Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

merhaba arkadaşlar,artık ben de 2. takımdayım:)
hep incecik bir kız olmak istedim olamadım..ergenlikle beraber kilo alamaya başladım 67 kiloya kadar çıktım,boyum uzun değil 163,belki daha kısa.üniversitede biraz verdim yediklerime dikkat ettim.üniversite bitti,evlenirken 55 kiloydum.şimdi aradan 2 ay geçti ve ben 5-6 kilo aldım.bu hızla gidersem çok kötü olacak.şuan itibariyle 61.4 çıktım tartıda.....neyse artık ben hayatıma üzen stiyorum.günümü planlı yaşamak istiyorum.sağlıklı beslenmek istiyorum,sporla beraber kilolarımdan yavaşça krtulmak istiyorum ve güzelce ders çalışmak istiyorum..umudum var :)))) hadi cumalrı görüsürüz canlar

Bu konu basliginda ki kurallar hala gecerli degilmi arkadaslar su spor kitap vs.. :) insllah en yakin zamanda veririz bu kilolari

bana da yer var mı bu grupta arkadaşlar? yalnız pazartesiden itibaren aranıza katılcam :44:

Sabah: peynır surulmus 2 etımek ekmegı :)ıkı zeytın yarım cay kasıgı helva
ara ogun ve ogle yemıyorum
aksam: 5kasık ıspanak 5kasık corba
oglen neden yemıyorsun demeyın bn ztn hep ıkı ogun yerdım hayatmda

Kıtap okuyamıyorum 57 gunluk bebegım var, normalde kıtap kurduyumdur. Ama vakıt kalmıyo kendıme bıle gunde 5050 adım orta kosu hızında adım.

gireceğiz emel inşallah 38 beden kıyafetlerede ,ben bir tane kendime alt L,ÜST M olan bir eşofman takımı aldım ,koydum kenara şimdi olmuyor bana,ama bir gün gelecek gireceğim içinee
çok geçmiş olsun banucum
geçen hafta seni kırdıysam çok özür dilerim hatta gurubumdaki herkezdenn
maşalllah kızına ne güzell öğrenmiş kaç yaşında kızın
aynenn öyle ,bir geldim eve bugünn her yer heryerde ,kıyafetler atılmış,bulaşıklar birkmişş
hemen giriştim işlere
bende artıkk saatlii besleneceğimm
sabah geç kalkınca sabah kahvaltısı saatini 10 da oluyor öğlen yemeği olmadan akşam yemeği yiyorumm
Boyum 1.72 kg 63 bn 3 kg daha vermek ıstıyorum 3hftda 6kg verdm bnı hngı gruba yazıyorsunuz?
3 haftada çok güzel kilo vermişsin,istedikten sonra yapamayacağımız hiç birşey yok inann
hoş geldin aramıza
sende hoşgeldinn grubumuza
Bu konu basliginda ki kurallar hala gecerli degilmi arkadaslar su spor kitap vs.. :) insllah en yakin zamanda veririz bu kilolari
aminnn
Ve gnde 3 lıte su.1 bardak yesılcay:)ınsallah gıtsın bu gecede kılolar
gidecek bak göreceksinnn

Ben bugün 5 gibii evime geçtim arkadaşlar,
cumartesi gününden köyümüze geçtik,güzel bir gece oldu akrabaalarla kuzenlerle
pazarda adanada annemlerdeydim,akşamda düğün vardı ordaydık
pazartesi kızkardeşimii istanbula yolladık,bizde bebek görmeye gittik annemle,
bugünde annemin evinii temizledim artık yarında kendii evime başlarımm
eksiklerimi almamm lazım,buğday ekmeği,lor peniri,tavuk bagetler ve eskiden olduğu gibii buzluğa kendime porsiyonluk sebzeler

benim okudugum kitap elif safak "soufi, mon amour" kitabi fnac ta gorunce hemen atlayip aldim bayilirim turk yazarlarin kitaplarini bulup okumaya kitapcida eski bir dostla karsilasmis gibi oluyor insan :)
hergun 30 dk yapacagim 20 dk eliptik bisiklet ve 10 dk mekik vs.. tam yapinca anlatirim artik
Gunde 5 kere ohooo fazlasini yazarim
Cuma gunune fazla bisey kalmadi ama tartilirim
su zaten ben garaji suyla doldurmusum bol mineralli pembe kapakli :))
neyse coktaaaannn hazirmisim ben bu gruba o zaman yaziyorum yarindan itibaren an be an :)

Hoşgeldin canım..
Cumaları görüşürüz derken??? Sadece cumaları uğramicaksın dimi??
Evet canım başlıktaki kurallar bizim kurallarımız..Ve sen de hoşgeldin aramıza .
bana da yer var mı bu grupta arkadaşlar? yalnız pazartesiden itibaren aranıza katılcam :44:

kızlar 6. takımdan cevap geldi. onlara katılıyorum. herkese bol şans ve kilo vermeler

İyi dileklerin için teşekkürler canım..Birlikte olsun inş.

Tatlım iki öğün en sağlıklı olanıymış da uyamıyoruz umarım sen örnek olursun..Sen kaç kiloydunki canım? Öğünün çok güzelmiş ve benim öğünün yanında kuş kaldı..
Utan akrep utan

Kıtap okuyamıyorum 57 gunluk bebegım var, normalde kıtap kurduyumdur. Ama vakıt kalmıyo kendıme bıle gunde 5050 adım orta kosu hızında adım.
Ooo canımm beniimm bebişin çok yeniymişş..Bol su tüket canım ve yoğurt, ev yapımı olsun..Kitabı yarım sayfa da olsa okuyabilirsin canım uzaklaştırma kendinden okumayı..Bu bir sure de olur bir takvim yaprağı da.. İlk emir oku ehh vardır bir hikmeti mutlaka..
Ve gnde 3 lıte su.1 bardak yesılcay:)ınsallah gıtsın bu gecede kılolar

Maşallah suya..Yalnız emziriyosan yeşilçay içme canım..Onun yerine rezene içebilirsin süt yapar..Yada kaynar, ıhlamur v.s.

işte budur harikasın canım..

Yalnız bahire bekar ve kızı yok o yeğeni ama çok sevdiği için kızım diyor..

Kendi adıma özre gerek yok canım..Ne özrü.Hepimiz insanız eksimizle artımızla birbirimizi tamamlamak için burdayız

Hoşgeldin evine ve takımınaa

Bol hareketli günler geçirmişsin..Senin için iyi olmuştur..Menülerine ev yapımı yoğur da ekle olurmu şekercik

Ohh bol paylaşımlı üyemiz olucak desene

Bizim kızlarda coşucak gaza gelicek umarım sizlerle ve ben de sporda gaza gelicem inş.

hoşgeldinn tekrardann

sanada günaydın akrepcim

yiğeninemi kızım demiş bende nasıl pot kırdım yaa
bahirecim kusra bakma canım

Evet akrepcim çok güzel bir hafta sonu oldu benim içinn ,koşuşturmalıydı hep,

Sabah kahvaltım,
-1 dilim ekmek
-3 dilim peynir,
-1 domates
-ve maydonoz

ara,
- ceviz

ve bol su bu saate kadar
şimdide biraz çamaşır yıkanacak asılacak,bugün çamaşır işlerinii halledeyim
sonra yiğenimde bende onu alışveriş merkezine götürecem kıyafet alacakmışş

Dünkü menüm

Sabah
1 bardak tarçınlı boza

Kahvaltı
Ciğer kavurma,tam buğday ekmeği

Öğle
1 kase süte; tarçın ve meyveli nesfit

Ara
fıstıklı fırınlanmış çerez bir avuç kadar,yarım kupa sıcak çikolata

Akşam
bulgur pilavı, tavuk şnitzel, bol salata

Ara
yer fıstığı, ceviz, kuruüzüm, şekersiz çay

2 litre su

Kitap:
Taş devri diyeti
- Fermente edilmemiş soya kansere neden oluyor.Son yıllarda erkek çocuklarda görülen meme büyümesinin (jinekomasti) de sorumlusu olarak bitkisel östrojen kaynağı soyalı gıdaların aşırı tüketilmesi gösterilmekte.

Spor:
Menü sonraları 100 kez zıplama, 20 dk yürüyüş.

Hava da berbat bugün umarım çamaşırların kurur canım..Ben kazakları yıkamıştım içeriye astım sabah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…