Arkadaşım bu ne yoğunluk bu kadar antreman koşturmaca nasıl kilolu kalıyorsun.
:)))herşey iyi güzelde 2 haşlanmış yumurtanın üstüne 10 fındığı nasıl yedin arkadaşım
çok basit bi cvp var yiyorum çünkü...
ceyliiin çok bunaldım artık bende tatile gitmek istiyorum....
hayırlı iftarlar kızlar
sahur menü
keşkeh yemeği
yani dövme pilavı ve yahni
iftar menü
biber közleme sarmsaklı nar ekşili
1 bardak ayran 2 bardak su
3 sıkılmış mercimek köfte
1 kepçe çorba
şimdi hibuskus çayı içeceğim sonr abiberye çayı
kitap
saraçoğlu bitki kürleri
Sahur : 10 adet kuru kayısı
iftar : 5 kuru kayısı
1 küçük kase çorba
5 yk sulu kofte
1,5 dlm ekmek
1 lokma tahin helvası
bol salata
2 lt su
1,5 cüz
Selamlar kızlar.offf çok yoğun bi iki günün ardından yarın evde oturmak istiyorum((bıdığa ek gıda başladık lakin bizimkin
N karpuza alerjisi varmış baya geç anladık bugün dra gidince anlaşıldı garibim ii gündür kıvranıyordu derdi buymuş tabi bu koşturmacada hiiçç yemek gelmiyor aklıma malesef bu yüzden de süt olmuyor fazla(
Menü:
8:00 1 peynirli gül börek yarım yufka ile
12:00 1 bardak süt
18:30 1 kase çorba,3 yemek kaşığı etli suu yemek,4 yk pilav
22:00 1 porsiyon dondurma
Spor 1 saat yürüyüş
aaaaaa sen trabzonda mısın? bayram haftası bende geliyorum kayınvalideler orada malum. havalar nasıl ona göre hazırlık yapayım haftaya cuma yola çıkıyoruz c.tesi oradayız bakalım hayırlısıyla.........
nedense birden sana karşı bi yakınlık hissettimmerhaba arkadaşlar bugun dediğimi yapamadım yine fazla kaçırdım aslında açda değildim resmen mide spazmı geçirecektim
sahur: az pide ve kahvaltılık
iftar: 1 kase mercimek
6 tane çiğ köfte (evde yaptım )
1 ince lavas
az pide
1 biber dolma
2 yk türlü
1 brd ayran.....
1 saat yürüyüş
Allahım bu neydi boyle yedim ama 3 saat kendime gelemedim ablamda benim gibi oldu yürüdük ettik anca düzeltik soda çay rahattlattı sanırım çiğ köfteler şişrdi çiğ köfteyi yiyon dolma ne alaka ben akıllanmam hemde yarın tar var arık yarına bana ceza cift antrenman yapacam söz size.....hafa içi 90,500 olmutum ne guzel az daha kassam belkide 89 olurdu ama boyle yiyerek olmazki....
şimdi sanmayın diğer gunler menu yazmadı boyledir diye kocaelinde gayet iyi yiyordum hatta sahurlarım kimi zaman sadece meyve yaptığımda oldu bugunun hesabını yarın verecem
iftar:1tane kuzu şiş,şehriye çorbaası,salata,yoğurt
küçük bir parça güllaç
Sahur :yok
2lt su
İftar:1kase mercimek çorbası,1 porsiyon kuzu tandır ,cacık
Sahur yok
1elma 1armut yedim form çayımıda içtim..şimdi yatış zamanı
Trabzon sopor bugünlerde fazlalık olabilir sigarayı bıraktım bugün hiç içmeyecem kararlıyım alacağım bir iki kilodan da çekinmiyorum bırakıyorum bugün ilk gün ....
bahire yarın sabahtan hastanede olacağım haberin olsun. işim bitince gelirim ama sabahtan mutlaka buralarda ol tatlım.
akreb belki uygun olmayabilir ben akşam işten çıkmadan önce listeyi getiririm tatlım tamam mı ?
bahire özel mesaj kutun dolu boşalt biraz.
tamam merak etmeyin kaptan kaptan yard takım yarınn bana emanet paylaşım alanına taşırım listeyi
Trabzon sopor bugünlerde fazlalık olabilir sigarayı bıraktım bugün hiç içmeyecem kararlıyım alacağım bir iki kilodan da çekinmiyorum bırakıyorum bugün ilk gün ....
havalar bu ara ser,in gidiyor akşamları ama gunduzleri guneş var baya ince bi trençkot alabilirsin yanına 1 takım yağmurda giyebileceğin kıyafetin olsun bence yeterli
ben aslen trabzonluyom ama gölcüğe evleniştim 18 aydır eşim orda ben burda iş icabı takılıyoruz işte doğumum hamileliğim buradaydı hep
Haftaya cuma sonrası bayra haftasınamı giriyoruz canım:26:aaaaaa sen trabzonda mısın? bayram haftası bende geliyorum kayınvalideler orada malum. havalar nasıl ona göre hazırlık yapayım haftaya cuma yola çıkıyoruz c.tesi oradayız bakalım hayırlısıyla.........
Bilginize derken?? Ne zamandan beri bu tarz izin bilgileri ortaya yazılıyor güzelim...Kaptana/k.yardımcısına bildirmen gerekir ki not alınsın..günaydın herkese:)
bugün oruçlu değilim malesef ki.
dün akşam iftar: 1 kase çorba, salata, patlıcan yemeği
gece: dondurma
sabah kahvaltı 1 poğaça
önümüzdeki hafta yıllık izinde olacağım, bilginize.
Sahura kalkamıyomusun canım??iftar:1tane kuzu şiş,şehriye çorbaası,salata,yoğurt
küçük bir parça güllaç
Sahur :yok
2lt su
şimdi sen de böyle dedin ya bende anormal biş var diye düşünüyorum:26:10 fındık da yenilir turşu da...gıdalar arasında onun üstüne bu yenmez vay efendim o şaatte şu yenmez gibi (duyumlarım olsa da) kurallarım yok malesef...10 fındık ne ki 20 olmasın diye kendimi zor tuttum
Oooo tam tatil yapıcam diyosun yaniBayramsonu olimpos,ağustos istanbul, eylül italya var:))))
Haftaya cuma sonrası bayra haftasınamı giriyoruz canım:26:
Bilginize derken?? Ne zamandan beri bu tarz izin bilgileri ortaya yazılıyor güzelim...Kaptana/k.yardımcısına bildirmen gerekir ki not alınsın..
Aklımda kalan bilgi senin bu hafta hedef kilon olarak yeterli rakamı tutturduğun için ayrılacağındı..Yanlışmı hatırlıyorum canım?
lesli 2 mil az önce yaptım bitti spor da bitti ..
İftar 7,5 puan (yarım puanı tavuğun miktarından, 2 puanı turşudan kırıyorum malum su tutacak)
-1 büyük but
-7 kornişon turşu
az sonra
3 hurma-8 fındık-5 yk yoğurt ile meyveli yoğurt
Sahur:8 puan
1 haş. yumurta
1 dilim tulum peyniri
1 dilim ip peyniri
1 hurma-4 fındık
1 turşu
1 yeşil biber
1 yeşil çay
dikkat et kendine genic geçmiş olsunkafam kazan gibi kızlar başım ağrıyor ve keyifsizim. müthiş de halsiz hissediyorum kendimi.
içme isteğim azaldı allen car yöntemi işe yarıyor sanırımwalla süper!!! İftardan sonra ben sızıyorum resmen ne spor ne bişey :/
Findik yerine ceviz daha uygun olur bence...hem omega 3 daha fazla hem kalorisi daha az...
Sen kurtul da bu illetten kiloda verirsin inşallah...
***2. TAKIM 319. ETAP ***
akrep33 ( 63,3 / / / %)
bahiresemanur ( 71,5 / / / %)
cceylin ( 61,5 / / / %)
seldom ( 87,7 / 87,3 / 0,4 / % 0,46 )
trabzonspor ( 91,2 / / / %)
aymudo ( 68 / / / %)
fatta83 ( 83,8 / / / %)
2.Takım Ortalaması:
dikkat et kendine genic geçmiş olsun
içme isteğim azaldı allen car yöntemi işe yarıyor sanırım
seldom allah seni yarın sabah bildirimde bulunacan genic bize kolaylık olsun diye listeyi yayınladı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?