- 7 Mart 2011
- 2.302
- 16
- 358
Bahocannn duydun zilin sesini anacımmmmmmmmmm
kızlar öğlen ne yediğimi yazmaya girdim ama artık akşamları yazarım tüm yediiklerimi
bugün kuaföre gittim kaş bıyık,evde saçımı boyadım.bakım günü oldu iyiceşimdi derse oturacağım
ducan uygulamayaa devammm ediyorum 2. günüm :))) bakalım cuma tartıda hangi rakamı göreceğim
çok heyecanlıyım :)))
kızlar atlama ipi alıyorum hayırlı ugurlu olsun evde ip atlıcam
bahire sen neler diyon bacınn nasılda gaza getiriyorsun yee diyeee,ama seni dinledim yedim ve bugün çok pişmanımm moralim bozuldu 1dilimden birşey olmaz dedik basküle hemen yansımışş
Ayy yok alma günahımızı görüşmedik bizaybikle görüştünüz deeemmmiiii:102::102: allahım her yerim evlen evlen diyenlerle dolduBu aybiğin benim evlenmemle derdi yok neymiş ben nisaya ne hissediyorum merak ediyormuş teyze olup o duyguyu tadacakmış ben diyorum sen ne hissediyorsan yarısı teyze anne yarısıdır diyorum yaşamak lazım diyoooo
Hadi bakalım hayırlısı canım..kızlar öğlen ne yediğimi yazmaya girdim ama artık akşamları yazarım tüm yediiklerimi
bugün kuaföre gittim kaş bıyık,evde saçımı boyadım.bakım günü oldu iyiceşimdi derse oturacağım
ducan uygulamayaa devammm ediyorum 2. günüm :))) bakalım cuma tartıda hangi rakamı göreceğim
toplu halde olursa daha düzgün yorum yapabiliriz dr um civanım kız dr deyince birsürü talibim oldu da bir dr talibim olmadı bak evlenince kocamın kafasına kakacak bir meslek grubu eksikk
yok yokkk olammmaazzzbenim içim rahat rahat beni ne dr ne mühendisler istediiydiiii diye hönkürmem lazım
evet canım 9 buçuk aylık bebeğim var süt yapıyo bi de kızım gaz sıkıntısı çekmiyo içtiğim zaman ondan içiyorum bazende 1-2 çay kaşığı kızımada içiriyorum ana kız içiyoruz yani :)
Ben de tam bunu dicektim kızını emziriyomusun diye ve aldım cevabımı..Şimdi konu şu; menülerinde yeşil çay görüyorum, emziren ve hamile bayanlarda sakıncalı..Sütünden bebişe geçer bebişi rahatsız eder canım..Emzirirken yeşil çay içme..
evet canım 9 buçuk aylık bebeğim var süt yapıyo bi de kızım gaz sıkıntısı çekmiyo içtiğim zaman ondan içiyorum bazende 1-2 çay kaşığı kızımada içiriyorum ana kız içiyoruz yani :)
aldığım satıcı günde 1 fincan içebileceğimi söylemişti ondan içiyodum ama bu söylediğinden sonra içmem artık..teşekür ederim canım
kızlar deneme yapıyorum kilo çizelgesi yaptım bakalım olmuş mu...?
allah bağışlasın canım benim yerime öp kuzuyu doğru biliyormuşum rezene ile mutfakta ki bizim mutfakta raki gibi kokuyordu bizim eve girmez öyle şeyler kızımız için katlandık
ohh kurtulmuşsunn ev işlerinden eline sağlıkkkkızlar şu dört günde nasıl yorulduysam bu sabah yataktan kalkamadım.
çok gezdim çok.
yattığım günlerin acısını çıkardım resmen.
evdeki işlerimi de ihmal etmeyeyim dediğimden kolumu kaldıracak halim kalmadı.
bugüne ütü işim var ama kaç makina.ben sayısını unuttum.:18:
bende önceki kilo vermemde ip çok atlardım çok faydası oluyorrvalla bir ara ona bende takıldım ama evde olmaz gibi geliyor nedense aşağıdakileri düşününce. senin için sorun yoksa çok güzel kalori yaktığını biliyorum.
ceylin sizin ufaklıktan haber var mı canım. durumu ne ?
çok koşuşturmalı bir hafta ve güzel biten bir gün olmuşşhaftasonu acayip yoğun geçti. cumartesiden başlayalım bakalım. c.tesi sabah ve öğleden sonra sınavlarım vardı tabii erkenden kalktım bir göz attım konuları kendimede sade bir kahve yaptım. sonra sınava girdim çıktım. ordan k.valideye gittik. eşim, çocuk ve k.valide hep beraber görümceme gittiler ben evde kaldım öğleden sonraki sınava çalıştım. sonra aradı eşim biz geç gelicez sen kendin git sınava. tamam bende baktım saate çıktım ama nasıl bir trafik var sınav yerine geldim araba park edecek yer yok. hemen bastım hastanenin oraya. orada park yeri buldum koşa koşa gittim sınav yerine. hemen tabii stresden lavaboya gittim. sınava girdim çıktım tekrar k.valideye geldim oğluş uyuyor. eeee onu beklersem akşam olacak evde de işlerim var. eşim bırak işi hadi biraz gezelim havada çok güzel seninde biraz kafan dağılsın. benim kafanın dağılması mümkün mü başım çatlıyor resmen. neyse çıktık gezdiik dolaştık saat 17:30 gibi döndük oğluşu aldık doğru eve. hemen onlara yemek hazırladım yedirdim içirdim. ben geçtim temizliğe evi sil, süpür, toz al, balkon yıka, makinedekileri as bir daha çalıştır, tuvalet banyo temizliği ben bitmiştim tek kelime ile. yorgunluktan ölüyordum. kendime bir yeşilçay yaptım saat gece bire geliyordu uzattım ayaklarımı. tabii bu arada baba-oğul uyudular. Allah eşimden razı olsun çocukla ilgilenmese ben yapamazdım işleri.
menün güzel canımm,bende artık ekmek yemiyorum akşamlarııhımmm bu arada dünkü menüm:
sabah: yarım simit, 2 çeri domates, bir yeşilbiber, birkaç yaprak marul ve şekersiz çay
öğle: z.yağlı yeşil mercimek, bir su bardağı kadar yoğurt
ara: bir tane elma
akşam: 2 kepçe çorba.
2,5 lt su, 2 kupa yeşilçay zencefilli, kaç bardak siyah çay içtim bilmiyorum gün içinde, 3 tane sade türk kahvesi içtiğimi adım gibi biliyorum ama.
o kadar çok sıvı tüketmişim gece yattığımda midemden sesler geliyordu. hani böyle şişeyi yarıya kadar doldurursunuz sonra sallarsınız ondan da tuhaf tuhaf sesler çıkar ya çok güldüm kendime.
Ciddimisin rüyanda da aynımı gördün beni???
Bu arada karabibere gaz veriliyor ye diye hayırdır kilo vermesini kıskandın demiiii
Aman amann yemiş bilee baho senin beynine işlemiş
Bu saydığın atlama ipimi oluyor:26:
Süper..Hergün artırmalı olarak başla canım..Bende dün 50 mekikle başladım..Hergün 50 şer yükselticem bugün 100 yapıcam sabah 50 sini çektim bile akşam da diğer 50 artık..
Tatlım olur neden olmasın ayağına çorap giy ayak uçlarında gayet güzel ve sessiz atlanıyor..
Oyy başım döndüüEv işlerini bitirme aşkımı yeniledin şekerimm
Sen şimdi o insanlamı evlisin canım??
ohhh temizlik gibisi yokk,bende geçen hafta hallettim o işlerikızlar öğlen ne yediğimi yazmaya girdim ama artık akşamları yazarım tüm yediiklerimi
iyi akşamlar kızlar bu günkü menüm
sabah 2 bardak su
kahvaltı da 1 yumurta,4 zeytin,az peynir,1 tatlı kaşığı karadut reçeli(ev yapımı),1 dilim ekmek,2 çeri domates
ara 1 elma
öğlen 1 porsiyon kabak yemeğii1 kase yoğurt
ara 1 muz
akşam 1 kase şehriye çorbası
2 buçuk litre su
1 fincan rezene
yatana kadar 1 litre daha su içerim
kızlar deneme yapıyorum kilo çizelgesi yaptım bakalım olmuş mu...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?