İyi de hayatim, iftardan önce tartilmiyor muyuz? Ne farkeder ki şimdi ya da yarın yazmam? Yapmam gereken işi ertelemekten hiç hoşlanmam :/
nedense birden sana karşı bi yakınlık hissettimÇiğ köfte yapılır da yenmez mi ya da 2 tane yenilir de ok denir mi, yeniyo işte, en iyisi yapmamak veya az yapmak.
aymuda 2 gündür yediğin kuzular gözümden kaçmış değil, Ramazanda kuzu şişi, kuzu tandırı nerede buluyorsun kuzumbizim burada Rize'de neredeyse tüm restoranlar kapalı-tadilatta. açık olan bir kaç tanesi de fix menü çıkartıyor, köfte menü-güveç menü-balık menü, başka bişi yok. İlk geldiğimiz yıl et döner aradık dönerci bile sulu yemeğe geçmiş ramazanda Ramazanda her gittiğimiz yerde güveç yemekten sıkıldım. Kebap yemeyi özledim
Trabzon sopor bugünlerde fazlalık olabilir sigarayı bıraktım bugün hiç içmeyecem kararlıyım alacağım bir iki kilodan da çekinmiyorum bırakıyorum bugün ilk gün ....
tamam canım teşekkür ederim. ben gelicem ama ne zaman dönerim işe bilemediğim için sana haber vereyim dedim şimdiden.
Sahura kalkamıyomusun canım??
kafam kazan gibi kızlar başım ağrıyor ve keyifsizim. müthiş de halsiz hissediyorum kendimi.
***2. TAKIM 319. ETAP ***
akrep33 ( 63,3 / / / %)
bahiresemanur ( 71,5 / / / %)
cceylin ( 61,5 / / / %)
seldom ( 87,7 / 87,3 / 0,4 / % 0,46 )
trabzonspor ( 91,2 / / / %)
aymudo ( 68 /67.9 /0.1 / %)
fatta83 ( 83,8 / / / %)
2.Takım Ortalaması:
ben kilomuda yazayım listeye ekleyebilirmisiniz beni???yarın vaktim yok hiç 90,800
buarada bugun 40 dak spor
40 dk yürüyüş yaptım
kitap olarakta kardeşimle cüz okuyoruz öğrenmeye çalışıyoruz inşlh
Canım ünide ev arkadaşım milli judocuydu anlıyorum seni.sporcuların alması daha kolay oluyor kas yüzdeniz fazla hemen yağa çevirebiliyor bi de vücut antremana çk alışkın az bi aksatma hemen kilo olarak dönüyor sizecanım ben antrenorum gençlik sporda dicenki sen antrenörsun nasıl kilo aldın ben: siklet sporcusuydum spor yaparkende ve ağır sikletim sonra evlilik hamileilk falan bu hale geldim
oyyy ne güzel yaa ben çok yiyorum resmen...
Sormayaaa ağır geldi zateennn çocukuma alerji yaptı hemen kestimmmya çok iyi gidiyorsun menude rahatsız edeek hiç bir şey yok ..:d yoksa yazmıyormusun
bak işte buda süper ee siz vermicenizde benmi verecem...
karpuz çok ağır gelmezmi bebeğine gaz yapar bilmem ne en guzeli şefali yesin dursun
canım benim emziriyorsan umurtada tüket ve yoğurtta ye ben çok yiyemiyrum yoğurtdu ayran ve süt içebiliyorsum ancak ama sen yemeğe çalış
Yaaa niee kavuşturmuyosunuz leeennn sevenleriihavalar bu ara ser,in gidiyor akşamları ama gunduzleri guneş var baya ince bi trençkot alabilirsin yanına 1 takım yağmurda giyebileceğin kıyafetin olsun bence yeterli
ben aslen trabzonluyom ama gölcüğe evleniştim 18 aydır eşim orda ben burda iş icabı takılıyoruz işte doğumum hamileliğim buradaydı hep
kızlar teyzem geldi bugün allahım ya kadın sırf evlenip evlenmeyeceğimi merak ediyor anladığım kadarı ile evlenirsem duyarsın dedimşimdiden söyle diyo yaf koca mı buldu bana ki
akrep33 ( 63,3 / / / %)
bahiresemanur ( 71,5 /71,4 /0,1 / 0,14%)
cceylin ( 61,5 / / / %)
trabzonspor ( 91,2 /90,8 /0,4 / 0,43%)
aymudo ( 68 / / / %)
fatta83 ( 83,8 /83,6 / 0,2/ 0,24%)
hedef52 (67,4/67,2/0,2/0,30 %) yeni üye başlangıç 68,5 hedef 52 kilo
akrep33 ( 63,3 / / / %)
bahiresemanur ( 71,5 /71,4 /0,1 / 0,14%)
cceylin ( 61,5 / / / %)
trabzonspor ( 91,2 /90,8 /0,4 / 0,43%)
aymudo ( 68 /67.9 / 0.1/ 0.14%)
fatta83 ( 83,8 /83,6 / 0,2/ 0,24%)
Bayramsonu olimpos,ağustos istanbul, eylül italya var:))))
Haftaya cuma sonrası bayra haftasınamı giriyoruz canım:26:
Bilginize derken?? Ne zamandan beri bu tarz izin bilgileri ortaya yazılıyor güzelim...Kaptana/k.yardımcısına bildirmen gerekir ki not alınsın..
Aklımda kalan bilgi senin bu hafta hedef kilon olarak yeterli rakamı tutturduğun için ayrılacağındı..Yanlışmı hatırlıyorum canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?