- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
çarpıl inşallah,ayakların yere değmesin,aşktan nefesin kesilsin.daha nasıl good dua edeyim ben sana.o hayırsızdan intikamımı aldım öncepişman olup kapımda it ettim kovdum aşşağıladım attım tekmeyi
daha sonrası da elektirik alamadım kimsedenkısmet bu işler kızlar birgün ben bir çarpılacaaaam oh olacak bana
sen onlara ne bakıyorsun kızım ya.tabii öyle diyecekler.dışarıdan bakmayla hesaplanmaz o bir kere,iç organların durumu vs. gibi bir sürü kriteri var.canım ben 25 yaşındayımmalesef ki vucut yaşım 40 mışşşş!
banucum noldu ki canını sıkan birşey mi oldu acaba
işte bir kadın intikamıbi yerlerde nasibin vardır bahocan hele bekle bakalım.
menü de çok iyi
çarpıl inşallah,ayakların yere değmesin,aşktan nefesin kesilsin.daha nasıl good dua edeyim ben sana.
sen onlara ne bakıyorsun kızım ya.tabii öyle diyecekler.dışarıdan bakmayla hesaplanmaz o bir kere,iç organların durumu vs. gibi bir sürü kriteri var.
bir şey yok kuzum ya,kış üstüme üstüme geldi bu ara.kışkışlayasım var.
bir gün topluca bahocana kısmet açma duası edelim.böyle temiz bir ruh,böyle bir güzel bir kalp yalnız kalmamalı.
kızlar bu amirlerde bir memur aşkıdır sürüyor bizle oturup kalkar oldularhayırlısı fazla girmiyorum akşama telefi ederim evden artık
dünki menüm
sabah
ezogelin çorba
ara
1/2 adet tutku bisküvi
öğle
tavuk ızgara bol salata ayran birazcık pilav
ara
1/2
tutku bisküvi
akşam
1 porsiyon barbunya pilaki turşu süs biber turşu süzme yoğurt
gelip yazıyorum kimse yok,çıkıyorum döktürüyorsunuz.bu ne ya.:44:
slm arkadaşlar bugün kız kardeşimin doğum günü o sebeple annemlerde olucam gece de kalırım muhtemelen orda net yok artık yarın döndüğümde geçmişi okur yazarım size neşeli günler hepinize..
günaydın şekerler.
bir sürüişim var,hafta sonu muhtemalen yatılı misafirim olacak,ufaktan herşeyi bitirmem lazım cumaya kadar.
siz neler yapmışsınız bir bakayım geçmişe.[/QUOTE
misafiri çok severim ama yatılısını degilrabbim yardımcın olsun
hayırdır inşallahbenim yeniliğe,taze bir başlangıca ihtiyacım var.bakalım nelere gebe bu hislerim.
ev mi değiştiririm,yer mi,şehir mi,ama muhakkak yenilik istiyorum.
nasip tabii,allah hakkımızda hayırlısını versin.
şu ufaklık büyüyüp okula başlasa ben yapacaklarımı biliyorum da..
canım ben 25 yaşındayımmalesef ki vucut yaşım 40 mışşşş!
([/B]
daha çok gençsinkiloları verince o 40 20 olur
bugün 1 saat yürüyüşümü yaptım allaha şükürbu cuma 78 göreyim yeter bana
dünkü menüm:sabah müsli+kahve
ara:3fındık+3badem
ara:kakaolu süt
öğlen:2kepekli ekmek+1kase yoğurt
ara:kahve
tüm aralar:7meyve
akşam:1porsiyon sebbze yemeği+aayran+2küçük köfte+salata
günaydın kızlar dün işyerinde yoktum. izin aldım malum hastalık bu defa ağır geçiyor. bugün iyiyim çok şükür ilaçlara devam. bu ara diyet falan yapamıyorum herkes tepemde. sadece benim için gerekli olan şeyleri yemeye çalışıyorum o kadar zaten pek de iştahım yok. siz neler yapmışsınız bir bakalım...:126::126::126:
günaydın arkadaşlar.
cee deyip kaçıyorum,yarın geliyor misafirlerim,sabahtan.
evi halledeyim geç olmadan.
arada uğrarım mola yapınca.
öpüldünüz.
canım erkeklerin tümü aynı mı.hem kızına bir bak,hiç evlenmemeyi tercih eder miydin tekrar düşün.Bence bahocan böyle rahat.. Çift olsa nolucakki? Değişen sadece rahatı olacak.. Birde bakış açısı pembeden griye dönecek..
Karşı cins bu kadar mucize olsaydı acı çeken bunca evli bayan olmazdı öyle dimii
gıcık ya.senin çıkmanı bekliyoruzda ondan
veee günaydınnn,hayırlı günler hatunlarrrrrr
Günaydın arkadaşlar
günaydın kızlar dün işyerinde yoktum. izin aldım malum hastalık bu defa ağır geçiyor. bugün iyiyim çok şükür ilaçlara devam. bu ara diyet falan yapamıyorum herkes tepemde. sadece benim için gerekli olan şeyleri yemeye çalışıyorum o kadar zaten pek de iştahım yok. siz neler yapmışsınız bir bakalım...:126::126::126:
günaydın millettttt
geniccim çok geçmiş olsun canım, dinlenmeyince geçmio bu sene hastalık. sen de kitap filan oku gücün varsa kafanı dinlemiş olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?