kizlar gunaydin telden giriyorum dun apar topar oglani hastaneye getirdim ve gece 23 de ameliyata alindi apandist patlamis iyiki zehirlenmedi yavrum ne olur dua edin cabucak iyilesip cikalim girmeye calisicam tekrar cuma ya kadar hastanede olma olasiligimiz yuksek ne yaparim bilmiyorum istende izinliyim hepinizi optum detaylari daha sonra musait olunca yazacagim
Bugün yapabileceğimm bir kaç spor hareketlerinii belirledimm yapmak içinn sabırsızlanıyorum artık
Sabah 8 de uyandım ve hemen kahvaltı yaptımm,televizyon karşısında haberleri izleyerek mayıştım derken oğlan uyandı arkasından eşim uyandı hemen kahvaltı hazırladım.
Sonra müge anlı izleyerek keyif yaptımm,ara olarak kahvemi içtimm
kızım okuldan gelince onunla birlikte lesliie 3 yaptık 46 dakka
bende öğlen yemeği olarak 3 köfte,1 dilim ekmek ve salata yedimm
ara mandalina yedikten sonra sadece bulaşıkları yıkadım ,oratlığı düzledimm
sonra 4 gibii yürüyüşe çıktım ,belirli mekan var orayı 4 tur olarak gittim geldim,
akşam yemeği olarak tavuklu pirinç çorbası hazırladım ama ben yemedimm
bende kendime ıspanaklı yoğurt yaptım ondan yedim 1 dilim ekmekle
akşamda yukardaki arkadaşlara oturmaya gittik 1 dilim elma yedim ve oralet içtim bu kadar
günaydın arkadaşlar..
genic şok oldum şu anda,hemen iyileşsin kuzucum,eskisinden bile daha iyi olsun,hiç canı yanmasın inşallah.
kıyamam ne kadar yıpranmışsındır,allah şifa versin canım benim.
allahım, bizi evlatlarımızla sınama ya rabbim.onların acısını bize gösterme,amiiiin..
dualarımız sizlerle güzel arkadaşım.güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah.
kizlar gunaydin telden giriyorum dun apar topar oglani hastaneye getirdim ve gece 23 de ameliyata alindi apandist patlamis iyiki zehirlenmedi yavrum ne olur dua edin cabucak iyilesip cikalim girmeye calisicam tekrar cuma ya kadar hastanede olma olasiligimiz yuksek ne yaparim bilmiyorum istende izinliyim hepinizi optum detaylari daha sonra musait olunca yazacagim
Nerdesiniz hatunlar hııı hadi toplaşınnn
çok çok geçmiş olsunn annesikizlar gunaydin telden giriyorum dun apar topar oglani hastaneye getirdim ve gece 23 de ameliyata alindi apandist patlamis iyiki zehirlenmedi yavrum ne olur dua edin cabucak iyilesip cikalim girmeye calisicam tekrar cuma ya kadar hastanede olma olasiligimiz yuksek ne yaparim bilmiyorum istende izinliyim hepinizi optum detaylari daha sonra musait olunca yazacagim
banuuuu kardeşimin düğünü 26 mayısta g.t korkusundan sıkı sarıldım artıkınn,
böyle devam karabiber.
sevindimm kuzucuk iyimmişkızlar genici aradım merak etmeyin o ve oğluşu iyi sadece dua istiyor hayr dualarımız onunla
bugün menü yazmayacam
bilerek yazmayacam
nedenini belki yarın belki yarından da yakın anlatabilirim
çok çok geçmiş olsunn annesi
banuuuu kardeşimin düğünü 26 mayısta g.t korkusundan sıkı sarıldım artıkınn,
çünkü 25 mayıs sabahı ben halen 77 olmak istemiyorum
sevindimm kuzucuk iyimmiş
dualarımı onunla
hehehe demekki çok güzel bir menüü olmuşş
çok hayırlı bir tarih.çok uzun yıllar beklemenin ödülü kızım gelmişti dünyaya.günaydın herkeseeeeeeeeeeeeee
canımcım benm de nişanım 26 mayısta:) bu 26 mayısta bir hikmet var
amin canım.genicle görüştüm şimdi, oğluşunun hala ağrıları varmış anestezinin etkisi geçmiş. Yemesi ve içmesi yasak sadece bitki çayı..
Rabbim acil şifalar versin tüm hasta yavrulara amin.
genicle görüştüm şimdi, oğluşunun hala ağrıları varmış anestezinin etkisi geçmiş. Yemesi ve içmesi yasak sadece bitki çayı..
Rabbim acil şifalar versin tüm hasta yavrulara amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?