Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Yukarıdaki menüye bu saatte, 5 yk et sote ve koca bir tabak karpuz eklendi...

Pismanmiyim??? Evet!!!

Yapacak bişey varmı??? Hayır!!!

E o zaman yatıp uyuyayim ben :)

Kızım hoşuna gitmeyen birşey olduğunda 'ben odama gidip lalalalaaaa yapayim da bunu unutayim bari' der :) şu an fena halde lalalalaaaa yapasim var :/

Regl olduğundan dolayıdır canım..Geçici bir durumdur inş.

Merhabaaa

Nasılsınız bakalım şekerler
Dün akşam ifarda dışardaydık, eve geç saatte geldik.
Menümde ciğer et şiş ve bol salata yeşillik ayran vardı..

Sahurda da azıcık kabak,süs biberi, karpuz, peynir, hoşaf ve az ekmek ve kerebiç yedim.

Eve gelirken dondurma ve kerebiç aldık..Eve geldim komşum künefe yapmış getirdi..Künefe ve dondurma yedim..

İyi akşamlr

İftar menüm:
Tavuk iki but, bulgur pilavı, kıyma köfte, pide, süsbiberi, salata,dikenli incir, bir kerebiç, bir külah dondurma.

Bahocanın ttnet i yok arızalıymış o yüzden gelemiyor..

Tatlım oru olduğun içindir..Vücutta su yok demekki korumaya alıyor olan suyuda..Akşamları bol su iç kuzu..

içiyorum şişiyorum yaa şuan çok fenayım çokkk

Bence menülerin gayet düzeldi...ara hariç süper...ara da ya baklava ya pide olsaydı sadece...daha da güzeli bir hurma ve süt süper olurdu...

düzeldi evet ama daha iyiy olması lazım

sporlarda bize tüyolar versene kuzuuuu bölgesel özellikle göbek eritme teknikleri

canım tüyolar bol bol ama yapabilene öncelikler orta şiddette 1 saat yürüyüş lazım göbekte çok zro eriyor be bende uğraşıyorum

geçmiş olsun canım ..ohh ne güzel vakit geçirmişiniz kızınla

seldoşşş bu nee hiç senşn menun değil valla

13.00 : 1 büyük porsiyon kemikli baklali sarma
2 dlm ekmek
1 kupa reyhan şerbeti

16.30 : 4 yk kemikli baklali sarma
1 dlm ekmek

20.30 : 1 kofte
1 yk barbunya
1 yk yoğurtlu patlican salatası
2 yk mevsim salata
1 zeytinyağlı biber dolması
1 dlm baklava

3 lt su

sahur: 1 parça bide ve tel peynirr az menemen

iftar: 1 kase mercimek
az fasulye
az türlü
salata
2 dlm ev pizzası (kare)

ara: 2 tane truff....

saat 23,00 gibi kızımın yemediği 1 kepçe ercimek çorbası vardı onu yedim

sahuru hafifi gecirecem inşlh...

İyi akşamlr

İftar menüm:
Tavuk iki but, bulgur pilavı, kıyma köfte, pide, süsbiberi, salata,dikenli incir, bir kerebiç, bir külah dondurma.

Bahocanın ttnet i yok arızalıymış o yüzden gelemiyor..

Dikenli incir nedir?? Bir de süs biberinin özel bir sebebi var mi? Ben de çok severim ama çok iştah açıyor :/

Sorma yaaa fenalardayim iki gündür!!! Ama bu akşam davetteydik ve ben sadece salata ve zeytinyaglilardan yedim...normale donme çabam :) çok gerginim ve sanki kendimden öç alıyorum öyle bir yeme isteği var ki!!! Çarşamba da kontrol var bakalım ne dicek doktorcum :/

iki gündür çok yoğunum arkadaşları bahçede iftara davet ettik..inanın eve yeni geldik şöyle bir ayaklarımı uzattım oturdum çok yoruldum..
İftar:
1kase merçimek çorbası
5 yk sac kavurma
2yk barburya
2 tane kuru patlıcan dolması
1kase cacık yedim nefes alamıyordum..
ama sürekli ayakta hizmet ettiğim için biraz şişim indi..
davetler iyi güzelde insanın bütün düzenini bozuyor...

herkese merhaba,

nasılsınız bakıyorum herkesler tam gaz devam ediyor diyet işlerine ama haftasonu rehavetinden uzak duralım kızlar.

bu haftasonu çok zor geçti valla. hiç iştahım yok sürekli bir mide bulantısı. cuma günü iş çıkışı manava gitmiştim gözüm dönmüş valla neler almışım neler neyseki birazını tüketebildim yoksa eşimden bayağı fırça yiyecektim.

Malumunuz haftasonları gelemiyorum am ayazdıklarınızı okudum

• faTTa83 biz de sana alışmıştık, 14. takımla benim de gönül bağım var yolun açık olsun, umarım hedeflediğin kiloya ulaşırsın
  • bahirsemanur kızartma tarifin çok güzel benim de öyle bişi yapasım vardı en kısa zamanda deneyeceğim.
  • Seldom cumaya kadar şişliğin azalacağı için basküle çok yansımaz yeter ki sen yemene dikkat edebil.Bu arada Beck Diyet Çözümleri kitabını benim gibi Psikolojik yiyici herkese tavsiye edeceğim gibi görünüyor henüz 50li sayfalardayım. Ceylin sayeseinde aradığım diyet psikolojisi kitabını buldum diye düşünüyorum. La la la yapmak isteyen herkese şiddetle
  • akrep ben de kerebiçi tv.de gördüm tadını bile bilmediğim bişeyi canım çekiyo o gün bu gündür.sırf bu yüzden Hatay'a gidebilirim
  • trabzonspor ben de senin aksine otururken terliyorum. iftarda ilk yudum suyu yutmamla birlikte sanki kulaklarımdan buhar çıkıyor
  • genic evet yürüyüşe devam ama tempo biraz daha düşük olsun.
  • aymudo nediyim sana harikasın valla

ben de bazen çok fazla sebze meyve israf ediyorum o yüzden domates salatalık harici 1 çeşit sebze alıyorum onu pişirmeden diğerini almıyorum. yeşillik de ya dereotu ya maydanoz alıyoprum ikisi bir arada olursa bir muhakkak çürüyor. meyve de aynı şekilde tek çeşit almaya çalışıyorum. şimdi senin canın çeker tabi...en iyisi azar azar almak, sonra hepsini bitireyim derken kilo almamak

cuma iftara davetliydim:
İftar: 1 kase çorba
3 yk taze fasulye
3 yk biber kızartma
3 yk yoğurt
4 kaşık tavuk
salata
7-8 çatal kavun

çayın yanında:1 dilim baklava:26:, 3yk dondurma:26:

Sahur: 1 yumurta, 2 minik sosis, 2 omega 3
........

cumartesi ben komşumun kızını davet ettim:
İftar: 2 dilim pizza:18:, 2 bardak diyet kola,
4 yk taze fasulye
8-9 çatal karpuz

Sahur: 1 haşlanmış yumurta, taze fasulye, 4-5 dilim karpuz, 1 bardak süt, üffff kaymak

....
pazar günü gene davetteydim
İftar: 1 kase çorba
7-8 köfte
7-8 dilim karpuz,
Salata
3 yk yoğurt
yarım bardak kola:26:

Çayın yanında : 1 dilim baklava

Sahur: 1 yumurtalı melemen
1 dilim peynir
7-8 dilim karpuz

Dikenli incir nedir?? Bir de süs biberinin özel bir sebebi var mi? Ben de çok severim ama çok iştah açıyor :/
Dikenli incir bir tür kaktüsün meyvesi..Dış kabuğu bol dikenli, eldivenle soyup içini soğutup soğuk soğuk yiyosun..Harika bişey.. Süs biberi sadece mevsimsel olduğu için canım, çok severim, hem çiğ sbze hem de bağırsakları ok güzel çalıştırıyor..

Taaa buralardan hissettim o gerginliği şekercim..Geçici bir durum olsun inş. Geçsin gelmesin bir daha.

Oyy kıyamam canım yaa
Kuzucu kerbiçin yeri Mersin.Mersin'e gel sen
Çok haklısın canım..Bende senin gibi yapıyorum son zamanlar.

Tatlım sadece koladan uzak dur..

Oyy kıyamam canım yaa

Kuzucu kerbiçin yeri Mersin.Mersin'e gel sen

Çok haklısın canım..Bende senin gibi yapıyorum son zamanlar.

Tatlım sadece koladan uzak dur..

oraya da geliriz.hatay mutfak kültürü sebebi ile muhakkak gitmek istedğim bi yer, mersine de geliriz, haaa bi de gaziantepe de gitmek istiyorum urfaya da liste bööyle uzayıp gidiyor. Gezi programı teklifi gelse hayır dememMaceracıyı kovsunlar beni alsınlar Tabi zayıflamaktan da vazgeçmeyeceğim için yolun bir miktarını yürümem icap edecektir

Geçecek!!! Geçmek zorunda!!! Hatta geçti bile :) Umarım yani :)

Bu sabah diyet günlüğümü açtım ve bir döküm yaptım..tam 5 ay 10 gündür diyetteyim ve çok şükür 100 gr da olsa ( sadece 2 kez ) her hafta kilo vermişim...arada bir sabit ya da artı olması artık korkutmuyor beni...çünkü yeme düzenimi oturttum aslında...bu hafta siradisi bir durumdu...tam 16 kg vermişim :) 5 ay için süper bence...yilbasi hedefine 8.3 kg kaldı ve 5 ay var daha...rahat rahat vericem inşallah...kan degerlerime ve şeker takibime baktım...o kadar güzel ilerlemiş ki şükür, beni acaip motive etti bu durum...şu an tek sıkıntım hazimsızlık...yine 10. gundeyim ve çıkamadım tuvalete...bakalım çarşamba ne diyecek doktorum...bu da bi duzene girse, hayatimda hiç olmadigim kadar düzenli sağlıklı besleniyorum ve bedenen iyi hissediyorum...yani sonuç; kilolar benden korksun ben yeme aliskanligimi degistirmeyi başardım şükür :)

(bu yazılanlar sizden çok kendime :) evrene mesaj :)

Oyyyyyy o geziye ben de varım :) ama tatlılar değil baharatlı iddialı tadlar bana olsun...

Hatta kaptanımız gezi organize etsin :)

Allah'ım ya aynı ben. hem geziyim hem de yemek yiyeyim ohhh missss değişik değişik tam benlik sen de bendensin.

tatlım kendini nasıl motive edebileceğini sana neyin iyi geldiğini kendini çok iyi tanıyorsun ve
ne kadar güzel ki doğru yoldasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…