Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zulaley rakibini buldu.inşallah canım ama seni gözüme kestirdimsana yetişmem lazım
maşallah diyorum başkada bişi demiyorum
ben kesin dayanamaz yerdim süpersinnn![]()
90dk yürüyüşümü yaptım eve zor düştüm çok acıkmıştım 2 közlenmiş kırmızı biber 2 kş yogurt 1 dl kp ekmegi yedim
geçmiş olsun canım.haydi hepinize hayırlı olsun o zaman.selam kızlar fenalardayım. sanırım grip oluyorum ayakta zor duruyorum. oysa c.tesi başlamıştım takviyelere ama pek fark etmeyecek gibi tıkandım kaldım. hadi bakalım ama yılmak yok.
şimdi cuma günü işyerinde kızlarla konuştuk p.tesi diyete başlayacaktık. ben manav işini halledecektim. diğeri marketten kuru kayısı, kabuk tarçın vs birşeyler almak için. neyse bunlar almışlar bende hallettim üstüme düşeni. sabah bir geldim baktım bu ikisi simitler nutellalar fırça attım bunlara tabii ben onlara uymadım. ohhh güzel güzel kahvaltımı yaptım. şimdi sıkıyönetimdeler ikiside bakalım ne kadar dayanacaklar banacuma günü bu sıkıyönetimin meyvesini alacağımı ümit ediyorum.
size de geçmiş olsun güzelim.bu diş işleri zor maalesef.slm kızlar ancak gelebildim malum kız hasta biraz sağlık ocağına gittik doktorumuz sırtını dinledi bi ağladı bi ağladı içim gitti valla ama şükürler olsun bişeyi yokmuş dişten yapıyomuş bi kaç gece nöbetciyiz artık inşallah kolay geçer
bahire bu ara maşallahın var.sonuçları da güzel olacak inşallah.kızlar koşarak geldim işten beyazlarım makineye atımıştım sabah yıkamaış hamarat kızım sağ olsun gelir gelmez astım balkona sabaha karşı kalkıp toplamam lazım burası küçük yer malum iç çamaşırı balkonda olmaz
çamaşır asarken mercimek ve pirinç koydum ocağğa haşladım şimdi çorba yapıp içecem ve ardından derese geçecem kızlar bugün yds ye başvurdum yabancı dil sınavı nisan da sınav var bakalım hayrı olsun kızlar benim cayır cayır ders çalışmam larzım
oluyor öyle arada.kızlaar genelde yukarıda yazdığım menüyle gideceğei bundan sonra,bakalım inşallah güzel kilolarla karsılasırız
gerçi bu hafta sabit kalsam bile kar,haftasonunda yediğim rezaletten sonra(
neyse geçmiş geçmşte kaldıı,gelecek ise daha yaşanmadı...öptümm
günaydın kızlar
dün zaman nasıl geçti anlamadım
derse tam gaz verdim
başım ağrıyor valla
şimdi kelime ezberlemem lazım konular gelir ardından
sıfatlar ve options kelimeler
günaydın kızlar .............
tıkanmış bir halde buralardayım yine . birkaç güne kadar geçecek inşallah.
geçmiş olsun genic
dikkat edin kızlar,bu ara salgın var
meyve+sıcak içecekler menülerimizden eksik olmasın :*
kızlar koşarak geldim işten beyazlarım makineye atımıştım sabah yıkamaış hamarat kızım sağ olsun gelir gelmez astım balkona sabaha karşı kalkıp toplamam lazım burası küçük yer malum iç çamaşırı balkonda olmaz
çamaşır asarken mercimek ve pirinç koydum ocağğa haşladım şimdi çorba yapıp içecem ve ardından derese geçecem kızlar bugün yds ye başvurdum yabancı dil sınavı nisan da sınav var bakalım hayrı olsun kızlar benim cayır cayır ders çalışmam larzım
dünkü menüm:sabah kalkınca:1elma+kahve
kahvaltı:1dom.+1sal+1biber+1haşlanmış yum.+2 kepekli ekmek+1kk peynir
ara:elma,bitki çayı
öğlen:2kepekli ekmek+1kase yoğurt
ara:1madalina
aakşam.1kase çorba,salata+5tane küçük köfte+2kepekli ekmek
arada:1şekerli çay
canım yds ve ales öyp ile araş gör başvurmak öğr gör başvurmak en kötü ihtimalle yüksek lisansa başvurmak için bir de artık a grubunda ingilzce soru çıkmıyor yds puanı esas alınıyor ben kpss a gurubuna da gireceğim için girmem gerek bu sınava bilgin olsun tıp ta uzmanlık için de bu sınav gerekiyor artık ösym ingilizce yapmıyacak sınavlarıne çalışıyorsun canım
ben temizlettim hiiiç birşey olmadı dr dedi ki köpek dişimin üzeri hafif dedi dumanlı renk farkı var bu da sigara dan oluyormuş bırak sigarayı dedi geçer bu dişimi fırçalamayı öğretti ben yanlış yapıyormuşum arka dişlerimin et kısmı ile diş arasından resmen kireç gibi çıkardı kalıntıları düzgün fırçalarsak oluşmaz mış diş nasıl rahatlıyor varya hissedyiyorsundiş hekimim dişi temizletmek dişe zarar verir demişti ama tıp fakültesinin son senesinde,diş hekimliği alanında prof. bi hoca bize bir dersliğine eğitime gelmişti,ben de kendisine sormuştum,o da hayır zarar vermez demişti.
dişlerdeki aralanma şöyle olabilir(kendi deneyimlerimden yola çıkarak) diş taşları dişlerin arasını dolduruyor,onlar gidince dişler aralıklı gibi gözüküyor.ben diş taşlarımı temizletmedim ama düzgün diş fırçalama ve düzgün diş ipi kullanımı sayesinde baya kurtulmuştum,o sırada farkettim diş aralarımın gözüktüğünü,bir arkadaşım da farketmişti...
inş kız araştırma görevliliğini kazanırsam önce yüksek sonra dr a sonra yard doç sonra doç sonra prof dr oooofff offf çok çalışmam lazım çooookkkkzulaley rakibini buldu.
bomba gibi başladım diyorsun.
geçmiş olsun canım.haydi hepinize hayırlı olsun o zaman.
size de geçmiş olsun güzelim.bu diş işleri zor maalesef.
bahire bu ara maşallahın var.sonuçları da güzel olacak inşallah.
oluyor öyle arada.
bahire üni ye prof. olacakmış.
![]()
benden de sana kuşşşuuummmmbu arada hepinize sevgi yüklü günaydın öpücükleri gönderiyorum.![]()
akreeepp dün sporu es geçtimmm kuyu cadısııııcumartesi : 50 mekik, 60 dk yürüyüş
pazar:100 mekik, 60 dk yürüyüş
p.tesi: 150 mekik,40 ters mekik, toplamda 190 mekik..
Hayırdır zuzum geçmişi okuyamadım henüz..Dün akşam elim tele gidip duruyordu seni aramak için rahatsız etmim dedim sonra..
canım yds ve ales öyp ile araş gör başvurmak öğr gör başvurmak en kötü ihtimalle yüksek lisansa başvurmak için bir de artık a grubunda ingilzce soru çıkmıyor yds puanı esas alınıyor ben kpss a gurubuna da gireceğim için girmem gerek bu sınava bilgin olsun tıp ta uzmanlık için de bu sınav gerekiyor artık ösym ingilizce yapmıyacak sınavları
ben temizlettim hiiiç birşey olmadı dr dedi ki köpek dişimin üzeri hafif dedi dumanlı renk farkı var bu da sigara dan oluyormuş bırak sigarayı dedi geçer bu dişimi fırçalamayı öğretti ben yanlış yapıyormuşum arka dişlerimin et kısmı ile diş arasından resmen kireç gibi çıkardı kalıntıları düzgün fırçalarsak oluşmaz mış diş nasıl rahatlıyor varya hissedyiyorsun
inş kız araştırma görevliliğini kazanırsam önce yüksek sonra dr a sonra yard doç sonra doç sonra prof dr oooofff offf çok çalışmam lazım çooookkkk
benden de sana kuşşşuuummmm
akreeepp dün sporu es geçtimmm kuyu cadısııııgörürsün sennnnnn
bugün cezalı olarak dünün künü de yaparak geçirecemmmmmmm
akreeepp bendede tıkan ma var ne yapsakkkkk kuru kayısı var taş gibi kuru erik var taş gibi kuru incir var taş gibi bir iki alıp tencereye koysam sobanın üzerinde bekletsem kız öylede hoşaf olur ben şööyle çıtır çıtır yesem öneride bulunurmusun lütfen
dün akşam açılsın diye tıpkı ondan önceki akşam gibi işlem görmemiş
1 avuç yer fıstığı yedim tıkanıklık geçsin diye![]()
Allahım ya kız sen çok yaşa emi. benim burnum tıkalı canım. grip oldum.![]()
canım yds ve ales öyp ile araş gör başvurmak öğr gör başvurmak en kötü ihtimalle yüksek lisansa başvurmak için bir de artık a grubunda ingilzce soru çıkmıyor yds puanı esas alınıyor ben kpss a gurubuna da gireceğim için girmem gerek bu sınava bilgin olsun tıp ta uzmanlık için de bu sınav gerekiyor artık ösym ingilizce yapmıyacak sınavları
ben temizlettim hiiiç birşey olmadı dr dedi ki köpek dişimin üzeri hafif dedi dumanlı renk farkı var bu da sigara dan oluyormuş bırak sigarayı dedi geçer bu dişimi fırçalamayı öğretti ben yanlış yapıyormuşum arka dişlerimin et kısmı ile diş arasından resmen kireç gibi çıkardı kalıntıları düzgün fırçalarsak oluşmaz mış diş nasıl rahatlıyor varya hissedyiyorsun
inş kız araştırma görevliliğini kazanırsam önce yüksek sonra dr a sonra yard doç sonra doç sonra prof dr oooofff offf çok çalışmam lazım çooookkkk
benden de sana kuşşşuuummmm
akreeepp dün sporu es geçtimmm kuyu cadısııııgörürsün sennnnnn
bugün cezalı olarak dünün künü de yaparak geçirecemmmmmmm
akreeepp bendede tıkan ma var ne yapsakkkkk kuru kayısı var taş gibi kuru erik var taş gibi kuru incir var taş gibi bir iki alıp tencereye koysam sobanın üzerinde bekletsem kız öylede hoşaf olur ben şööyle çıtır çıtır yesem öneride bulunurmusun lütfen
dün akşam açılsın diye tıpkı ondan önceki akşam gibi işlem görmemiş
1 avuç yer fıstığı yedim tıkanıklık geçsin diye![]()
Allahım ya kız sen çok yaşa emi. benim burnum tıkalı canım. grip oldum.![]()
:26::26: kız tıkandım deyince :26: allah beni gerçekten
şahtım şahbaz oldum hiçbirşey anlamaz oldum desem yeri
inşallah seneye geçer bu durum