Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

* * *2.TAKIM 298. ETAP * * *

akrep(65 / 64,9 / 0,1 / 0,15 % )
genic(60,3 / 59,4/ 0,9/ 1,49 % )
bahiresemanur(71 /71 / 0/ 0% )
karabiber01( 76,0 /74,8 /1,2 /1,58 % )
cceylin(67,5 / 66/1,5 / 2,22% )
banusultan( 65,5 / / / % )Bildirimde bulunmadı
misspsi( 59,4 / / / % ) Bildirimde bulunmadı
emilicemre(73,2 / / / % ) Bildirimde bulunmadı
zulaley ( 79 / 77 / 1 / 1,27 % ) 239. etapta mezun olan üye geri döndü. Kilosu 2' ye bölündü.

2.TAKIM ORTALAMASI : %

ceylincim ben renklendirdim sen de ortalamsını hesaplayıp ekle ve paylaşıma götür canım..Diğer arkadaşlardan gelen olursa 18:00 e kadar paylaşımda düzeltiriz..

ceylincim ben renklendirdim sen de ortalamsını hesaplayıp ekle ve paylaşıma götür canım..Diğer arkadaşlardan gelen olursa 18:00 e kadar paylaşımda düzeltiriz..

tamam kaptanım. Yalnız ben 17.30 da işten çıkıp servise binmiş oluyorum inşallah tam da servisteyken yazmazlar:)

kaptanım takımın ortalamasını hesaplarken, bildirimde bulunmayanları da hesaba katıp mı bölücem ?

takım 9 kişi. 3 kişi bildirimde bulunmadı. 9'a mı böleceğim, 6 ya mı?

zulaley ( 79 / 77 / 1 / 1,27 % ) 239. etapta mezun olan üye geri döndü. Kilosu 2' ye bölündü.

2.TAKIM ORTALAMASI : % 0,75

Son düzenleme:
kaptanım takımın ortalamasını hesaplarken, bildirimde bulunmayanları da hesaba katıp mı bölücem ?

takım 9 kişi. 3 kişi bildirimde bulunmadı. 9'a mı böleceğim, 6 ya mı?

evet canım 9' a böleceksin.

2.TAKIM ORTALAMASI : 0,75 %

ceylin tatlım renkler böyle kalsın canım. ortalamayı yazdım ben en sadece copy paste yap. haydi rastgele........

Son düzenleme:

doğru hadi kolay gelsin.

merhaba kızlar sabah bir telefon geldi misafirim gelecekti evimi temizledim koş koş ikram hazırladım sonra bir telefon daha gelemiceklermiş sinir oldum üst komşum geldi yürüyüşe gidelim dedi takıldım peşine dag yürüyüşü yaptık 2 saat o sinirin üstüne dag havası çok iyigeldi

geçmişe bakam kim nekadar vermiş

amannn boşver bak misafirin gelmemesi sana yaramış ne güzel yürüş yapmışsın temiz hava bol gıda almışsın şekercim. sen güzel tarafından bak olaya...

tebrik ederim ceylin kolaycacık hallettim tatlım... ellerine sağlık.

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 2 ziyaretçi)
genic, cceylin+, zulaley

misafirlerimiz var sanırım biri bizi gözetliyor.

Uff kötü olmuş ama yürüyüş güzel olmuş..
Canım sen ne güzel istikrarlı veriyosun her hafta 1 kilo maşallah, ceylin ve karabiber de çok güzel verdiler ve genic güzel bir çıkış yaptı..Haftaya da bahocanla bana kısmet olur inş. o çıkış..Harikasınız kızlar..Tebrik ediyorum hepinizide..

Banuyu çok merak ettim..

akrebim kaptanım senden de ben bir atak bekliyorum bakalım. böyle bir silkeleneceksin tam olacak. sen kafana koyduğunu yaparsın bunu da halledeceksin yakın zamana kadar.

herkesi canı gönülden tebrik ediyorum tekrar

banu duy sesimizi ...................

Eki Görüntüle 644942

fırsat bulmuşken resimlide paylaşayım canlarımmm
bekle benii,73 kiloo az kaldı kavuşmamıza

süper süpersin
canım zulaley 16 şubat : 79
23 şubat : 78
01 mart :77

bendeki notlar

canım çok sagolyaaa ben kilomu bildirip birdaha girememiştim takıma

amannn boşver bak misafirin gelmemesi sana yaramış ne güzel yürüş yapmışsın temiz hava bol gıda almışsın şekercim. sen güzel tarafından bak olaya...

evet komşumda öyle dedi gel şimdi sinirden bütün ikramları yersin gdelim havaal dedi 2 saat çok yoruldum ama süperdi kuş sesleri tavuklar horozlar

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 2 ziyaretçi)
genic, cceylin+, zulaley

misafirlerimiz var sanırım biri bizi gözetliyor.
allah seni görünmeyenlerden biri kaptan akrep

herşeyde hayır vardır yarın gelmek isterlersede ben kabul etmicemm

evet canım 2 haftadır çok iyi gidiyor ama bunlar daha taze yeni aldıgım kilolar daha 1 aylık çabuk gider beni 72 den sonrası zorluyor hep

güzelbir hafta sonu olsun hepimiz için inşallah bugün kızımı babannesine bırakıcam oradanda sahile yürümeyi düşünüyorum tabiiki hava durumuna baglı bir bakıyorsun fırtına bir bakıyorsun güneş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…