Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Afiyet olsun canm..

Salebi ben de severim ama sen hafta sonuna brak salep içmeyi..Diyet de olsa bisküvi yeme onun yerine fndk fstk yada kuru meyve ye..İçecek olarak ayran öneririm ve bitki çayları şekersiz tabikii..

gece benim de uykumu kaçırıyor.unefemme gel sen de bırak kahveyi ben bırakıyorum :)

bu kahve yazisini okuduktan sonra cok sevdigi sevgilisi sigara yi :) da nasil birakirim diye forumda geziniyorum bakiyorum subatin 9 uda sigara birakma gunuymus sanirsam .. sigarasiz kahveyi neyleyim!!

Şaka gibi yaa yok yok ben merak etti ya arkadaş şifreler yolluyor

Bak buna çok sevindim demek fşkriyii haa

Canm bebelere çok geçmiş olsun şimdi nasl durumları??

kizim daha iyi de oglusum hala hasta dr gittik bu aralar herkeste varmis 2-4 gun suruyor kusma ve ishal (bu arada evin her tarafinda carsaf yorgan kurutuyorum) Allah'tan atesleri yok cok sukur.. cabucacik iyilesirler insallah.. babalari yaninda uyuyor simdi rahat rhat yaziyorum

Ne kadar yorucu bir gundu cocuklarim hasta oldu misafirler geldi ve herseye ragmen yememe icmeme sadik kaldim yanliz spor olayi artik geceye kaldi yarin yazicam tam anlamiyla artik :)
mart in 3 une kadar o 4 kg dan kurtulmam lazim yaaa!!!!
Bende bugün çok yoğundum,misafirim vardı yemekli az önce gittiler,
geçmiş olsun ,havalar bir iyi bir kötü benimkiler hemen ince bir badi giymek istiyorlar evin içinde
Bu arada kullandigimiz kremlerin ismini vermek veya video link leri paylasmak serbest mi . Anladigim kadariyla bayagi disiplinli bir forum bu yanlis yapmamak lazim :))
başka bir site linki vermek yasak ben bilmiyordum vermiştimm 3 gün banladılar

BENİMKİLER PIRASA YEMEĞİNİ SEVMİYOR,,bende salça domates le kavuruyorum pırasayı soğuyunca mayalı hamurun üstüne yayıyorum fırında pişiriyorumm onu yiyorlar,
ben antep mutfağınada bayılırım akrep tamm bana göre ,topalak çorbası,acıılı kurutulmuş dolmalar,daha neler neler
inşallah

hahhaha çok hoşuma gitti demek 12 mesaj yazmışımm
banu iyiiki bana o mesajı yazmışsın, belkide beni kendime getirmemii sağladı

yeşil mercimekli arpa şehriyesi çorba nasıl oluyor anlatırmısın canım,hani erişte koyarız onun gibimi

bazen bende çok abartıyorum kahve içmeyi etkisi oluyormu kilo vermemeye kahvenin
ben hatamı biliyorum 2 saatte beslenmeyince
yürüyüş yapmayınca veremiyorum

Bu arada ozel mesajlara cevap verebilmem icin foruma daha cok laf yetistirmem lazim mis ! :)
100 olması lazım daha 37 olmuş
Ben varya bu forumun gece bekcisi gibi oldum yahu :)))
sana emanet edip rahat uyuyabiliriz
bende sabah cok kalkar kalkmaz yaparim kahvemi cok fena.. ama soyle burammm burammm kahve kokusuuuuuuuu immmsss.. uykumu kacirmasa gecede icerim ama kacirir risk almayayim!
off bende öyle gözümü ilk açtığımda ocağa kahve koyarım
bu kahve yazisini okuduktan sonra cok sevdigi sevgilisi sigara yi :) da nasil birakirim diye forumda geziniyorum bakiyorum subatin 9 uda sigara birakma gunuymus sanirsam .. sigarasiz kahveyi neyleyim!!

Bilen birine soruu,
şuan saat gece 12 ve ben mesaj yolladığımda saat yerinde sabah 9 gösyeriyor
bunu ayar yerinde değiştirecem ama hangisine ayarlamamm lazım anlamadım

bazen bende çok abartıyorum kahve içmeyi etkisi oluyormu kilo vermemeye kahvenin

aynen benim de öyle.sıksık beslenmem lazım,biraz da hareket lazım.
bi ara karatay diyetini uygulamaya başladım,aynı zamanda kilo almya başladım,kızlar kuruyemiş bana kilo aldırıyor ya da ben k.yemişin miktarını ayarlayamadım.ondan form yiyiyorum.tok tutuyor.ekmek,pilav makarna filan yemiyorum..

rahat rahat misil misil uyuyun ben bir yandan sigara birakma videolari seyrediyorum te gozumun biri burda takipteyim :)))))

çok geç olmadan keinlikle bırakmalısın.irade ister.kendine bir tarih belirle ve ogünden sonra içme,ilklerde zor olur ama sonradan sağlıklı bir insan,bağımlı olmayan bir insan olacağını düşün.ve bir de bıraktıkan sonra 1kere bile ağzına alma,cünkü yeniden başlarsın.

sabah menüm:1 kase müsli+3 ceviz,1 y.kaşığı k.üzüm+yeşilll çayyyy:)) teşekkürler akrep önerilerin için

haftasonu misafirim gelecek.kendmi şimdiden şartlandırıyorum,diyeim dışına çıkmamak için,inşallah sonradan üzüleceğim bir şey yapmam :S

Rabbim acil şifalar versin canım..
İşte benim mutfağım da Mersin ve Antep sofrası karışık oluyor canım..
yeşil mercimekli arpa şehriyesi çorba nasıl oluyor anlatırmısın canım,hani erişte koyarız onun gibimi
Aynen şekerim evde erişte bulamayınca şehriye attım
Kuzuu tabiki etkisi olur..Nescafe ödem yapar, yağ toplar yani selülit dolu bir vücut olur..İğrenç bir vücuda sahip olmayı istermisin??

Bilen birine soruu,
şuan saat gece 12 ve ben mesaj yolladığımda saat yerinde sabah 9 gösyeriyor
bunu ayar yerinde değiştirecem ama hangisine ayarlamamm lazım anlamadım

Saat ayarını değiştir canım..Bilgisayarın dimi?

Kuruyemiş kavrulmamış olucak canım..Form yerine 5 ceviz yesen daha sağlıklı ve daha tok tutar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…