Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bahire sen neler diyon bacınn nasılda gaza getiriyorsun yee diyeee,ama seni dinledim yedim ve bugün çok pişmanımm moralim bozuldu 1dilimden birşey olmaz dedik basküle hemen yansımışş

kızlar şu dört günde nasıl yorulduysam bu sabah yataktan kalkamadım.
çok gezdim çok.
yattığım günlerin acısını çıkardım resmen.
evdeki işlerimi de ihmal etmeyeyim dediğimden kolumu kaldıracak halim kalmadı.
bugüne ütü işim var ama kaç makina.ben sayısını unuttum.:18:

kızlar atlama ipi alıyorum hayırlı ugurlu olsun evde ip atlıcam

valla bir ara ona bende takıldım ama evde olmaz gibi geliyor nedense aşağıdakileri düşününce. senin için sorun yoksa çok güzel kalori yaktığını biliyorum.

ceylin sizin ufaklıktan haber var mı canım. durumu ne ?

Son düzenleme:
selam kızlar kaç gündür nerelerdeyim görünmüyorum ortalıkta yine değilmi.

şimdi dün yerimde değildim onun için bakamadım. bugün tüm geçmişi okudum tabiiki de.

haftasonu acayip yoğun geçti. cumartesiden başlayalım bakalım. c.tesi sabah ve öğleden sonra sınavlarım vardı tabii erkenden kalktım bir göz attım konuları kendimede sade bir kahve yaptım. sonra sınava girdim çıktım. ordan k.valideye gittik. eşim, çocuk ve k.valide hep beraber görümceme gittiler ben evde kaldım öğleden sonraki sınava çalıştım. sonra aradı eşim biz geç gelicez sen kendin git sınava. tamam bende baktım saate çıktım ama nasıl bir trafik var sınav yerine geldim araba park edecek yer yok. hemen bastım hastanenin oraya. orada park yeri buldum koşa koşa gittim sınav yerine. hemen tabii stresden lavaboya gittim. sınava girdim çıktım tekrar k.valideye geldim oğluş uyuyor. eeee onu beklersem akşam olacak evde de işlerim var. eşim bırak işi hadi biraz gezelim havada çok güzel seninde biraz kafan dağılsın. benim kafanın dağılması mümkün mü başım çatlıyor resmen. neyse çıktık gezdiik dolaştık saat 17:30 gibi döndük oğluşu aldık doğru eve. hemen onlara yemek hazırladım yedirdim içirdim. ben geçtim temizliğe evi sil, süpür, toz al, balkon yıka, makinedekileri as bir daha çalıştır, tuvalet banyo temizliği ben bitmiştim tek kelime ile. yorgunluktan ölüyordum. kendime bir yeşilçay yaptım saat gece bire geliyordu uzattım ayaklarımı. tabii bu arada baba-oğul uyudular. Allah eşimden razı olsun çocukla ilgilenmese ben yapamazdım işleri.

neyse pazar sabah arkadaşım aradı kahvaltıya gidelim mi diye. hava berbattı ama benimde yorgunluktan kolumu kaldıracak halim yok tamam dedim. yoldan geçerken onları aldık kahvaltı yerine gittik diğer arkadaşlarda geldi. biz 3 aile 4 tane çocuk ohhh kahvaltımızı yaptık. ordan arkadaşlardan biri ufaklığı bırakmak için evlerine gittiler. bizde diğer grupla bana gittik kahve içtik. evden çıktık tiyatroya gidecektik doğru tiyatroya gittik. çocuklar çok eğlendiler çıkınca annem aradı kuzenimin kolu kırılmış oraya gidelim akşam tamam dedim çocuğu sende uyutayım biraz akşam rezil olmasın. gittim çocuğu uyuttum annemde. sonra pazara gittim birşeyler aldım geldim yemek yaptım. akşam annemlerde yedik doğru teyzeme gittik gece saat 11 gibi evdeydik. eee dünde sabahın köründe çocuğu hazırla okula götür biraz bekle falan filan. tam oldum kızlar

kız bahire senin durumu da okudum ya gül gül öldüm valla. canım sen elektrik alamadım falan filan demişsin ya o işler pek belli olmaz canım. hayırlısı diyelim

ama senin son dakika öğreniyor olman bomba olmuş. kendi yaşadığım aklıma geldi anneme söylenip durmuştum ben benden habersiz sen neler yapıyosun diye.

2. TAKIM PAYLAŞIM LİSTESİ​

Pazartesi

akrep33 ( 9 )
genic ( 0 )
bahiresemanur ( 13 )
karabiber01 ( 2 )
cceylin ( 8 )
banusultan ( 1 )
emilicemre (7)
voque2013 (1)
misspsi ( 9 )
Aybüke ( 5 )

amannn takımın yüzkara olmuşum hale bak. kaptanımdan özür dilerim.

ikindi civarları:2 yumurta,1 kahve
ara:1ayran
akşam:2 tavuk baget(yağsız tuzsuz)
ara:1sütlü kahve
iyi gecelerrrr kızlarrr

arkadaşlar lütfen böyle parça parça yazmayın menülerinizi tam yazın. bizlerde gün içinde neler yediğinizi daha rahat görelim ve yanlışlarımız veya doğrularımız hatta sizin menülerinizden faydalanmak isteyenler daha rahat faydalanabilsin. böyle bölük pörçük takip etmesi çok zor. menülerimizi ya akşamları ya da ertesi gün tam olarak yazıyoruz.

oyyy oyyyy oyyy bak bahocan da senin tanıdıklarla aynı fikirde bebeğim. sesinde çok güzel geliyor kendinde öyleymişsin.

hımmm bu arada dünkü menüm:

sabah: yarım simit, 2 çeri domates, bir yeşilbiber, birkaç yaprak marul ve şekersiz çay

öğle: z.yağlı yeşil mercimek, bir su bardağı kadar yoğurt

ara: bir tane elma

akşam: 2 kepçe çorba.

2,5 lt su, 2 kupa yeşilçay zencefilli, kaç bardak siyah çay içtim bilmiyorum gün içinde, 3 tane sade türk kahvesi içtiğimi adım gibi biliyorum ama.

o kadar çok sıvı tüketmişim gece yattığımda midemden sesler geliyordu. hani böyle şişeyi yarıya kadar doldurursunuz sonra sallarsınız ondan da tuhaf tuhaf sesler çıkar ya çok güldüm kendime.

Ciddimisin rüyanda da aynımı gördün beni???

Bu arada karabibere gaz veriliyor ye diye hayırdır kilo vermesini kıskandın demiiii

bahire sen neler diyon bacınn nasılda gaza getiriyorsun yee diyeee,ama seni dinledim yedim ve bugün çok pişmanımm moralim bozuldu 1dilimden birşey olmaz dedik basküle hemen yansımışş
Aman amann yemiş bilee baho senin beynine işlemiş
çok iyi yaparsın,harika bir spor canım.
geçen hafta tchibo da atlama sayaçlı,kalori hesaplamalı modelini beğenmiştim ben de.almışken pro. olsun değil mi.
Bu saydığın atlama ipimi oluyor:26:
kızlar atlama ipi alıyorum hayırlı ugurlu olsun evde ip atlıcam
Süper..Hergün artırmalı olarak başla canım..Bende dün 50 mekikle başladım..Hergün 50 şer yükselticem bugün 100 yapıcam sabah 50 sini çektim bile akşam da diğer 50 artık..
Tatlım olur neden olmasın ayağına çorap giy ayak uçlarında gayet güzel ve sessiz atlanıyor..

Oyy başım döndüü Ev işlerini bitirme aşkımı yeniledin şekerimm

Sen şimdi o insanlamı evlisin canım??

hımm bak bu çorap işini sevdim. hemen denenecektir.

evet başlayalım şekercim evimiz temiz kafamız temiz ondan sonra deymeyin keyfimize.

evet ben o insanla evliyim. Allahıma şükürler olsun.

Son düzenleme:
benimde var ipim ama aynı gerekçe ile atlayamıyorum mekik snavg duvara yaslanıp diz bük yukarı kalk hareketlerine devam birde danceeee

annnnaaammm sende mi görücü aracılığlan evlendiiinnn

Son düzenleme:
Ciddimisin rüyanda da aynımı gördün beni???

Bu arada karabibere gaz veriliyor ye diye hayırdır kilo vermesini kıskandın demiiii

kuzzzuuuu seni görmeden önce hani sana dedimdiydi sen sanki benim evimdeydin başucuma kadar geldin hadi kalk kalk gidiyoruz ne işin var burada dedin diydi gerçek halin gibi aynı hiç değişik değil rüyamda gördüğüm kadının aynısı

Ne güzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…