kızlar genic ten haber var mı??
kızlar genic ten haber var mı??
Şimdi görüştüm.. Hastanenin karşısında babaannenin evi varmış oraya izinli geçmişler..Çizgifilmle kandırarak bişeyler yediricek inş. oğluşa..
Geçmiş olsun tekrardan geniccim
kızlarrrrr biz geldikkkkk
sonunda oğluşuma kavuştum 7 ocakta oğlum Efe Timuru kucağıma aldım Allaha şükür sağlıklı bi bebek :) biz iyiyiz aşk yaşıyoruz oğluşla sizede haber verelim dedik :))
aman da maşallah,süphanallah.
anneli babalı büyüsün kuzum.
sen ne hayırlı bir kızsın,buradan ne hamileler gönderdik,haber etme nezaketini gösteren,tek vefalı sen oldun.
canımsın,ilerleyen zamanlarda topikte yerin baki canım,bekleriz.akreple benim gitmeye pek niyetimiz yok nasılsa.
öpüyorum kuzunu ve seni.
demek artık kavuştun dehştül vahşetine hayırlı olsunnnhayır karabibier çok güzel bir menü olduğundan değil canımcım sadece işyerinde ciddi ciddi ekranımı takip ediyorlar peki baho bu sorunu halledemedi mi pehbir sürüsü gibi onuda hallediverdi
kızlar dehşetül vahşet geldi valla yeni hallettim konuyu ,
gördüğünüz gibi şu an netteyim
bundan sonra size ya aşşağıya inip bürodan yazarım ya da dehşetül vahşet aracılığı ile akşamları
günaydın herkeseeeeeeeeeeeeee
canımcım benm de nişanım 26 mayısta:) bu 26 mayısta bir hikmet var
dün eşim izinliydi çok yoğundum akşama gezmeye gittik,geliyorum gidiyorum kimse yok.
herşey yolunda mı bayanlar?
bahocan, kaptanım, banu, karabiber nerdesiniz???? küsüp gidicem en sonunda haaa
benim kızmındı canım hatta düzeldi bu hafta kara gidip eğlendi bile,buda resmiküsme canım,ben geldiiimm..
nişan 26 mayısta da düğün ne zaman ceylinim.bu sene mi seneye mi.
yanlış mı hatırlıyorum askerlik işimi vardı sizin.
bugün boş durmadım,ufaklığı yatırıp,45 dk. leslie çalıştım.
sonra elimde kalan kitaplarımı bitirdim,derken akşam olmuş.
bahocum yeni pc in hayırlı olsun,hayırlı işlerde kullan canım.kimse ekranı gözetlemeden güzel güzel yaz bize.
karabiberin mi çocuğunun ayağı kırılmıştı,krakkerin mi.
nasıl oldu acaba kuzu,onu düşündüm bugün.
krakkerin izini 3 hafta değil miydi kızlar.neden dönmedi acaba hala.:44:
akrebim k.peder nasıl,senden de ses çıkmıyor bak merak ediyorum.kafanı toparlayabildin mi ,nasılsın.
haydi cevap yazın da halinizden haberdar olalım.
dün eşim izinliydi çok yoğundum akşama gezmeye gittik,
orda kek ikram ettiler yemedim kendimi tebrik ettim
benim kızmındı canım hatta düzeldi bu hafta kara gidip eğlendi bile,buda resmi
Eki Görüntüle 608318
günayyydııınnnkaptannnnnnn
ammmmiiinnnnnnnn inşallaahhhhh canımdüğünümüz Allah kısmet ederse 2014 yazında olacak banucum. evet bizim askerlik derdimiz var. mayısta nişan olacak agustosta da askere gidecek sevdiceğim.
canım bence de sen yazdıklarına dikkat et, bilgisayrdan anlayan var mı oralarda? anlayan yoksa yazdıklarını takip edemezler. forumdan yazılarınları takip etmeleri daha zor.
Allahım yardımcın olsun canım.
bize anlatmıcaksın da kime anlatcaksın, dua ediyorum hep sana.
içini ferah tut, dertlenme. rabbim bi yerden güldürecek yüzünü.
nerde bulalım biz burada o markayıııcanlarım yakınlarında Karaca Mağzası olanlara bir haber vereyim.... kızınız varsa çeyizine, ihtiyacınız varsa kendinize... şuan indirim var bazı ürünlerde.dün akşam karacaya gittim, şık bir ekmek kesme tahtası aldım, istenirse sosluk olarak da kullanılıyormuş. 9,90 tl ye inmiş, bilginiz olsun. Normal fiyatı 31 lira.
Eki Görüntüle 607580
kız sen beni seviyon muAyyyy kıyamam yaa gel sarılayım kuzum sana
Canım benim aklına düştümü dua da edermiş..Rabbim gönlünün muradını versin inş. canım.
bu hikaye de bana galiba haklısın canım bugün eni konu karar verdim çok da takılmıyorum artık su akar yolunu bulur rabbim büyük benim gücüme gitmezse sahibimin gücüne gider alma mazlumun ahını demişler yaDERVİŞ
Vaktiyle bir derviş, nefisle mücadele makamının sonuna gelir. Meşrebin usulünce bundan sonra her türlü süsten, gösterişten arınacak, varlıktan vazgeçecektir. Fakat iş yamalı bir hırka giymekten ibaret değildir.
Her türlü görünür süslerden de arınması gereklidir. Saç, sakal, bıyık, kaş, ne varsa hepsinden.
Derviş usule uygun hareket eder, soluğu berberde alır. “Vur usturayı berber efendi.” der. Berber dervişin saçlarını kazımaya başlar. Derviş bir yandan da aynada kendini takip etmektedir. Başının sağ kısmı tamamen kazınmıştır. Berber tam diğer tarafa usturayı vuracakken, bıçkın bir kabadayı girer içeri. Doğruca dervişin yanına gider, başının kazınmış kısmına okkalı bir tokat atarak ‘Kalk bakalım derviş, kalk da tıraşımızı olalım.’ diye kükrer. Dervişlik bu… Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek. Kaideyi bozmaz derviş. Ses çıkarmaz, usulca kalkar yerinden. Berber mahcup, fakat korkmuştur. Ne de olsa mahallenin kabadayısı, elinde silah astığı astık kestiği kestik. “Ne diyorsak o” diye ortalıkta dolaşan bir belalı. Ses çıkaramaz.
Kabadayı koltuğa oturur, berber tıraşa başlar. Fakat küstah kabadayı tıraş esnasında sürekli aşağılar dervişi, alay eder. Kabak aşağı, kabak yukarı! Konuşur durur. Nihayet tıraş biter, kabadayı dükkândan çıkar. Henüz birkaç metre gitmiştir ki, gemden boşanmış bir at arabası yokuştan aşağı hızla üzerine gelir. Kabadayı şaşkınlıkla yol ortasında kalakalır. Derken, iki atın ortasına denge için yerleştirilmiş uzun sivri demir karnına dalıverir. Kabadayı oracığa yığılır kalır. Ölmüştür. Görenler çığlığı basar.
Berber ise şaşkın; bir manzaraya, bir dervişe bakar, gayri ihtiyari sorar: “Biraz ağır olmadı mı derviş efendi?” Derviş mahzun, düşünceli cevap verir: “Vallahi gücenmemiştim ona. Hakkımı da helal etmiştim. Gel gör ki kabağın da bir sahibi var. O gücenmiş olmalı!”
demek artık kavuştun dehştül vahşetine hayırlı olsunnn
günaydın kızlar.
baskülün ibresinde aşağıya doğru bir oynama yok maalesef.
o sebepten,aynı kalmaktan bıktığımdan spora başladım yeniden.
bu sefer bir şey çıkmaz da bırakmak zorunda kalmam inşallah.
yemeği ne kadar azaltsam da spor yapmadan kilo veremiyorum,bunu anladım.
oooooo ozaman tam gaz devam ceylin bozmak yokkk diyetii
sen o nişanda kuğu gibi olmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?