günaydın kızlar bakıyorum haftasonu kaynatmışsınız ohh ne güzelll
bahirecim sende çalışmışsın rabbim yardım etsin bu hafta yorgun olacaksın.
akrep kayınpederin hala hastanede mi durumu nasıl ?
geçen hafta nette yiğenimle konuşurken kendisi 1 yıl oldu bilgisayarcılık yapıyor
evde netim olmadığını ama lazım olduğunu sınavlara hazırlandığımı iş yerinde rahat rahat giremediğimi ifade ettim malum biri beni gözetliyor ya
ne terbiyesizlik özl malum kişi resmen ekranımı takip ediyor karşı karşıya oturuyoruz ama fark ediyor bir gözü ile beni takip ediyor göya aniden kalkıp giriş de benim arkamda ya dışarı çıkma numarası yapıyor sanki ben anlamıyorum
neyse kızlar eve net çek istediğimi ama külfetinden çekindiğimi anlattım yok dedi
külfet değil
neyse ben bilgisayarcılara güvenemediğimi falan anlattım bil iyisinden almak lazım dedim
tamam dedi ben sana ayarlarım bir dehşetül vahşet
iyi dedim
parasını havale ettim çocuk aradı abla dedi sana bir mak topladım 10 yıl garanti veriyorum 8i kapasitede falan
bende leptop sanıyorum dehşetül vahşeti meğer masa üstüymüş
buradan tanıdık bir şöför vardı aradım rica ettim
getir götür işi ulaşım zor malum tam bir problem güvendiğin tanıdığın kişi yoksa kaybederler valla
haberimiz yok derler çıkarlar işin içinden
onun için tanıdığa haber verdim
neyse
adam
perş günü aradı hocam dedi aldım sizin malz fakat siz leptop dediniz bu koca bilgisayar dedi yalnız taşıyamazsınız yanınızda bir araç bulundurun ben
kalakaldımm hemen yiğerni aradım oğlum sen ne gönderdin bana dehşetül vahşet abaaaalan o dehşetül vahşet toplam kaç kilo ki yanımda 1 araç la bir adam istiyor bu şöför
abaaa 5/6 kg lan sen leptop göndrmedin mi yoookkk masa üstüüü
lan dedim hiç o arabadan inmeyecek o dehşetül vahşet onu sat at yak bana leptop lazım
tamam aba dedi
neyse
şöförü aradım yine kardeş dedim sen onu geri götürüyorsun ben almaya hiiiç gelmiyecem yanlışlık olmuş benim yeğen halledecek o yanlışlığı
tamam hocam dedi
neyse adam geri götürmüş teslim etmiş emaneti birde kızmış benim yeğene bizm hocayı kazıklamaya kalkma lan demiş bulurum seni valla demiş
yeğen falan dinlemem valla diye tırpışlamış
benim yeğen dün yine aradı
parası peşin yattı bu arada
bilsayarın
aba ben sana emanet leptop göndriyorum
sen adsl kur laptopu kullanadur benn şu dehşetül vahşeti bir satayım oradan nakit sıkışıklığım geçsin sana kendi bilgisayarını da o arada halledelim diye
ollur dedim
kafamın tası attı güya bil güvenmedik yeğen halletsin şu meseleyi dedik
yedi kat yabancıya gitseymişim daha iyiymiş
hiç değil rahat rahat kızabilirdim
annesi babası kırılır diye ses te çıkaramıyorum
babası kızmış zaten sen ne biçim ticaret yapıyorsun böyle lan demiş
o kızma sonrası leptop göndrmeyi akıl etti ki
belki de babası demiştir peşin göndrmiş parasını kızı madur etme diye tepesine binmiştir
böyle kızlar
göya hayalim
çatır çatır soba yanında leptopla girmek ders çalışmak ing gramer çalışmak tı
fakat
bu görev dehşetül vahşet yüzünden şu an hala okuldayım
pazartesi geliyor leptopum allahtan bir mani çıkmazsa
cuma günü de geldiler bağladılar telekomcular telefonsuz internet 60 tl ödüyecem
bakalım çok yük gelirse vazgeçerim internetten flaşa kaydeder notları evde çalışırım 1/2 ay deniyeyim de
sana da günaydın güzelim.günaydın kızlar bakıyorum haftasonu kaynatmışsınız ohh ne güzelll
bahirecim sende çalışmışsın rabbim yardım etsin bu hafta yorgun olacaksın.
akrep kayınpederin hala hastanede mi durumu nasıl ?
hay Allah yaa annem hep der tanıdıkla iş yapmayın diye.. insan kime güvenicem diyip yine tanıdıgına yaklaşıyor ama yok kardeşim dünyanın çivisi çıkmış.
şu vatan computer filan var ya bahirecim onların onlıne sayfalarından mı sipariş versen acaba model araştırıp? getirebilirler mi senin oldugun yere? o firmalardan sipariş verdiginde yolda olabilecek herşeyden sorumlu oluyorlar.
geçen hafta nette yiğenimle konuşurken kendisi 1 yıl oldu bilgisayarcılık yapıyor
evde netim olmadığını ama lazım olduğunu sınavlara hazırlandığımı iş yerinde rahat rahat giremediğimi ifade ettim malum biri beni gözetliyor ya
ne terbiyesizlik özl malum kişi resmen ekranımı takip ediyor karşı karşıya oturuyoruz ama fark ediyor bir gözü ile beni takip ediyor göya aniden kalkıp giriş de benim arkamda ya dışarı çıkma numarası yapıyor sanki ben anlamıyorum
neyse kızlar eve net çek istediğimi ama külfetinden çekindiğimi anlattım yok dedi
külfet değil
neyse ben bilgisayarcılara güvenemediğimi falan anlattım bil iyisinden almak lazım dedim
tamam dedi ben sana ayarlarım bir dehşetül vahşet
iyi dedim
parasını havale ettim çocuk aradı abla dedi sana bir mak topladım 10 yıl garanti veriyorum 8i kapasitede falan
bende leptop sanıyorum dehşetül vahşeti meğer masa üstüymüş
buradan tanıdık bir şöför vardı aradım rica ettim
getir götür işi ulaşım zor malum tam bir problem güvendiğin tanıdığın kişi yoksa kaybederler valla
haberimiz yok derler çıkarlar işin içinden
onun için tanıdığa haber verdim
neyse
adam
perş günü aradı hocam dedi aldım sizin malz fakat siz leptop dediniz bu koca bilgisayar dedi yalnız taşıyamazsınız yanınızda bir araç bulundurun ben
kalakaldımm hemen yiğerni aradım oğlum sen ne gönderdin bana dehşetül vahşet abaaaalan o dehşetül vahşet toplam kaç kilo ki yanımda 1 araç la bir adam istiyor bu şöför
abaaa 5/6 kg lan sen leptop göndrmedin mi yoookkk masa üstüüü
lan dedim hiç o arabadan inmeyecek o dehşetül vahşet onu sat at yak bana leptop lazım
tamam aba dedi
neyse
şöförü aradım yine kardeş dedim sen onu geri götürüyorsun ben almaya hiiiç gelmiyecem yanlışlık olmuş benim yeğen halledecek o yanlışlığı
tamam hocam dedi
neyse adam geri götürmüş teslim etmiş emaneti birde kızmış benim yeğene bizm hocayı kazıklamaya kalkma lan demiş bulurum seni valla demiş
yeğen falan dinlemem valla diye tırpışlamış
benim yeğen dün yine aradı
parası peşin yattı bu arada
bilsayarın
aba ben sana emanet leptop göndriyorum
sen adsl kur laptopu kullanadur benn şu dehşetül vahşeti bir satayım oradan nakit sıkışıklığım geçsin sana kendi bilgisayarını da o arada halledelim diye
ollur dedim
kafamın tası attı güya bil güvenmedik yeğen halletsin şu meseleyi dedik
yedi kat yabancıya gitseymişim daha iyiymiş
hiç değil rahat rahat kızabilirdim
annesi babası kırılır diye ses te çıkaramıyorum
babası kızmış zaten sen ne biçim ticaret yapıyorsun böyle lan demiş
o kızma sonrası leptop göndrmeyi akıl etti ki
belki de babası demiştir peşin göndrmiş parasını kızı madur etme diye tepesine binmiştir
böyle kızlar
göya hayalim
çatır çatır soba yanında leptopla girmek ders çalışmak ing gramer çalışmak tı
fakat
bu görev dehşetül vahşet yüzünden şu an hala okuldayım
pazartesi geliyor leptopum allahtan bir mani çıkmazsa
cuma günü de geldiler bağladılar telekomcular telefonsuz internet 60 tl ödüyecem
bakalım çok yük gelirse vazgeçerim internetten flaşa kaydeder notları evde çalışırım 1/2 ay deniyeyim de
Cuma akşamı annemler bize geldi,cumartesi günü tekire kara gitmek için
Cumartesi sabahı,2 kızımı da sıva gönderdim sabah 8 buçukta dersane sınavı vardı
onlar gelince kahvaltı yaptık ,ve hazırlıkları yapıp tekir yaylasına gittik,
adanadan 1 saat uzak bir yer,kar yağmıştı park olan bir yer bulduk ve çocuklar karda oynamaya başladılar
mangal yapıldı 2 adet tavuk baget yedim
öğlen donmaya başladık ,4 gibi eve geldik,
adanama şükrettim diğer şehirler gibii çok soğuk olmadığı içinn
bugünde,sabah eşimi işe kızımı dersaneye gönderdim
hemen 1 dilim ekmekle kahvaltı yapıp uyudum
10 gibii annem uyandırdı,onlara kahvaltı hazırladım onlar kahvaltı yaparken türk kahvesi yaptım kendime
sonra evi süpürdüm toz aldım ve mutfağın balkonunu yıkadım
fırında patates tavası yaptım akşam yemeği için
annemler büyük kızı başka dersane sınavına götürdü
4 dersaneden sınav kartı almıştım bugün sondu
kendimede ıspanak haşladım
menüme gelince
sabah,
-1dilim ekmek
-1 dilim peynir
-1 domates
ara
-kahve
öğlen
-3 köfte
-1 dilim ekmek
-salata
ara
-1 elma
akşam
-4 kaşık yoğurtlu ıspanak
- 1 dilim ekmek
Yürümeye başlaman çok güzel.. Hayırlısı ile şu havalar acıcık yumuşasa ben de başlardım yürüyüşlerime..günaydın herkeseee:)
diyet açısından güzel, çalışma açısından tembel bir hafta sonu geçirdim. elimde özelden aldıgım 2 proje var sözde hafta sonu onları yapacaktım ama nerdeee... bu hafta sonum verimsiz geçti ama mahcup olmamak için yapmam lazım.
hafta sonu cem yılmaza gittik canlar, eger izleme imkanınız varsa ben çok güldüm tavsiye ediyorum :) biraz belden aşağıydı muhabbet, o yüzden çocuklarla ve ergenlerle gitmemenizi tavsiye ediyorum
bu akşamdan itibaren servsiten erken inip yürümeye başlıyorum. yürüyeceğim yol orta tempoda yaklaşık 40 dk lık bir yol. başka türlü nişana kadar zaıyflayamam
bunun dışında gözlüklendim:) anacığımı göz doktoruna götürdüm gitmişken ben de muayne oldum. yıllar önce gözlük kullanmııştım 4 sene, 3 sene kadar da şeffaf lens kullanmıştım. şimdi gözlerim yine agrımaya başladı ki haklıymışım. numaralarım epey düşmüş ama sol gözüm sag gözüme göre daha tembelmiş, çalışırken kullanacagim bir gözlük ayzdı doktor.
Bot ve çizmen hayırlı olsun canım.. Güzel ve dolu dolu hafta sonu geçirmişsin..dünkü menüm:
sabah: 2 dilim peynir,domates, salatalık
ara:1 elma
öğlen: yarım kase çorba, salata, yoğurt
ara: 2 mandalina
akşam: 1 kase çorba, salata
dün yürüyüş yapmadım, giysi dolabım talan olmuştu bütün dolaplarımı çekmecelerimi boşalttım, dolabıma tek tek kategorize ettim, yazlık dışarda kalanları hurçladım. 3 poşet kullanmadıgım temiz kıyafetleri ayırdım ihtiyaç sahipleri için. yıkanacak olanları sepete attım, annemin ellerinden öper:)
cumartesi günü sevdiceğim denetimdeydi, ben de abimin eşiyle 1 günlük makyaj kursuna gittim :) buğulu makyaj ve gece mayjajı nasıl yapılır bunları öğrendik, makyaj konusunda çok meraklı oldugum için pür dikkat dinledim. ama bilmedigim çok az şey vardı verdigim paraya yazık oldu. Makyaj dediysem böyle gökkuşağı gibi olan makyajları hiç sevmiyorum. yok gibi duran, kusurları örtüp, güzel yönleri ortaya çıkaran makyaja karşı ilgiliyim:) çıkışta birlikte yemek yedik, gezdik. abimin eşiyle ayrıldık sevdicegimin denetimi bitti yanıma geldi, kar botuna ihtiyacım vardı. Flo ya girdik, ayakkabı ihtiyacı olan varsa epey bi indirim var 149 lira olan çizmeyi 69 liraya aldım.kar botumu da buldum. 3-4 sene idare eder beni bunlar.
Sana da hayırlı haftalar canım..günaydın kızlar..
hepinize hayırlı bir hafta dilerim.
ceylincim hiç te tembel bir hafta sonu geçirmemişsin,bak bir sürü iş halletmişsin.
kalanları da yapıverirsin,ne olacak.
şimdi anneciğinin kanatları altındasın,yemek,bulaşık,çamaşır,ütü,temizlik.asıl sınavın evlendikten sonra olacak,hem iş,hem eş,hem ev derken,asıl koşturmaca o zaman başlıyor.
bir de bıdık geldi mi o zaman herşey ikiye katlanıyor.
yani şimdi gez,eğlen,kendine bol vakit ayır,tadını çıkar bekarlığın güzelim.bir daha ele geçmez.
Eveet sen bahireyi örnek al kilo al bu haftaasana da günaydın güzelim.
özletiyorsun kendini genicçim.işte yoruluyor musun ,sanki enerjin düştü.
bazen bıkkınlık geliyor herşeyden bana,sen de mi o moddasın bu ara yoksa.
bahireninse maşallahı var,soğuğa rağmen tam gaz.
bu hafta onu örnek alalım bence.kilo konusunda da hırs yaptı bak.
bahire yine takım oluşturalım,ne dersin.
günaydınnnnnn
ya canım hiç sorma acaba paramı geri mi istesem diye düşünmüyor da değilim 1450 kayime nakit az para mı
kızlar akşam rüyamda birileri pis pis gülüyorlardı
sinirle uyandım inanırmmısınız
kızlar nasıl yorgunum nasıl yorgun anlatamam tatil yapmak dinlenmek 2 gün de olsa hafta sonu tatili önemliymiş
bugün burası bahar günü gibi maşalllah
haftasonu berbattı doğrusu
Seni gördüğüme bende çok sevindim,sen kilo işini çok çabuk hallettin eğerki ilk başladığımdaki gibi sıkı tutsaydım bende şimdiye kurtulmuş olacaktım,kurban bayramından düzen kaçtı öyle böyle zorlayarak 77 buçuğa kadar geldimmKarabiberim özledim seni hep aklimdasin tatlım..
Burda buldum seni
Kilo veriyor olmana da çok sevindim...
Ben bu sabah 56 idim
hedefim 55'ti
ama ben 54 yaptım
Yaseminin topiginden takip ediyorum ama seninle de olmak istiyorum..
Buraya da katılsam olur mu?
Neye göre kim karar veriyor topige girmeye???
Tabiki katılabilirsin canım.
Hoşgeldin öncelikle
Seni gördüğüme bende çok sevindim,sen kilo işini çok çabuk hallettin eğerki ilk başladığımdaki gibi sıkı tutsaydım bende şimdiye kurtulmuş olacaktım,kurban bayramından düzen kaçtı öyle böyle zorlayarak 77 buçuğa kadar geldimm
kendime çok kızıyorumm nasıl boşladım ben
yasemin bizim yaseminmi ondan haberim yok ona bir bakarımm
burda gruplar var canım,ilk önce katılmak istiyorum diye başvurman gerekiyorr ama senin kilon saten hiç yok
Boslama karabiberim senin takipcinim ona göre...
Inşallah tez zamanda verirsin...
Evet bizim yasemin...qwertbaby, yasemin, inşirah ve soya da var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?