teşekkürlerherkese merhaba hastaneden geldim düzenlemeleri yaptım kızlar.... ne güzel herkesler kilo vermiş tebrik ederim.
teşekkürler
hastane? geçmiş olsun hasta mıydın :26:
herkese merhaba hastaneden geldim düzenlemeleri yaptım kızlar.... ne güzel herkesler kilo vermiş tebrik ederim.
teşekkür ederim canım. şimdi herşey yolunda.
inşallah yolunda da gitmesi için herşeyi yapacağım
geniccim gözünüz aydın, hayırlı olsunnn
kız sabaha karşı sormuş nasıl hesaplanıyor diye formülü yazdım dıydı ne akşamı sen yazdın ya akşamdan kuşum aymudo değilBahire, aymudo akşam kilosunu eklemişti şimdi yok listede! Bir hata olmuş sanırım yada ben uyduruyorum :)
***2. TAKIM 319. ETAP ***
akrep33 ( 63,3 / / / %)
bahiresemanur ( 71,5 /71,4 /0,1 / 0,14%)
cceylin ( 61,5 / / / %)
seldom ( 87,7 / 87,3 / 0,4 / % 0,46 )
trabzonspor ( 91,2 /90,8 /0,4 / 0,43%)
aymudo ( 68 /67.9 / 0.1/ 0.14%)
fatta83 ( 83,8 /83,6 / 0,2/ 0,24%)
bahire nerelerdesin telefonuna da bakmıyorsun .........
geniccim gözünüz aydın, hayırlı olsunnn
teşekkür ederim tatlım inşallah bakalım. şimdilik beklemedeyim hala en azından bir ay daha geçsin kritik dönemi atlatalım daha da inanacağım sanırım.
Merhaba kızlar***2. TAKIM 319. ETAP ***
akrep33 ( 63,3 / / / %)
bahiresemanur ( 71,5 /71,4 /0,1 / 0,14%)
cceylin ( 61,5 /61,2/0,3/ 0,49 %)
seldom ( 87,7 / 87,3 / 0,4 / 0,46 %)
trabzonspor ( 91,2 /90,8 /0,4 / 0,44%)
aymudo ( 68 /67,9 / 0,1/ 0,14%)
fatta83 ( 83,8 /83,6 / 0,2/ 0,24%)
hedef52 (68,5 / 67,2 / 1,3 / 0,95 %) Yeni üye. Kilosu 2'ye bölündü. Hedef:52
2.Takım Ortalaması: %
haaaateşekkür ederim canım. şimdi herşey yolunda.
Vaaayy havanı yesinlerr yağsız fırında diosun:))tarif alalım o zaman şeker fırında biber dolması yapıyoruz ama patatesi ilk duydummSahur : 1,5 tost
İftar : 1 karniyarik
Yarım patates dolması ( her ikisi de yağsız buharda ve firinda )
2 kase cacık
2 dlm ekmek
2 lt su
1,5 cüz
:)))kızlar teyzem geldi bugün allahım ya kadın sırf evlenip evlenmeyeceğimi merak ediyor anladığım kadarı ile evlenirsem duyarsın dedimşimdiden söyle diyo yaf koca mı buldu bana ki
Rabbim tamamını erdirsin,önündeki günlerin daha da güzelleştirsin inşteşekkür ederim canım. şimdi herşey yolunda.
kuşum sesim düzelsinarayacam seni bekir zannedebilirsin şu anda ah u sigaranın zararları oysaki bahireyim ben
Canım tebrikler :) allah tamamina erdirsin inşallah...
Merhaba kızlar
Dün yemeğe isafir vardı ve ben koşturmadan tartıyı unuttum.. Bu hafta bildirimde bulunmadı olucak mecburen..
Hepinizi tebrik ediyorum kızlar
Genicci fatta83 bu hafta onrası 14. takıma geçmek istiyor..Karar deterine bir bakalımda duruma göre yanına not düşülecekmi?
haaaahayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin
bu arada gece saat 3e kadar uyumadılar benimkiler
Ben yatağın içinde böyle, onlar da böyleydiler:118:
Vaaayy havanı yesinlerr yağsız fırında diosun:))tarif alalım o zaman şeker fırında biber dolması yapıyoruz ama patatesi ilk duydumm
:)))
Rabbim tamamını erdirsin,önündeki günlerin daha da güzelleştirsin inş
Yalnız o sağlm tempoda yürüyüşlerin sana zararı olmasın..Eğer düşük tehliken varsa yürüme canım..En azından hzlı ve uzun yürüyüşler olmasın en azında bu aralar..çılgın seni ya arıyorum arıyorum açmıyor bir ara merak ettim. ama neyse tamam konuştuk hallettik.
canım benim çokkk teşekkür ederim.
kız bir tane bile beni bu aralar çok yoruyor bizde çareyi eşimle akşamları yemekten sonra alıyoruz sahile gidiyoruz.
o bisiklete biniyor bizde sağlam bir tempoda arkasından yürüyoruz yaklaşık 1,5 saat 2 haftadır durumumuz bu şekilde her akşam.
hem o yoruluyor hem de biz sağlıklı yaşam yürüyüşü yapıyoruz.
Güzel düşünce ve duaların için çok teşkkürler canımarkadaşlar önceden de söylediğim gibi ben eski bir 14.takım üyesiydim hamilelik için ayrıldım.fakattekrar geri geldiğimde takımımın kapandığını gördüm ve yeni takım arayışına başladım sağolsun akrep kaptanımın da davetiyle 2.takıma geçtim.güzel ve verimli 3 hafta sonunda iyi de kilo verdim muhabbet ettik dert paylaştık.lakin eski takımım tekrar açılıyor ve benim de 14.takıma bir gönül bağım var.o yüzden de eski takımıma geri dönmek istedim,kaptana da danıştım onay aldım.sonuç olarak kilo serüvenime 14.takımda devam edeceğim inş.hepinize güzel muhabbet ve verimli kilo verdiğim içn teşekkür ederim.arada uğrar yine paylaşım yapar laflarız inş.umarım herkes istediği kiloya kavuşur.kendinize yi bakın.görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?