geçen gün aklımdan gecmistin neden artık gelmiyor diye :) bekleriz bayramdan sonra... yeniden motivasyona hepimizin ihtiyacı olacak gibi...
Benim saat ogun ve yemek kavramim kayboldu :) evde her dk en az 20 kişi var ve sofra kurulmadan sürekli ayakta atıştırma durumundayız...doğal olarak ipin ucu kayıp :) kendimce abartmamaya calismaktan öte birşey yapamıyorum...bir de küçük yerin adetleri; sürekli bir yeme halinde herkes...her gelene bildigin 7-8 çeşitli gün tabağı hazırlanıyor çayla...ardından tatlı ve en son meyve...bayram ziyareti minumum bir saat...o yüzden evde her dk tüketim hali var
Her ne kadar son cümleyi çok anlamasamda anlayabildiüim kadarı ile cevap vereyim..Bu hafta kilo bildirimi yok canım..Diğer cuma kilo bildiriyoruz ve lütfen en azından akşamları hafif geçirin menülerde vee koşturma sporunuz bol olsun bu sözüm herkeseAyni ben ya ne yapcaz bu bayramda suan oyle bi kahvalti yapmisimki akillars zarar buarada dun kizim ckk hasta oldu kahvaltiyi yapip evddn bi ciktim hastaneden donus 11di o saatte yedik falan kilo aldim sanki bugun ishali devam ediyor simdi uyuttum onu
Oldu olacak kahvaltimi yazayim
2 dlm borek
2dlm ekmek
Yunurtadix menemn
Peynisalatslik domatss
Cay.....
Tarti ekliyormuyuz 2 hafta izinli olablirmiuimki acabs ben akrepcim cunku bu hafta tartilanilecrgimi zannetmuyorum bi donsen bana sans bagli bidr regli haftsm diskinlik diz bouu
Her ne kadar son cümleyi çok anlamasamda anlayabildiüim kadarı ile cevap vereyim..Bu hafta kilo bildirimi yok canım..Diğer cuma kilo bildiriyoruz ve lütfen en azından akşamları hafif geçirin menülerde vee koşturma sporunuz bol olsun bu sözüm herkese
Ksptanim telden giriyorum imla hatalarin var farkindayim cbp benim icicn yeterli tesekkurlerHer ne kadar son cümleyi çok anlamasamda anlayabildiüim kadarı ile cevap vereyim..Bu hafta kilo bildirimi yok canım..Diğer cuma kilo bildiriyoruz ve lütfen en azından akşamları hafif geçirin menülerde vee koşturma sporunuz bol olsun bu sözüm herkese
Her ne kadar son cümleyi çok anlamasamda anlayabildiüim kadarı ile cevap vereyim..Bu hafta kilo bildirimi yok canım..Diğer cuma kilo bildiriyoruz ve lütfen en azından akşamları hafif geçirin menülerde vee koşturma sporunuz bol olsun bu sözüm herkese
Kızım sen lafı nerenden anlıyosun..Cuma derken bayram cumasından bahsediyorum yahucuma bildirim yok muuu
Canlar Bayramınız Mübarek olsun...iki gündür annemdeyim bayramda annemi yalnız bırakmak istemedim ama çok yoruldum....
Bugün tatile çıkıyoruuuuum. bekle beni olimpossss...
çok giremeyebilirim ama cumaya bildirimde bulunurum mutlaka.... öpüyorum hepinizi beni özleyin anacımmm...
Kızlar çoook hastayım...bir de pazartesi tatile gidiyorum umarım toparlanirim :/
Gel canım tanıt kendini menü ve bol paylaşımla deneme süresini geçersen aramızda olursunKızlar benim için de yer varmı ranızda
24 yasındayım
74 kiloyum boyum 172
Hayırlısı olsun canım..İnş. istediğin düzene biran önce geçersin..kızlar tatil bitti yarın ilçeye dönüyorum ev değiştirme ihtimalim var bu yüzden neti taşıttırmada acele etmeyecm sadece iş yerinden girmeye çalışacam pazar gelmem buralara pazartesi görüşürüz ...
sabah
yumurta söğüş salatalık çay
akşam
pişi deriz aşırıya kaçtım valla hemde 2 tane yedim
yağda pişirilmiş bazlama ...
Geçmiş olsun canım..Hayırdır neyin var???
Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz :) bayram nedeniyle kapaliyizbu hafta kilo bildirimi yok, bir nevi tatildeyiz...biriki güne kürkçü dükkanına döner herkes :) ve sonra bayram kiloları verilene kadar debelenip dururuz beraber :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?