Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ikindi ezanını dinliyorum ne kadar güzel okunuyor nasıl da insanın yüreğine işliyor

bahocaaann çirkin kızlar koca buluyor deyince aklıma -cennet- geldi
allah canını almaya senin
canım kural 1 bitki çayını 2 fincan derken kupa fincan demek istedin her halde 2 kupadan çok içmek yasak karaciğeri yağlandırır alışkanlık edinme
kural 2 eğer kahvaltıda 1 haşlanmış patates yiyorsan ekmekkkk yoookkk nişasta ile karbonhidratı karıştırılarak yenmez bu durumda tercih yapacan ya patates yiyecen ya ekmekkkk
kız varya sen şaka gibisin görüşemeyiz her halde diye geçiriyordum içimden pat çıkıverdin sağolasın durumun şaşkınlığından olsa gerek eee birde kaptanı görmüşüm ben unuttum gittim fotoyu ya sen nasıl unuttun ki kaptanım ya
bu cennet varya kemal sunalın kadın halinden daha berbat birşey tövbe tövbe ya allah affet bizi

bugün buraya yağdı ama şu an güneşli mesai bitene kadar erir bu sene kar yok güzelim sen en iyisimi akrep enişteyi de al doğuya git oralarda var ya korkuyorum :26: allah esirgesin kıtlıkmı çekecez nedir geçensene dizime kadar kar vardı vallaha

gelir gelmez 3 klasör dosyayı yığdılar önüme sabahtandır çalışıyorum banucum sen nasılsın

çocuklar herzaman aşıdan korkar,hatta büyükler bile.ondan bu işen kaçış olmadığı için aradan cıksın derim.hem aşı takvimine uymak önemli.düşün o aşı cocuğuunu korumak için var

teşekkürler kızlar, ben kreşin müdüresini arayana kadar aşı yaılmış bile anlattıkları doğruysa eğer hiç ağlamamış, zaten ağlamasına fırsat kalmadan aşısı bitivermiş, sadece gözleri doldu dedi, inşallah doğrudur.

akrep ben hep gelmeyi istedim ama biz hep eşimle çıkıyoruz , eşimi de baho iyi tanır, o hep yemek ister bir şeyler atıştırmak ister , hiç bir şey yapamazsa şalgam içmek ister, onunla çıktığımızda zaten yemek yemekten başka bir şeye fırsat bulamıyoruz. inşallah kısme tolursa yaza gelcem.

cenneti sormuşsun, ayy ne sen sooor ne biz söyleyeyim, cennet babam tarafından akrabamız, o kadar saf masum görüntüsü vardır
ona rağmen kocasını kaçırdı, yani resmen adamla zorla evlendi, herkes ağzı açık izledi kzıı, kızın erkeği kaçırdığı pek görğlmemiştir ama bunu sqaftirik cennet başardı

inşallah istediğin bölüm olan aile hekimliğini kazanırsın
hoşgeldinn evine tekrardannn,evet ya çok güzelll telefondakisi seside çok güzel ama
bu grupta ne kadar çok mersinlii varmışş
evet ben de aile hekimliğini kazanmak istiyorum,inşallah buu tusta nasip olur :))

inşallahh kazanırsınız

Akrep bizde bize yakın olan tekire kar görmye gitmiştik ,
köpeğe kek vermen çok güzel olmuşş,
şimdi kaynımlar aradı,
bize geliyorlarmışş hemen elmalı tart yaptımm

evet kupa kastettim 2 fincan içerim bundan sonra patates yediğim zaman ekmek yemem ekmek yediğim zaman da patates yemem artık

slm arkadaşlar kahvaltı da 1 yumurta,4 zeytin,az peynir,1 tatlı kaşığı çikolata,2 fincan çay
kahvaltıyı geç yapmıştım öğleden sonra 1 buçuk biber dolması,yarım kase yoğurt
akşam üzeri 1 kivi
3 litre su
1 fincan rezene
1 fincan yeşil çay

ikindi civarları:2 yumurta,1 kahve
ara:1ayran
akşam:2 tavuk baget(yağsız tuzsuz)
ara:1sütlü kahve
iyi gecelerrrr kızlarrr

zuuzmmmmm nisa ile aşkımızı bu sefer daha iyi idrak ettin sen bence kıyamam ona
iyi kurtaırsınız belki orayı
kimse yokkk sssaaammm ben varımmm aslında diyorum ki ben başka yeri kurtarsam diye önermiyorum değil mersin tarafından bir yeri fakat bana inanıyorlar güveniyorlar ki senden başkası ile olmaaazz diyorlar ben ekipin başını çekiyormuşum bensiz olmaz mış az kaldı kurtaracam korkmayın siz
kız biz bir araya geldik inş bir araya gelirseniz sende yaşayacaksın akrep te bende ifade de ettik hani tel sesi karşında görüyorsun değişik bir duygu şaka gibi kız bu akrebi ben rüyam da da gördümdüydü aslının aynısıydı seviyom işte ben onuuuuuuu
Akrep bizde bize yakın olan tekire kar görmye gitmiştik ,
köpeğe kek vermen çok güzel olmuşş,
şimdi kaynımlar aradı,
bize geliyorlarmışş hemen elmalı tart yaptımm
yeseydin kız birazzz karabibbeeeerrr :125::125: şimdi sıcak sıcak o elmalar erimiştir yumuşacık olmuştur offff ye hadi yeee yeee :125: birşey olmaz yarında yaparsın yersinnn :125:

emilicemrem senin bebeğin mi var rezene içiyorsun bildiğim kadarı ile rezene süt yapıyor başka bir özelliği de rakı gibi kokuyor birde sindirime iyi geldiğini biliyorum valla başka bir özelliğini de bilmiyorum özellikle mi içiyorsun merak ettim
afiyet olsun güzel menü
ama dediğim gibi canım günde 2 kupayı geçme alışkanlık edinme kendi sağlığın için karaciğer yağlanması kötü olur sonra derman arama

2. TAKIM PAYLAŞIM LİSTESİ​

Pazartesi

akrep33 ( 9 )
genic ( 0 )
bahiresemanur ( 13 )
karabiber01 ( 2 )
cceylin ( 8 )
banusultan ( 1 )
emilicemre (7)
voque2013 (1)
misspsi ( 9 )
Aybüke ( 5 )

akreeepp
bu cennet varya hem çirkin hem masum bir şey:105: tamam mı adam istememiş adamın annesi devreye girmiş oğluma alamam seni demiş kız varya adam davar güderken kaçırmış adamı kadının karşısına birkaç gün sonra çıkmışlar karakolda ohhh dermiş canıma değsin aldım işte oğlunu kadın ayılıyormış:94: bayılıyormuş cennet sen daha kafayı çook vuracan bu kafayla taşlara diyormuş
evlendiler mecburen adam da namus meselesi saydı evlendi kısaca

2. TAKIM PAYLAŞIM LİSTESİ​

Pazartesi

akrep33 ( 9 )
genic ( 0 )
bahiresemanur ( 13 )
karabiber01 ( 2 )
cceylin ( 8 )
banusultan ( 1 )
emilicemre (7)
voque2013 (1)
misspsi ( 9 )
Aybüke ( 5 )

akreeppp dönüşüm muhteşem mi oldu nedir 1 olmuşummm paylaşımda kızzz

nasıl yaa bildigin kadın mı kaçırmış adamı şimdi mutlular mı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…