zuuzmmmmm nisa ile aşkımızı bu sefer daha iyi idrak ettin sen bencekıyamam ona
kimse yokkk sssaaammm ben varımmm aslında diyorum ki ben başka yeri kurtarsam diye önermiyorum değilmersin tarafından bir yeri fakat bana inanıyorlar güveniyorlar ki senden başkası ile olmaaazz diyorlar ben ekipin başını çekiyormuşum bensiz olmaz mış az kaldı kurtaracam korkmayın siz
kız biz bir araya geldik inş bir araya gelirseniz sende yaşayacaksın akrep te bende ifade de ettik hani tel sesi karşında görüyorsun değişik bir duygu şaka gibi kız bu akrebi ben rüyam da da gördümdüydü aslının aynısıydı seviyom işte ben onuuuuuuu
yeseydin kız birazzz karabibbeeeerrr :125::125: şimdi sıcak sıcak o elmalar erimiştir yumuşacık olmuştur offff ye hadi yeee yeee :125: birşey olmaz yarında yaparsın yersinnn :125:
emilicemrem senin bebeğin mi var rezene içiyorsun bildiğim kadarı ile rezene süt yapıyor başka bir özelliği de rakı gibi kokuyorbirde sindirime iyi geldiğini biliyorum valla başka bir özelliğini de bilmiyorum özellikle mi içiyorsun merak ettim
afiyet olsun güzel menü
ama dediğim gibi canım günde 2 kupayı geçme alışkanlık edinme kendi sağlığın için karaciğer yağlanması kötü olur sonra derman arama
kızlar atlama ipi alıyorum hayırlı ugurlu olsun evde ip atlıcam
kızlar atlama ipi alıyorum hayırlı ugurlu olsun evde ip atlıcam
2. TAKIM PAYLAŞIM LİSTESİ
Pazartesi
akrep33 ( 9 )
genic ( 0 )
bahiresemanur ( 13 )
karabiber01 ( 2 )
cceylin ( 8 )
banusultan ( 1 )
emilicemre (7)
voque2013 (1)
misspsi ( 9 )
Aybüke ( 5 )
ikindi civarları:2 yumurta,1 kahve
ara:1ayran
akşam:2 tavuk baget(yağsız tuzsuz)
ara:1sütlü kahve
iyi gecelerrrr kızlarrr
Bugün okulun ilk günü malum..Kızımı okula götürdüm öğlen..Gidiş geliş yolunda gördüğüm tanıdıklar çok güzel olmuşsun dedilerşaştım kaldım..Hem Pazartesi yoğunluğu hem kzımla ilgilenmekten kendimle ilgilenemedim bile öyleki bir kalem bile çekemedim..
Ben bu durumu; tercihimi sağlıklı gıdalardan yana kullanmama bağlıyorum..Cilt daha sağlıklı oluyor..
kız biz bir araya geldik inş bir araya gelirseniz sende yaşayacaksın akrep te bende ifade de ettik hani tel sesi karşında görüyorsun değişik bir duygu şaka gibi kız bu akrebi ben rüyam da da gördümdüydü aslının aynısıydı seviyom işte ben onuuuuuuu
yeseydin kız birazzz karabibbeeeerrr :125::125: şimdi sıcak sıcak o elmalar erimiştir yumuşacık olmuştur offff ye hadi yeee yeee :125: birşey olmaz yarında yaparsın yersinnn :125:
Aman amann yemiş bilee baho senin beynine işlemişbahire sen neler diyon bacınn nasılda gaza getiriyorsun yee diyeee,ama seni dinledim yedim ve bugün çok pişmanımm moralim bozuldu 1dilimden birşey olmaz dedik basküle hemen yansımışş
Bu saydığın atlama ipimi oluyor:26:çok iyi yaparsın,harika bir spor canım.
geçen hafta tchibo da atlama sayaçlı,kalori hesaplamalı modelini beğenmiştim ben de.almışken pro. olsun değil mi.
Süper..Hergün artırmalı olarak başla canım..Bende dün 50 mekikle başladım..Hergün 50 şer yükselticem bugün 100 yapıcam sabah 50 sini çektim bile akşam da diğer 50 artık..kızlar atlama ipi alıyorum hayırlı ugurlu olsun evde ip atlıcam
Tatlım olur neden olmasın ayağına çorap giy ayak uçlarında gayet güzel ve sessiz atlanıyor..valla bir ara ona bende takıldım ama evde olmaz gibi geliyor nedense aşağıdakileri düşününce. senin için sorun yoksa çok güzel kalori yaktığını biliyorum.
ceylin sizin ufaklıktan haber var mı canım. durumu ne ?
haftasonu acayip yoğun geçti. cumartesiden başlayalım bakalım. c.tesi sabah ve öğleden sonra sınavlarım vardı tabii erkenden kalktım bir göz attım konuları kendimede sade bir kahve yaptım. sonra sınava girdim çıktım. ordan k.valideye gittik. eşim, çocuk ve k.valide hep beraber görümceme gittiler ben evde kaldım öğleden sonraki sınava çalıştım. sonra aradı eşim biz geç gelicez sen kendin git sınava. tamam bende baktım saate çıktım ama nasıl bir trafik var sınav yerine geldim araba park edecek yer yok. hemen bastım hastanenin oraya. orada park yeri buldum koşa koşa gittim sınav yerine. hemen tabii stresden lavaboya gittim. sınava girdim çıktım tekrar k.valideye geldim oğluş uyuyor. eeee onu beklersem akşam olacak evde de işlerim var. eşim bırak işi hadi biraz gezelim havada çok güzel seninde biraz kafan dağılsın. benim kafanın dağılması mümkün mü başım çatlıyor resmen. neyse çıktık gezdiik dolaştık saat 17:30 gibi döndük oğluşu aldık doğru eve. hemen onlara yemek hazırladım yedirdim içirdim. ben geçtim temizliğe evi sil, süpür, toz al, balkon yıka, makinedekileri as bir daha çalıştır, tuvalet banyo temizliği ben bitmiştim tek kelime ile. yorgunluktan ölüyordum. kendime bir yeşilçay yaptım saat gece bire geliyordu uzattım ayaklarımı. tabii bu arada baba-oğul uyudular. Allah eşimden razı olsun çocukla ilgilenmese ben yapamazdım işleri.
Oyy başım döndüüneyse pazar sabah arkadaşım aradı kahvaltıya gidelim mi diye. hava berbattı ama benimde yorgunluktan kolumu kaldıracak halim yok tamam dedim. yoldan geçerken onları aldık kahvaltı yerine gittik diğer arkadaşlarda geldi. biz 3 aile 4 tane çocuk ohhh kahvaltımızı yaptık. ordan arkadaşlardan biri ufaklığı bırakmak için evlerine gittiler. bizde diğer grupla bana gittik kahve içtik. evden çıktık tiyatroya gidecektik doğru tiyatroya gittik. çocuklar çok eğlendiler çıkınca annem aradı kuzenimin kolu kırılmış oraya gidelim akşam tamam dedim çocuğu sende uyutayım biraz akşam rezil olmasın. gittim çocuğu uyuttum annemde. sonra pazara gittim birşeyler aldım geldim yemek yaptım. akşam annemlerde yedik doğru teyzeme gittik gece saat 11 gibi evdeydik. eee dünde sabahın köründe çocuğu hazırla okula götür biraz bekle falan filan. tam oldum kızlar
kız bahire senin durumu da okudum ya gül gül öldüm valla. canım sen elektrik alamadım falan filan demişsin ya o işler pek belli olmaz canım. hayırlısı diyelim
ama senin son dakika öğreniyor olman bomba olmuş. kendi yaşadığım aklıma geldi anneme söylenip durmuştum ben benden habersiz sen neler yapıyosun diye.
Aman amann yemiş bilee baho senin beynine işlemiş
Bu saydığın atlama ipimi oluyor:26:
Süper..Hergün artırmalı olarak başla canım..Bende dün 50 mekikle başladım..Hergün 50 şer yükselticem bugün 100 yapıcam sabah 50 sini çektim bile akşam da diğer 50 artık..
Tatlım olur neden olmasın ayağına çorap giy ayak uçlarında gayet güzel ve sessiz atlanıyor..
Oyy başım döndüüEv işlerini bitirme aşkımı yeniledin şekerimm
Sen şimdi o insanlamı evlisin canım??
benimde var ipim ama aynı gerekçe ile atlayamıyorum mekik snavg duvara yaslanıp diz bük yukarı kalk hareketlerine devam birde danceeeevalla bir ara ona bende takıldım ama evde olmaz gibi geliyor nedense aşağıdakileri düşününce. senin için sorun yoksa çok güzel kalori yaktığını biliyorum.
ceylin sizin ufaklıktan haber var mı canım. durumu ne ?
kız bahire senin durumu da okudum ya gül gül öldüm valla. canım sen elektrik alamadım falan filan demişsin ya o işler pek belli olmaz canım. hayırlısı diyelim
ama senin son dakika öğreniyor olman bomba olmuş. kendi yaşadığım aklıma geldi anneme söylenip durmuştum ben benden habersiz sen neler yapıyosun diye.
Ciddimisin rüyanda da aynımı gördün beni???
Bu arada karabibere gaz veriliyor ye diye hayırdır kilo vermesini kıskandın demiiii
evet ben o insanla evliyim. Allahıma şükürler olsun.
annnnaaammm sende mi görücü aracılığlan evlendiiinnn
kuzzzuuuu seni görmeden önce hani sana dedimdiydi sen sanki benim evimdeydin başucuma kadar geldin hadi kalk kalk gidiyoruz ne işin var burada dedin diydi gerçek halin gibi aynı hiç değişik değil rüyamda gördüğüm kadının aynısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?