Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

]
* *2.TAKIM * * PAYLAŞIM TABLOSU​

Pazartesi:

akrep33 ( 5 )
genic ( 2 )
bahiresemanur ( mazeretli)
karabiber01 ( mazeretli )
cceylin ( 0 )
banusultan ( 2 )
emilicemre (5)

Salı

akrep33 ( 12 )
genic ( 10 )
bahiresemanur ( mazeretli)
karabiber01 ( 2 ) yarı mazeretli
cceylin ( 0 )
banusultan ( 1 ) hasta
emilicemre (0)
voque2013 (5)
misspsi (1)
unefemme (2)
lethem (2)

günaydın 2. takım.

Bu konu basliginda ki kurallar hala gecerli degilmi arkadaslar su spor kitap vs.. :) insllah en yakin zamanda veririz bu kilolari
kızlar hoşgeldiniz.misspsi cumaları değil hergün görüşüyoruz canım.
düzenli menü paylaşımı ve günlük en az 5 mesaj kuralımız var.
kuzum sen beni hiçç kırmadın,ben de seni kırma amaçlı yazmadım.sorun yok yani.

ne güzel,darısı başıma,azıcık daha iyiyim bugün şükür.şöyle havalr da iyi gitse de tatilin kalan kısmaını değerlendirsek ailece.

hoşgeldin,hayırlı olsun..

Ohh bol paylaşımlı üyemiz olucak desene

Bizim kızlarda coşucak gaza gelicek umarım sizlerle ve ben de sporda gaza gelicem inş.

evet canım,yeni üye yeni kan demek.
onlar bize biz onlara destek olacağız.
bu arada tembel karınca uğramıyor artık.

dünkü menüm.
sabah 2 bardak su
kahvaltı 1 kase meyveli müsli
ara yok
öğle 3 kurabiye[küçük]
ara yok
akşam
1 pors.ıspanak
1 dilim ekmek.
3 kaşık yoğurt
1/2 pors.peynirli domates soslu makarna.
akşam çay.
doğru düzgün su içemedim.
yatıp hareket etmeyince canım su içmek istemiyor.

hoşgeldin,hayırlı olsun..

evet canım,yeni üye yeni kan demek.
onlar bize biz onlara destek olacağız.
bu arada tembel karınca uğramıyor artık.

Evet tembel karınca gelmiyor, emilicemre de dün hiç gelmemiş..Deneme sürelerinin faydaları işte..

Sen nasıl oldun canım..Hareket edebiliyormusun??

Kısı kısı bolmussunuzya ondan dedım :)

sadece cumaları değil hergün görüşürüz tatlım. hoşgeldin bu arada

Kıtap okuyamıyorum 57 gunluk bebegım var, normalde kıtap kurduyumdur. Ama vakıt kalmıyo kendıme bıle gunde 5050 adım orta kosu hızında adım.

Ve gnde 3 lıte su.1 bardak yesılcay:)ınsallah gıtsın bu gecede kılolar

hoşgeldin canım. ama bence de yeşilçay içme emziriyosun bak.

Hava da berbat bugün umarım çamaşırların kurur canım..Ben kazakları yıkamıştım içeriye astım sabah..

kesimlikle burada öyle bir çık bir kapalı sevemedim gitti böyle havaları dün nasıl güzeldi bahar gibiydi.

şimdi yemedim içmedin yeni gelenlerle ilgili bilgileri toparladım lazım olacak ya.

Kızlar sızın porsıyon dedıgınız kac kasık ben 6 yapıorum ama?corbada bı kepce bugun dahada azaltacagaım dıger gnlere gore az vermısım sınırlendım:)su yukarda vogue2013 5 yazıyor bes ne demek:) yenıyım grupta cahilim:) valla ooo domates soslu makarnalar felan kızlar sız bu monulerle haftada kac gr verıyorsunuz yaw:)

dünkü menüm:

sabah: bir dilim çavdar ekmek, 4 tane çeri domates, maydonoz, marul, 3 tane ceviz yeşilçay bir fincan

ara: 2 çeri domates

öğle: tavuklu yeşil salata

ara: bir tane elma

akşam: 2 kepçe kadar nohut yemeği ve salata

3 lt su, 3 fincan yeşilçay, 1 tane maden suyu.

sadece ama sadece oğluşumla oyunlar oynadım ve elimi hiçbirşeye sürmedim. ne üşengecim değilmi. evde babamızda olmayınca ohhh mis. kuzucuğum benim beraber vakit geçirdik. 12 tane kitap okuduk. 24 sayfa etkinlik yaptık. elişi kağıtlarından çiçek yaptık, eski cd lerden balık ve ayıcık yaptık. oooooooo yaptıkta yaptık. evde ne yaptım kocaman bir HİÇBİRŞEY.

Sabah monum: ıkı etımek ekmegı.
Aygazda guzelce yakıyorum:) ustne krem pynr suruyorum, uc zeytın yarm cay kasıgı helva.katıklık su:)sekersız cay bıseye benzemıo cunkı:) araogun yemıyorum aksamda ıspanak ve kendıme corbası var:) salata malzemesı lazım bebekle cıkamıyorum hazırlan bebegı arabaya koy bagla markete gıt gel de usenıyorum

eğer bundan bahsediyorsan. dün 5 mesaj yazmışsın. kaptanımız akrep sayıyor herkesin yazdıklarını.

sebze yemeği 6-8 kaşık olabilir. çorbalarda da 2 kepçe bir dilim ekmeğe (tahıllı ekmek) eş değer. buna göre eğer o öğünde bir dilim ekmek ve çorbayı aynı anda tüketme çünkü 2 dilim ekmek yemiş oluyorsun.

canım senden ricam menülerini ya akşamları ya da ertesi günü toplu olarak yazman çünkü böyle parça parça takip edip yorum yapabilmek ki doğru ya da yanlışlarımızı anlamamız için çok zor oluyor. toplu yazmanı rica ediyoruz. seni çok iyi anlıyorum benim oğlumda 3,5 yaşında bizde geçtik o yollardan bunun için eksik listesi yapıyosun eşinin eline veriyosun. başlarda birşeyler eksik yanlış gelebilir sorun değil sen alttan al yeter sonra düzene girer liste tam gelir. sen kendini yorma sadece çocuğunla ve kendinle ilgilen. tadını çıkar

Son düzenleme:
Ben ogle aksam hc ekmek yemıyorum ztn.tamam bndan snra toplu paylasırım . Kılo takılıp kalırsa ne onerıyorsunuz.persembe sabahımı cuma sabahımı kıloları yazıyoruz

Ben ogle aksam hc ekmek yemıyorum ztn.tamam bndan snra toplu paylasırım . Kılo takılıp kalırsa ne onerıyorsunuz.persembe sabahımı cuma sabahımı kıloları yazıyoruz

senin kilon takılırsa tavsiyelerde bulunuruz tatlım. şimdiden takılma bunlara zaten seni de uyarırız takıldın bu kiloya birde böyle dene falan diye tavsiyelerimiz oluyor birbirimize.
cuma öğlen saat 12:00 ye kadar kilolarımızı bildirmiş oluyoruz.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar dün gün boyu evde deildim o yüzden yazamadım
dünkü menüm sabah
2 bardak su
1 yomurta,5 zeytin,yarım domates,az peynir,1 tatlı kaşığı SARELLE,1 dilim ekmek,2 fincan çay
öğlen
bi porsiyon et yemeği,1 kase yoğurt
akşam 1 kase sebze çorbası
3 litre su
SARELLE'yi özellikle büyük hafle yazdım ki şirketimin reklamı olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…