Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

banucumm çok geçmiş olsun canımm,benimde doğumdan sonra belimde ağrı kalmıştı o acı bile zor gelmişti ki fıtığı düşünemiyorum bilee
dün resim çekilene kadar ben kendimii halenn çok şişko sanıyordumm ama vücud bayağı düzelmişş,
resim çekilmem fobim vardı benim ,kesinlikle resimlere girmiyordumm
ama şöyle baktığımmda oğlumla fazla resmim yok ,hep kaçtım makinadan çünkü yüzleşemiyordum kendimle

Bugün benimde teyzemin oğluna köyde motrsiklet kullanırken araba çarpmış ve uçmuş arabanın üstünden,çenesi kırılmış 2 yerden ,kozan devlet hastanesi adanaya göndermiş hemen gittim hastaneye ameliyata aldılar 5 saat sürdü,kuzum ya yüzü okadar şişmişki sanki o değildii,iyikii canına birşey olmadı daha 19 yaşında

iyi akşamlar kızlar.
iyi dileklerinize çok teşekkürler.
sana da geçmiş olsun bahom benim.
canım çok geçmiş olsun çok zor çekmedim ama bilirim komşumun tutmuştu oda çok zorlanmıştı fizik tedaviye gitti çok iyi geldi doktor önermedimi sana

o evreyi geçmişim ben güzelim,l3,l4 iki adet arkadaşlar.
bacaklarım uyuşuyor,ilaçlar kesmiyor ağrısını,dinlenmek ve yürüyüş iyi geliyor.
iki gündür yürüyüş bandı düşünüyorum bu yüzden.
ufak bebe olunca nasıl çıkıp yürüyeceksin ki dışarıda.en mantıklısı bu gibi geldi.

karabiberim sağol güzelim.
resimlerin arasında sadece kilo değil yaş farkı bile var.10 yaş gençleşmişsin sanki.
kilo kimseye yakışmıyor.
kuzenine acil şifalar dilerim.allah beterinden korusun.
motorları hiç sevmiyorum,gençler daha da dikkatsiz kullanıyor,teyzen atsın,satsın o motoru.

banucum geçmiş olsun canım. bizde seni çok merak ettik.

kızlar size de selam bugün çok yoğun uğrayamayabilirim beni bugün idare edin yarın görüşürüz canlar.
sen işlerinii hallet canımm zaten hep burdasınn

çok değil ama şöyle az birşey hamaratım canımm,yaşımda 35, 3 çocuk annesiyimm ben
bu arada bizim gruptan nazarmı var herkez hasta ,hastalara çok geçmiş olsun

maşallah canımcım yaşıt sayılırız bende 30 ben bekarım ama 35 olduğumda 3 üz üm olur inşallahda 3 çocuk anası olrum amiiinnnn

kızlar ders için uyandım bugünki menümü yazıyorum
sabah
sade kahve
ara yok
öğle
1 kase çorba
1 kase barbunya
1 porsiyonn pilav
akşam
3 yk bezelye
5/6 çatal pilav
3/4 saat sonra süt

kızlar iş yerinden girerken dikkatli olmalıyım ben burada özelimde nasılsam öyle yaşıyorum size anlattıklarım hepsi ama hepsi gerçek bazen doluyorum taşıyorum duygu ve düşüncelerimi de paylaşıyorum ama biri bizi gözetliyor evden iletişime geçecem bundan sonra sizlerle aramda kalması gerekenler aramızda kalsın değil mi ama iş yerinde artık face falan açmıyacam isteyenlere tl verebilirim gün içinde acil ulaşmak isteyenler için 24 saat açık tl var :)) şimdilik uzmanlık alanım osym sorularınız olursa ya da prob buradayım canlar ....

akreeeppp rukgus vardı ya rukgus nerelerde acaba geri dönmek istiyordu karar defterine mi takıldı ne oldu da dönmedi acaba

Son düzenleme:
günaydın kızlar hava çok bulutlu ama yinede yürümeyi düşünüyorum

cuma 2 saat yürüyüş
cumartesi1.30 yürüyüş
toplam 210 dk

karabiberim süperbirdegişim
zulaley rakipmisin kızııııımmmmm sinir oldum senin yürümen benim yürüyememe durumuma görürsün sennnn zulaley beni geçemezzzz
kızlaarr günaydınn:) ben geldim
kaynanamdaki modem bozulmuş,ondan internete giremedim ama şimdi evime geldim:)))
kendinize iyi bakın:))
misspsi gell gelll gell gellll kaçma böyle bırakma kız biiziii

sanada kaptaan dün için söylüyorum allahın kaymış bebek mi salladın sabaha kadar

Spor Listem​

Cuma: 1 saat yürüyüş, menü sonraları 100 er kez zıplama, 100 düz-20 ters: 120 mekik.

Cumartesi: Menü sonrası 100 er kez zıplama,1,5 saat yürüyüş, 150 mekik

Pazar: 1 saat yürüyüş, menü sonrası 100 er kez zıplama, 100 mekik

Pazartesi: 100 mekik, 1 saat 20 dk yürüyüş, 100 mekik.

Salı:

Çarşamba:

Perşembe:

Çok geçmiş olsun canım..
Al tabi canım madem sağlığın onu gerektiriyor kış yaz rahatça yürürsün..
Hayıııııııııır gün içinde face açmanı istiyorummm..Dün baktım durdum müsait olup arayamadımda seni..
akreeeppp rukgus vardı ya rukgus nerelerde acaba geri dönmek istiyordu karar defterine mi takıldı ne oldu da dönmedi acaba

Rukgus sanırım kendine takıldı canım..

Sana da geçmiş olsun canım..

Dün de benim kız rahatsızlandı..Pazar akşamı ateşlendi..Babası dr a götürdü boğazı kızarmış..Gitmedi okula..

dün 30dk tempol yürüyüş yaptım
sabah:müsli
öğlen:barbunya+yarım ev yapımı yufka
akşam:2yumurta+yarım yufka
aralarda:5meyve+10kayısı+1kahve

kızlarrr sizleri özlemişimm <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…