Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

selam kızlar bende bu haftasonu çalışanlardanım. dışarıda nasıl güzel hava anlatamam antalyaya bahar geldi. hadi bakalım müsait olanlar çıksın dolaşsın yürüyüş yapsın enerji toplasın.

burdada 74.8 kiloyumm canlarımm,oğlumla sitemizin önüdeki parka çıkardığımda çekildimm

günaydın kızlar hava çok bulutlu ama yinede yürümeyi düşünüyorum

cuma 2 saat yürüyüş
cumartesi1.30 yürüyüş
toplam 210 dk

karabiberim süperbirdegişim

merhaba kızlar.
3 gündür hiç kıpırdamadan yatıyordum.tamamen hareketsiz kaldım bu sefer.ağrı dayanma sınırımın ötesindeydi,ilaçlar etki etmedi.
doktorum ameliyatı kabul etmedi ki ona seve seve razıyım bu ağrıyı çekmektense.bugün ancak öğleden sonra yavaşladı,ilk kez ayağa kalktım,dünya varmış yarabbim.
yeni yürümeyi öğrenen bebekler gibiyim,tuvalete bile eşimle gittim.allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin.
çok oturamayacağım,biraz daha toparlayınca yazarım yine.

kızlaarr günaydınn:) ben geldim
kaynanamdaki modem bozulmuş,ondan internete giremedim ama şimdi evime geldim:)))
kendinize iyi bakın:))

haftasonu çok güzeldi ammadün yemedim yemedim akşam 1 adet çikolatalı gofret birazda çerezyedim hep kocamın yüzünden

canım çok geçmiş olsun

kaynanamdaki modem bozulmuş,ondan internete giremedim ama şimdi evime geldim:)))

hoşgeldin şeker

Çok geçmiş olsun canım..Ne olduki bu ağrılar nüksetti?
Hoşgeldin evine canım..
haftasonu çok güzeldi ammadün yemedim yemedim akşam 1 adet çikolatalı gofret birazda çerezyedim hep kocamın yüzünden

Boşver canım olmuş bitmiş sen bugününe bak artık..

KIZLAR özür dilerim buraya yazdıgım için inanın neresi oldugunu bilmiyorum rica etsem biri mesaj ile linki atabilirmi

sevgiler

herkese günaydın.
bugün biraz daha iyiyim şükür.ama hala zorlanıyorum.
bel fıtığını çeken bilir ağrısı doğum ağrısından aşağı kalmaz.
doktor ilaç merhem verip gönderdi beni ama tuttu mu sağlam tutuyor,paralize oluyorum resmen.
kalıcı bir çözüm lazım bana.
yürüyüş iyi geliyor aslında,havalar az daha düzelse,akşamları çıkarım ufaklığı babaya bırakıp.
bu arada karabiber o resimler ne öyle canım ya,süpersin,bunlara bakmak yeter motivasyon için.devam canım devam.

KIZLAR özür dilerim buraya yazdıgım için inanın neresi oldugunu bilmiyorum rica etsem biri mesaj ile linki atabilirmi

sevgiler

Canım tanıt kendini..İsteğine ve paylaşımlarına göre burda da değerlendirebiliriz seni..

kızlar neredesiniz bugün.
pzt. sendromu herhalde.
bendeniz de yavaş yavaş dinlene dinlene evi toparlıyorum.
sabah eşim kızlara tost yapıp bırakmış,büyük kızım da kendinin ve kardeşinin yatağını düzeltmiş,okul saati gelene kadar da kardeşiyle ilgilenmiş.çıkarken seslendi gidiyorum diye.zorlansam da yardımsız kalktım,dün gece uyuyabildim çok şükür.
sağlığın yerindeyse,vicdanında taşıyamayacağın yüklerin yoksa dünyanın en mutlu insanısın aslında.
rabbimin şevkat sillesini arada hissetmek doğru yolu bulmada nasıl yardımcı oluyor ama.
neyse ben kaçıyorum,ufaklığım ilgi istiyor annesinden.
görüşürüz.

banucum geçmiş olsun canım. bizde seni çok merak ettik.

kızlar size de selam bugün çok yoğun uğrayamayabilirim beni bugün idare edin yarın görüşürüz canlar.

Değişim süper
bencede karabiberim gencecikmişsin ya seeennn kız bende sendeki hamaratlığa bakıp yaşını başını almış biri sandımdıydı çok güzel olmuşsun bebek durmak yok yola devam

canımcım geçmiş olsun kızlar benimde cumadan başladı miğde ağrım cumartesi sadece süt içebildim miğdem o kadar şiştiki anlatamam aksi gibi ilaçlarım da bitmişti farketmemişim daha doğrusu ağrı kalkınca alıyorum malum neyse kızlar cumartesi akşama kadar süründürdü allahım diyorum benim miğdem ağrırda bu kadar değil neyse kızlr akşama misafirim geldi regl oldum. belli ki bu ay üşütmüşüm ilk adet dönemimden berideir ay içinde bir iki gün üşüteyim yatak döşek yatırır sırt ağrısı ve miğde ağrısı bu yüzden artist artist giyinemem korkumdan yatmadan da geçmez benim sancılrım pazar günü biraz hafifledi bugün daha bir rahatım ama cumartesi tam bir kabustu şiştim patlayacam suya doymuyorum bir yandan sürekli wc ihtiyacı anlatılmaz yaşanır o duygu

canım çok geçmiş olsun çok zor çekmedim ama bilirim komşumun tutmuştu oda çok zorlanmıştı fizik tedaviye gitti çok iyi geldi doktor önermedimi sana

genç yaştakilere ameliyat önermiyorlar dr banum kendine dikkat et belini rahat etttirt birkaç gün nasıl canın acımıyorsa o pozisyonda kal yatarak mesela oturarak canın acıyorsa zorlama kendini sıcak tut belini sırtını
o ağrıdan yeni kurtuldum tam kurtuldum da sayılmaz sırt ağrısı bel ağrısı böbrek miğde allahım herkese şifasını ver amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…