanılıyormuş. 9,90 tl ye inmiş, bilginiz olsun. Normal fiyatı 31 lira.

Eki Görüntüle 607580

Son düzenleme:
Tatlım kayınbabam hala hastanede.Dün eşim yarın sabah çıkacak dedi aramış kayınbabam onu, beni de sardı stresi:18: akşam kıyafetlerini götürdü, yanındakiler kesin bişii yok demişler bakalım artık..
Aaaa olmaz ama tüm gün senden uzakmı olucaz biz..Sen gündüzleri bize cevap yaz akşam kendini yaz olarmı
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
Zuzum öncelikle şu çelişkilerini düzelt..Hem güvendiğim Allah diyosun hem de şu cümleyi kullanıyosun -ama torpili olsa birileri arar ne oluyor lan der kimsesiz mi sandınız siz onu siz ona bunu yapamazsınız der tabi adamlar da ne yapacağını şaşırırı -
Yapma
Varmıdır Allahtan daha büyük daha güvenli daha kuvvetli bir merci...En büyük torpil senin daha ne istiyorsun kuzum

Bahirenin her hafta mazereti var bu haftada regl haftası

İşte budur Ayakta alkışlıyorum

Ayyyy kıyamam yaa gel sarılayım kuzum sana

Canım benim aklına düştümü dua da edermiş..Rabbim gönlünün muradını versin inş. canım.

DERVİŞ

Vaktiyle bir derviş, nefisle mücadele makamının sonuna gelir. Meşrebin usulünce bundan sonra her türlü süsten, gösterişten arınacak, varlıktan vazgeçecektir. Fakat iş yamalı bir hırka giymekten ibaret değildir.
Her türlü görünür süslerden de arınması gereklidir. Saç, sakal, bıyık, kaş, ne varsa hepsinden.

Derviş usule uygun hareket eder, soluğu berberde alır. “Vur usturayı berber efendi.” der. Berber dervişin saçlarını kazımaya başlar. Derviş bir yandan da aynada kendini takip etmektedir. Başının sağ kısmı tamamen kazınmıştır. Berber tam diğer tarafa usturayı vuracakken, bıçkın bir kabadayı girer içeri. Doğruca dervişin yanına gider, başının kazınmış kısmına okkalı bir tokat atarak ‘Kalk bakalım derviş, kalk da tıraşımızı olalım.’ diye kükrer. Dervişlik bu… Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek. Kaideyi bozmaz derviş. Ses çıkarmaz, usulca kalkar yerinden. Berber mahcup, fakat korkmuştur. Ne de olsa mahallenin kabadayısı, elinde silah astığı astık kestiği kestik. “Ne diyorsak o” diye ortalıkta dolaşan bir belalı. Ses çıkaramaz.

Kabadayı koltuğa oturur, berber tıraşa başlar. Fakat küstah kabadayı tıraş esnasında sürekli aşağılar dervişi, alay eder. Kabak aşağı, kabak yukarı! Konuşur durur. Nihayet tıraş biter, kabadayı dükkândan çıkar. Henüz birkaç metre gitmiştir ki, gemden boşanmış bir at arabası yokuştan aşağı hızla üzerine gelir. Kabadayı şaşkınlıkla yol ortasında kalakalır. Derken, iki atın ortasına denge için yerleştirilmiş uzun sivri demir karnına dalıverir. Kabadayı oracığa yığılır kalır. Ölmüştür. Görenler çığlığı basar.

Berber ise şaşkın; bir manzaraya, bir dervişe bakar, gayri ihtiyari sorar: “Biraz ağır olmadı mı derviş efendi?” Derviş mahzun, düşünceli cevap verir: “Vallahi gücenmemiştim ona. Hakkımı da helal etmiştim. Gel gör ki kabağın da bir sahibi var. O gücenmiş olmalı!”​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…