bana da yer var mı bu grupta arkadaşlar? yalnız pazartesiden itibaren aranıza katılcam :44:
gireceğiz emel inşallah 38 beden kıyafetlerede ,ben bir tane kendime alt L,ÜST M olan bir eşofman takımı aldım ,koydum kenara şimdi olmuyor bana,ama bir gün gelecek gireceğim içineehoş bulduk canım benim bi tane 9 aylık daha 27 yaşındayım ben ondan fırsat buldukça yapıyorum.dışarı çıkma olayım yok malesef benim mecbur evde yapıyorum..ben 82'den düştüm 75'e hamilelikte 25 kilo aldım.doğumda sadece 4 kilo gitti regli olana kadar 4 ay hiç kilo veremedim.regli olduktan sonra 3 ayda 8 kilo verdim.daha da vericem inşallah tekrar 38 bedene girmem lazım.
çok geçmiş olsun banucumkızlar ben bu sabah belimi incittim,çok zor hareket ediyorum,ne yapacağım bilmem.bayağı şiddetli ağrım var.
aksi gibi eşim de çalışacak bu hafta sonu.
akşamdan yemek,kek,puding falan yapmıştım,çocuklar kendi kendine onları yedi sabahtan beri.
ilaçlar azıcık etki etti de ben de yeni bir şeyler yedim.
geçen seferki gibi 1 hafta sürmez inşallah.
maşalllah kızına ne güzell öğrenmiş kaç yaşında kızınkarabiber ne yapıyorsun fıstık sen ya en azimlimiz kız bak biryere gitmek yok zayıflayacaz birimizin düğününe gidilecek ceylin olur ben oluraybik yanımda ben olmazmışım
geçmiş olsun banu kendine dikkat etmelisin ceylin sanada geçmiş olsun
kızlar yediklerime dikkat ediyorum agopluk yapmıyorum yalan mış aybik öyle diyor sizlere slm var bu aradahepinizi öpüyor bugün kot aldık bana geçen sene olsa bana göre bulamazdık her halde bu sene bulduk fakat karar verdik 10 ar kg daha vermemiz gerekir daha bir giydiğimiz yakışacak gibi tatil güzel geçiyor kızlar kızımla oyunlr oynuyorum ona boyama kitabı ve boyalar aldım beraber resimler yapıyoruz boyuyoruz şarkı söylüyor birde ona basit ingilizce öğretiyorum renkleri boyalar aracılığı ile öğrettim what is this diye soruyorum it is a elindeki boya rengi kırmızı diyelim ki it is a red pencil diye cevap veriyor çok hoşuma gidiyor çoookkkk aybik annelik krizinde kızımla beni kıskanmaya başladı eskiden onu sayıklarmış bu gece beni sayıklamış kuzzuumm ohhh dinlendim bir güzel dr geri verecem yazdığı receteyi :13:
aynenn öyle ,bir geldim eve bugünn her yer heryerde ,kıyafetler atılmış,bulaşıklar birkmişşErkekler herşeyin hazır önlerine gelmesine alışmışlar ya ufacık aksliklerde hemen vazgeçiyorlar amaçlarından..
Biz kadınlar ise hem o acıyı çekeriz hem tedavi için koştururuz hem evi düzenleyip çocuklara bakarız hem yemek yaparız ve hem de beyfendiler o halde hizmet bekler bizden..
Aramızda kocaman bir fark vaaar
bende artıkk saatlii besleneceğimmbende ekmeği kestim. sadece sabahları yiyorum yeşilçayın içine taze zencefil ekliyorum, su şişelerimin içine çubuk tarçın attım tatlı ihtiyacı için öyle içiyorum, sabah kalkar kalkmaz 2 kocaman su bardağı ılık su içiyorum, saatli yemeye çalışıyorum bu hafta.
3 haftada çok güzel kilo vermişsin,istedikten sonra yapamayacağımız hiç birşey yok inannBoyum 1.72 kg 63 bn 3 kg daha vermek ıstıyorum 3hftda 6kg verdm bnı hngı gruba yazıyorsunuz?
sende hoşgeldinn grubumuzamerhaba arkadaşlar,artık ben de 2. takımdayım:)
hep incecik bir kız olmak istedim olamadım..ergenlikle beraber kilo alamaya başladım 67 kiloya kadar çıktım,boyum uzun değil 163,belki daha kısa.üniversitede biraz verdim yediklerime dikkat ettim.üniversite bitti,evlenirken 55 kiloydum.şimdi aradan 2 ay geçti ve ben 5-6 kilo aldım.bu hızla gidersem çok kötü olacak.şuan itibariyle 61.4 çıktım tartıda.....neyse artık ben hayatıma üzen stiyorum.günümü planlı yaşamak istiyorum.sağlıklı beslenmek istiyorum,sporla beraber kilolarımdan yavaşça krtulmak istiyorum ve güzelce ders çalışmak istiyorum..umudum var :)))) hadi cumalrı görüsürüz canlar
aminnnBu konu basliginda ki kurallar hala gecerli degilmi arkadaslar su spor kitap vs.. :) insllah en yakin zamanda veririz bu kilolari
gidecek bak göreceksinnnVe gnde 3 lıte su.1 bardak yesılcay:)ınsallah gıtsın bu gecede kılolar
Hoşgeldin canım..merhaba arkadaşlar,artık ben de 2. takımdayım:)
hep incecik bir kız olmak istedim olamadım..ergenlikle beraber kilo alamaya başladım 67 kiloya kadar çıktım,boyum uzun değil 163,belki daha kısa.üniversitede biraz verdim yediklerime dikkat ettim.üniversite bitti,evlenirken 55 kiloydum.şimdi aradan 2 ay geçti ve ben 5-6 kilo aldım.bu hızla gidersem çok kötü olacak.şuan itibariyle 61.4 çıktım tartıda.....neyse artık ben hayatıma üzen stiyorum.günümü planlı yaşamak istiyorum.sağlıklı beslenmek istiyorum,sporla beraber kilolarımdan yavaşça krtulmak istiyorum ve güzelce ders çalışmak istiyorum..umudum var :)))) hadi cumalrı görüsürüz canlar
Evet canım başlıktaki kurallar bizim kurallarımız..Ve sen de hoşgeldin aramıza .Bu konu basliginda ki kurallar hala gecerli degilmi arkadaslar su spor kitap vs.. :) insllah en yakin zamanda veririz bu kilolari
bana da yer var mı bu grupta arkadaşlar? yalnız pazartesiden itibaren aranıza katılcam :44:
kızlar 6. takımdan cevap geldi. onlara katılıyorum. herkese bol şans ve kilo vermeler
Sabah: peynır surulmus 2 etımek ekmegı :)ıkı zeytın yarım cay kasıgı helva
ara ogun ve ogle yemıyorum
aksam: 5kasık ıspanak 5kasık corba
oglen neden yemıyorsun demeyın bn ztn hep ıkı ogun yerdım hayatmda
Ooo canımm beniimm bebişin çok yeniymişş..Bol su tüket canım ve yoğurt, ev yapımı olsun..Kitabı yarım sayfa da olsa okuyabilirsin canım uzaklaştırma kendinden okumayı..Bu bir sure de olur bir takvim yaprağı da.. İlk emir oku ehh vardır bir hikmeti mutlaka..Kıtap okuyamıyorum 57 gunluk bebegım var, normalde kıtap kurduyumdur. Ama vakıt kalmıyo kendıme bılegunde 5050 adım orta kosu hızında adım.
Ve gnde 3 lıte su.1 bardak yesılcay:)ınsallah gıtsın bu gecede kılolar
gireceğiz emel inşallah 38 beden kıyafetlerede ,ben bir tane kendime alt L,ÜST M olan bir eşofman takımı aldım ,koydum kenara şimdi olmuyor bana,ama bir gün gelecek gireceğim içinee
çok geçmiş olsun banucum
geçen hafta seni kırdıysam çok özür dilerim hatta gurubumdaki herkezdenn
maşalllah kızına ne güzell öğrenmiş kaç yaşında kızın
aynenn öyle ,bir geldim eve bugünn her yer heryerde ,kıyafetler atılmış,bulaşıklar birkmişş
hemen giriştim işlere
bende artıkk saatlii besleneceğimm
sabah geç kalkınca sabah kahvaltısı saatini 10 da oluyor öğlen yemeği olmadan akşam yemeği yiyorumm
3 haftada çok güzel kilo vermişsin,istedikten sonra yapamayacağımız hiç birşey yok inann
hoş geldin aramıza
sende hoşgeldinn grubumuza
aminnn
gidecek bak göreceksinnn
Ben bugün 5 gibii evime geçtim arkadaşlar,
cumartesi gününden köyümüze geçtik,güzel bir gece oldu akrabaalarla kuzenlerle
pazarda adanada annemlerdeydim,akşamda düğün vardı ordaydık
pazartesi kızkardeşimii istanbula yolladık,bizde bebek görmeye gittik annemle,
bugünde annemin evinii temizledim artık yarında kendii evime başlarımm
eksiklerimi almamm lazım,buğday ekmeği,lor peniri,tavuk bagetler ve eskiden olduğu gibii buzluğa kendime porsiyonluk sebzeler
benim okudugum kitap elif safak "soufi, mon amour" kitabi fnac ta gorunce hemen atlayip aldim bayilirim turk yazarlarin kitaplarini bulup okumaya kitapcida eski bir dostla karsilasmis gibi oluyor insan :)
hergun 30 dk yapacagim 20 dk eliptik bisiklet ve 10 dk mekik vs.. tam yapinca anlatirim artik
Gunde 5 kere ohooo fazlasini yazarim
Cuma gunune fazla bisey kalmadi ama tartilirim
su zaten ben garaji suyla doldurmusum bol mineralli pembe kapakli :))
neyse coktaaaannn hazirmisim ben bu gruba o zaman yaziyorum yarindan itibaren an be an :)
hoşgeldinn tekrardannbenim okudugum kitap elif safak "soufi, mon amour" kitabi fnac ta gorunce hemen atlayip aldim bayilirim turk yazarlarin kitaplarini bulup okumaya kitapcida eski bir dostla karsilasmis gibi oluyor insan :)
hergun 30 dk yapacagim 20 dk eliptik bisiklet ve 10 dk mekik vs.. tam yapinca anlatirim artik
Gunde 5 kere ohooo fazlasini yazarim
Cuma gunune fazla bisey kalmadi ama tartilirim
su zaten ben garaji suyla doldurmusum bol mineralli pembe kapakli :))
neyse coktaaaannn hazirmisim ben bu gruba o zaman yaziyorum yarindan itibaren an be an :)
işte budur harikasın canım..
Yalnızbahire bekar ve kızı yok o yeğeni ama çok sevdiği için kızım diyor..
Kendi adıma özre gerek yok canım..Ne özrü.Hepimiz insanız eksimizle artımızla birbirimizi tamamlamak için burdayız
Hoşgeldin evine ve takımınaa
Bol hareketli günler geçirmişsin..Senin için iyi olmuştur..Menülerine ev yapımı yoğur da ekle olurmu şekercik
Sabah kahvaltım,
-1 dilim ekmek
-3 dilim peynir,
-1 domates
-ve maydonoz
ara,
- ceviz
ve bol su bu saate kadar
şimdide biraz çamaşır yıkanacak asılacak,bugün çamaşır işlerinii halledeyim
sonra yiğenimde bende onu alışveriş merkezine götürecem kıyafet alacakmışş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?