dün eşim mr çektirecekti. malum devlet hastanesi 05 şubat 2013 01:00 diye yazmış notlara. neyse ben annemden eve geçtim. bulaşık makinasını çalıştırdım oğluşla oyun oynadım, ders çalıştık, kesme hamur yaptık, sonra banyomuzu yaptık yattık. ben kalktım ders çalıştım makinayı boşalttım eşim geldi. noldu hallettin mi dedim. yok olmadı neden dedim. eee yarın çekilecek dedi neden diye sordum. işte hastanedekiler şöyle cevap vermiş.
eşim: burada ne yazıyor. şimdi saat kaç günlerden ne ?
görevli: evet beyendi haklısınız ama herkes sizin gibi anlamadığı için biz öyle yazıyoruz. ve herkes zamanında geliyor.
eşim: iyide nasıl olur şakamı asıl ben zamanında geldim. o halde tairihi saati doğru yazsaydınız.
görevli: anlıyorum haklısınız dosyanız diğer tarafta orayı açamadığım için sizi alamıyorum. keşke sorsaydınız.
eşim eve bir geldi saat 01:40 gibi sinirden bildiğin küp. hem anlatıyor hem gülüyoruz.neyse bu akşam çekilecek anlayacağınız bu akşam da uyumak yok.
Fıkra gibiymiş yahu
Bu akşam çekilir inş.
günaydın kızlar.
genic ben de güldüm sabah sabah.
türk zekası işte,ne yaparsın.
inşallah yoksa bir daha gitmez hastaneye çeker durur.
Dün güyaaa çok kısıtlı bir yemek düzenine geçmiştim.Örnek sabah menüsü
Öğleni zor ettim açlıktan başım döndü resmen..Öğleyi de yedim oraya kadar güzel...
Sonrası eşim aradı..Eve yemek yaptırıyormuş..Ben yedim dedim,Ne yediğimi sordu ısrarla, atıştırdım dedim.Biliyorum yediğimi söylesem yemekten saymicak bana da yaptırıcak
Yarım saat sonra geldi elinde paket bana da yaptırmış..Hemen geç ye dedi ve beni beklediAllahım zaten açım zor tutuyorum kendimi yapılırmı bu bana ve yedim ohh miissdi
Akşam eve giderken de kurtlar gibi açım gözüm döndü çorba olana kadar hüplettim o şeyleri..
Sonuç: Sabahı tam yapmazsan diğer öğünlerde dışardan etkilere çabuk kanarsın vee akşam iştahını dizginleyemezsin akrepp
Neeseee akşam yemek sonrası suçluluk duygusu ilekaratay kitabına kaldığım yerden tekrar başladım..Hazır süt yerine doğal sütün önemini ve ev yapımı yoğurdun önemini iyice idrak etmiş oldum..Köyden gelen bir arkadaşa süt sipariş ettim..Yoğurt yapıcam..
Ve kefir de çok önemli arkadaşlar..
Bu kitabı okumanızı şiddetle tavsiye ederim..
Erkekler herşeyin hazır önlerine gelmesine alışmışlar ya ufacık aksliklerde hemen vazgeçiyorlar amaçlarından..
Biz kadınlar ise hem o acıyı çekeriz hem tedavi için koştururuz hem evi düzenleyip çocuklara bakarız hem yemek yaparız ve hem de beyfendiler o halde hizmet bekler bizden..
Aramızda kocaman bir fark vaaar
amannn sorma bende güldüm valla o da güldü haline ne yapsın garibim. bu akşam yine geceleyecek.
kesinlikle aramızda kocaman bir fark var. onun için ben kadın erkek eşitliğine pek inananlardan değilim.
Kesinlikle eşit değil canım..Eşit diyenler kadını yüceltmiyorlarkii
Erkek bakır ise kadın altın çünküüü
Umarım çektirir de bir an önce tedavisi başlar..Rabbim acil şifalar versin canım..
bende ekmeği kestim. sadece sabahları yiyorum yeşilçayın içine taze zencefil ekliyorum, su şişelerimin içine çubuk tarçın attım tatlı ihtiyacı için öyle içiyorum, sabah kalkar kalkmaz 2 kocaman su bardağı ılık su içiyorum, saatli yemeye çalışıyorum bu hafta.
Biz daha zekii daha inceyiz ayy çok fecii mutlu oldum ve biraz daha yazarsak erkekler çok kızacak..Tamam istisnalar olabilir mutlaka ama istisnalar da kaideyi bozmuyor demi amaaevet kesinlikle haklısın. rabbim bizi nasıl yaratmışsa onlar gibi bazı şeylere duyarsız kalamıyoruz.
amin cümlemize inşallah. ceylinde haber var mı faceden falan? yine ortalarda yok iki gündür merak ettim. bahire ne zaman dönüyordu akrebim onuda sormadım sanırım o gün
Boyum 1.72 kg 63 bn 3 kg daha vermek ıstıyorum 3hftda 6kg verdm bnı hngı gruba yazıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?