Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Fıkra gibiymiş yahu
Bu akşam çekilir inş.

* *2.TAKIM * * PAYLAŞIM TABLOSU​

Pazartesi:

akrep33 ( 5 )
genic ( 2 )
bahiresemanur ( mazeretli)
karabiber01 ( mazeretli )
cceylin ( 0 )
banusultan ( 2 )
emilicemre (5)

Dünkü menüm

Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği, yarım kk kadar beyaz peynir..

Öğle
1 kase süte; meyveli nesfit, ceviz, tarçın, 1 kapsül omega3..
1 saat sonra
yarım ekmeğe döner, kuru üzüm

Akşam
Yemek olana kadar; bir parça döner ekmek,birkaç tahin pekmeze ekmek banmaca, kuru üzüm, yer fıstığı bir avuç
ve yemek
1 kase yeşilmercimekli bol naneli şehriye çorbası

Kitap:
Taş devri diyeti
Spor:
menü sonrası 100 kez hoplama

Dün güyaaa çok kısıtlı bir yemek düzenine geçmiştim.Örnek sabah menüsü
Öğleni zor ettim açlıktan başım döndü resmen..Öğleyi de yedim oraya kadar güzel...
Sonrası eşim aradı..Eve yemek yaptırıyormuş..Ben yedim dedim,Ne yediğimi sordu ısrarla, atıştırdım dedim.Biliyorum yediğimi söylesem yemekten saymicak bana da yaptırıcak
Yarım saat sonra geldi elinde paket bana da yaptırmış..Hemen geç ye dedi ve beni bekledi Allahım zaten açım zor tutuyorum kendimi yapılırmı bu bana ve yedim ohh miissdi
Akşam eve giderken de kurtlar gibi açım gözüm döndü çorba olana kadar hüplettim o şeyleri..

Sonuç: Sabahı tam yapmazsan diğer öğünlerde dışardan etkilere çabuk kanarsın vee akşam iştahını dizginleyemezsin akrepp

Neeseee akşam yemek sonrası suçluluk duygusu ile karatay kitabına kaldığım yerden tekrar başladım..Hazır süt yerine doğal sütün önemini ve ev yapımı yoğurdun önemini iyice idrak etmiş oldum..Köyden gelen bir arkadaşa süt sipariş ettim..Yoğurt yapıcam..
Ve kefir de çok önemli arkadaşlar..

Bu kitabı okumanızı şiddetle tavsiye ederim..

inşallah yoksa bir daha gitmez hastaneye çeker durur.

Erkekler herşeyin hazır önlerine gelmesine alışmışlar ya ufacık aksliklerde hemen vazgeçiyorlar amaçlarından..

Biz kadınlar ise hem o acıyı çekeriz hem tedavi için koştururuz hem evi düzenleyip çocuklara bakarız hem yemek yaparız ve hem de beyfendiler o halde hizmet bekler bizden..

Aramızda kocaman bir fark vaaar

canım bende iki gündür sabahları doğru düzgün yediğim için öğlen çok açlık hissetmiyorum sadece gerektiği kadar yiyorum. eee haliyle az yemiş oluyorum. birde bak ben akşamıda hafif atlattım. tabii o mısırı yemesem iyiydi. kokusuna dayanamadım valla.

kesinlikle aramızda kocaman bir fark var. onun için ben kadın erkek eşitliğine pek inananlardan değilim.

bende ekmeği kestim. sadece sabahları yiyorum yeşilçayın içine taze zencefil ekliyorum, su şişelerimin içine çubuk tarçın attım tatlı ihtiyacı için öyle içiyorum, sabah kalkar kalkmaz 2 kocaman su bardağı ılık su içiyorum, saatli yemeye çalışıyorum bu hafta.

kesinlikle aramızda kocaman bir fark var. onun için ben kadın erkek eşitliğine pek inananlardan değilim.

Kesinlikle eşit değil canım..Eşit diyenler kadını yüceltmiyorlarkii
Erkek bakır ise kadın altın çünküüü

Kesinlikle eşit değil canım..Eşit diyenler kadını yüceltmiyorlarkii
Erkek bakır ise kadın altın çünküüü

evet kesinlikle haklısın. rabbim bizi nasıl yaratmışsa onlar gibi bazı şeylere duyarsız kalamıyoruz.

Umarım çektirir de bir an önce tedavisi başlar..Rabbim acil şifalar versin canım..

amin cümlemize inşallah. ceylinde haber var mı faceden falan? yine ortalarda yok iki gündür merak ettim. bahire ne zaman dönüyordu akrebim onuda sormadım sanırım o gün

Son düzenleme:

Ben de bugün kahvaltımı güzel yaptım..Kilo verdiğim dönemlerdeki gibi sadece sabah yiyorum ekmeği..Diğer öğünlerde yok.
Sabah kalkarkalkmaz 1 bardak tarçınlı bozayı hüplettim..
Sağlıklı bir gıda.. Sağlık çok önemli kızlar..Bağırsaklarımızın çalışması da çok önemli..Düzgün çalışan bağırsaklar hastalıkları da önlüyor çünkü..

evet kesinlikle haklısın. rabbim bizi nasıl yaratmışsa onlar gibi bazı şeylere duyarsız kalamıyoruz.
Biz daha zekii daha inceyiz ayy çok fecii mutlu oldum ve biraz daha yazarsak erkekler çok kızacak..Tamam istisnalar olabilir mutlaka ama istisnalar da kaideyi bozmuyor demi amaa
amin cümlemize inşallah. ceylinde haber var mı faceden falan? yine ortalarda yok iki gündür merak ettim. bahire ne zaman dönüyordu akrebim onuda sormadım sanırım o gün

Ceylinden haber yok canım..Bahire de kız kardeşi yeğeni anne ve babası ile hasret gideriyor iyice..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…